האחראית על הנוער

תפסיק להשמיץ

לא האשמתי אף אחד שעבר לחץ. תמיר לא אשם ואני שמח שחזר חזרה לשינוי הוא נכס אל תנסה לסכסך בינינו או בין אנשים אחרים. חץ אשמים לפי הסקרים לשינוי היו 4 מנדטים עד להקמת חץ. חלק מקו החשיבה הזה השפיע גם על הנוער, יוראי לא אשם הוא בחר להשאר בשינוי ותרם במהלך היותו בנוער. לאחר מכן הוא החליט לעזוב אני מקווה שישנה את דעתו ויחזור לשינוי, הוא לא אשם זכותו לעזוב. חץ אשמה לא אאשים אותה בבריחת סלע הרי חץ התפרקה מיד לאחר הבחירות (בהנחה שרשמת זאת ברצינות). כיצד אני אשם בקריסתו של הנוער אני הייתי אחד מאלו שהקימו את תא הנוער בהרצליה. בנוסף לכך השתדלתי להיות נוכח בכמה שיותר פעילויות גיוסים עד שהתגייסתי למקום אחרואתה רשמת שצריך להגיד תודה לאלו שהגיעו לפעילות שיוראי וים ארגנו הודות להם התבצעו פעילויות הגיוסים שאתה אני ושאר הנערים בזמנו הגענו. אני כבר ב2005 התגייסתי אז תסביר איך אני קשור לקריסת הנוער. אני דמו' לחלוטין בניגוד לפורז שעזב כשלא נבחר ואמר שהיינו צריכים להיות כמו ש"ס הוא דיקטטור. יוראי התנצל בפניך משמעות הדבר שאתה צבוע והחלטת לתקוף אותו ברגע שעזב ואין לו כח בשינוי אתה דוחה

תראה אתה רוצה לפתוח דיון

על כך אם יוראי אשם או לא אשם? אדוני ההיסטוריה היא ההוחכה הכי טובה! העובדות מדברות בעד עצמן!! כיצד אתה אשם?! אם ההתבטאויות שלך וההתנתהגות הלא דמוקרטית וההרסנית שתמכת ביוראי ובמדיניותו הכושלת. אז יוראי הרס את הנוער ואתה הייתה וממשיך לתמוך בכך, כך שאתה שותף לזה. (שוב יוראי אשם בהרבה ממך). זה לא חוכמה להשתתף בכמה שיותר פעיליות גיוסים (וזה טוב מאוד), חוכמה להלחם נגד החלטות הרסניות. אני לא צבוע.

זכותי לתמוך במה שאני מוצא לנכון

תמכתי ברוב ההחלטות של יוראי לא בכולן. היו מקרים מעטים שהיו לי הסתייגויות נכון ב90 אחוז מההחלטות של יוראי תמכתי ואם יוראי הציע הצעות נוספות כמו אלו שהיו הייתי תומך בהן. יוראי פעל כשורה ואני תמכתי בחוקיו מאחר שהן היו תורמות לנוער. יוראי ואני לא אשמים בקריסת הנוער. תפסיק לחפש ראשים

פחות מדובר בהחלטות של יוראי עצמן

אלא באופן קבלתן והצורך שהיו צריכים את ההחלטות שלהם.. ופחות מדובר בהחלטות עצמן אלא בחוסר החלטות של יוראי... ופחות בהחלטות אלא בצורת מדיניות של יוראי וההתנהגות הזו. אתם אשמים אתם אשמים (תשאל את פבל). אסור לוותר על עתיד. צריך לוותר על יוראי.

הפעם באמת הגזמת

מה זה צריך לוותר על יוראי למען העתיד אתה ירדת מהפסים. יוראי פעל כשורה קידם את הנוער שגם פרח במהלך כהונתו. פבל בסדר וגם הוא תרם לנוער לצערי גם הוא עזב הוא תומך בישראל ביתנו אני חושב שלא התפקד. חבל גם הוא היה נכס. יוראי, אני וכל מי שאתה מאשים לא אשמים. רק למען הסר ספק פבל אף פעם לא הפנה נגדי אצבע מאשימה יחסינו היו ועדיין טובים עובדה שאני יודע במי הוא תומך ושהוא החליט לא להתפקד

חחחח...

