דיוני סדרות #140

didalf

Well-known member
את אומרת את זה כאילו זה דבר כל כך מופרך לעשות, אבל יש המון המון נשים שלא יוצאות מהבית בלי להתאפר, נגיד, ואני בטוחה שלרבות מהן זה לוקח יותר זמן ממה שלוקח לי למרוח את הקרם הגנה. (אני לא מתאפרת).
אני באמת לא מתאפרת או משתמשת בשום קרם בכלל אני שונאת תחושות של דברים על הפנים.

או שהמילה "מקרה" הכריזה שהיא מגדירה את עצמה כג'נדר פלואיד ולא עדכנו אותי או שפספסתי איזה עדכון של האקדמיה ללשון.
כן, זה.
סתם, זה טעות:-D אבל איפה עוד עשיתי את זה?8-*

Lhuna3

Well-known member
אני באמת לא מתאפרת או משתמשת בשום קרם בכלל אני שונאת תחושות של דברים על הפנים.
אוקיי אבל את יודעת שהרבה א.נשים כן, אז לפחות את לא צריכה כל כך להתפלא על מנהג של לשים קרם הגנה כל פעם. (שהוא הרבה יותר הגיוני ונחוץ באמת)
כן, זה.
סתם, זה טעות:-D אבל איפה עוד עשיתי את זה?8-*
כאן:
אין מה לעשות במקרה הזאת לונה צודקת

דיברגנט חדש

Well-known member
טוב, סיימתי סדרה היום אז אני חושב להתחיל אותה באמת.
טוב, סיימתי את העונה (מחלקה קיו), הסוף הוא כפי ששיערתי למעט הפרטים הקטנים :)
הבלש ו-2 עוזריו נוסעים לעיירה, בינתיים קייל רוצח את השוטר שבא לרחרח, אותו שוטר שעד כה חיפה עליו.
הם מצליחים להגיע למקום ולא יודעים איך לחלץ את התובעת פן ייעשו משהו שיהרוג אותה, נדרש חילוץ מיוחד של חיל הים באלונקה מיוחדת.
קייל מצליח לירות על הבלש ועוזרו מצליח לזרוק סכין בצווארו וכך מצליחים להשתלט עליו.
אימו המשוגעת נכנסת למכוניתה ומתאבדת לאחר שרואה שלא מצליחה לברוח מהשוטרים.
חברו הנכה של הבלש מצליח ללכת עם הקביים ולהגיע למחלקה והבלש דואג שעוזרו הסורי יתקבל בהליך מזורז למשטרה כבלש.
מחכים למקרה ה-|חדש| שיהיה בעונה הבאה ...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני איתך, אני בחיים לא אשים סתם ככה ביום יום, יש לי עוד טראומות שהייתי קטנה ואמא שלי הכריחה אותי למרוח כל יום לבית ספר ושנאתי את זה כי הרחתי כל היום כמו קרם שיזוף.
רציתי להגיד שלי יש טראומה הרבה יותר גדולה מהכמה פעמים שנשרפתי קשה ועלו לי שלפוחיות על הפנים וזה כאב סיוטי.
אבל בסופו של דבר גם אני לא שם קרם הגנה ביום יום כי זה באמת נורא מגעיל ומעצבן ומסריח.
אבל אני כן נמנע מלהיות בשמש בכל דרך אפשרית. גם כשממש קר בחוץ אני תמיד אמצא צל להיות מתחתו.

חוץ מזה גם הקשבתי לרצף של פרקים של הפודקאסט "האזנה מודרכת" ואני ממש ממש ממליץ.
יש פרק על טיילור?
כל הפרקים שהקשבתי עליהם הם על שירים שיצאו במילניום הקודם. ועד כמה שידוע לי טיילור לא הוציאה שיר לפני גיל 11 (או לפחות לא להיט).
אבל אני עכשיו מרפרף ואני רואה שיש פרק על back to black של איימי וויינהאוס שהוא מ2006 (לפי גיגול מאוד מהיר).
אז אולי עוד יהיה.
בכל מקרה אני בטוח שאני אוכל למצוא איזשהו פודקאסט איפשהו שיעסוק בה

