דיוני סדרות #140

didalf

Well-known member
כן זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי בסיטקומים שהדמויות לעולם לא לובשות אותו בגד פעמיים (במיוחד נשים)!
זה מגוחך אבל לא מפריע לי כי א ככה יותר קל להבדיל בין פרקים (שאני מניחה זאת הסיבה העיקרית שעושים את זה) וב כי אני אוהבת לראות אאוטפיטים שונים.
פה לעומת זאת יש דמויות שנראה לי שכל הזמן עם אותו בגד, בדומה לדמויות בסדרות אנימציה.
כן חח בנץ ממש מתלבש כמו דמות מצויירת אבל בכוונה.
אבל שמתי לב לבנות נגיד שיש כמה בגדים שהן לובשות הרבה שזה פשוט מאד ריאליסטי. שלמרות שלא מפריע לי הקטע הזה בסדרות אמריקאיות שיש להם אינסוף בגדים זה גם נחמד לראות את זה ככה אמיתי.

הם חמודים, אני לא אומרת שלא.
אבל בלי קשר אליהם (נגיד שזה ספוילר קל להמשך) - כשתגיעי לסוף העונה תגלי שיש לי שיפ אחר :-D
אוו מסקרן

Lhuna3

Well-known member
זה מגוחך אבל לא מפריע לי כי א ככה יותר קל להבדיל בין פרקים (שאני מניחה זאת הסיבה העיקרית שעושים את זה) וב כי אני אוהבת לראות אאוטפיטים שונים.
אני גם אוהבת, כלומר במקרה שהאאוטפיטים באמת יפים (כמו ב"חברים", רוב הזמן לפחות).
אבל גם אז זה עדיין מציק לי שאני לא מבינה את הקטע של ההפקה שמתעקשים על זה, כשללא ספק היה יכול להיות להם קל יותר כן לחזור על בגדים וזה היה מציאותי יותר.

כן חח בנץ ממש מתלבש כמו דמות מצויירת אבל בכוונה.
כן, נראה לי שגם יוני, ויש מצב שגם ניצן ואולי גם אלכס נגיד.
יולי בודאות מחליפה.
וגם נטע מחליפה כי שמתי לב לחולצות אחרות שלה כשבפרק אחד היא לבשה חולצת פסים ממש ממש דומה לחולצה שאני בדיוק קניתי באותו יום!!

didalf

Well-known member
אבל גם אז זה עדיין מציק לי שאני לא מבינה את הקטע של ההפקה שמתעקשים על זה, כשללא ספק היה יכול להיות להם קל יותר כן לחזור על בגדים וזה היה מציאותי יותר
להבדיל בין פרקים אני חושבת.

כן, נראה לי שגם יוני, ויש מצב שגם ניצן ואולי גם אלכס נגיד.
לניצן יש כמה חולצות כי אחת מהן זאת החולצה של אחותי והשאר לא😂
יולי בודאות מחליפה.
וואני מתה על האאוטיפים של יולי הם כאלה הזיה אבל איכשהו יפים עליה.
אם כבר אני חושבת שתפסתי אותה ממחזרת בגדים. שתפטר את עצמה!

וגם נטע מחליפה כי שמתי לב לחולצות אחרות שלה כשבפרק אחד היא לבשה חולצת פסים ממש ממש דומה לחולצה שאני בדיוק קניתי באותו יום!!
חחחחחחח הם ממשיכים לרדוף אותך.
לנטע יש כמה חולצות פסים שונות אבל היא ממש אוהבת פסים😂
אני אוהבת איך לכל אחת מהבנות יש סגנון לבוש מאד מובחן (הבנים לא חשובים במקרה הזה)
(אני אוהבת את השמלות של שיא-גל)

דיברגנט חדש

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
בקושי משהו. לא היה לי כמעט זמן.
סיימתי את הפרק הראשון של Dept. Q
והתחלתי את השני
אז העורכת דין ההיא וכל העלילה איתה היו בכלל 4 שנים בעבר והיא התיק הראשון שהצוות חוקר.
ואנחנו יודעים שבהווה היא מוחזקת על ידי החוטף שלה בתוך איזה מיכל מוזר.

