דעתי על בעזרת הג'אם

Skicker

New member
לא ממש מסכים

להיטים אין וגם לא צריך לבנות אלבום עם להיטים מה שיוצא טוב יהיה להיט ולשירים לוטוס- קטע יפה מאוד רק קצת ארוך מדי פאנקי מאוד וזה מה שטוב פה קליפורניה-אין מילים אם להיט אז זה... מה שבא בא- שיר יפה אחד הטובים בכלל של הדג נחש במיוחד שחלק גדול מהלהקה שרה בו הנה אני בא - עוד אחד שמתאים להיות להיט רק אני עדין לא מבין למה הבית בסוף על ת"א?! כל הצ'וצ'ות - לא אהבתי ממש לא להתחלק בעיר- מוזיקה יפה אבל קשה לי מאוד עם המילים (כאילו המשמעות שלהם) סטטיסטיקה- שיר ממש יפה עוד שיר כמו סטיקר ומספרים גם יהיה להיט.. סאגה - מאוד מאוד מאוד אהבתי מין רגאי כזה שיצא ממש נחמד רק אני כל הזמן מתבלבל שאני שר בין "אז תצטרפו לסיבה של הדג נחש" ו"אז תצטרפו לסיבה של הדג שוב" מהבמה להפציץ שיר נחמד הבית של רוי די מוזר אבל שיר טוב תרגע - גיא מביא פה אחלה קטע עם מילים ממש ממש טובות אני אוהב את הקטעים שהוא מתחיל לצעוק איזה כיף - שיר ממש כיף אני וחבר שלי מכורים ל נהנהנהנהנה שיש שם רק מעצבן אותי ה"חרא זה זהב " זה לא נשמע טוב להביא את המכה - בגדול אהבתי מאוד אבל הוא מתחיל ממש בבתים חלשים מאוד ואז בסוף באמת מביאים מכה חזקה שבחי ירושלים - נחמד קצת לשנות את זה מן יציאה כזאת שעשו סה"כ אחלה דיסק בלי הרבה להיטים אבל כל שיר שיר...

chen2408

New member
ווואי ה"נה נה נה נה נה..."

נדבק לי במוח! אני רוצה להמיר את זה לקובץ MID לפלאפון אבל אני לא יודעת איך עושים את זה... :) ובקשר ללהתחלק בעיר - גם לי קשה עם המשמעות שלו. אבל מבחינה מוזיקלית הוא שיר טוב...

חולוני

New member
מה שבא בא

אחד הטובים של הדג נחש בכלל?? פייי..בחיים לא הייתי מסוגל להגיג משהו קרוב לזה. להפך, אחד השירים הפחות טובים שלהם בקריירה. הפקה נחמדה, אבל הטקסט חלש ביותר ועל הפזמון המעפן עדיף בכלל לא לדבר.

Funky Giraffe

New member
אכן לכן מחופף לפזמון

אשכרה היו יכולים לשיר שם 'מה שיוצא אני מרוצה' ולא היו מרגישים בהבדל

Funky Giraffe

New member
לחן*

אני דיסלקט רצח בזמן האחרון.. כתבתי היום 'הוא שעל מה השאה' בלי לשים לב

ita89

New member
שמעו.. זה הולך ככה

רוב האנשים שלא נחשבים ל"גרופיים" ששאלתי אותם מה הם חושבים על האלבום הם אמרו לי שהוא בינוני. אבל הם לא התכוונו שהמוזיקה עצמה חרא, פשוט זה ידוע שאחרי להיטים כמו שירת הסטיקר אנשים מצפים מאמנים להמשיך ולהטיל ביצי זהב. למה הם חושבים ככה? בגלל סיבה אחת פשוטה, כי הם כבר רגילים לדעת שאלבומים של זמרים כמו רוני סופרסטאר הם גדושי להיטים, ומתי שלהיט שהוא אחר (במקרה הזה Fאנקי יותר) נכנס למצעד או לרשימת המובילים ב24 כולם חושבים שהם תרנגולות שמקבלות בתחת את כל החרא של המפיקים ועושים מזה כסף. אני יכול להגיד לכם בתכלס שמתי ששמעתי את הכאפה המצלצלת בתור להיט ואחרי זה שמעתי את זה אחרי ג'וני הקטן באלבום עצמו הייתה לי הרגשה שונה. ונכון, חסר באלבום הזה אלמנט של קליט ושאר הדברים האלה אבל המוזיקה עצמה היא Fאנקית, גרובית ומזיזה לי את התחת וזה הכי חשוב.