חשבתי שהורדתי את זה.. כנראה שחכתי למחוק את זה... נו בסדר.. אז כתבתי... אבל יש משהו בסיסמא. הסיסמא לקוחה מהסיסמא אסור לוותר על העתיד צריך לוותר על ברק. חחח אם זאת פריחה? אז מה קורא שהוא נובל?! נו באמת על מי אתה מנסה לעבוד עלי?! על תמיר? על אנשי הפורום? אתה חושב באמת שאנחנו עד כדי כך מטומטמים?! פריחה? מ70 חברי תנועה ל10 חברי תנועה זאת הפריחה?! אין קשר ליחיסים טובים ואצבעות מאשימות, אני מאשים הרבה אנשים ועדיין יש ביננו יחסים טובים ואפשר תמיד לשמור על חברות טובה ולהאשים אחד את השני.

אני המום שיש לך חברים

אם זה היחס שאתה נותן להם ואני ראיתי כיצד אתה מתייחס לחבריך שאין לי מושג איך סלחו לך. שחכת להוריד את זה משמעות הדבר שאתה יודע שזה לא היה בסדר. למען העיד ישראל הייתה צריכה לבחור בברק ב2001 הוא היה ראש הממשלה הרביעי מהטובים. אני לא מנסה לעבוד על תמיר הוא היה בנוער בשלהי תקופתי ויודע טוב מאוד מה קרה, אני לא מנסה לעבוד גם על שאר חברי הנוער יש פרוטוקולים וניתן לראות בארכיון הפורום את העבר. פבל אף עם לא הפנה נגדי אצבע מאשימה, בקשר לפבל ויוראי זה לא עייני או עיניינך מה הם חושבים אחד על השני. ובקשר לחבריך אני מקווה שיבינו שאם חברים כמוך לא צריך אוייבים

חשבתי שאתה המום שיש לי שונאים חחחח

כן אני להבדיל ממך מצליח לחיות בשקט עם חברי תוך כדי שאם נאי רואהכ שהם עושים משהו שבעיני לא בסדר אני אומר להם זאת ועדיין ממישיכים לשמחור על קשרים טובים ואפילו לפעמים על קשרים טובים. אני מתייחס לחברי מצוין.... (ויש עדויות). חחח לא הייתי צריך לבחור בכלום ואנ י לא חייב לבחרו באף אחד ולא הייתה לי זכות הצבעה.. ברק היה כישלון נחרץ... (רוב הישראלים מתעבים איש זה ואפילו במפלגתו שלו לא מתים עליו) כנראה שאתה נשארת תומך ברק האחרון. לעומת זאת גם שרון היה גרוע, אבל הוא הציל את המדינה מהטרור, הוא בלם את הטרור!! טוב אולי אתה לא יודע איך זה לגור בעיר שכל שני וחמישי יש פיגועים נפשעים נגד בני עמך ובני עירך, ועובדה שמשנת 2004 בנתניה כמעט ותושבי נתניה שחכו מזה פיגוע בכלל. ברק היה ראש הממשלה הרביעי הטוב כנראה שבגלל זה הוא כיהן בתפקיד זה פחות משנתיים חחח.... אתה ממש עושה בדיחות, איך אפשר להשוות את ברק לאנשים כמו בן גוריון שרת מנחם בגין לוי אשכול,רבין וכו... ברק לא מגיע לקרסוליים שלהם. ובקשר אליך שוב אני בז אליך בוז כזה גדול מאין כמוהו.