גם שכחתי שאל קארל הצטרף מישהו סורי שלא בדיוק ברור מה היה התפקיד שלו (או אם היה לו) במשטרה הסורית לפני שהוא עזב.
כמובן שתיקי נעלמים בסוריה היו הרבה פעמים בגלל שהמשטר לקח אנשים אז אולי זה קשור.
יש גם עוד מישהי אדומת שיער במשטרה שיש לה קשר עבר עם קארל וכנראה איזה מצב רפואי או פסיכולוגי שגורם לכך שהיא עכשיו בתפקיד שולחני.
וקארל גם חוזר אל הפסיכולוגית מהפרק הראשון ומפלרטט איתה וגם קולט שהיא נשואה לפי הטבעת שלה (לא ברור לי מה קודם) ואז פשוט עוזב.
למקרה שזה לא ברור, הוא די דוש.

בכל מקרה נטפליקס עשה לי בעיות אז התחלתי לצפות בסרטון של Variety Studio: Actors on Actors
יש כמה כאלו כל שנה והשנה במיוחד ציפיתי לזה שבו צ'ארלי קוקס וג'ו לוק מראיינים זה את זה
עשיתי תקציר בתגובות #4, #23, #44 והסוף בתגובה #65.
מחכה לתגובות ... :)

keren or5

Well-known member
יכול להיות שאני לא אענה על דברים מסויימים כי אני לא אזכור אם זה מספלייר או לא.
חחחחחחחחחח טוב אז אני בכל זאת זקנה לא היה לי מושג:-D
וואלה? :-0 גם אני לא ידעתי, השאלה היא איך לונה ידעה?!
חחחח זה נורא!!! צדק ליולי!!! תחזירו אותה להיות המין גירל הראשית!
:-D
והסיסמה של הוייפי תלויה בגדול על המקרר:-D
וואלה? לא שמתי לב :-D
אוקי אני קצת מושקעת רגשית בבנץ ונטע עכשיו התרגשתי כשהם כמעט התנשקו אוף;-(
גם אני קצת |מובך|
הא-הא! :-D
מי בומרית עכשיו?? :p
אבל ברצינות איך ידעת את זה?
*אני מניחה שזה מגבלות תקציב אבל זה מאד חיים-אמיתיים ומאד לא טלווזיוני העובדה שהדמויות חוזרות הרבה על אותם בגדים.
האמת לא כ"כ שמתי לב לזה, חוץ מבנץ שבאמת שמתי לב שהוא תמיד לובש אותו דבר
אה כן בטוח. הם ממש שינו בקטנה מספיק להמנע מזכויות יוצרים אבל עדיין שיהיה ברור מה המקור. כל הכבוד בתכלס:-D
הגיוני
אבל גם אז זה עדיין מציק לי שאני לא מבינה את הקטע של ההפקה שמתעקשים על זה, כשללא ספק היה יכול להיות להם קל יותר כן לחזור על בגדים וזה היה מציאותי יותר.
למה את חושבת שההפקה מתעקשים על זה? זה נראה לי ממגבלות תקציב לא?
אוו מסקרן
כשתגלי מה זה זה יהיה מאוד אנדרוולמינג :-D
חחחחחחח הם ממשיכים לרדוף אותך.
לנטע יש כמה חולצות פסים שונות אבל היא ממש אוהבת פסים😂
אני אוהבת איך לכל אחת מהבנות יש סגנון לבוש מאד מובחן (הבנים לא חשובים במקרה הזה)
(אני אוהבת את השמלות של שיא-גל)
וואו אתן שמות לב לבגדים של הדמויות הרבה יותר ממני, אני בת מקולקלת

keren or5

Well-known member
רגע, ליטל באמת יוצא עם אלה בל??? :eek: כן! כלומר יצא כי עכשיו היא זרקה אותו ובצדק.
נראה יותר שהוא פשוט מתמזמז איתה בסתר, שזה דיי מתאים לדמות שלו.
ונועה קירל בת דודה שלה חחחחח
כן חחח... איזה הפתעה זה כשנועה קילר מופיעה, ושאלה בל לא מזכירה שהיא נועה קילר
טוב עדי לך יש את השיפ שלך נטע ובנץ ואת שמחה עכשיו, ולי גם יש את השיפ שלי: ארמונד ופיוטר לנצח! |לב|
:-D בכלל ארמונד בהתחלה עיצבן אותי אבל בפרקים האחרונים הוא הכי מצחיק אותי.
אני מתה כשהוא עושה לשניהם מסיבת תה :-D
תהיתי באמת מה תחשבו על הדמות של ארמונד, אני חושבת שהוא ממש מצחיק, הוא כל הזמן עושה דברים ממש מוזרים ורנדומליים שאני לא יכולה לא לאהוב את זה
יולי: זה דיני עוקבים מה שקורה פה!
חחח הרג אותי שכשהם הולכים לטלפון הציבורי הם באמת חופרים לאולף על איך היה טוב לפני עידן הסלולרי :-D