נשארו לי 2 הפרקים האחרונים ואז אקרא ואתייחס
רגע מה?
אתה לא כתבת שראית את 6 הפרקים הראשונים כבר לפני איזה 4 ימים?
מה שכן, קראתי כבר שהיא מסתיימת בקליפהאנגר והסוף היה מהיר כזה לדעת צופים...לכן אני מאוד מקווה שתחודש לעונה 2.
היא לא נישתית על אף תיוגה כLGBTQ אבל כפי שציינתי- ההומור והעיסוק הן לא בהכרח סביב זה, אלא קומדיית קולג' כזאת.
אני מסכים שהיא לא נישתית, אבל גם לא מפתיע אותי שאין לה קהל ענק.
אם כי לאחר הידיעה אתמול ש etoile גם כן של אמזון בוטלה- אז אני לא אופטימי שיחדשו את "פיצוי יתר"
אומנם לא צפיתי ב etoile , אבל אני יוצא מנק' הנחה שהיא זכתה לחשיפה/צפיות יותר מאשר "פיצוי יתר"... =\
חלק מהעניין הוא שהיוצרת של etoile באה מהצלחות גדולות (בנות גילמור, מיס מייזל) אז אני מניח שגם המשכורת שלה וגם ההשקעה בכל החלקים של התוכנית הזאת היו בהתאם (אני לא יודע, אבל קיבלתי את הרושם שחלק צולם בצרפת) גם הביאו קאסט גדול של שחקנים עם שם כלשהו.
לעומת זאת לבניטו סקינר בטח שילמו גרושים כי מה כבר הוא עשה לפני וגם יש קאסט יחסית קטן.
בקיצור מבחינת עלויות היא בטח הרבה יותר זולה, אז כל עוד היא לא קיבלה הרבה הרבה פחות צפיות אז יש לה סיכוי טוב.

snirf

Active member
רגע מה?
אתה לא כתבת שראית את 6 הפרקים הראשונים כבר לפני איזה 4 ימים?

אני מסכים שהיא לא נישתית, אבל גם לא מפתיע אותי שאין לה קהל ענק.

חלק מהעניין הוא שהיוצרת של etoile באה מהצלחות גדולות (בנות גילמור, מיס מייזל) אז אני מניח שגם המשכורת שלה וגם ההשקעה בכל החלקים של התוכנית הזאת היו בהתאם (אני לא יודע, אבל קיבלתי את הרושם שחלק צולם בצרפת) גם הביאו קאסט גדול של שחקנים עם שם כלשהו.
לעומת זאת לבניטו סקינר בטח שילמו גרושים כי מה כבר הוא עשה לפני וגם יש קאסט יחסית קטן.
בקיצור מבחינת עלויות היא בטח הרבה יותר זולה, אז כל עוד היא לא קיבלה הרבה הרבה פחות צפיות אז יש לה סיכוי טוב.

כן, מתבאס שלא מצאתי זמן עדיין להמשיך את ה-2 פרקים =\
ואני מקווה שאתה צודק ואמזון כן יחדשו אותה לעונה 2

didalf

Well-known member
רציתי להגיד שלי יש טראומה הרבה יותר גדולה מהכמה פעמים שנשרפתי קשה ועלו לי שלפוחיות על הפנים וזה כאב סיוטי.
כן גם זה

בכל מקרה אני בטוח שאני אוכל למצוא איזשהו פודקאסט איפשהו שיעסוק בה
ואני אמצא על מה להתעצבן בו:-D

בהחלט הורגש שהושקע בה כסף.

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל בסופו של דבר גם אני לא שם קרם הגנה ביום יום כי זה באמת נורא מגעיל ומעצבן ומסריח.
אבל אני כן נמנע מלהיות בשמש בכל דרך אפשרית. גם כשממש קר בחוץ אני תמיד אמצא צל להיות מתחתו.
תגידו באיזה מאה כולכם חיים שהסיבה שלכם לא למרוח קרם הגנה זה כי הוא מסריח?? אני לא מבינה, נתקעתם במאה הקודמת עם ד״ר פישר?! יש כל כך הרבה קרמים רגילים לפנים שמכילים מקדמי הגנה בלי שום ריח. אין להם שום מרקם מציק או כבד. אתם סתם עצלנים.
אתם פאקינג חיים במדינה עם קיץ תמידי. תמרחו קרם הגנה סעמק🤬🤬

Lhuna3

Well-known member
האחיין שלי בנץ פרק 2X07 "אני רואה מנהלים"

אוקיי אז הפיד שלי בפייסבוק היום ליטרלי מלא ממים עם התמונה של גרטה טונברג מקבלת סנדוויץ' מחייל במשט, אוקיי בהתחלה זה היה קצת מצחיק אבל די נמאס, אני לא זוכרת אי פעם שהפיד היה כל כך מוצף באותו דבר |מזיע| אמרתי די נלך לראות פרק של בנץ, ומה אני מקבלת לפנים?
פרק עם ניצן מדברת על גרטה טונברג WTF יקום?! תניח לי ממנה!

