דיוני סדרות #140

keren or5

Well-known member
תגידו באיזה מאה כולכם חיים שהסיבה שלכם לא למרוח קרם הגנה זה כי הוא מסריח?? אני לא מבינה, נתקעתם במאה הקודמת עם ד״ר פישר?! יש כל כך הרבה קרמים רגילים לפנים שמכילים מקדמי הגנה בלי שום ריח. אין להם שום מרקם מציק או כבד. אתם סתם עצלנים.
אתם פאקינג חיים במדינה עם קיץ תמידי. תמרחו קרם הגנה סעמק🤬🤬
גם אם הוא לא מסריח, למי יש כוח לדברים האלה, אני מעדיפה את הסרטן. אבל, בלי קשר לזה, אני גם לא יוצאת כמעט מהבית, אז אני כמעט לא נחשפת לשמש מסיבה אחרת

Lhuna3

Well-known member
:-D:-D כן זה גדול במיוחד כי יש מושג כזה פרדוקס הסבא בהקשרים של מסע בזמן (ולא מה שהם הסבירו)
חחחחחחחחחח מיקי את כותבת את זה כאילו זה לא דבר ידוע :-D:-D מה זה "במיוחד כי"? הבדיחה הזאת היא רק בגלל שקיים הפרדוקס הזה! :-D
חחח עד שניק יגיע לפה
כן בקצב שהוא מתקדם זה יהיה עוד שנה |מזיע|
היי ניק, כבר 2026?
מקווה שאני עוד חיה בכלל בשביל לקרוא את התשובה שלך!

Lhuna3

Well-known member
האחיין שלי בנץ - פרק 2X12 - וי הזהב של יולי
זה פרק מאוד לא נוח לצפיה כי רוצים לקרוא גם את התגובות בצד אבל אי אפשר להתרכז גם בזה וגם ב"לייב".

רגע, ליטל באמת יוצא עם אלה בל??? :eek: כן! כלומר יצא כי עכשיו היא זרקה אותו ובצדק.
ונועה קירל בת דודה שלה חחחחח

דורי 1981

Well-known member
פרק ראשון של עונה 2 נפתח עם האקדח של שיין, בקשת ההלוואה והפציעה הביזארית של לקוח (ג'ון לוביץ' אדיר כרגיל). בקיצור, סדרה רפובליקאית שגם כלל הציבור יכול לעכל, סוג של גרסת הרדנקס של "המשרד" (אישית אני מעדיף את הבריטית, אבל גם האמריקאית טובה. בישראלית אסור לגעת!)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
בקושי משהו. לא היה לי כמעט זמן.
סיימתי את הפרק הראשון של Dept. Q
והתחלתי את השני
אז העורכת דין ההיא וכל העלילה איתה היו בכלל 4 שנים בעבר והיא התיק הראשון שהצוות חוקר.
ואנחנו יודעים שבהווה היא מוחזקת על ידי החוטף שלה בתוך איזה מיכל מוזר.

גם שכחתי שאל קארל הצטרף מישהו סורי שלא בדיוק ברור מה היה התפקיד שלו (או אם היה לו) במשטרה הסורית לפני שהוא עזב.
כמובן שתיקי נעלמים בסוריה היו הרבה פעמים בגלל שהמשטר לקח אנשים אז אולי זה קשור.
יש גם עוד מישהי אדומת שיער במשטרה שיש לה קשר עבר עם קארל וכנראה איזה מצב רפואי או פסיכולוגי שגורם לכך שהיא עכשיו בתפקיד שולחני.
וקארל גם חוזר אל הפסיכולוגית מהפרק הראשון ומפלרטט איתה וגם קולט שהיא נשואה לפי הטבעת שלה (לא ברור לי מה קודם) ואז פשוט עוזב.
למקרה שזה לא ברור, הוא די דוש.

בכל מקרה נטפליקס עשה לי בעיות אז התחלתי לצפות בסרטון של Variety Studio: Actors on Actors
יש כמה כאלו כל שנה והשנה במיוחד ציפיתי לזה שבו צ'ארלי קוקס וג'ו לוק מראיינים זה את זה

didalf

Well-known member
אוקיי אז הפיד שלי בפייסבוק היום ליטרלי מלא ממים עם התמונה של גרטה טונברג מקבלת סנדוויץ' מחייל במשט, אוקיי בהתחלה זה היה קצת מצחיק אבל די נמאס, אני לא זוכרת אי פעם שהפיד היה כל כך מוצף באותו דבר |מזיע| אמרתי די נלך לראות פרק של בנץ, ומה אני מקבלת לפנים?
פרק עם ניצן מדברת על גרטה טונברג WTF יקום?! תניח לי ממנה!
חחחחחחחחחחחח:-D
אני בדיוק התלבטתי עם אחותי עם ללכת למצעד ואז אלכס אמר שהוא גיי והזכיר את מצעד הגאווה.
(אגב השיחה של אלכס ובנץ על מגדר ממש הצחיקה אותי עם בנץ כרגיל לא מבין כלום:-D)

