האחראית על הנוער

ממש לא

אני איש עשיה, ואני חושב שכל שאר הנוער אנשי עשיה בגדול.. וההוחכה לקח שאני כל הזמן נלחם פה שהתנועה תתחיל כבר לעשות.. וניהיה קצת שישראל תיהיה לפחות קצת כמו הולנד ונוער שינוי יהיה לפחות קצת כמו נוער מרצ

אשרת

New member
החזרה למוטב

במקום להשקיע פה את האנרגיה, עדיף שתקשיע את זה בארגון האסיפה , לא?
זה נראה לי הרבה יותר יעיל מאשר לכתוב על זה אין ספור מילים ולרטון שה-'דיקטטורית' רונית היא אדומה שלא בצדק.

תמיר1991

New member
למה המילה "דיקטטורית" במרכאות?

זו עובדה שאין דמוקרטיה בנוער כמו בעבר ושאנחנו לא משותפים כלל וכלל בשום החלטה לגבינו, אם כבר יש כזו... תמיר.

אשרת

New member
מי מונע מכם...

להתכנס באחד הבתים ולעשות את האסיפה? :| ועל אילו החלטות אתה בדיוק מדבר? ההחלטה של מינימום 15 איש תקפה לגבי כל המפלגה, זה אומר - שעד כמה שאני יודעת נכון לעכשיו לא יהיה יו"ר צעירי שינוי, שזה הגוף שאליו אני שייכת עקב גילי המופלג....

אשרת

New member
אני משערת שיש...

ויש כמה אנשים שחזרו אלינו מחץ, אגב
אבל אני לא שמעתי על כך שיש עוד גוף שנקרא "צעירי שינוי". אבל זאת רק אני.

סליחה?!!

אני כבר הצעתי!! אני עדיין מחכה לאישור של עומר ושני!! תמיר כבר הסכים ו ברגע שיש אישור המרחק מהיום ועד לאסיפה כבר לא יהיה ארוך כל כך! במקום להגיד לי לארגן את האיספה תלחצי על החברה הטובה שלך לאשר את הצעתי. ואני לא טענתי שרונית דיקטטורית.

omerlich

New member
אני לא קיבלתי שום הצעה...

באם תגיע,אשקול אותה(מצטער על הפלצנות),כרגע אני מאוד עסוק,ככה זה שיש 2 מגמות+עבודה.

לעידן שלום

לפי דעתי רונית ראוייה להשאר אדומה הרי היא אחראית על הנוער תפקיד שצריך להתקיים בכל מקרה. בנוסף לכך רונית מבצעת את עבודתה כראויי, ובתמורה יש עלייה נטל לקבל טלפון ב22:30 זה לא מעשה אנושי זה נטל כבד. עקב ההטרדות בטלפון אוטומטית היא צריכה להשאר אדומה צריך הרבה סבלנות על מנת להיות אחראי על איזה נער שמתקשר ומתלונן על זה שלא ענו לו שיסתכל על השעה. רונית פעלה רבות לנוער כגון טקס רבין זכיתי לראות מקרוב את עבודתה. כמו כן יש גורמים גבוהים יותר שצריכים לאשר פעילויות מסויימות. אני מסכים עם החוק של 15 נערים בזמנו כשהייתי בנוער היה חוק שאסור להיות יו"ר תא אם אין 8+ נערים בתא מסויים אם יש הגבלות ליו"ר תא ובצדק אז גם ליו"ר נוער ארצי צריך להיות תנאים הרי מה יקרה אם יהיו שלושה מתמודדדים. לסיכום עם החלק האחרון אני מסכים אתך לחלוטין רונית מקבלת דברים שלא מגיעים לה יש שעות שלא מתקשרים בשביל זה יש מסר או מייל. אני מרוצה מעבודתה של רונית ומההתמודדות עם הנטל הכבד

ממש לא.