בסוף הפרק בצ'ט של המנהלת מישהו כתב
"הצלחתי לפתוח את הדלת עם חבל!"
:-D

תומי: "אין מקומות קטנים, יש סוסים קטנים" - זה יהיה ציטוט החודש הבא שלי בשאלון.
(אגב פתאום קלטתי שהוא מדבר כמו דמות מצוירת)

אני מבינה שיולי היתה עסוקה כשצילמו את הפרק? |שפם|

Lhuna3

Well-known member
באמת אל תקשיבו לי תצפו מעניין אותי מה לונה תחשוב (לדעתי היא לא תאהב גם אבל עכשיו אני צריכה שהיא תצפה לאשר שאני מכירה אותה היטב:-D)
מצד אחד, אני עכשיו באחיין שלי בנץ ואני לא אוהבת לערבב בינג'ים.
מצד שני, יש לי את האובססיה של להחליט בעצמי "מי צודק" כשיש חילוקי דיעות על משהו אז בא לי לדעת גם מה אני אחשוב על זה.
מצד ראשון שוב, את גם הורדת לי את החשק לצפות בסדרה, במיוחד שכתבת שהדמויות בלתי נסבלות ואני לא סובלת דמויות בלתי נסבלות (כשמן כן הן).
מצד שני שוב, לא תמיד אני מסכימה איתך על בלתי נסבלות של דמויות ואני הרבה פחות נוטה להתעצבן על דברים שאת מתעצבנת מהם בקלות בדמויות.
מצד ראשון שוב, אין לי כרגע את המנוי לאמאזון פריים וידאו בעצם בכלל, אז אלא אם כן תגידי לי שיש את זה בסטינג, זה כנראה הצד שמנצח כרגע.
[מדובר על הסדרה פיצוי יתר - Overcompensating]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
בין חגיגות יום הולדת והלוויה אחת לא היה לי כמעט זמן לראות טלוויזיה.
אבל כן ראיתי פרק אחד של האחיין שלי בנץ
כל כך הרבה דברים טובים.
מה שנחמד זה שהסדרה הזאת הייתה יכולה להיות ממש טובה גם אם בכלל לא היה את הסיפור עם הבן של השטן ודברים על טבעיים, כלומר אהבתי את העלילה עם זה בפרק הזה, אבל בלי זה היה ממש טוב.
ניצן היא קוצ'רית כי היא לימדה את הכלב שלה לשבת כשהוא רוצה גזר (הוא עדיין אף פעם לא רצה גזר)
וכל הקטעים איתם היו מעולים.
יולי ששרה בליפסינקינג לאחת הסגניות שלה. והקטע שהיא צריכה אותן בשביל קאמבאק.
יוני עם הראפ הנוראי.
וכמובן גם הסיפור של בנץ שלומד מה זה לקנא כשהוא מקנא בים (כלומר גוף מים מלוח - הוא קרא עליו בויקיפדיה)
והכי טוב, אפילו שהיה צפוי שיהיה משהו כזה - המקהלה היוונית (כל זה חלק מאדיפוס?)

מרגיש לי שהיו עוד כל מיני קטעים קטנים טובים שאני לא יכול לזכור הכל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מצד שני, יש לי את האובססיה של להחליט בעצמי "מי צודק" כשיש חילוקי דיעות על משהו אז בא לי לדעת גם מה אני אחשוב על זה.
מצד ראשון שוב, את גם הורדת לי את החשק לצפות בסדרה, במיוחד שכתבת שהדמויות בלתי נסבלות ואני לא סובלת דמויות בלתי נסבלות (כשמן כן הן).
מצד שני שוב, לא תמיד אני מסכימה איתך על בלתי נסבלות של דמויות ואני הרבה פחות נוטה להתעצבן על דברים שאת מתעצבנת מהם בקלות בדמויות.
מצד ראשון שוב, אין לי כרגע את המנוי לאמאזון פריים וידאו בעצם בכלל, אז אלא אם כן תגידי לי שיש את זה בסטינג, זה כנראה הצד שמנצח כרגע.
[מדובר על הסדרה פיצוי יתר - Overcompensating]
אני ממש לא מסכים עם עדי לגבי הסדרה.
אבל אני גם לא ממש חושב שאת תאהבי אותה.
אם כי אני גם הרבה פעמים טעיתי לגבי מה תאהבי.