מה חשבת על פרק לולאת הזמן (מסיבת פריג'מות?). נראה לי שזה הפרק האהוב עלי בעונה 2 (ואולי בסדרה כולה, הוא פשוט ממש טוב בעיני ואני אוהבת את הקונספט), ראיתי אותו כ"כ הרבה פעמים עד שאני דיי זוכרת אותו בע"פ.
יש בו כ"כ הרבה רגעים מצחיקים:
- הקטע שהם מנסים לצאת דרך הדלת כי החלון סגור ונטע שואלת למה וניצן עונה לה שהם אמרו שהחלון סגור :-D
- שבנץ קורא לניצן ניקץ
- יש קטע שיוני אומר לבנץ את הדברים שהוא עושה שמציקים לו ובין היתר היה משהו כמו "הכנת בכלים שלי מרק בטטה גופרית" ואז בנץ עונה כזה- "לשניים" :-D
- כשהם עומדים לצאת מהדלת ומחזיקים ידיים ואז נטע שואלת למה הם מחזיקים ידיים וניצן אומרת לה "כי דלתות זה מפחיד" :-D
- והקטע בסוף אחרי הכתוביות שמראים את "ניטשה" נותן טיפים לבאולינג (כי בנץ אמר שהוא עובד בבאולינג בגיהנום) ואומר משהו כמו- בשביל לזרוק באולינג טוב אתם צריכים להפסיק לקבל את הקיום שלכם כי הכל חסר משמעות :-D
אגב אם לא זיהיתי מי ששיחק אותו הוא מתן בלומנבלט שאני אישית מעריצה, המחבר של הקומיקס "הו לא" שכולם מכירים, וכותב הסטטוסים שאני הכי אוהבת בפייסבוק (ברצינות, אם מישהו מגיע לרמת ההומור השחור שלי זה אולי קצת צריך להדאיג, אבל נשבעת שהוא הכי מצחיק אותי מכל מי שאני עוקבת אחריו ולא מכירה) והוא גם אחד הכותבים של הסדרה, מה שעוד מסביר למה אני אוהבת אותה כ"כ
אוקיי עדי ומיקי לא יבינו אבל כשגרי אומר "לא בדיוק הצלתי אותך, שמרתי אותך בשביל המאסטר שלי" ואז גורם לבנץ לגעת ב"פורטקי" שמביא את שניהם לפולי - זה מבחינתי רפרנס להארי פוטר ספר 4 ובדיוק הסצינה שקראתי אתמול בערב!!!!!!!!! [ספוילרים להארי פוטר] (בטח ניק ירצה להתקטנן איתי על כל הדברים השונים... אני יודעת שיש מלא דברים שונים ניק!! אבל עדיין זה כמו שמד-איי/קראוץ' דאג כל הזמן להציל את הארי בטורניר בשביל שיגיע לגעת בפורטקי שיביא אותו אל "המאסטר שלו" (ואני מחשיבה את המילה מאסטר כאן כרפרנס ברור, לא אכפת לי מה תגיד)(ואני ממילא כבר לא זוכרת על מה דיברתי פה כי הגעת לפרק הזה בשנת 2027).
קראתי את זה, זה לא אומר לי כלום כי אני ממש לא מכירה את הארי פוטר, ובאמת ניק יגיע לפה ב-2027 :-D
אוקיי אז בסוף פרק קודם ראינו שהמנהלת קיבלה כוחות מהדם של בנץ. מה שהכי מצחיק זה שהיא בכלל לא קולטת את זה :-D
נכון.