TakTik

New member
בהחלט אין להיטים,ואין בזה שום רע

אני בטוח שבשיר שירת הסטיקר,לא שיר גלגלץ קלאסי,הדג לא חשבו על להיט,ובטח גם לא במספרים.או כמו שאמרה לי העוגיה הסינית שלי "הפתעות קורות בחיים" בכל מקרה,לטעמי דווקא בהנה אני בא הטקסט גדול.נושא אישי מאוד של גיא מר,שלא לדבר על כמה מקורי הנושא.השיר מלודי מאוד,והפיזמון מדבק (נסו ילדים את משחק "הנה אני בא" שבו נושאים באוטו ושרים הנה אני בא/הנה עניבה/הנה ערבי/הנה הרמזור או פשוט לשיר כל היום "כל המחשבות על הזיבה"
) בכל מקרה,מבחינתי האלבום זורם יותר,בטח ובטח מרגיש כאלבום שלם(דווקא היה חסר את זה בלזוז המופתי ובעיקר במכונה) אבל הרבה יותר כבד (ראו את מהבמה להפציץ,מה שבא בא ובעיקר כמובן להביא את המכה,כולם שירי הארדקור יחסית לדג) בסף הכל.

TakTik

New member
אגב,עזבו את זה...מי ראה עכשו ארץ

נהדרת? עם הזמר מזרחית...קלאסיקה מיידית! גאונים "הלב שלי כואב,הלב שלי צועק.....חיים! העולם לא שמח בלעדיך!" "כלוא בגוף של גבר!!" גאוני

fuggi

New member
יש שלוש בעיות גדולות

בדיסק הזה. הראשונה היא - איפה ההיפ הופ? כמו שכתוב בחוברות, שירה: גיא מר. השניה - הנוכחות של שאנן כל כך כל כך חסרה. מבחינתי הוא הנשמה של הלהקה הזאת, מבלי להמעיט בערך של כל אחד אחר מהם, אבל מה זה הדג נחש בלי שאנן? הוא ממש חסר לי. מה שמוביל אותי לאנמיות של האלבום. אם המכונה של הגרוב הציג לנו את הדג נחש כלהקה גרובית, סוג של מחתרתית ומגניבה, לזוז הביאו לנו את הצד ההזוי, וחומר מקומי הביא את הבעיטות והמלודיות המדהימות, לבעזרת הג'אם אין כלום. פשוט שיר אחרי שיר אחרי שיר, עם יותר מדי נגיעות אלקטרוניות. ומכאן לדעתי על השירים: לוטוס: הו, שאנן. שיר מדהים. קליפורניה: אין לי מילים. מה שבא בא: על הפנים. הנה אני בא: שיר ממש טוב, אני יכולה לשמוע אותו המון. גיא עושה עבודה טובה. כל הצ'וצ'ות: הלחשושיות הזאת קצת מטרידה את האוזן, אבל בסך הכל זה שיר די טוב, לדעתי. להתחלק בעיר: שיר בינוני. אפשר לשמוע אותו, אבל חסר לו איזשהו ייחוד, פיק. סטטיסטיקה: יותר מדי מנסה, יותר מדי וואנאבי. לא מתאים להם. סאגה: אין לי מילים על כל השיר הזה טוב וכמה חברות שלי מתחרפנות ממני כשאני מצטרפת בטירוף ל"סאגה," "ראגה" ו"חגה"
מהבמה להפציץ: גם אני שמעתי אותו בבארבי בכפרסבא, וזה היה ממש טוב. הכוונה היא שבדיסק, לדעתי, זה שיר גרוע, אבל בהופעה בכפרסבא זה היה שיר אדיר. היה בועט והיפהופי ופאנקי, ובדיסק זה אלקטרוני ואנמי. תירגע: חלק מהליריקס אדיר, חלק על הפנים, אבל סך הכל קונספט טוב ושיר טוב. אני מתמוגגת על כל חצי מילה שיש שם לשאנן. איזה כיף: גיליתי את האיכותיות שבו רק בימים האחרונים, אחרי שנטיתי להתעלם ממנו מהרגע שקניתי את הדיסק. שיר מעולה מעולה מעולה, ואני, בניגוד למי שכתב את זה, חושבת ש"איזה כיף יש זכות בחירה אישית, נתנו לנו לבחור בין..." זה קטע אדיר. בכלל, המוזיקה טובה, ה"נה נה נה" נתפס והמילים ממש טובות. כיף. להביא את המכה: השיר הכי טוב בדיסק, לצערי הדג לא שרים שם. אני מתנחמת בעובדה ששאנן צועק שם.. שבחי ירושלים: מיותר. לא זוכרת איפה שמעתי אותם אומרים את זה, אבל הם אמרו שבזמן ההקלטות של האלבום לא היה להם מספיק חומר לדיסק שלם. הם היו יוצאים ליערות וחוזרים עם חומר להלקטה. תכלס, ככה זה נראה, המצאנו ודחפנו חומר שטותי ולא איכותי כמו שאנחנו יודעים רק כדי להוציא עוד דיסק. היה שווה לחכות עוד קצת ולקבל דיסק עם חומר לפנים
תודה על ההקשבה