Lhuna3

Well-known member
אני ממש לא מסכים עם עדי לגבי הסדרה.
אבל אני גם לא ממש חושב שאת תאהבי אותה.
אם כי אני גם הרבה פעמים טעיתי לגבי מה תאהבי.
אוף אתה רק גורם לי להיות יותר סקרנית לגבי מה אני אחשוב עליה (למרות ששניכם מסכימים שאני כנראה לא אוהב אותה, אתם עדיין בחילוקי דיעות לגבי אם היא טובה).

didalf

Well-known member
:-D:-D

זה באמזון אז כנראה שלא נדע את התשובה:-D

האחיין שלי בנץ פרק 2X07 "אני רואה מנהלים"
אני בפרק 204

[בנץ 110]וכמובן גם הסיפור של בנץ שלומד מה זה לקנא כשהוא מקנא בים (כלומר גוף מים מלוח - הוא קרא עליו בויקיפדיה)
חחחחחחחחחח הקטע הזה הצחיק אותי ממש זה תמיד הבדיחות הקטנות:-D

Lhuna3

Well-known member
האחיין שלי בנץ - פרק 2X09 - "נמרוד 9000"

די נו היקום עוקב אחרי |שפם|

אני מנהלת פה שיחה עם דילן על בינה מלאכותית שאומרת או לא אומרת למשתמש "אני אוהב/ת אותך" ואז הולכת לצפות בפרק שבו אלכס ממציא בינה מלאכותית, שאומרת לניצן "אני אוהב אותך". WTF מספר 2!

* חחחחחחחחחח השיר של ניצן ונמרוד זה Love is an open door מפרוזן :-D
* הקוד של השמדת ה-AI זה הטלפון מהשיר של אנה זק :-D (קלטתי את זה רק כשמאיר בגוף של ניצן אמר "תוסיף גם...")
* ואז אח"כ ניצן אומרת: הלו? איפה אתה? אתה פה? (שזה משיר אחר שלה)
* הגאג החוזר שהם לוקחים שלטים ממקומות אחרים ומשנים אותם באירועי בית ספר.
* אוי ויי מאיר נשאר עכשיו בגוף של ניצן?! והיא עוד מסכימה לזה?!
* ניב מעצבן אותי.
* אבל ההיסטריה של הארבעה כשהוא דופק בדלת ומאיר שמתכסה בסדין לבן ואז נראה בדיוק כמו רוח רפאים :-D
* ויולי הסגנית של גאיה :eek: (רק לדעתי גאיה ממש יפה?) אבל בטוח שיולי בסוף תביס אותה איכשהו.
* מאיר צועק על הטלויזיה: "זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!" :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם ריק ומורטי.
עוד פרק לא משהו לדעתי
חוסרים לסיפורי הסיטדל שבהם יש מיליוני ואריאנטים של ריק ומורטי.
רק שהסיטדל הושמדה אז כבר לא אמור להיות שם סיפור.
אבל אי אפשר להשמיד שום דבר עד הסוף אז בין ההריסות שורדים שיבוטים של ריק ומורטי שנוצרו לפני שהסיטדל הושמד.
יש קהילה קטנה של מורטים שחיה בשלום עם ריק שכן, אבל אז קבוצה של ריקים שודדים נוחתת שם וחוטפת את המורטים באלימות.
מסתבר שיש איזה שיבוט ריק בוס שמנסה לבנות מחדש את הסיטדל וצריך מורטים עבדים.
הריק מההתחלה חוזר ומסתבר שהוא ריק מקורי (כלומר לא שיבוט) והוא אומנם כאילו לא בקטע של לעזור למורטים, אבל הוא עוזר למורטים ומציל אותם תוך כדי שהוא מחסל את הסיטדל הנבנה מחדש וכל הריקים הנוראיים שבו.
אז יש הרבה אלימות ופיצוצים. ובמיוחד הרבה וריאנטים שונים של ריק ומורטי עם כל מיני תספורות ורפרנסים לדמויות קלאסיות (כמו שומר ראש ריק וקאוביו ריק וכל מיני מורטים מוזרים ומצחיקים) וזה לא שום דבר שלא ראינו בעבר.
גם אין שום טוויסט מעניין. כל הריקים (חוץ מהאחד) הם רעים. כל המורטים הם טובים.