אה עוד משהו שנזכרתי- זה היה באיזה פרק אחר אבל לפני עונה 3- השיר שהמורים שרו על בית ספר בגיריונית - באתי לצטט אותו אבל יש שורט שלו, ואני לא יודעת אם זה על תקן שאת לא רואה עד שאת מסיימת את הסדרה, כי זה שורט מיוטיוב (אבל הסדרה גם ביוטיוב אז מה עדי עושה עכשיו?) זה כ"כ ממכר!
התחלת עונה 3 לונה?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
וואלה? :-0 גם אני לא ידעתי, השאלה היא איך לונה ידעה?!
שאלה טובה מאד

גם אני קצת |מובך|
יאיייי|לב|

למה את חושבת שההפקה מתעקשים על זה? זה נראה לי ממגבלות תקציב לא?
אני חושתב שלונה מתכוונת דווקא להפקות אמריקאיות שמתעקשים להלביש שונה בכל פרק.

כשתגלי מה זה זה יהיה מאוד אנדרוולמינג :-D
חחחחח כמובן טיפיקל לונה:-D

וואו אתן שמות לב לבגדים של הדמויות הרבה יותר ממני, אני בת מקולקלת
נכון:-D

keren or5

Well-known member
קבלי קטע חמוד של מאחורי הקלעים שאורי ורד (בנץ) כתב שיר לנטע והוא שר את זה באיזה מפגש מול קהל, זה לא יספלייר לך דברים (חיפשתי בשבילך במיוחד באינסטגרם כי אני יודעת שאת לא אוהבת לראות קטעים מיוטיוב שקשורים לסדרה עד שלא סיימת אותה)
אני חושתב שלונה מתכוונת דווקא להפקות אמריקאיות שמתעקשים להלביש שונה בכל פרק.
אה הבנתי חח

didalf

Well-known member

קבלי קטע חמוד של מאחורי הקלעים שאורי ורד (בנץ) כתב שיר לנטע והוא שר את זה באיזה מפגש מול קהל,
יוו איזה חמודדדדדדדדדדד|מאוהב| אבל זה לא משהו שהוא שר לה בסדרה?? איזה חבל!

ה לא יספלייר לך דברים (חיפשתי בשבילך במיוחד באינסטגרם כי אני יודעת שאת לא אוהבת לראות קטעים מיוטיוב שקשורים לסדרה עד שלא סיימת אותה)
חחחח תודה חמודה|מאוהב|
פחות רלוונטי פה כי אני רואה את הסדרה עצמה ביוטויוב אז במילא יוטיוב מציע דברים אבל פחות נורא.

didalf

Well-known member
זה פרק מאוד לא נוח לצפיה כי רוצים לקרוא גם את התגובות בצד אבל אי אפשר להתרכז גם בזה וגם ב"לייב".
חחחחחחחח וואי כן זה היה קשה והיו דברים מצחיקים בתגובות:-D
מתישהו כשיולי הציגה את השואב רובוט הייתה תגובה מנמרוד 9000 "תפסיקי להשתמש בעם שלי":-D
ואחכ כשהיא הזכירה טוסט נמרוד9000 הגיב "טוסט|לב||לב||לב|":-D:-D:-D
מתישהו בתגובות גם ורד המנהלת רבה עם מישהו:-D
רגע, ליטל באמת יוצא עם אלה בל??? :eek: כן! כלומר יצא כי עכשיו היא זרקה אותו ובצדק.
מפתיע חח
ונועה קירל בת דודה שלה חחחחח
כן אבל הרסו את זה כי הראו אותה בטאמנייל של הפרק אז ידעתי שזאת תהיה היא!

אהה ואם כבר הסדרה הזאת וניבוי העתיד שלה אז מתישהו יולי אומרת על איזה רעש: "זה בטח המנחת כטבמים של אבא שלי הוא משכיר לאיראנים":-D:-D

חחחחחחחחחח ובנץ עם החתולה הענקית ברקע:-D:-D
ומידי פעם יש תגובות "למה יש חתולה ענקית":-D