זה שהיא האחראית על הנוער לו נותר לה זכות אוטומטית על אדימותה. מי שרוצה להיות אדום צריך להראות שהוא ראוי לכבוד הזה ולתואר הזה חוץ מזה שהוא ה"אחראי". לא בכל מחיר רונית צריכה להיות אדומה רק בגלל שהיא אחראית, בנתיים כל פעילותה בתרו אחראית מסתכם בטקס זיכרון, ובנתים היא לא מסוגלת בכלל לעשות לנו אסיפה מה שנאחנו מתחננים כבר חודשים רבים, ולא רק זה, לא רק שהיא לא מסוגלת לזה אלא גם לדאוג לאינטרסים הבסיסיים שלו כמו , למשל זריקת העידוד המצוינת של שאנחנו לא מקבלים החזרי ניסעות תוך כדי שאפילו לא הייתה לנו הזדמנות למחות על ההחלטה הארורה הזאת!! וממשיך בזה ששוב המזכירות של המפלגה מחליטה עוד החלטה ארורה!! והמשיך בזה שהיא לא הצליחה להגן עלינו כאשר היא יודעת שאנחנו צרכים וחייבם אסיפת נוער והם פתאום החליטו משהו בקשר ל15 אנשים ושוב בלי שום אפשרות לנוער לפחות למחות על החלטה הזאת!! ולכן ביקשתי מרונית להסיר את אדימותה (וזה רק הדבר השולי) הדבר המרכזי בטענתי היא שאני ציטטתי ממשפט שלמה שאומר "גם לי גם לך לא יהיה גזרו!" ואני אומר!! גם לנו אין אסיפה וגם לנו אין יו"ר אז גם לרונית לא הייה את הכבוד להיות אדומה. גך שמצבו של הנוער לא רק שלא ניהיה טוב ותר אלא רק גרוע יותר. ואני מתפלא טום על מה שאתה כותב.. שחכתה שגם אתה היית חבר נוער פעם?! כבר שחכת אותנו? במקום להיות בעדנו אתה בעד מזכירות המפלגה וכו?! חוץ מזה שדעתך גם כן בעינין הזה לא הכי שווה הרבה מפני שאתה לא חבר נוער, וחוץ מזה... עודה את תפקדיה כראוי? אתה היית חבר נוער ועברת כמה אחראים על הנוער ורכזי נוער כמו נאור וזה עם הזקן מחיפה, ואפשר להתווכח רבות על כך אם רונית ממלאת א תפקידה ראוי, אני בשלב זה לא יהיה זה שיבקר אותה לטובה או לרעה או יטיף לה על פעילותה הראויה או לא הראויה. אפשר לחשוב לקבל טלפון ב10 וחצי... באמת מסכנה... פשוט פשע מלחמה!! ואם היא ראויה בגלל "ההטרדות" בטלפון להיות אדומה, אז אני ראוי להיות ירוק בפורום רק על הניסיון שלתפוס את אותה "מוטרדת סידרתית" 5 פעמים ביממה, וכל פעם מחדש (שזה יכול לשגע בן אדם -עוד שניה ואני הייתי מעיף את הפלפון לכל הרוחות). בסדר טקס רבין(שגם ככה לא הכי קשור לתנועה), ומה עוד? אנחנו רוצים אסיפה!! איזה דרגים גבוהים יותר?! מי שאמור בכלל לאשר פעיליות זאת מזכירות נוער מפלגת שינוי. ורק במקרים חריגים ביותר האחראי מתערב, ובמקרים סופר דופר חריגים המפלגה שולחת את יידה ומתערבת. וזה לא חוק, זאת החלטת מזכירות שרק 15 נערים מנימום צריך וכו.. ויותר משזה לא החלטה זאת גזרת מזכירות, ומיילא החוק, יכול להית שיש משהו בעשיית ההחלטה הזאת אבל שוב פעם החוצפה הזאת שלא נתנו לנו אפילו למחות על ההחלטה הזאת, פשוט מוציאה אותי מדעתי!!. וחוץ מזה גם אם נגיד יהיה לנו 15 חברים אז... פתאום רונית כן תעשה לנו אסיפה? והחוק הזה שציינתה בזמן שהיית בנוער זה חוק שהיה אולי בתקנון של הנוער, ואני פועל על פי התקנון של הנוער והוא הקו שמנחה אותי ובתקנון (מענין ששחכת זאת) מופיע תקנה מחייבת אותנו לעשות איספת נוער לפחות פעם בשנה, לבחור יו"ר וכו... ואל מצוין בו שחייב 15 איש. וחוץ מזה אתה לא אובייקטיבי, זה ידוע שאני ואתה לא בייחסים הכי שבשמיים.... ואתה יכול להמשיך להיות "מרוצה".... הכי חשוב שאתה מרוצה.