ריק ומורטי שלנו רק נראים בתחילת הפרק וסופו ובקטע של כמה זה לא מעניין אותם.

וזה עוד פרק שבו אנחנו לא רואים ממש את המשפחה.
וכבר שלושה פרקים ולא ראינו אפילו שבריר של ג'רי.

אחרי העבודה (וכל מיני דברים כמו שנץ של איזה שעתיים) התחלתי את Dept. Q
אבל אני מותש אז אני אסיים את הפרק הראשון מחר.
אז סיפור רקע על שוטר אנגלי זועף בסקוטלנד (קארל מורק) שגם ירו בו ובשותף שלו במסגרת העבודה.
גם השותף שרד אבל הוא עכשיו כנראה מרותק למיטה ורוצה להתאבד.
וכנראה יש לו בן ודייר שלא מסתדרים. אם הבנתי נכון את הדינמיקה שם.
ויש קטע קצר עם פסיכולוגית (פסיכיאטרית?) בהתחלה שחשבתי שתהיה יותר משמעותית אבל בנתיים לא ראו אותה שוב.

במקביל וכאילו לא קשור יש עורכת דין של המדינה שמפשלת במשפט רצח ואדם שחשוד ברצח אשתו יוצא לחופשי.
היא גם גרה עם אח שלה שיש לו מגבלה כלשהי ויש מישהי שעובדת עבורם ועוזרת לאח ונראה שהאישה לא מחבבת אותה.
בנוסף גם יש לה שטוקר או משהו כזה - אדם ששולח לה הודעות מוקלטות וכתובות שבהם הוא לועד לה ומאיים עליה.

מנהלת מחלקת הרצח במשטרה סובלת ממחסור תקציבי והפתרון מופיע בדמות תקציב גדול עבור מחלקה לחקירת תיקים ישנים. הסיבה היא שפתירת תיקים ישנים נחשבת כנראה למשהו שיעורר אמון במשטרה או משהו ולכן המדינה רוצה להשקיע בזה.
אז מה שהיא עושה זה ליצור את המחלקה הזאת ולתת לקארל מורק לנהל אותה. ולא לתת לא שום משאבים כמו עוד בני אדם או משרד נורמלי (הוא מקבל את מרתף Q).
ככה שהיא יכולה להשקיע את כל הכסף שלה בשדרוגים מאוד חשובים למחלקה שלה שיעזרו לה לפתור רציחות באופן הרבה יותר טוב (וגם כנראה לראות טלוויזיה במשרד).

הקשר אני מניח יהיה שעורכת הדין תהיה אשת הקשר של קארל במחלקת הצדק (זה נשמע שם שפוי יותר באנגלית).

חוץ מזה החקירה על הירי על קארל ושותפו (ושוטר זוטר נוסף שהיה שם ומת) עדיין מתקיימת ואין מושג מי עשה את זה. (אם כי הייתה עדה שעכשיו טוענת שהיא לא ראתה שום דבר ונראה לי שהדבר הכי טוב לחקור זה לנסות לגלות מי לוחץ עליה)

Lhuna3

Well-known member
האחיין שלי בנץ פרק 2X10 - "בחזרה לבגרויות - חלק א'"
:-D דיייי "שהדלת לא תזוז... לא תפוז... תפוז..." השרת = הודור! :-D
יאו הם עשו באמת בחזרה לעתיד 2 זה טוב! :-D
ליטל השתלט על בית ספר והם ליטרלי "כורים" ליטקוין בדיסטופיה שלו ומי שמורד עובר תומיזציה.
המורה שהוא ערימה של לכלוך :-D

Lhuna3

Well-known member
פינת היקום עוקב אחרי לונה ונותן לה רמזים בסדרה:
שבוע שעבר דיברתי עם מישהי בשם סיגל שגרה קרוב לים על זה שהיא מפחדת במיוחד שיהיה צונאמי.
בפרק הזה באחיין שלי בנץ אומרת שיא-גל: מה נראה לך שאני לא בודקת כל בוקר התרעות צונאמי?