אני מבין למה יש לך שונאים

אם כבר מדברים עליהם אני אחד מהם. אני חולק על דעותיהם של חבריי ניתן לראות זאת. אבל אני עדיין חבר שלהם אני מותח ביקורת בצורה תרבותית בניגוד לחוליגן כמוך. ברק היה ראש הממשלה הרביעי מהטובים כשאמרתי רביעי התכוונתי שאשכול, בן גוריון ורבין היו יותר טובים ממנו. להזיכרך היה בנתניה פיגוע ביולי 2005 בטח שאתה זוכר לכן בוטלה פעילות גיוסים. אכפת לי מאוד מתושבי נתניה יש לי שם דודים כך שאין לך זכות לרשום עליי דברים כאלו. רק לידיעתך בהרצליה גם היו פיגועים נכון לא כמו נתניה אבל היו הרבה בהרצליה פיתוח ופעם אחת בלב העיר אז תחשוב טוב לפני שאתה רושם ונניח שלא היה לי משפחה בנתניה הם אזרחים במדינה ואכפת לי מהם

ממש מפתיע

תשנא אותי כמה שאתה רוצה. אני בנדיט מדוע תלמד להתנהג אני רואה שנטרפה דעתך, תרגע את הבעיות האישיות נמשיך במסר אל תגיב כאן תגיב במסר אישי

גם אני המומה....

ואאאו ...אני חושבת שעכשיו עברת את הגבול טום. מובן לגמרי שיש לך דעות אבל איפשהו במקום מסוים במוח שלך צריך לעבור סינון מסוים של הדברים שאתה אומר ויותר מזה כותב הפתיח והסיום של התגובה שלך כול כך מיותרים. למה כול כך חשוב לכוון אצבע מאשימה? גם אתה וגם אסף שניכים מחפשים כול הזמן אשמים למרות שזה לא יתן ולא יוביל אותכם לשום דבר. ויותר מזה עכשיו ירדת לרמה של דיון באמת מעליבה... שניכים אתם לא חושבים שזה מיותר? והכי מצחיק לא הייתם אמורים לעבור למסר האישי?.. ככה זה מובן מהתגובות הקודמות שלכם.. למה לגרום לקוראי הפורום לחשוב דברים שאולי הם לא צריכים לדעת בכלל. ולעיקר: אני לא יודעת אם קראת את זה או משהו או שזה סקר כולשהו או משהו אחר אבל מה גרם לך לכתוב שברק היה ראש ממשלה מארבעת הטובים?--- אני חייבת לצייון את הדעה שלי במיוחד בעינין הזה- ברק לא היה מאחד ארבעת הטובים.... אתה מודע לעובדה שיש לו חלק בהפסד שלנו במחמה הזאות?..

דניאל ברוב את צודקת

ואני קורא לאסף לשוב למסר האישי כמו שעשינו עד כה. הוא מוציא אותי מהכלים לפעמים אני אנסה להיות בסדר בהודעות הבאות אין לי רצון לדרדר את הפורום ואני מקווה שגם יריבי לא יעשה זאת. בקשר לברק הוא כן היה אחד מארבעת ראשי הממשלה הטובים ביותר. המלחמה המיותרת נגרמה באשמת אנשים אחרים יעלון, מופז ואולי אולמרט. בתק' ברק קראו דברים טובים יהדות התורה פרשה תוך פחות מחודשיים עקב הפעלת הטורבינה, ישראל יצאה מלבנון ואפילו בתחום הכלכלה שאני ימני בתק' ברק המצב הכלכלי היה לא רע אפילו מזהיר. חבל שהוא הודח מתפקידו

זאות בדיוק הבעיה

ישראל יצאה מלבנון- נתנה את השלטון למטורפים ההם סיפקה להם 6 שנים נפלאות להתארגנות התחמשות ותרא מה יצא לנו מזה! אז שיצא מלבנון נכון חיילים שלנו מתו- אבל לשכוח ממנה לגמרי? לתת למצב להדרדר לתת את ההזדמנות הזאות בשבילים לקבל כוח. וגם בנוסף ישנם את הדברים שאסף הזכיר ועוד רבים אחרים אין טעם לחזוא עליהם. הוא לא ראוי להיקרא טוב. ואני אציין שגם בתקופתנו המצב הכלכלי לא קשה הבורסה הישראלית היא אחת המשגשגות ביותר!

