דעתי על בעזרת הג'אם

וואי נכון....

עכשיו רק הבנתי מה זה מזכיר לי.... יש בדיסק יותר מידי אפקט "אסף אמדורסקי" כמו שאני קוראת לזה....["מהבמה להפציץ", "חרא זה זהב"....]

Funky Giraffe

New member
חחח ווקודר כמו שדודוש קורא למכשיר

הזה ועוד מליוני אנשי מוסיקה אלקטרונית בגלובוס

shiepki

New member
חח ב"תרגע" זה לא קריצה, זה מפורש

כל הבית השני הוא על הצל! מפורט בו הכל חוץ מהשם שלו

אוקיי

הדג אמרו פעם שהם עשו את האלבום הזה לכיף, הם לא עשו אותו כדי להוציא להיטים. אל תשחק לי אותה מלך הנוסטלגיה עם "אני נזכר בימי לזוז". לזוז לא היה כזה אלבום טוב. הוא אולי האלבום שמבחינה מילולית התעלה על כל האלבומים של הדג נחש ביחד (במיוחד סוד ההצלחה, גן התות וכמובן גבי ודבי) אבל הוא לא היה גאוני. האלבום הזה לא להיטי וטוב שכך, לשמוע את המכונה של הגרוב, שיותר מחצי ממנו לא להיטי בכלל עושה לי רק טוב על הלב. אלבום טוב לא נמדד לפי כמה להיטים יש בו אלא לפי כמה שירים טובים יש בו, ואיך הם יושבים כולם ביחד (לדעתי פה הייתה הנפילה של לזוז, אבל יש כאלה שיחלקו עלי, לא משנה). אגב, עשינו איזה מסיבת פאנק ובאמצע היו כמה שירים מהאלבום החדש. יש פוטנציאל, כיף לרקוד אותו, השבוע אני הולך לקנות אותו.

Jimmiet

New member
מההיכרות הקצרה שלי עם התגובות שלך

והיחס שלך למוסיקה וכאלה - לא ציפיתי ממך להתלונן על אלבום שאין בו להיטים. בכל מקרה - לא בטוחה אם יש או לא, יכול להיות שכן.. יכול להיות שלא.. אבל בשבילי, זה פשוט כל כך לא חשוב. אני בטוחה שהדג נחש היו שמחים לקבל עוד כמה להיטים, אבל מצד שני אני חושבת שהאלבום הזה נעשה בשבילם - בשביל ה'כיף' ואולי בעיקר בשביל האומנות. אבל אולי זה רק אני... אני אישית, נורא נורא נורא אהבתי. יכול להיות שהטוב ביותר... ההפקות מגוונות מאוד, אין שירים דומים, יש המון דברים קליטים דפקא.. לדעתי.. המון! רוב הפזמונים.. אני חושבת שבינתיים לפחות, זה האלבום שהכי הזדהיתי עם הטקסטים... אה כן שבחי ירושלים כל כך מיותר..

חולוני

New member
אני חושב

שגם מבחינת הטקסטים וגם מבחינת הלחנים הדגים ממש לא בשיאם באלבום הזה ולכן זה האלבום הכי פחות טוב שהם הוציאו. עד עכשיו בכל אלבום היו להם להיטים. במכונה - לא מוותר ואף אחד (קלאסיקות). בלזוז - כל סינגל שיצא היה להיט ענק (אין צורך לציין שמות, כולם מכירים). בחומר מקומי - שירת הסטיקר (אולי הלהיט הכי גדול שלהם), חליפות, הכאפה המצלצלת ואפילו מה נעשה הפך ללהיט שעבר מפה לאוזן (בעיקר אצלי בצבא) למרות שלא יצא כסינגל והוא גם הפך לפייבוריט בהופעות. באלבום החדש - אולי חוץ מהנה אני בא (שהוא גם לא לגמרי להיט), אין להיטים באלבום. מבחינתי זאת אכזבה ואני חושב שגם בהופעות זה יורגש ושתהיה פחות התלהבות.

Jimmiet

New member
אני לא אומרת שאתה טועה -

מאוד יכול להיות שאין פה להיטים. לא מחייב מציאות, אבל יכול להיות.. בכל מקרה היה לי מוזר לשמוע ממך שבגלל חוסר הלהיטים זה אלבום פחות טוב... בכל מקרה - לדעתי זה לא עושה את זה לאלבום פחות טוב. בקשר להופעות - לא מסכימה.. אני דווקא שומעת הרבה מהשירים מתנגנים בהופעות.. זה אחד הדברים הראשונים שעוברים לי בראש..

חולוני

New member
קהל בהופעות רוצה להיטים

אין להיטים = פחות התלהבות. אצל כמעט כל להקה זה ככה (במיינסטרים לפחות, באנדגראונד זה שונה כי במילא אין להם להיטים וגם הקהל לא ממש מחפש את זה).

כן אבל יש כבר להיטים....

מה הבעיה שהם יעשו אלבום 1 רק בשביל הכיף? הם לא חייבים שום דבר לאף אחד....

Jimmiet

New member
אוקיי, פה יש משהו בדברייך..

למעריצים זה יהיה נהדר - כי זה באמת אחלה שירים להופעות.. לקהל היותר רחב, שלא שמע את האלבום וכל שיר כבר נהיה 'להיט' אצלו - באמת תהיה פחות התלהבות. צודק לחלוטין...

חולוני

New member
זהו..בדיוק..ואני הקהל הרחב הזה

אני לא מעריץ, אבל אני מאוד מעריך אותם. ובכלל אני נגד הערצה, אבל זה נושא אחר.

Jimmiet

New member
חמוד, אתה לא הקהל הרחב..חח

כי אתה בדיוק זה ששמע את הדיסק, ומכיר את השירים, ובהופעה לא תצטרך שיר שנוגן בגלגלצ חמישים אלף פעם כדי להתלהב. אלא שירים שאתה אוהב.. ומכיר, ויודע את המילים, או את הפזמון... אבל שירים שאתה בעצמך אוהב. אם אתה לא אוהב זה כבר עניין אחר, וזה באמת עניין של טעם.

אוי,אתה הורג אותי.

למה אתה מחשיב אלבום טוב כאלבום שיש בו להיטים?!? הויכוח הזה סתמי מדי,באמת.

Da Fish Snake

New member
מה זה חשוב?!?!?!?

זה מה שמעניין אותך בדיסק?! אם השירים שלו פופולרים? מה אתה בן 8???

למעלה