בסוף הפרק בצ'ט של המנהלת מישהו כתב
"הצלחתי לפתוח את הדלת עם חבל!"
:-D
חחחחחחחחחח פספסתי:-D
תומי: "אין מקומות קטנים, יש סוסים קטנים" - זה יהיה ציטוט החודש הבא שלי בשאלון.
אני מבינה שיולי היתה עסוקה כשצילמו את הפרק? |שפם|
חוצפה|שפם|

didalf

Well-known member
בנץ 209-211

209
אני מנהלת פה שיחה עם דילן על בינה מלאכותית שאומרת או לא אומרת למשתמש "אני אוהב/ת אותך" ואז הולכת לצפות בפרק שבו אלכס ממציא בינה מלאכותית, שאומרת לניצן "אני אוהב אותך". WTF מספר 2!
חחחחחחחחחחחח:-D
אין ספק שיוצרי הסדרה נסעו לעתיד לשבוע הזה, ראו מה קורה בחייך וחזרו לכתוב את הפרקים.
*נכתב לפני שראיתי את הפרק הבא חחחחחחחחחחחח:-D*

* חחחחחחחחחח השיר של ניצן ונמרוד זה Love is an open door מפרוזן :-D
חחחחחחחח זה היה דומה מאד אבל נראה לי לא אחד לאחד כדי לא לשלם תמלוגים אבל אני גם חשבתי על זה:-D
בכלל השיר הזה:-D
* הקוד של השמדת ה-AI זה הטלפון מהשיר של אנה זק :-D (קלטתי את זה רק כשמאיר בגוף של ניצן אמר "תוסיף גם...")
חחחחחחחחחח טוב אז אני בכל זאת זקנה לא היה לי מושג:-D

* הגאג החוזר שהם לוקחים שלטים ממקומות אחרים ומשנים אותם באירועי בית ספר.
חחחחחחח כן:-D:-D:-D
* אוי ויי מאיר נשאר עכשיו בגוף של ניצן?! והיא עוד מסכימה לזה?!
מוזר8-*
* ניב מעצבן אותי.
וואי כן נודניק!

* ויולי הסגנית של גאיה :eek: (רק לדעתי גאיה ממש יפה?) אבל בטוח שיולי בסוף תביס אותה איכשהו.
חחחח זה נורא!!! צדק ליולי!!! תחזירו אותה להיות המין גירל הראשית!
* מאיר צועק על הטלויזיה: "זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!" :-D
חחחחחחח כן:-D:-D

210-211
יאו הם עשו באמת בחזרה לעתיד 2 זה טוב! :-D
ליטל השתלט על בית ספר והם ליטרלי "כורים" ליטקוין בדיסטופיה שלו ומי שמורד עובר תומיזציה.
חחחחחחח וואי זה הכי קומיונטי שלהם עד עכשיו:-D:-D
התומיזיה שעושה את כולם שמחים באופן בלתי נסבל:-D
אני אוהבת שיולי תומכת במהפכה כי היא שבויה של גאיה. פרי יולי!
והסיסמה של הוייפי תלויה בגדול על המקרר:-D

אני טים ארמונד פרדוקסים של מסע בזמן זה באמת כאב ראש:-D
שבוע שעבר דיברתי עם מישהי בשם סיגל שגרה קרוב לים על זה שהיא מפחדת במיוחד שיהיה צונאמי.
בפרק הזה באחיין שלי בנץ אומרת שיא-גל: מה נראה לך שאני לא בודקת כל בוקר התרעות צונאמי?
חחחחחחחחחחחח

* פרדוקס הסבא זה כשהכל כל כך מסובך שסבא לא יכול להבין את זה :-D
זה נכון אבל:-D

והם גרמו בטעות לתומי להתחיל ערבי ג'אז.
אוי ואבוי:-D
אהבתי שזה מצא חן בעיני השטן כי ג'אז זה מהשטן:-D
אגב ניסיתי לגגל את הסמל של ליטלקורפ לראות אם הוא רפרנס אבל לא מצאתי משהו דומה. ועדיין זה נראה לי ממש מוכר. ניק יש לך מושג?
מרגיש לי לכל מיני דברים בו זמנית?

אוקי אני קצת מושקעת רגשית בבנץ ונטע עכשיו התרגשתי כשהם כמעט התנשקו אוף;-(

יולי חזרה להיות הביץ' הראשית הללויה!:-D

ומים זה באמת האויב של שיער חלק בתור מישהי עם אובססיה למחליק אני מזדהה.

