didalf
Well-known member
שמע כבר תכננתי לאשר לך יום הקפאה כמו בדואלינגו שזה לא הורס את הרצף עדייןהיום במה ראיתי היום (מהדורת בוקר למחרת):
*או אולי אני צריך לקרוא לזה "מה ראיתי אתמול"
שמע כבר תכננתי לאשר לך יום הקפאה כמו בדואלינגו שזה לא הורס את הרצף עדייןהיום במה ראיתי היום (מהדורת בוקר למחרת):
*או אולי אני צריך לקרוא לזה "מה ראיתי אתמול"
זאת הסדרה האוסטרלית בנטפליקס?צופה בניצולים, סדרה בת 6 פרקים.
יש קונים?
אני לחלוטין מסכים שזה סוף פתוח לחלוטין שדורש המשך.סיימתי גם...והסוף כ"כ פתוח שחייבים לעשות עונה 2! מאוד מקווה שאמזון לא ייאכזבו
לא רק בגלל הסוף, אלא הסדרה עצמה עוד לא "הגשימה את מטרתה" נקרא לזה ככה הרי...
אתה מתכוון למה שכתבת כאן:תקרא גם את הסיכום הקודם שלי, נראה לי שפספסת מה שהגבתי לך
כי זה לא כל כך הרבה.גם לי לא היו ציפיות גבוהות ממנה, כלומר, ראיתי מעט מהפרומו בזמנו - ולא הלהיב אותי.
די בטוח שהכוכב הראשי כתב את הסדרה בהשראת חוויות שלו מהקולג' , רק בצורה אולי יותר מוקצנת/מוגזמת.גם הוא וגם הידידה שהתחבר אליה- שניהם ה"מוזרים חברתית" שמנסים להשתלב בקולג' ולכן יש סצינות מגוכחות ומצחיקות שניתן להזדהות/לזהות סיטואציות כאלה מחוץ לסדרה.
גם כל ה"כיפים" והbrotherhood הזאת בינו לבין החבר של אחותו (די מרקו החתיך, שמוכר מ"הלוטוס הלבן" עונה 2)ושאר הגברים בלימודים...
ולא יודע עד כמה הייתי אומר שהוא חתיך...שכן הוא מגולח (כדי להיראות צעיר לנוכח תפקיד הקולאג' בוי). אני צריך לראות אותו עם זיפים/זקן...בטח יותר יחמיא לו. אתה מכיר אותו מפרויקטים אחרים? אני לא. כפי שכתבתי- בIMDB היה כתוב ששיחק בחידוש של QAF, אך לא זוכר אותו משם בצורה מובהקת...
הלוואי גם שיהיה לה מספיק באזז ואחוזי צפייה מספקים לדעת מנהלי אמזון כדי שיחדשו אותה...
זה בהחלט יהיה מתסכל אם לא נקבל המשך.הוא עוד לא יצא מהארון בכלל...כל העונה עסקה בהעמדת הפנים והזיוף שלו בקולאג' ומול כולם שהוא "גבר גבר"
אז הסדרה כלל לא יכולה להסתיים ככה, וחייבים כבר להוציא פרסום שאמזון מחדשת אותה.
אני ממש חשבתי שמיילס הוא גיי. היו כל כך הרבה קטעים שהיה נראה שהוא מלפרטט עם בני.לגבי הסוף- טוב זה ברור שמיילס לא גיי...ושבני התאהב בסטרייט,
זאת הייתה סצנה ממש חמודה.הגיע הזמן שהוא יבין שעדיף לו להתמקד בחבר שלו מהתיכון (שמוכר לי מאחת העונות הקודמות של "הלוטוס הלבן" , יכול להיות שהעונה הראשונה), שהרי טוב שלפחות היה איזשהו קלוז'ר ביניהם- בני התנצל, הודה בפניו שאכן גיי, וגם סוף סוף התנשק עם גבר...