Lhuna3

Well-known member
[יש פה בקושי ספוילר ממש מזערי לפרק 2X11 של האחיין בנץ, אבל אני אסמן]
אבל ברצינות איך ידעת את זה?
פעם ארץ נהדרת עשו את הפארודיה הבאה על אנה זק, נועה קירל ונונו:
(זה היה לפני ה-7.10, יש שם שורה אחת שהתיישנה מאוד לא טוב)
בקיצור כמו תמיד בגלל שהם מעולים בשירים פארודיים אז התמכרתי לזה ואז הלכתי לראות את השירים/קליפים שעליהם זה מבוסס, וכמו שלרוב קורה לי זה גרם לי לאהוב גם אותם.
והשיר הזה של אנה זק הוא באמת מעולה לדעתי וגם הקליפ.
כנ"ל פנתרה של נועה קירל:
אגב אני לא מבדילה ביניהן, הפנים שלהן לגמרי זהות בעיני!
לשיר של נונו (שגם יש לו כאמור רפרנס בפרק הזה מייד אחרי) פחות התחברתי, אבל אצל ההורים שלי אנחנו אוהבים לצפות בהופעות של זהו זה עם זמרים וזה גרם לי לחבב אותו קצת גם:

Lhuna3

Well-known member
מה חשבת על פרק לולאת הזמן (מסיבת פריג'מות?). נראה לי שזה הפרק האהוב עלי בעונה 2 (ואולי בסדרה כולה, הוא פשוט ממש טוב בעיני ואני אוהבת את הקונספט), ראיתי אותו כ"כ הרבה פעמים עד שאני דיי זוכרת אותו בע"פ.
יש בו כ"כ הרבה רגעים מצחיקים:
- הקטע שהם מנסים לצאת דרך הדלת כי החלון סגור ונטע שואלת למה וניצן עונה לה שהם אמרו שהחלון סגור :-D
- שבנץ קורא לניצן ניקץ
- יש קטע שיוני אומר לבנץ את הדברים שהוא עושה שמציקים לו ובין היתר היה משהו כמו "הכנת בכלים שלי מרק בטטה גופרית" ואז בנץ עונה כזה- "לשניים" :-D
- כשהם עומדים לצאת מהדלת ומחזיקים ידיים ואז נטע שואלת למה הם מחזיקים ידיים וניצן אומרת לה "כי דלתות זה מפחיד" :-D
- והקטע בסוף אחרי הכתוביות שמראים את "ניטשה" נותן טיפים לבאולינג (כי בנץ אמר שהוא עובד בבאולינג בגיהנום) ואומר משהו כמו- בשביל לזרוק באולינג טוב אתם צריכים להפסיק לקבל את הקיום שלכם כי הכל חסר משמעות :-D
כן כמובן שזה פרק שמאוד אהבתי, אני מתה על לולאות זמן כאלה והם עשו את זה מגניב.
הכי אהבתי את הקשר שמתפתח בין יוני ואורלי מהביטוח בטלפון :-D
אגב אם לא זיהיתי מי ששיחק אותו הוא מתן בלומנבלט שאני אישית מעריצה, המחבר של הקומיקס "הו לא" שכולם מכירים,
אני לא מכירה ;-#
וכותב הסטטוסים שאני הכי אוהבת בפייסבוק (ברצינות, אם מישהו מגיע לרמת ההומור השחור שלי זה אולי קצת צריך להדאיג, אבל נשבעת שהוא הכי מצחיק אותי מכל מי שאני עוקבת אחריו ולא מכירה) והוא גם אחד הכותבים של הסדרה, מה שעוד מסביר למה אני אוהבת אותה כ"כ
אוקיי אני אבדוק אותו בפייסבוק.
אה עוד משהו שנזכרתי- זה היה באיזה פרק אחר אבל לפני עונה 3- השיר שהמורים שרו על בית ספר בגיריונית - באתי לצטט אותו אבל יש שורט שלו, ואני לא יודעת אם זה על תקן שאת לא רואה עד שאת מסיימת את הסדרה, כי זה שורט מיוטיוב (אבל הסדרה גם ביוטיוב אז מה עדי עושה עכשיו?) זה כ"כ ממכר!
כן "אח"כ תשלימו בגרויות" :-D
התחלת עונה 3 לונה?
ביקשו ממני לרסן את עצמי אז עוד לא, אבל כנראה שאתחיל הערב/הלילה.

