דעתי על בעזרת הג'אם

חולוני

New member
מה הקטע להגיב ב"לטעמך"?

כל מילה שאני אומר בפורום זה לטעמי כמובן. למה צריך להדגיש את זה? אנשים עד כדי כך קשיי הבנה/קליטה פה?

Funky Giraffe

New member
אני אף פעם לא אבין אותך, אתה טוחן

כרגע מים על הדרגה הכי חזקה של המיקסר... זה כמו הדיאלוגים האלה- ***סיטואציה שדורשת שקט*** א':"שקט כבר!" ב':"טוב, אבל זה לא הייתי אני, זה הוא, הוא לא סותם את הפה לרגע, כל הזמן הוא רק מדבר ומדבר, אף פעם לא שותק, מה יהיה הסוף איתו? אה? אה? איך זה יגמר? כל הזמן מדבר, לא שותק לשניה, מה זה אמור להיות? אמרתי לו להיות בשקט, אבל הוא לא מבין את זה!" או משהו כזה

parnar

New member
אל תגזים

לאנשים יש פה טעם משלהם והם יודעים מה באוזנם נשמע טוב וכמה פעמים אתה שמעת את האלבום?

אני מאוד,אבל מאוד רחוקה מלהיות

כזו. גם אני לא התלהבתי מיותר מדי שירים באלבום אבל בסה"כ,אני ממש לא יכולה להגיד שהוא רע.

shiepki

New member
עזוב מילא להיטים או לא להיטים

גם רוב "המכונה של הגרוב" זה שירים שרק חובבי funk יאהבו והשאר ישתעממו, אבל באמת פשוט חסר משהו באלבום הזה.. ממש קשה להרגיש שזה הדג. לדעתי הם הגזימו לגמרי עם האלקטרוני, במיוחד שיאיא מנגן על איזה סינטי במקום בס בחצי מהשירים.. בכל זאת אהבתי את האלבום בגדול אבל זה לא ממש מה שציפיתי מהדג נחש, ואני עדיין מצפה למשהו אחר (אחר = חזרה למקורות שלהם)

xero1

New member
אני חושב שהוא מנגן על הבאס בכל

השירים, פשוט עם אפקטים.

Funky Giraffe

New member
כתוב מינימוג בס, אני לא יודע אם זה

בס של ממש או סינטי של בס... מינימוג למיטב ידיעתי זה סינטיזייטר אבל קשה לי להאמין שזה לא בס אמיתי מצד שני עם הכלים באין דה פוקט, לכו תדעו מה היה

shiepki

New member
מינימוג זה איזשהו קלידים

זה מבאס רצח.. תקשיב לסאונד של זה ב"מה שבא בא" למשל זה ממש מעצבן. למרות שהוא מפצה על זה קצת עם הבס האקוסטי ב"תרגע" וכו'

חולוני

New member
במכונה של הגרוב

גם "אף אחד" וגם "לא מוותר" היו להיטים גדולים וכבר נחשבים לקלאסיקות מבחינתי. ככה שכן היו להם להיטי קרוסאובר מתחילת דרכם. אני בספק גדול שאם השירים האלו לא היו להיטים שחלק גדול פה מהפורום היה שומע היום על הדג נחש. הלהיטים האלו בנו להם את הקריירה. ב-2 האלבומים הבאים הם רק הלכו וגדלו ובאלבום הזה לצערי הם לקחו צעד אחד אחורה. חבל.

samata

New member
בנוגע לליריקה

נוטה לא להסכים. הליריקה בכלליות הרבה יותר רגועה ובלי יותר מדי מסרים כמו שהיה ב'חומר מקומי' (שבסופו של דבר זה הפך למאוס אחרי כמה זמן). אני אישית די נהנה מהליריקה שהם דפקו בדיסק החדש, והבעיה היא בסופו של דבר, לדעתי, בעיקר באובר-מוזיקה-אלקטרונית שיש בדיסק. יש גרוב וג'אם, אבל זה טיפה יותר מדי אלקטרוני. בסופו של דבר "מהבמה להפציץ", "קליפורניה", "סאגה", "סטטיסטיקה" ו"הנה אני בא" הם שירים שאפשר לחרוש...פשוט נהנה מהם. בכלליות אחלה דיסק, שונה מאוד מהקודמים - ככה שקשה לדעתי להשוות ביניהם אחד לאחד..פשוט לשים במערכת ולהינות :)

Da Fish Snake

New member
כשאתה אומר "להיטים" אתה מתכוון...

שמשמיעים אותו כל דקה ברדיו? ש"נתפס" בקלות? כי זאת לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שמישהו אומר שאין להיטים בדיסק הזה ואני חייב להבין מה הכוונה... לדעתי הדיסק פשוט מעולה... ועמד לגמרי בציפיות שהיו מאד גבוהות אחרי ה-3 הקודמים...

דיי מסכימה איתך..

האלבום הזה דיי ביאס, אני עדין לא חורצת את דינו [
] מבחינתי, אני אתן לזה עוד כמה השמעות אבל מחומר מקומי ולזוז התלהבתי הרבה יותר על השמיעה הראשונה וזה בכלל לא קשור להיט או לא להיט אלא למוזיקה טובה.

xero1

New member
"תרגע" זה אחד השירים הטובים

השאלה מה היה קורה אם זה היה האלבום הראשון של הדג נחש. איך אנשים היו מקבלים אותו. כי לפי דעתי הם גם הרשו לעצמם להוציא אלבום כזה בגלל השם שלהם.. אבל מצד שני, לא ניראה לי שאיזושהי להקה (בארץ לפחות) תוציא אלבום ראשון שהוא מהסוג והרמה הזאת. זה חלק מהתהליך.

חולוני

New member
זאת הבעיה עם ההיפ-הופ הישראלי

גם אלבום בינוני והכי פחות טוב של הדג נחש יותר טוב מכל אלבומי ההיפ-הופ הישראלי שיצאו השנה. ומי שמתכוון להזכיר את השבט, אז שבו בשקט - זה היפ-הופ לילדים ולא יותר.

למעלה