זה באמת היה נראה שמיילס נכנס מאוחר מידי. אבל יכול להיות שהוא כן שמע. זה בהחלט נראה שבני חושב שהוא שמע.גם די ברור לדעתי שהיחידה ששמעה את היציאה של כרמן הייתה רק האחות, לא חושב שגם מיילס שמע...יצרו דרמה כדי שנחשוב שכולם שמעו.
מצד אחד אני לחלוטין מבין את זה שהוא לא יצא מהארון גם כשהיו הזדמנויות וגם כשהיה ברור שאמא שלו תקבל אותו וגם הכל. אני מקבל את זה עלילתית ואני גם מזדהה עם זה.ועם כל זה שהסוף היה מעצבן ופתוח, אני בניגוד אלייך חושב שזה נכון שלא אילצו ב-2 הפרקים האחרונים שבני ייצא מהארון...גם לא בפני אמא שלו בסצינה המתבקשת שהם יושבים יחד במיטה...זה היה יותר מדי תלוש, הרי בני כ"כ חרדתי ומסתיר את זה במשך כ"כ הרבה זמן...שלטעמי זה היה מוזר פתאום שמצליח לספר לכולם, מספיקה ההתקדמות שהייתה לו מול החבר שלו מהתיכון.
על אף שהיו הזדמנויות, כפי שציינת, אך במהלך כל העונה היה ניכר והבהירו שממש קשה לו להודות גם בפני עצמו שהוא גיי..עצם זה שבגיל כזה עדיין בכלל לא התנשק עם גבר, וגם דחה את החבר שלו מהתיכון בפלאשבק שהראו.
כן, השותפה של כרמן.היילי זאת הבלונדינית? כן , גם אני חולה על הדמות שלה...היא קורעת שהיא כזאת מינית![]()
תייחס גם לזה
אני לחלוטין מסכים שזה סוף פתוח לחלוטין שדורש המשך.
לרוע המזל זה ממש לא מבטיח שיהיה המשך.
אבל כמו שכתבתי במקום אחר אני חושב שהסדרה הזאת די זולה בשביל אמזון ולכן אני מקווה לטוב.
אתה מתכוון למה שכתבת כאן:
כי זה לא כל כך הרבה.
אבל אני אתייחס גם לזה
זה בהחלט יהיה מתסכל אם לא נקבל המשך.
אני ממש חשבתי שמיילס הוא גיי. היו כל כך הרבה קטעים שהיה נראה שהוא מלפרטט עם בני.
זאת הייתה סצנה ממש חמודה.
אגב, החבר הזה שלו מהתיכון גם שיחק בעונה 4 של You הוא היה הבן זוג של ליידי פיבי שהיה ביסקסואל
זה באמת היה נראה שמיילס נכנס מאוחר מידי. אבל יכול להיות שהוא כן שמע. זה בהחלט נראה שבני חושב שהוא שמע.
מצד אחד אני לחלוטין מבין את זה שהוא לא יצא מהארון גם כשהיו הזדמנויות וגם כשהיה ברור שאמא שלו תקבל אותו וגם הכל. אני מקבל את זה עלילתית ואני גם מזדהה עם זה.
אבל גם כל כך רציתי שהוא כן יצא מהארון.
והעניין הוא שאם הסדרה באמת תקבל עונה נוספת אז אני מאמין שהוא יצא בה מהארון ואני אשמח. אבל אם היא לא אז אני לחלוטין אשנא אותם על כך שלא נתנו לו לצאת מהארון.
ובכל מקרה ממש עצוב לי שהוא לא קיבל לצאת מהארון בפני אחותו בכוחות עצמו.
כן, השותפה של כרמן.
אגב, אני ראיתי אותה בסדרה אחרת שנקראת Welcome to Flatch וממש לא זיהיתי אותה כי הדמות שלה שם כל כך שונה. למרות שמשהו בהומור שלה מאוד זהה.