Lhuna3

Well-known member
מתישהו כשיולי הציגה את השואב רובוט הייתה תגובה מנמרוד 9000 "תפסיקי להשתמש בעם שלי":-D
:-D:-D גדול, פספסתי!
ואחכ כשהיא הזכירה טוסט נמרוד9000 הגיב "טוסט|לב||לב||לב|":-D:-D:-D
מתישהו בתגובות גם ורד המנהלת רבה עם מישהו:-D
:-D:-D פספסתי את הרוב באמת כי מתישהו כבר לא הצלחתי לעקוב במקביל.
כן אבל הרסו את זה כי הראו אותה בטאמנייל של הפרק אז ידעתי שזאת תהיה היא!
אה, אני לא שמתי לב לטאמבנייל.
אהה ואם כבר הסדרה הזאת וניבוי העתיד שלה אז מתישהו יולי אומרת על איזה רעש: "זה בטח המנחת כטבמים של אבא שלי הוא משכיר לאיראנים":-D:-D
:-D:-D:-D
אתם רואים?!?!?!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
סיימתי את הפרק השלישי של Dept. Q
לא מפתיע אותי שאקרם הוא די באדאס כשהוא רוצה. מעניין אותי לגלות מה הרקע שלו בסוריה.
גם לא מפתיע כמובן שרוז מצטרפת לצוות.

אז אני מניח שהחטיפה של מריט קשורה למה שקרה עם המשפחה שלה - המוות של אמא שלה, מה שקרה לאח שלה והמוות של מי שהכה את אח שלה.
אבל גם די ברור שהחקירה המקורית חופפה אז מעניין למה והאם זה קשור.
באופן כללי זה טוב, אבל אני עדיין ממש לא מושקע בזה.
לא עוזר שאני ראיתי את הפרק היום באיזה ארבעה חלקים כי הייתי עסוק עם אחיינים וגם בשלב מסויים בערך נרדמתי מול המסך כי הייתי עייף (לא ברור למה, כי אני בעצם כן ישנתי בלילה)

וראיתי את הפרק החדש של Murderbot
אז צדקתי שחשדתי באישה החדשה.
אבל לא ציפיתי שהרובוט פוצץ לה את הראש. עכשיו אי אפשר להשיג ממנה פרטים.
כל האחרים לחלוטין לא מספיק מעריכים את זה שהוא הציל אותם.
אבל בהחלט מטריד שהוא הרגיש הנאה מזה. (אני מניח שזה הגיוני לאור הבחירה שלו בשם)

אהבתי את הקטעים בין רובורצח והמנהיגה של הקבוצה.
במיוחד הקטע שהוא מודה שהוא מחק את המדריך לתיקון הספינה מהזיכרון שלו כדי לפנות מקום לעונה 19 של התוכנית שהוא אוהב. וזה שהוא התעצבן כשהיא אמרה שזאת אפילו לא תוכנית טובה.
*הלוואי שאני הייתי יכול להוריד תוכניות ישר לתוך הזיכרון שלי.
גם זה שאחר כך הוא משתמש בפרק מהתוכנית כדי להוריד אותה מהתקף פאניקה.

אני אוהב כשיש נקודת חיבור בין שתי סדרות שונות לחלוטין שאני במקרה רואה באותו יום
בשתיהן לאחד הגיבורים יש התקף פאניקה ואז דמות אחרת מדריכה אותו לנשום על מנת להרגע.

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 2X16
חחחחחחחחחחח הסצנה בסוף כהשחוקר השני מחזיר את ניב הייתה רפרנס מפורש לבאקי במלחמת האזרחים:-D:-D
אה חח וכל הפרק עסק במלחמת אזרחים בעצם לול:-D

Lhuna3

Well-known member
סיסמת בחירות של ורד: "ראש עיר עם קוצים" :-D
וגם "דברים עם חינוך. דברים עם גינון."