לאסף הנתנייתי שלום

אחראי על הנוער צריך להיות אדום הרי יש לו סמכויות. רונית כן אחראית טובה היא עשתה דברים נוספים פרט לטקס רבין יש דברים שאתה לא יודע ואני מודה שגם אני אולם אני יודע שהיא מנסה ותנסה לארגן פעילויות למרות הההתנהגות המחפירה שלך. טקס רבין קשור לשינוי זאת לא השנה הראש/ונה רבין היה ראש הממשלה השלישי מהטובים, במצב של היום יש איומים נוספים לכן ראויי לציין את האירוע .מה הקשר לירוק למה אתה צריך לךהיות ירוק על ההטרדות בטלפון חמש פעמים ביום מה אתה רוצה ממנה בזמנה הפנויי היא תחזיר לך תשובה יש לה עוד דברים לעשות על זה אתה ממש לא ראויי להיות ירוק לא שאני חושב שיש סיבה להפוך משהו לירוק. דור היה מדריך של תא ולא אחראי נוער הוא היה בסדר אבל הוא עבר לחץ האחראים הקודמים היו נאור ולפניו גל שהם גם היו בסדר, נאור עבר לחץ. בקשר לתפקידם עם נאור עבדתה אתה יכול לשפוט אותו אני אישית הייתי מרוצה לקח לו זמן להיות מעורב אולם ברגע שנכנס לעיניינים עשה את עבודתו כראויי, וגם גל עשתה עבודה טובה והתנדבה להיות אחראית על הנוער גם כשנאור עזב לחץ מה שמראה על אכפתיות ואני חושב שגם היא עשתה את עבודתה כראויי. בקשר לעברי כן הייתי בנוער ואני יודע איך איך דברים מתנהלים יש חוק של ישיבה פעם בשנה ואני סבור שתהיה אבל אני לא בטוח שצריך יו"ר לתנועה קטנה כמה מועדמים יהיו ליו"ר, סיו"ר מועצת שינוי ומשקיף. אתה פועל לפי החוקים בזמנו היה חוק שצריך לחכות ארבעה חודשים טרם החלטת להתמודד האם קיימת את החוק הזה. נכון היחסים בינינו במילים עדינות לא מזהירים אך זכותי לשפוט אם אני מוצא לנכון, אכפת לי הנוער ואני חושב שראויי לקיים פגישה בכל מקרה. ואני בטוח שאם יהיו 15 נערים יהיו בחירות

הינה מילת המפתח.