אני לא ממש אהבתי את הסיום.אני דווקא די התאכזבתי מהסיום...בכ"ז מדובר בסיום לסדרה שהייתה מטורפת לכל אורכה, אז הייתה לי ציפייה אחרת מהסיום, ולא הסוף המתבקש שסגרו אותו גם נורא במהירות בדקות האחרונות...
אז כשאני אומר "הסיום שציפיתי" זה לא שלא קיוויתי לסיום יותר אפי לסדרה. אני פשוט לא ציפיתי לזה.בכל מקרה היה יחסית הסיום שציפיתי.
היה נחמד שהחזירו קצת דמויות מהעבר כמו פיבי ומריאן. ואני ממש שמח שהחזירו את סוניה לסגירת הסיפור שלה.
אבל היה לי נורא חבל שרבים לא הביאו. למשל התבקש שיביאו את דוקטור ניקי (ג'ון סטאמוס) לאור זה שג'ו הרג את הבן שלו בעונה הזאת.
ולפחות אותו הזכירו. את אלי (ג'נה אורטגה) בכלל לא הזכירו למרות שבעונה 3 ג'ו דיבר מידי פעם על כך שהוא שולח לה כסף. ואומנם הוא לא הרג את אחותה, אבל הוא היה די אחראי למה שקרה לה.
היה נחמד שראינו שוב את וויל, אם כי מטריד שהוא עדיין עוזר לג'ו לא משנה מה.
ולפחות קייט לא מתה. זה בעיקר היה לי עצוב על הנרי אם הוא שוב היה מאבד אמא. גם ככה יש לו שני הורים ביולוגיים שהם רוצחים והוא כבר ננטש פעם אחת. לפחות משהו נשאר לו והוא אולי לא יגדל דפוק כמו אבא שלו.
זה לחלוטין לחלוטין מגוחך.רוב הפרק האחרון התרכז בברונטה וג'ו...בהחלטה הלא-ברורה שלה ללכת איתו למקום מבודד ואז מה חשבה? שתצליח להתמודד איתו לבד? איך חשבה שתפיל אותו?![]()
אז כמו שאמרתי - כל הסדרה הייתה מלאה בדברים תלושים ולא הגיוניים.עוד עניינים תלושים- היא חיה אחרי שנורתה והטביע אותהקייט חיה אחרי השריפה...
איך בדיוק? יותר מדי דברים תלושים ולא הגיוניים בסוף...
אז שוב מאוד מתאים לסדרה להיות לא הגיונית.לא מתאים לסדרה הזאת להיות "הפי הפי ג'וי ג'וי" בסוף...היו צריכים להיות מספיק אמיצים להרוג את שתיהן, עם כל הצער שבדבר...זה גם אופי הסדרה...ואם לא להרוג- אז שה"תחייה" שלהן לא תהיה כ"כ תלושה ולא הגיונית.
הייתי אולי מוכן לראות איזה עשר דקות מתוך משפט שלו, אבל מעבר לזה זה כבר הופך לדרמה משפטית שזה לא מה שמעניין אותי.ומה השאירו כדי לסגור את כל הסדרה? כמה דקות בודדות...שמה קורה בהן? ג'ו פשוט נאסר וזהו...פתאום זה כ"כ קל ופשוט?
אם כבר הלכו על קו עלילה של מאסר, היו צריכים לדעתי להאריך ולהראות לפחות קטעים מהמשפט...שהוא סוקר את הרציחות שלו/יוצאת החייתיות שבו כלפי כל אחת מהנרצחות...זה היה חסר לי. בעיניי לא היה איזשהו קתרזיס/הרגשה ממשית של צדק מובהק אחרי כל הטירוף שעברנו במהלך 5 עונות...הרגיש לי כמו סוף מהיר וגנרי, חבל.
אני לא ממש אהבתי את הסיום.
