ממש לא.
זה שהיא האחראית על הנוער לו נותר לה זכות אוטומטית על אדימותה. מי שרוצה להיות אדום צריך להראות שהוא ראוי לכבוד הזה ולתואר הזה חוץ מזה שהוא ה"אחראי". לא בכל מחיר רונית צריכה להיות אדומה רק בגלל שהיא אחראית, בנתיים כל פעילותה בתרו אחראית מסתכם בטקס זיכרון, ובנתים היא לא מסוגלת בכלל לעשות לנו אסיפה מה שנאחנו מתחננים כבר חודשים רבים, ולא רק זה, לא רק שהיא לא מסוגלת לזה אלא גם לדאוג לאינטרסים הבסיסיים שלו כמו , למשל זריקת העידוד המצוינת של שאנחנו לא מקבלים החזרי ניסעות תוך כדי שאפילו לא הייתה לנו הזדמנות למחות על ההחלטה הארורה הזאת!! וממשיך בזה ששוב המזכירות של המפלגה מחליטה עוד החלטה ארורה!! והמשיך בזה שהיא לא הצליחה להגן עלינו כאשר היא יודעת שאנחנו צרכים וחייבם אסיפת נוער והם פתאום החליטו משהו בקשר ל15 אנשים ושוב בלי שום אפשרות לנוער לפחות למחות על החלטה הזאת!! ולכן ביקשתי מרונית להסיר את אדימותה (וזה רק הדבר השולי) הדבר המרכזי בטענתי היא שאני ציטטתי ממשפט שלמה שאומר "גם לי גם לך לא יהיה גזרו!" ואני אומר!! גם לנו אין אסיפה וגם לנו אין יו"ר אז גם לרונית לא הייה את הכבוד להיות אדומה. גך שמצבו של הנוער לא רק שלא ניהיה טוב ותר אלא רק גרוע יותר. ואני מתפלא טום על מה שאתה כותב.. שחכתה שגם אתה היית חבר נוער פעם?! כבר שחכת אותנו? במקום להיות בעדנו אתה בעד מזכירות המפלגה וכו?! חוץ מזה שדעתך גם כן בעינין הזה לא הכי שווה הרבה מפני שאתה לא חבר נוער, וחוץ מזה... עודה את תפקדיה כראוי? אתה היית חבר נוער ועברת כמה אחראים על הנוער ורכזי נוער כמו נאור וזה עם הזקן מחיפה, ואפשר להתווכח רבות על כך אם רונית ממלאת א תפקידה ראוי, אני בשלב זה לא יהיה זה שיבקר אותה לטובה או לרעה או יטיף לה על פעילותה הראויה או לא הראויה. אפשר לחשוב לקבל טלפון ב10 וחצי... באמת מסכנה... פשוט פשע מלחמה!! ואם היא ראויה בגלל "ההטרדות" בטלפון להיות אדומה, אז אני ראוי להיות ירוק בפורום רק על הניסיון שלתפוס את אותה "מוטרדת סידרתית" 5 פעמים ביממה, וכל פעם מחדש (שזה יכול לשגע בן אדם -עוד שניה ואני הייתי מעיף את הפלפון לכל הרוחות). בסדר טקס רבין(שגם ככה לא הכי קשור לתנועה), ומה עוד? אנחנו רוצים אסיפה!! איזה דרגים גבוהים יותר?! מי שאמור בכלל לאשר פעיליות זאת מזכירות נוער מפלגת שינוי. ורק במקרים חריגים ביותר האחראי מתערב, ובמקרים סופר דופר חריגים המפלגה שולחת את יידה ומתערבת. וזה לא חוק, זאת החלטת מזכירות שרק 15 נערים מנימום צריך וכו.. ויותר משזה לא החלטה זאת גזרת מזכירות, ומיילא החוק, יכול להית שיש משהו בעשיית ההחלטה הזאת אבל שוב פעם החוצפה הזאת שלא נתנו לנו אפילו למחות על ההחלטה הזאת, פשוט מוציאה אותי מדעתי!!. וחוץ מזה גם אם נגיד יהיה לנו 15 חברים אז... פתאום רונית כן תעשה לנו אסיפה? והחוק הזה שציינתה בזמן שהיית בנוער זה חוק שהיה אולי בתקנון של הנוער, ואני פועל על פי התקנון של הנוער והוא הקו שמנחה אותי ובתקנון (מענין ששחכת זאת) מופיע תקנה מחייבת אותנו לעשות איספת נוער לפחות פעם בשנה, לבחור יו"ר וכו... ואל מצוין בו שחייב 15 איש. וחוץ מזה אתה לא אובייקטיבי, זה ידוע שאני ואתה לא בייחסים הכי שבשמיים.... ואתה יכול להמשיך להיות "מרוצה".... הכי חשוב שאתה מרוצה.