צריך להיות אדום!! אבל לא בכל מחיר ולא חייב להיות אדום!! וגם כן אין כזה דבר צריך שום דבר לא צריכים... ואני הסברתי כבר בהודעותי הקדומות למה במקרה המסויים הזה רונית תעשה לנו ותסיר את אדימותה. נו איזה עוד דברים היא עשתה חוץ מטקס רבין? שגם כן... אתה לא שם לב אבל עכשיו הדיון הוא לא בידיוק על מה רונית עשתה או מה לא רונית עשתה. שוב פעם הדברים שאני לא יודע עליהם?1 נו באמת לא הסכמנו כבר לפני כמה שבועות שנמאס מהסתרות ומהדברים שאני או אחרים לא דעים? וזהו שלא כי כל מה שאני יודע אני יודע! אין מצב כזה שיש דברים בקשר לנוער שאתה יודע ואני לא יודע, כי אני חבר נוער ואתה לא לא. ואם זה נכון שרונית מעבירה לך מידע לפני לנו חברי הנוער שלה או לא יודע מה... זה מאוד חמור ורונית יודעת זאת. מזה תנסה לארגן פעילות?! כמה תנסה? 3 חודשים? חצי נה לוקח לארגן פעילות? האמת היא שהיא לא צריכה לאגן פעיליות היא רק צריכה לארגן לנו אסיפת נוער ואנחנו הנוער אנחנו אמורים לנהל לעצמנו את התנועה ולהחליט מתי ואיך ולאיזה פעיליות אנחנו רוצים להיות ולעשות, אתה אולי לא זוכר אבל תפקידו של האחראי על הנוער הוא לשמחתה או לעצבותה של רונית שולי מאוד. ההתנהגות המחפירה שלי?!!! ומי אתה? אבא שלי? אחד ההורים שלי? חבר שלי?! המורה שלי?!! אתה תטיף לי התנהגות אתה!!? אתה תטיף לי מוסר?! מי אתה בכלל!!?! אני מציע לך שתחזור מהר למחילה שממנה באתה.... אני יכול ללמד אותך ועוד מאה כמוך מזה התנהגות למופת אפרופו התנהגות ("אפס מאופס" על גבי הפורום מוכר לך!?). טקס רבין לא קשור למפלגת שינוי והוא עוד יותר פחות קשור לנוער שינוי... (טוב אתה מאוד שששמולני ככה שאתה לא אובייקטיבי)... ואין גם על כך ויכוח... את הויכוחים אם הוא כן קשור או לא שור סיימנו לפני כמה חודשים... והנוער אף פעם לא עשה לו טקס זאת השנה הראשונה ביוזמתה של רונית שנים קודמות זה היה ביוזמתו של לוינטל עם חברי מפלגה נעשה הטקס וכו.. לא שאלו את נער שינוי אם אנחנו רוצים לעשות את טקס רבין וכו.. ואגב ההוחכה לכך שגם אתה מאוד סלקטיבי ומאוד לא אובייקטיבי ורוצה לראות רק מה שמתאים לך ... או שאולי אתה צריך להשחיז את זיכרונך .. אז אני אזכיר לך, שנה שעברה אני לא זוכר מי העלה את הנושא של טקס רבין (הארצי הגדול בכיכר רבין עם פרס מרצ ופרץ) למזכירות הנוער ואני גם הייתי נוכח בישיבה, ואני מזכיר לך שהמזכריות דחתה לכל הרוחות לא הייתה שום הסכמה לכך שנוער שינוי יילך לטקס הזה, הדבר היחיד שהוסכם הוא שמי שרוצה ללכת עצמאי ככה לעצמו לטקס ואם הוא רוצה גם עם חולצה של שינוי לטקס יכול אבל לא יותר מזה, גם טומי לפיד בחיים לא היה מסכים שמפלגת שינוי תצטרף לטקס רבין הזה ואתה יודע זאת. הקס של רבין הוא טקס שמייצג מפלגות שמאל ואנחנו לא מפלגת שמאל. ובזה תם הדיון. זאת דעתך האישית בלבד שרבין היה בין ה3 ראשי ממשלה הטובים ביותר. לא יודע מה הקשר ירוק, אם לך מותר לדבר על אדומה אני רוצה לדבר על ירוק. הטרדות? איזה הטרדות? הטרדות מיניות.!?! אם היא הייתה עונה לאחר פעם אחת הייתי הרבה יותר שמח וזה היה מקל עלי... במקרה הזה אני דווקא זה שמאוד מוטרד מזה שאני צריך להתקשר 5 פעמים (לבזבז זמן כוח וגם כסף), אני לא מתקשר סתם 5 פעמים, ואם צריך לאהובתי בשביל להגיד לה עד כמה שאני אוהב אותה אני מוכן להתקשר גם 25 פעם, העיקר שהיא תדע שאני אוהב אותה. חח בזמנה הפוני תחזיר לי תשובה... הרבה זמן אני מחכה לזה... זה לא עינין אם מר טום בטוח או לא בטוח שצריך להיות יו"ר לתנועה, חייב להיות יו"ר לתנועה. תשמע חביבי, זה כבר עינין שונה.. אתה רוצה תפתח הודעה ותשאל, מי רוצה להות מועמד לראשות נוער שינוי?! נראה מי יענה לך ומה יענו לך.. ואני אומר לך שברגע שתיהיה אסיפה הכל יתבהר, ובמוקדם או במאוחר אתה תדע מי יהיו המעומדים כמה וכו, ואתה תדע אם ויתרנו על תפקיד סגן יו"ר תנועה או לא, וזה ברור לכולם מעליו שמבקרה הטוב יהיה נציג אחד של נוער במועצת שינוי. משקיף נראה לי שבסוף נבטל תפקיד זה. אוי נו באמת... זוהי הודעה של אדם קטן.. אתה נתפס למשהו שלפני יותר משנה וחצי.... נו באמת... אתה משווה?! שוב אני אצטרך לפתוח את כל נימוקיי למה עשיתי איך ולמה?! שוב להגיד לך שאני התפטרתי בעצמי ואני הודעתי שמה שעשיתי לא היה בסדר להבדיל מאחרים? שוב להסביר לך שאני שמרתי על התקנון יותר מכולם?! נו באמת? כאילו שאתה לא יודע היסטוריה. מענין רק שאתה מזכיר אותי במקרה הזה אבל את סשה שהיא האשמה העיקרית אתה לא מזכיר,... איך אמרתי אתה כל כך סלקטיבי...