תהיתי מה תחשבי באופן כללי על הדמות של גאיה. (לא הייתי קוראת לה "ממש יפה, למרות שהיא גם לא מכוערת או משהו)
יש לה פוטנציטל יפה. אבל היא מעללת ביולי אז אני לא אוהבת אותה!

:-D:-D כן זה גדול במיוחד כי יש מושג כזה פרדוקס הסבא בהקשרים של מסע בזמן (ולא מה שהם הסבירו)
חחחח כן כמובן אבל יותר אהבתי את ההסבר שלהם:-D
(כי גם אני מתבלבלת כמו הסבא)

חחחחחחחחחח מיקי את כותבת את זה כאילו זה לא דבר ידוע :-D:-D מה זה "במיוחד כי"? הבדיחה הזאת היא רק בגלל שקיים הפרדוקס הזה! :-D
:-D:-D
כן בקצב שהוא מתקדם זה יהיה עוד שנה |מזיע|
היי ניק, כבר 2026?
מקווה שאני עוד חיה בכלל בשביל לקרוא את התשובה שלך!
חעחעחע:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
סיימתי את הפרק השני של Dept. Q
*אין לי כרגע מה לכתוב עליה מעבר למה שכבר כתבתי.

גם סיימתי את הסרטון של ג'ו לוק וצ'ארלי קוקס (אני חושב שעדי|נחש| הייתה מעריכה אם היא הייתה בארץ)

וגם ראיתי פרק של האחיין שלי בנץ
לא הבנתי למה שם הפרק מתייחס לנושא המורימפיאדה שהיה החלק הפחות חשוב והפחות מצחיק בפרק.
יוני הוא דמות פחות מצחיקה וכל הקטע שהוא מנסה למצוא הזדמנויות להיות עם שיא-גל זה לא מעניין (בין היתר כי הוא עובד איתה, אז הוא מבלה איתה בכל מקרה)

באופן יחסית יוצא דופן בנץ היה הדמות הכי מצחיקה בפרק.
כל הקטעים שלו עם אנני הבובה היו מעולים. ואחר כך כשהוא מנסה "להציל" את יוני.

אבל גם הקטעים של אלכס, ניצן, יולי וליטל בספרייה היו מעולים. האוצר הסודי, הספרנית המאיימת (עם ההאסים הקטלניים), איך שהם צועקים אל בנץ לברוח.
וגם הבדיחות על נס ציונה

Lhuna3

Well-known member
האחיין שלי בנץ - פרק 2X20 - בנציפר השד - פרק אחרון לעונה (והפרקים שלפניו)
טוב עדי לך יש את השיפ שלך נטע ובנץ ואת שמחה עכשיו, ולי גם יש את השיפ שלי: ארמונד ופיוטר לנצח! |לב|
:-D בכלל ארמונד בהתחלה עיצבן אותי אבל בפרקים האחרונים הוא הכי מצחיק אותי.
אני מתה כשהוא עושה לשניהם מסיבת תה :-D

יולי: זה דיני עוקבים מה שקורה פה!
ואיך היא מחקה את נטע וים כשהיא רוצה שהם יעשו את זה אח"כ שוב כשתהיה לה מצלמה :-D

שיט תפסו את בנץ.

חחח הרג אותי שכשהם הולכים לטלפון הציבורי הם באמת חופרים לאולף על איך היה טוב לפני עידן הסלולרי :-D

אוקיי אז בסוף פרק קודם ראינו שהמנהלת קיבלה כוחות מהדם של בנץ. מה שהכי מצחיק זה שהיא בכלל לא קולטת את זה :-D

אוקיי עדי ומיקי לא יבינו אבל כשגרי אומר "לא בדיוק הצלתי אותך, שמרתי אותך בשביל המאסטר שלי" ואז גורם לבנץ לגעת ב"פורטקי" שמביא את שניהם לפולי - זה מבחינתי רפרנס להארי פוטר ספר 4 ובדיוק הסצינה שקראתי אתמול בערב!!!!!!!!! [ספוילרים להארי פוטר] (בטח ניק ירצה להתקטנן איתי על כל הדברים השונים... אני יודעת שיש מלא דברים שונים ניק!! אבל עדיין זה כמו שמד-איי/קראוץ' דאג כל הזמן להציל את הארי בטורניר בשביל שיגיע לגעת בפורטקי שיביא אותו אל "המאסטר שלו" (ואני מחשיבה את המילה מאסטר כאן כרפרנס ברור, לא אכפת לי מה תגיד)(ואני ממילא כבר לא זוכרת על מה דיברתי פה כי הגעת לפרק הזה בשנת 2027).