Funky Giraffe

New member
בלבול קל

בין ההגדרה שלך ללזוז וחומר מקומי... לדעתי לזוז הביא בעיטות ומלודיות וחומר מקומי ת'הזיות

Funky Giraffe

New member
ועוד משהו

זה בולשיט ענק שלא היה חומר - היו ימבה שירים שלא נכנסו לאלבום הסופי, כמו השיר של ש"ס למשל, ועוד מלא שירים.. לכל אלבום הם באים עם הרבה יותר שירים מאשר השירים שנכנסים אליו בסופו של דבר בלזוז נניח אני הכי מתגעגע ל'סטנדרט' שהוצג בהופעות של הסוף סיבוב ב'מכונה' ממש כמו ש'קליפורניה' היה בסוף הסיבוב של חומר מקומי.. ובסופו של דבר הוא לא נכנס.. ממש עוול עשו לשיר הזה

Funky Giraffe

New member
אין לי הקלטה ולא ידוע לי על אחת כזו

אני זוכר בלחץ כמה שורות מזה. שאנן גילם שם את הישראלי והישראלית המצויים וכתב מנקודת המבט שלהם על החיים במדינה... אחד משירי האקטואליה הכי חזקים שלהם, וזה היה גם Fאנקי אחושילינג. עד היום אני לא מפנים שזה אשכרה לא עבר 'סלקציה'

חולוני

New member
../images/Emo45.gif תגובה לעניין

מסכים עם הרוב. ולגבי איפה הם אמרו שהם היו כותבים ביערות ואז מקליטים - אז זה היה בהופעה באולפן ליגת האלופות. וגם לדעתי הם היו צריכים לעבוד על הדיסק עוד קצת ואני מאמין שהיינו מקבלים דיסק טוב יותר, אני יודע שהם מסוגלים ליותר מזה.

° w a v e °

New member
רגע

אבל אם זה מצא חן בעייניהם ככה? אם הם חשבו שהם עבדו עליו מספיק ולא צריך "לעבוד על הדיסק עוד קצת", כי ככה -להם- נראה לנכון? למה שייצרו דיסק עם "להיטים" רק כדי שאתה תאהב? הם מייצרים מה שהם רוצים, ואם אתה אוהב - פנאן, אם לא, לא. אין לך שום זכות לבוא ולומר לבנאדם אחרי כלכך הרבה השקעה שהוא יכל לעשות יותר טוב, במיוחד אם הוא לא חושב ככה. :)

למעלה