אל תכניס לי מילים לפה

רונית לא דברה איתי על הנוער אתה סתם רושם דברים נכון אתה קשור לנוער ואני לא אני בצעירים. לכן אין לי מושג בקשר לנוער עדיין אכפת לי ממנו אל תנסה לתפור לנו תיקים אין לי יד בדבר הנוער. טקס רבין כן קשור לשינוי לא קשור לדעותיי אתה טוען שאני שמאלני נכון מבחינה בטחונית אני שמאלני אך מבחינה כלכלית אני ימני ובכל זאת אני טוען שצריך לעשות טקס רבין זה גדולתו של האיש שהיה ראש הממשלה השלישי מהטובים וצריך להבהיר את משמעות הרצח. יתרה מזאת צריך להעניש בחומרה את יגאל עמיר ולא לאפשר לו להוליד ילדים. בקשר להנתהגות הייתי עצבני באותה הודעה ולכן כיניתי אותך באותו כינוי נסה להזכר למה ותראה שגם אז התנהגותך לא הייתה כשורה אני לא אחד ההורים שלך ואני מרחם עליהם שיש להם ילד כזה. אתה רוצה להיות ירוק למה ומה המשמעות של ירוק עם זה מגיע לך. לא אכפת לי מה לפיד אמר לפיד לא קשור לשינוי. אני יודע יפה מאוד מה קרה בהיסטוריה כשהייתי בנוער שינוי סשה לא אשמה במהלכים שלך, נכון עם סשה אני ביחסים טובים בניגוד ליחסים שלי אתך. קח אחריות על המעשים שלך אתה העמדת את עצמך רצית להתמודד על יו"ר נתניה נגד סשה היא בטח לא תרצה לירות לעצמה ברגלים לא קשור ליחסים שלי אתך אתה אשם הגיע הזמן שתבין מה ההשלכות של מעשיך

חלק מזכויות האדם.

