דעתי על בעזרת הג'אם

Funky Giraffe

New member
די להכנס בשבט בכל הזדמנות, מה יש?

צריך לשיר תמיד עד כמה המצב חרא, עד כמה קשה פה? די עם זה, השבט זה אלבום עם סאונד של מליון דולר, אמ.סיז של מליון דולר ולמען האמת - טקסטים שבחלקם הקטן הם גם של חצי שקל אבל יש שנינויות, יש הברקות, ויש יציאות קשה לי לראות אלבומי ביכורים טובים יותר בראפ העברי... אולי המכונה של הגרוב, האור מציון... אבל השבט מצויין!! ואם לדבר על השנה - אל תשכח את זה של סגול 59 שבשבילי הוא נשמע יותר כמו אוסף מאלבום כמכלול (אחרי הרבה האזנות) אבל הוא אחלה של דבר!

חולוני

New member
אתה בן 14

אם הייתי בגילך אולי הייתי אוהב אותו ואכן ההפקות נחמדות (הפתיעו אותי בעניין הזה אני חייב לציין). אין מה לעשות, זה פשוט אלבום לילדים. אני לא מתחבר לטקסטים שלהם בשום אופן ובאופן כללי האלבום עבר לי ליד האוזן ולא גרם לי לחזור אליו שוב. עוד חצי שנה כבר אף אחד לא ידבר עליו.

chen2408

New member
גם אני לא אהבתי את השבט

אבל אני לא רואה צורך בלתקוף ולבקר אנשים שכן אוהבים. זאת מוזיקה, זאת האמנות. לא צריך לבטל אחרים, תישאר עם מה שאתה אוהב ואל תטיף לאחרים.

חולוני

New member
מי מטיף?

איבדתם פרופורציות לגמרי - סה"כ הבעתי את דעתי על האלבום. לא ידעתי שלא לאהוב את המוזיקה שלהם נקרא לתקוף ולבקר אנשים. כל מי שאוהב אותם - שיהיה לו בכיף. אני לא אוהב.

Funky Giraffe

New member
לא פעם ראשונה שאתה קובע לאחרים

מה טוב ומה לא, בגלל זה בשבילי זה היה הטפה

חולוני

New member
מה קובע?? מה??

יא אללה, כמה גרופים אפשר להיות. סה"כ הבעתי את דעתי על האלבום שלהם שלא אהבתי. איך הגעת מזה ל"קביעה" ו"הטפה"? תתחילו לקבל פרופורציות בבקשה, עם כל הכבוד.

Funky Giraffe

New member
נו, עזוב אותך שאני מצפצף לדגים

באינטרקום ובורח, זה מעשה הגרופי היחיד שעשיתי אי פעם.

chen2408

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כו, ואני זורקת חזיות כפייתית.

אוקיי....

תראה בקשר לאלבום של הדג נחש אני בערך מסכימה איתך חוץ מזה שהגדרת את זה כחוסר "להיטים". אני הבנתי למה אתה מתכוון אבל מיותר לקרוא לזה להיטים. בכל אופן הדיסק הזה אחרי שמיעה אחת לא משך אותי להקשיב לו שוב
למרות שממש חיכיתי לו. ועכשיו לגבי ההתבטאויות שלך... אתה צריך קצת להרגע חבובי לא הבנתי מה קשור השבט ומה קשור גילאים. אני בת 22 ואני חורשת את הדיסק של השבט מהרגע שהוא יצא. פשוט דיסק טוב עם הפקות מעולות ועם יוצרים מוכשרים אחד אחד, דיסק כיפי. נכון, לא דיסק עמוק ומאתגר שכלית אבל מי אמר שחייבים כל הזמן לשיר על מחאות וחרא, בהחלט אלבום שעשוי טוב ואני מכניסה אותו לאחד הדיסקים (היפ הופ) הטובים שיצאו כאן. אתה לא אהבת? זכותך! אל תתנשא על אנשים לא בגלל גיל ולא בגלל משהו אחר. דבר שני, הגזמת עם התקיפה הזאת "גרופי" שמופי, למה לרדת לפסים כאלה? הם אהבו? פאנן! לא צריך לקטול את דעתם ולרדת עליהם כי דעתם שונה משלהם

fuggi

New member
לא מסכימה

הדיסק של סגול לא משהו. קיבלתי אותו במתנה מגל"צ, ואני מאשימה אתכם. נתנו לי לבחור בינו לבין שוטי הנבואה ובחרתי בו בגלל שאתם כל כך מתלהבים ממנו פה, והתאכזבתי קשות.

חולוני

New member
היית צריכה לבחור בשוטי הנבואה

ביחוד כשהוא מגיע עכשיו במהדורה חדשה עם דיסק בונוס שכולל את "הוא" הענק עם איזבו, 2 רמיקסים והקליפ לשיר.

° w a v e °

New member
WTF

את רצינית? Oo אז התלהבו, אז? לא כפו עלייך לבחור אותו, אז אל תבואי בהאשמות חסרות כל פשר [יו כל החיים חלמתי להגיד את זה
]

אתה אשכנזי

אין דרך טובה יותר להגדיר אותך. לכן אתה לא תבין כש"סטטיסטיקה" יהפוך ללהיט גדול (לא בסדר גודל של הסטיקר, אבל בהחלט מכובד) בגלל אווירת החפלה הסבבית שלו, שלמען האמת מזכירה לי קצת את טיפקס.

חולוני

New member
לטיפקס בעצמם לא היה להיט גדול

בערך מאז תקופת "דיסקו מאנייק" המעולה, אז למה אתה חושב ששיר של הדגים שמזכיר את טיפקס (אני לא חושב ככה, אבל נגיד) יהיה להיט? אין מה לעשות, המלודיה בשיר לא מספיק טובה ולא מספיק קליטה.

למעלה