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
יוני הוא דמות פחות מצחיקה וכל הקטע שהוא מנסה למצוא הזדמנויות להיות עם שיא-גל זה לא מעניין (בין היתר כי הוא עובד איתה, אז הוא מבלה איתה בכל מקרה)
כן יוני הוא החוליה החלשה

באופן יחסית יוצא דופן בנץ היה הדמות הכי מצחיקה בפרק.
מה הוא כמעט תמיד אחד המצחיקים חוסר ההבנה שלו את העולם זה אחד הדברים הכי מצחיקים בסדרה.

וגם הבדיחות על נס ציונה
אני אוהבת בדיחות נס ציונה:-D
איזה עיר מיותרת

האחיין שלי בנץ - פרק 2X20 - בנציפר השד - פרק אחרון לעונה (והפרקים שלפניו)
לונההה תרגיעי את הלונאיות שבך!

Lhuna3

Well-known member
אין ספק שיוצרי הסדרה נסעו לעתיד לשבוע הזה, ראו מה קורה בחייך וחזרו לכתוב את הפרקים.
כאילו אני יודעת שזאת הטיה כזאת שאני לא זוכרת איך קוראים לזה שאני מוצאת את כל מה שמתקשר לי, אבל עם שום סדרה לא היה לי כל כך הרבה ברצף! :-D
חחחחחחחח זה היה דומה מאד אבל נראה לי לא אחד לאחד כדי לא לשלם תמלוגים אבל אני גם חשבתי על זה:-D
נכון, אבל ב-100% שמבוסס על זה, הרבה יותר מידי דומה בשביל מקריות.
חחחחחחחחחח טוב אז אני בכל זאת זקנה לא היה לי מושג:-D
הא-הא! :-D
מי בומרית עכשיו?? :p
והסיסמה של הוייפי תלויה בגדול על המקרר:-D
אויש לא שמתי לב! :-D
מרגיש לי לכל מיני דברים בו זמנית?
כנראה אבל יואו זה משגע אותי כי זה נראה לי כל כך שראיתי את זה במקום אחר!!
אוקי אני קצת מושקעת רגשית בבנץ ונטע עכשיו התרגשתי כשהם כמעט התנשקו אוף;-(
מפתיע בשבילך ;-P

didalf

Well-known member
כאילו אני יודעת שזאת הטיה כזאת שאני לא זוכרת איך קוראים לזה שאני מוצאת את כל מה שמתקשר לי, אבל עם שום סדרה לא היה לי כל כך הרבה ברצף! :-D
שמעי הם הוכיחו שנסיעה בזמן זה דבר.............
אה אגב דברים שמתקשרים לחיים אז לניצן יש חולצה שהיא לובשת הרבה שיש לאחותי גם כן זה ומצחיק אותי כל פעם מחדש.
*אני מניחה שזה מגבלות תקציב אבל זה מאד חיים-אמיתיים ומאד לא טלווזיוני העובדה שהדמויות חוזרות הרבה על אותם בגדים.

נכון, אבל ב-100% שמבוסס על זה, הרבה יותר מידי דומה בשביל מקריות.
אה כן בטוח. הם ממש שינו בקטנה מספיק להמנע מזכויות יוצרים אבל עדיין שיהיה ברור מה המקור. כל הכבוד בתכלס:-D

הא-הא! :-D
מי בומרית עכשיו?? :p
מהמקרים שבהם אני גאה להיות בומרית:-P:

מפתיע בשבילך ;-P
חחחח נו מה הם חמודים איך אפשר שלא??

Lhuna3

Well-known member
אה אגב דברים שמתקשרים לחיים אז לניצן יש חולצה שהיא לובשת הרבה שיש לאחותי גם כן זה ומצחיק אותי כל פעם מחדש.
*אני מניחה שזה מגבלות תקציב אבל זה מאד חיים-אמיתיים ומאד לא טלווזיוני העובדה שהדמויות חוזרות הרבה על אותם בגדים.
כן זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי בסיטקומים שהדמויות לעולם לא לובשות אותו בגד פעמיים (במיוחד נשים)!
פה לעומת זאת יש דמויות שנראה לי שכל הזמן עם אותו בגד, בדומה לדמויות בסדרות אנימציה.
חחחח נו מה הם חמודים איך אפשר שלא??
הם חמודים, אני לא אומרת שלא.
אבל בלי קשר אליהם (נגיד שזה ספוילר קל להמשך) - כשתגיעי לסוף העונה תגלי שיש לי שיפ אחר :-D

פרסמתי את זה פה לרגע בטעות בלי הסתרה ומהר מהר מחקתי, מקווה שניק לא הספיק לראות.

למעלה