OMG ארמונד ופיוטר נפרדו לאאאאאאאאאאאא :cry::cry::cry:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום (מהדורת בוקר למחרת):
*או אולי אני צריך לקרוא לזה "מה ראיתי אתמול"

סיימתי את הפרק הרביעי של Dept. Q

וגם ראיתי עוד פרק של האחיין שלי בנץ

ואני עייף ועוד לא צחצחתי שיניים ויש לי טלפונים מעצבנים לעשות ומאוחר יותר זום.
ובאופן כללי אני מתחיל לחשוב שכל הקונספט הזה של מלחמה הוא אולי לא כזה דבר טוב

snirf

Active member
הולי שיט כרמן, באמת יצאת מניאקית.
גם שכבת עם החבר של גרייס, גם התנשקת עם מיילס (אוקי, על זה אני לא באמת כועס עליה) וגם הוצאת את בני מהארון.
אוף זה ממש מבאס שהוא לא קיבל לצאת מהארון בעצמו.
כאילו היו לו מלא הזדמנויות ועיצבן אותי שהוא לא עשה את זה וכל הזמן רציתי שכבר יעשה את זה, אבל רציתי שהוא יעשה את זה.
ועד שהוא סוף סוף עשה צעדים פומביים משמעותיים.

ממש אהבתי שהוא התחבר עם ג'ורג' והיה מגעיל איך הוא התנהג אליו אחר כך.
ומאוד שמחתי על הקטעים שלו עם החבר מהתיכון שלו (לוקאס גייג' שלאחרונה ראיתי גם בYou וגם בDead Boy Detectives ובעבר היותר רחוק גם בLove Victor ומסתבר שגם בורוניקה מארס אם כי אני לא זוכר אותו משם)

הופתעתי שגם אהבתי באופן כללי את הפרק עם ההורים שלו. אמא שלו הייתה כל כך חמודה ונראה שהיא מנסה לשדל אותו מחוץ לארון.

אני מת על היילי. אני חושב שהבנתי שאני אוהב אותה רק כשהיא הייתה חסרה לי איזה שני פרקים.

כל כך שמחתי שכולם זורקים את פיטר מהחיים שלהם בסוף. אני אשמח אם לא נראה אותו יותר.

סיימתי גם...והסוף כ"כ פתוח שחייבים לעשות עונה 2! מאוד מקווה שאמזון לא ייאכזבו
לא רק בגלל הסוף, אלא הסדרה עצמה עוד לא "הגשימה את מטרתה" נקרא לזה ככה הרי...
הוא עוד לא יצא מהארון בכלל...כל העונה עסקה בהעמדת הפנים והזיוף שלו בקולאג' ומול כולם שהוא "גבר גבר"
אז הסדרה כלל לא יכולה להסתיים ככה, וחייבים כבר להוציא פרסום שאמזון מחדשת אותה.
לגבי הסוף- טוב זה ברור שמיילס לא גיי...ושבני התאהב בסטרייט, הגיע הזמן שהוא יבין שעדיף לו להתמקד בחבר שלו מהתיכון (שמוכר לי מאחת העונות הקודמות של "הלוטוס הלבן" , יכול להיות שהעונה הראשונה), שהרי טוב שלפחות היה איזשהו קלוז'ר ביניהם- בני התנצל, הודה בפניו שאכן גיי, וגם סוף סוף התנשק עם גבר...
גם די ברור לדעתי שהיחידה ששמעה את היציאה של כרמן הייתה רק האחות, לא חושב שגם מיילס שמע...יצרו דרמה כדי שנחשוב שכולם שמעו.

ועם כל זה שהסוף היה מעצבן ופתוח, אני בניגוד אלייך חושב שזה נכון שלא אילצו ב-2 הפרקים האחרונים שבני ייצא מהארון...גם לא בפני אמא שלו בסצינה המתבקשת שהם יושבים יחד במיטה...זה היה יותר מדי תלוש, הרי בני כ"כ חרדתי ומסתיר את זה במשך כ"כ הרבה זמן...שלטעמי זה היה מוזר פתאום שמצליח לספר לכולם, מספיקה ההתקדמות שהייתה לו מול החבר שלו מהתיכון.
על אף שהיו הזדמנויות, כפי שציינת, אך במהלך כל העונה היה ניכר והבהירו שממש קשה לו להודות גם בפני עצמו שהוא גיי..עצם זה שבגיל כזה עדיין בכלל לא התנשק עם גבר, וגם דחה את החבר שלו מהתיכון בפלאשבק שהראו.

היילי זאת הבלונדינית? כן , גם אני חולה על הדמות שלה...היא קורעת שהיא כזאת מינית :ROFLMAO:

תקרא גם את הסיכום הקודם שלי, נראה לי שפספסת מה שהגבתי לך

snirf

Active member
הולי שיט עכשיו הסתכלתי על השחקנים בIMDB וגיליתי שמי שמשחקת את קייט היא אליסון מGhosts. בכלל לא זיהיתי. כאילו בגלל שקייט היא כל כך אצילה וחזקה תמיד נראית ואליסון תמיד נראית.. לא ככה.