(ושינוי לוחמת גדולה למען זכויות אדם ואזרח) הוא שמגיע ליגאל עמיר הרוצח הנתעב, להוליד ילדים. אם היית עצבני, תשתלט על עצבך. או שתקח רטלין או מה שזה לא יהיה.. חחח אתה מרחם על ההורים שלי, אם היית הבן שלי הייתי מתאבד. (בטח תגיד שגם כתבתה שאתה מרחם על הורי גם היית מרוגז אה..)... אז שיהיה אכפת לך למה טומי לפיד היה מנהיג שינוי, והוא היה יו"R התנועה מעל 7 שנים. עכשיו אתה לא יודע לכום... ובנושא הזה אני יודע תר טוב ממך, ואתה סתם מטעה כאן את הציבור ומסלף דברים סשה אשמה בריבוע,! ואל תחריך ואית כן להתאמת איתך כי בסוף אתה תצע עם זנב מקופל בין הרגלים. לא נכון לא רציתי להעמיד את עצמי כנגד סשה לראושת תא נתניה.. והאמת היא.. שאולי טעיתי אם הייתי היו"ר אויל היום תא נתניה היה עוד מתקיים.. אבל זה כבר ויכוח היסטורי... ואני התמודדתי לסגן ונבחרתי כאשר הייתי בערך חודשיים בנוער והיה צריך 4 חודשים (וגם זאת תקנה דפוקה). לא אני אשם, סשה אשמה.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif כאן אסף צודק שוב.

ואגב, מה מטרת הויכוח? זה פורום הנוער [!], אז מדוע רוב הנוכחים פה מגנים דווקא על המזכירות?! למה רק אסף ב. ואני נותרנו אחרוני המגינים על הנוער?! כמעט והתייאשתי
תמיר.

לתמיר שלום

אמנם זה פורום הנוער אבל גם לי יש זכויות להגיב אחרי הכל אכפת לי מהנוער והרבה זמן אני נושך את לשוני בקשר לתגובות של אסף. אל תתיאש תמיר יש חוקים ואני סבור שבעתיד אולי בקרוב מאוד (זאת רק השערה) תהיה פעילות. אסף נחסם פעמים רבו מהפורום תמיד נתונים לו הזדמנויות והוא מזלזל בהן. כנראה שהוא לא ראויי להן

תראה אולי נחסמתי

פעממים רבות מהפורום, אבל זה בגלל שהתקנון לקוי, אם למשל היה בתקנון סעיף שהיה מגדיר מזה חוצפה והיה אומר שמי שיכתוב הודעות בחוצפנות ימחקו הודעותיו ואולי אפילו יחסם, אז בוא נגיד בלשון המעטה שמישהו פה היה נחסם כבר ממזמן ממזמן..... ואני לא מזלזל באף הזדמנות, יש לזכור שלא מעט מהפעמים שנחסמתי זה היה על דברים קנטרנניים פעוטים מאוד וגם אני חושב שגם החסימות היו לא ממש אובייקטיביות והיה בהם ניחוך של פוליטיקה קטנה.

כשלא הולך לך החוקים לא בסדר

עוד פעם החוקים דבילים כל חוק שאתה מפר הוא דבילי אולי תבצע עבירה נגיד שהחוק דבילי. אם היה חוק שנחסמים על חוצפה אתה היית הראשון להחסם אתה חוצפן. לא נחסמת עקב נסיבות פוליטיות, נחסמת מהרבה פורומים כולם חסמו אותך סתם ואתה בסדר. אתה לא חושב שהבעיה נמצאת אצלך חבל מאוד כדאי שתפנים אתה לא נוהג כשורה

לא אמרתי שכל חוק שנאי מפר הוא דבילי

למעשה יש הרבה חוקים שאני לא מפר והם גם דבילים. אתה היית נחסם לפי אם היה חוק שהיו נסחמים על חוצפה וחסימתך כנראה היית נסרת רק כשתיהיה אזרח ותיק. אתה אל תגיד לי על מה נחסמתי!!! אני יודע יותר טוב ממך!! נחסמת מכמה פורומים וגם הוסרו חסימותי מהרבה פורומים.

אתה לא יודע למה נחסמת

אחרת לא היית נחסם פעמים רבות מהרבה פורומים לך לא היו נותנים להכנס גם אחרי גיל 70 לפי חוצפתך. אתה טוען שאני חצוף מדוע תן דוגמאות לחוצפתי במידה ואני באמת חצוף

למעלה