אני פשוט גם באמת לא ממש התאכזבתי ממנו כי הציפיות שלי ממנו היו די נמוכות כי באופן כללי הסדרה הזאת היא קצת שיטית לדעתי.
אבל אני אפרט קצת יותר.
ואני אתייחס גם למה שאני כתבתי על הפרק.
אז כשאני אומר "הסיום שציפיתי" זה לא שלא קיוויתי לסיום יותר אפי לסדרה. אני פשוט לא ציפיתי לזה.
זה לחלוטין לחלוטין מגוחך.
גם זה שהיא עברה איזה שלושה פעמים בין להיות נגדו ובעדו.
כמו גם מיליון הפעמים האחרות בסדרה שבהם דמות בעיקרון יכלה להפיל את ג'ו אבל בגלל שטות מסויימת לא עשתה את זה.
כלומר קנדיס מצאה אישה מתה בכלוב של ג'ו בעונה 2 ולא קראה למשטרה.
ת'יאו מצא את הזוג ההוא כלוא בכלוב ולא התקשר למשטרה.
נדיה מצאה את מריאן בכלוב ולא קראה למשטרה. (במקרה הזה נתנו תירוץ, אבל זה היה עלוב)
לקייט היה צבא של שכירי חרב ואיכשהו היא לא ניצלה אותה עד הסוף.
אז כמו שאמרתי - כל הסדרה הייתה מלאה בדברים תלושים ולא הגיוניים.
אז שוב מאוד מתאים לסדרה להיות לא הגיונית.
אבל מעבר לזה, זה גם די מתאים שהדמויות האלו לא מתו.
למעשה מאז שג'ו רצח את בק בסוף עונה 1 (מעשה מעורר חלחלה אפילו שלא ראינו אותו על המסך) הוא לא ממש רצח אף אישה שהוא היה מאוהב בה. הוא בקושי רצח איזושהי אישה. נכון שהוא רצח את לאב, אבל זה לא רק אחרי שאנחנו ראינו שלאב היא רוצחת סדרתית, אלא גם במידה רבה נעשה בהגנה עצמית כי לאב עמדה לרצוח אותו. מעבר לזה נכון שהוא רצח את החברה העשירה החזירית של קייט (חזירית לא מבחינת מראה אלא מבחינת התייחסות לעניים) והוא דחף את מדיסון לרצוח את רייגן.
הייתי אולי מוכן לראות איזה עשר דקות מתוך משפט שלו, אבל מעבר לזה זה כבר הופך לדרמה משפטית שזה לא מה שמעניין אותי.
גם ברגע שזה היה מגיע לפרק שלם (או יותר) של משפט אז היה נעשה אפילו יותר מגוחך כי זה היה אומר שהיו מגיעים למצב שבו נראה שג'ו עומד לנצח במשפט.
אנחנו בערך קיבלנו את זה בכך שבאחד הפרקים האחרונים היה סוג של משפט ציבורי לג'ו ברשת. ושם זה היה מגוחך שג'ו מצליח לצאת בשלום, אבל זה הגיוני שזה מגוחך כשזה משפט כזה.
אם מדברים על מה הייתי רוצה זה שהעונה האחרונה הייתה סוגרת את כל הקצוות של כל העונות הקודמות. והיו כל כך הרבה.
דבר ראשון, וציינתי את זה בעבר, קו העלילה של פאקו הילד מעונה 1. פאקו ראה את בק רגע לפני שהיא נרצחה. הגיוני שהוא ראה אחר כך שהיא מתה. הייתי רוצה לראות אותו מעבד את זה שהוא יכל היה להציל אותה אבל לא עשה את זה בגלל שג'ו הציל אותו ואולי אחרי יסורי מצפון מספר למישהו על מה שהוא ראה. נכון שראינו אוות לשבריר של שניה בעונה האחרונה אבל זה היה לחלוטין לא מספק.
