דעתי על בעזרת הג'אם

chen2408

New member
עוד לא הבנת? הדג נחש לא מכונת

להיטים, מה לעשות? אולי לרוני סופרסטאר יש שירים שהם יותר להיטים כי הם בנויים ככה, אבל הדג נחש מוציאים מה שבפנים, במיוחד באלבום הזה. אז אולי ערוץ 24 וגלגל"צ פחות יתלהבו אבל זאת המוזיקה האמיתית.

חולוני

New member
מה הקשר?

עד עכשיו בכל אלבום היו להם להיטים, חלקם אפילו גדולים מאוד ("שירת הסטיקר" אפילו נבחר לשיר השנה באיזו תחנת רדיו מעפנה). באלבום הזה - אין כאלו. וכן, זה חסר לי.

Funky Giraffe

New member
לדעתי 'הנה אני בא' הוא ה-להיט של

הדיסק, והוא להיט בכל פרמטר אפשרי של להיטים

חולוני

New member
נכון

זה השיר היחיד באלבום שאיכשהוא מתקרב ללהיט. אבל אם נשווה ללהיטים קודמים, אז אין ספק שזה הלהיט הכי חלש שלהם עד היום (הייתי אומר שקליפורניה הלהיט הכי חלש, אבל הבעיה שהוא לא היה להיט וכבר לא יהיה).

Da Fish Snake

New member
די אתה חייב להסביר את עצמך!!!

למה אתה מתכוון כשאתה אומר להיט?!?!? שאלתי את זה כבר קודם אבל לא ענית... בוא תגדיר מה זה להיט... מושמע הרבה ברדיו? ב-24? זוכה בפרסים? מה?................

חולוני

New member
להיט

סינגל מצליח מסחרית, נחרש ברדיו, בעל מלודיה טובה וקליטה. שיר שנדבק לאוזן כבר בשמיעה הראשונה ולא מרפה. באלבום החדש אין כזה.

Funky Giraffe

New member
אפילו אמא שלי צועקת כל היום

'הנה אני בא', זה אחד הדברים הכי קליטים שיש אני זוכר אפילו שאחרי העייסק שהיה ספיישל של הדגים גורי לא הפסיק לשיר במסדרונות של גלגלצ 'הנה אני בא' בלופים כמו איזה סמפלר מת

חולוני

New member
זה קליט יחסית לשאר האלבום

יחסית ללהיטים קודמים, זה מהפחות קליטים. ולחזור 80 אלף פעם על "הנה אני בא" זה אולי סבבה בהתחלה, אבל אני שם כסף שעוד כמה חודשים לכולם ימאס ממנו כי אין לו ערך מוסף מעבר לפזמון שחוזר יותר מדי. ולפחות ההפקה די טובה, אחרת לא הייתי מסוגל לשמוע את השיר הזה בכלל.

SHIKO2000

New member
ערך מוסף

זה מס שמשלמים. חלאס חלאס חלאס. באמא שלי אתה לא מסתובב בפלורנטין ומנסה להיות תל אביבי מגניב. אתה אשכרה קלישאה לאחד שחושב שהוא מבין ומגניב...

בשביל מה צריך את זה?

צריך רק מוזיקה טובה.. נהנה מזה? תהנה. לא נהנה? לא טוב בשבילך. לא מבינה את הקטע הזה של 'להיט'. ההגדרה הזאת לא אומרת לי יותר מדיי...

Da Fish Snake

New member
תכלס...

מה זה משנה אם זה להיט או לא?... זה מוזיקה... הם עושים את זה כדי לבטא את עצמם וכי הם נהנים מזה... לא כדי למכור כמה שיותר.... אני לא מבין מה הקריטריונים שלך להגדרת מוזיקה טובה... או דיסק טוב... אם זאת מוזיקה ממש טובה... אבל זה לא "להיט" לפי ההגדרה שלך... אתה לא תאהב את זה?

למעלה