* פרדוקס הסבא זה כשהכל כל כך מסובך שסבא לא יכול להבין את זה :-D
והם עשו את זה ממש יפה.
* יש גם את הילדה הזאת... אבירם... נטע! :-D
* אקדמיית "רחוק ממש מנס ציונה" :-D
והם גרמו בטעות לתומי להתחיל ערבי ג'אז.
אגב ניסיתי לגגל את הסמל של ליטלקורפ לראות אם הוא רפרנס אבל לא מצאתי משהו דומה. ועדיין זה נראה לי ממש מוכר. ניק יש לך מושג?

keren or5

Well-known member
אוקיי אז הפיד שלי בפייסבוק היום ליטרלי מלא ממים עם התמונה של גרטה טונברג מקבלת סנדוויץ' מחייל במשט, אוקיי בהתחלה זה היה קצת מצחיק אבל די נמאס, אני לא זוכרת אי פעם שהפיד היה כל כך מוצף באותו דבר |מזיע| אמרתי די נלך לראות פרק של בנץ, ומה אני מקבלת לפנים?
פרק עם ניצן מדברת על גרטה טונברג WTF יקום?! תניח לי ממנה!
אני מנהלת פה שיחה עם דילן על בינה מלאכותית שאומרת או לא אומרת למשתמש "אני אוהב/ת אותך" ואז הולכת לצפות בפרק שבו אלכס ממציא בינה מלאכותית, שאומרת לניצן "אני אוהב אותך". WTF מספר 2!
פינת היקום עוקב אחרי לונה ונותן לה רמזים בסדרה:
שבוע שעבר דיברתי עם מישהי בשם סיגל שגרה קרוב לים על זה שהיא מפחדת במיוחד שיהיה צונאמי.
בפרק הזה באחיין שלי בנץ אומרת שיא-גל: מה נראה לך שאני לא בודקת כל בוקר התרעות צונאמי?
:-D
* חחחחחחחחחח השיר של ניצן ונמרוד זה Love is an open door מפרוזן :-D
וואלה :-0 לא קלטתי, אבל גם בלי להבין את זה זה היה ממש מצחיק, אהבתי גם שהיא אמרה למחשב שהוא מסגביר לה :-D
* הגאג החוזר שהם לוקחים שלטים ממקומות אחרים ומשנים אותם באירועי בית ספר.
ee940931-d5d8-47be-b32f-48b400125f6d.jpg
* אוי ויי מאיר נשאר עכשיו בגוף של ניצן?! והיא עוד מסכימה לזה?!
חחחחח זה ממש הצחיק אותי הקטעים שניצן מדברת ומאיר בגוף שלה :-D
* אבל ההיסטריה של הארבעה כשהוא דופק בדלת ומאיר שמתכסה בסדין לבן ואז נראה בדיוק כמו רוח רפאים :-D
:-D כן זה היה ענק
* ויולי הסגנית של גאיה :eek: (רק לדעתי גאיה ממש יפה?) אבל בטוח שיולי בסוף תביס אותה איכשהו.
תהיתי מה תחשבי באופן כללי על הדמות של גאיה. (לא הייתי קוראת לה "ממש יפה, למרות שהיא גם לא מכוערת או משהו)
* מאיר צועק על הטלויזיה: "זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!" :-D
חחחח כן זה גם ממש הצחיק אותי :-D:-D
:-D דיייי "שהדלת לא תזוז... לא תפוז... תפוז..." השרת = הודור! :-D
חחח כן, זה היה מעולה! :-D
* פרדוקס הסבא זה כשהכל כל כך מסובך שסבא לא יכול להבין את זה :-D
:-D:-D כן זה גדול במיוחד כי יש מושג כזה פרדוקס הסבא בהקשרים של מסע בזמן (ולא מה שהם הסבירו)
אגב ניסיתי לגגל את הסמל של ליטלקורפ לראות אם הוא רפרנס אבל לא מצאתי משהו דומה. ועדיין זה נראה לי ממש מוכר. ניק יש לך מושג?
חחח עד שניק יגיע לפה

למעלה