לדניאל שלום

ההיפך ישראל עשתה מהלך נכון כאשר יצאה מלבנון הטעות הייתה שלא עשינו אתם שלום ויצאנו יציאה חד צדדית. בקשר למצב הכלכלי היום לא מזהיר במיוחד. יש לנו ראש ממשלה לא טוב במיוחד. לסיכום אהוד ברק היה אחד מראשי הממשלה הטובים ביותר

טומי....

מה לסיכום?!! לא סיכמת כלום בשתי שורות האלה!! אולי גם כרגע אין לנו ראש ממשלה הכי טוב אבל ברק בהחלט לא עלה עליו!! והטעות שצינת היא בעצם כול הבעיה הרי לא? וזו הטעות של ברק- ולא משנה כמה ישראל תנסה שלום אמיתי היא לא תצליח לעשות. ואני לא יודעת כמה אתה קורא עיתוני כלכלה או רואה טלוויזה בנושא אבל המצב הכלכלי של ישראל והמוניטן שלה בעולם הוא גבוה למדי.

לדניאל שלום

את רוצה סיכום של יותר משתי שורות אין בעיה. אהוד ברק כיהן כראש ממשלה ושר בטחון. למפלגת העבודה היו בהתחלה 26 מנדטים (טרם גשר עזבה את ישראל אחת והעבודה ירדה ל24 מנדטים). היו דברים שחלקתי עליו כגון הכנסת המפלגות החרידיות לממשלה כשהייתה לו אפשרות להקים ממשלה חילונית היה לזה רוב. בתחום הבטחוני הוא פעל כשורה היציאה מלבנון הייתה דבר מתבקש, היה ניסיון לעשות שלום עם הפלסטינים ברק אפילו נתן לערפאת להכנס לפניו בקמפ דיויד. אולם אז ההסכם התפוצץ לפחות ברק ניסה והיה הכי קרוב גם עם סוריה הוא ניסה לעשות שלום. בתק' ברק הכלכלה פרחה למשל בתחום ההייטק אני רואה טלויזיה וקורא על הכלכלה אני קורא גלובס

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

"טקס רבין לא קשור למפלגת שינוי והוא עוד יותר פחות קשור לנוער שינוי... (טוב אתה מאוד שששמולני ככה שאתה לא אובייקטיבי)... ואין גם על כך ויכוח... את הויכוחים אם הוא כן קשור או לא שור סיימנו לפני כמה חודשים... והנוער אף פעם לא עשה לו טקס זאת השנה הראשונה ביוזמתה של רונית שנים קודמות זה היה ביוזמתו של לוינטל עם חברי מפלגה נעשה הטקס וכו.. לא שאלו את נער שינוי אם אנחנו רוצים לעשות את טקס רבין וכו.. ואגב ההוחכה לכך שגם אתה מאוד סלקטיבי ומאוד לא אובייקטיבי ורוצה לראות רק מה שמתאים לך ... או שאולי אתה צריך להשחיז את זיכרונך .. אז אני אזכיר לך, שנה שעברה אני לא זוכר מי העלה את הנושא של טקס רבין (הארצי הגדול בכיכר רבין עם פרס מרצ ופרץ) למזכירות הנוער ואני גם הייתי נוכח בישיבה, ואני מזכיר לך שהמזכריות דחתה לכל הרוחות לא הייתה שום הסכמה לכך שנוער שינוי יילך לטקס הזה, הדבר היחיד שהוסכם הוא שמי שרוצה ללכת עצמאי ככה לעצמו לטקס ואם הוא רוצה גם עם חולצה של שינוי לטקס יכול אבל לא יותר מזה, גם טומי לפיד בחיים לא היה מסכים שמפלגת שינוי תצטרף לטקס רבין הזה ואתה יודע זאת. הקס של רבין הוא טקס שמייצג מפלגות שמאל ואנחנו לא מפלגת שמאל. ובזה תם הדיון." וכן, גם בתור שמאלני, זה מהדברים החכמים ששמעתי לאחרונה. אני מסכים בהחלט עם כל הודעתו של אסף, אבל עם זו אני ממש מזדהה. צדקת הדרך המלאה כאן עם אסף. תמיר.

למעלה