בכל מקרה היה יחסית הסיום שציפיתי.
מיליון פעמים כמעט הפילו את ג'ו והוא איכשהו שורד.
כלומר תפסו אותו ושמו אותו בכלוב שלו, אבל איכשהו לא הביאו שומרים שישמרו עליו. (ואיך הוא ידע שהוא יצטרך להחביא מפתח על בתוך הגוף שלו? הוא לא עשה את זה עד כה בכל הסיבוכים שלו)
ברונטה איכשהו נפלה בקסמיו באופן הזוי. אבל אז גם נפלה החוצה מהם על ידי שיחה מאוד קצרה עם מריאן.
לפחות הוא בסוף לא מת אלא מגיע לכלא. לא רציתי בשבילו סיום קל של מוות.
(וכן, חלק סדיסטי בי ישמח אם עוד עשר שנים יהיה המשך)

היה נחמד שהחזירו קצת דמויות מהעבר כמו פיבי ומריאן. ואני ממש שמח שהחזירו את סוניה לסגירת הסיפור שלה.
אבל היה לי נורא חבל שרבים לא הביאו. למשל התבקש שיביאו את דוקטור ניקי (ג'ון סטאמוס) לאור זה שג'ו הרג את הבן שלו בעונה הזאת.
ולפחות אותו הזכירו. את אלי (ג'נה אורטגה) בכלל לא הזכירו למרות שבעונה 3 ג'ו דיבר מידי פעם על כך שהוא שולח לה כסף. ואומנם הוא לא הרג את אחותה, אבל הוא היה די אחראי למה שקרה לה.
היה נחמד שראינו שוב את וויל, אם כי מטריד שהוא עדיין עוזר לג'ו לא משנה מה.
ולפחות קייט לא מתה. זה בעיקר היה לי עצוב על הנרי אם הוא שוב היה מאבד אמא. גם ככה יש לו שני הורים ביולוגיים שהם רוצחים והוא כבר ננטש פעם אחת. לפחות משהו נשאר לו והוא אולי לא יגדל דפוק כמו אבא שלו.

אני דווקא די התאכזבתי מהסיום...בכ"ז מדובר בסיום לסדרה שהייתה מטורפת לכל אורכה, אז הייתה לי ציפייה אחרת מהסיום, ולא הסוף המתבקש שסגרו אותו גם נורא במהירות בדקות האחרונות...
רוב הפרק האחרון התרכז בברונטה וג'ו...בהחלטה הלא-ברורה שלה ללכת איתו למקום מבודד ואז מה חשבה? שתצליח להתמודד איתו לבד? איך חשבה שתפיל אותו? |פנים|
עוד עניינים תלושים- היא חיה אחרי שנורתה והטביע אותה|פנים| קייט חיה אחרי השריפה...|פנים| איך בדיוק? יותר מדי דברים תלושים ולא הגיוניים בסוף...לא מתאים לסדרה הזאת להיות "הפי הפי ג'וי ג'וי" בסוף...היו צריכים להיות מספיק אמיצים להרוג את שתיהן, עם כל הצער שבדבר...זה גם אופי הסדרה...ואם לא להרוג- אז שה"תחייה" שלהן לא תהיה כ"כ תלושה ולא הגיונית.
ומה השאירו כדי לסגור את כל הסדרה? כמה דקות בודדות...שמה קורה בהן? ג'ו פשוט נאסר וזהו...פתאום זה כ"כ קל ופשוט?
אם כבר הלכו על קו עלילה של מאסר, היו צריכים לדעתי להאריך ולהראות לפחות קטעים מהמשפט...שהוא סוקר את הרציחות שלו/יוצאת החייתיות שבו כלפי כל אחת מהנרצחות...זה היה חסר לי. בעיניי לא היה איזשהו קתרזיס/הרגשה ממשית של צדק מובהק אחרי כל הטירוף שעברנו במהלך 5 עונות...הרגיש לי כמו סוף מהיר וגנרי, חבל.

למעלה