הייתי גם רוצה לראות את הפסיכולוג שג'ו הפליל ברצח של בק. דווקא הייתה התייחסות רחבה לקו עלילה הזה בעונה האחרונה, אבל זה גם ממש לא הגיע לסיום מספק. אני בכלל לא בטוח אם בסופו של דבר הפסיכולוג הזה זוכה.
אנחנו גם לא יודעים מה היה עם קו העלילה של השתן שג'ו השאיר בבית של פיץ' סלינג'ר שאותה הוא רצח. האם באמת אין DNA בשתן?
ומה לגבי אלי מעונה 2?
ומה לגבי ת'יאו מעונה 3 שג'ו הציל את חייו?
ולמה בעונה 5 בקושי התייחסו לכך שג'ו רצח את החבר של נדיה (שהיה בן של עיתונאי או משהו שהגיוני שהיה לוחץ על הסיפור).
וגם יש את כל הסיפור שבעונה 3 גילינו שלאמא של ג'ו היה עוד ילד. זה היה יכול להיות מגניב לקשר.
גם יש את העניין שבתחילת עונה 4 ראינו שאבא של לאב ופורטי שכר רוצח להרוג את ג'ו, אבל הרוצח הזה בחר במקום זה לספק לג'ו זהות בדויה ולקחת כסף. מילא השאלה של למה הוא עשה את זה, אבל לא שמענו אם אבא של לאב ניסה שוב לרצוח אותו אחרי שהוא גילה שג'ו עדיין בחיים.
אז כן, הסוף היה מהיר מידי לחלוטין.
אבל בשלב שבו הגענו לפרק הסיום זה כבר היה לי ברור שזה מה שנקבל.
תדע לך שאתה עושה את השטן עצוב.היום במה ראיתי היום:
ראיתי שני פרקים של Dept. Q כי החלטתי שהגיע הזמן כבר לסיים עם העניין הזה.
אז מחר אני אראה את שני הפרקים האחרונים.
וגם ראיתי את הפרק החדש של ריק ומורטי
כאילו שמעו את התלונות שלי שג'רי לא הופיע העונה ושמו אותו די במרכז הפרק.
כלומר רוב הזמן הוא היה ארנב גדול, אבל בכל זאת.
עלילה די מגניבה שמערבת כל מיני חייזרים שונים והרבה בדיחות על חג הפסחא.
ומסתבר שישו היה חייזר שמתנגד לסקס שנשלח כדי להרוג את מפלצת הארנב הקטלנית שנשלחה על ידי גזע חייזרי אחר שמזכיר את היצורים מהסרט פרומיתאוס.
יותר טוב משני הפרקים הקודמים לדעתי, אבל עדיין לא פרק משהו.
תכלס במיוחד אהבתי את הסוף שבו הם הורסים את כל החגים השונים (נזהרים לא לדעת בחגים יהודים או מוסלמיים)
ואחר כך מסתבר שסאמר חיה שנה בספרינג ברייק בגלל שלא לקחו אותה.
אוי לאתדע לך שאתה עושה את השטן עצוב.
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןטוב עדי לך יש את השיפ שלך נטע ובנץ ואת שמחה עכשיו,
חחחחחחחחחחחחחחח לונה יגרועהולי גם יש את השיפ שלי: ארמונד ופיוטר לנצח!![]()
הקול שלו מעצבן ממש אבל כןבכלל ארמונד בהתחלה עיצבן אותי אבל בפרקים האחרונים הוא הכי מצחיק אותי.
אני מתה כשהוא עושה לשניהם מסיבת תה![]()
יולי: זה דיני עוקבים מה שקורה פה!
שמעי זה היה מלחיץ.שיט תפסו את בנץ.
חחחחחח כןחחח הרג אותי שכשהם הולכים לטלפון הציבורי הם באמת חופרים לאולף על איך היה טוב לפני עידן הסלולרי![]()
כן חחח מעניין אם זה ישאר להאוקיי אז בסוף פרק קודם ראינו שהמנהלת קיבלה כוחות מהדם של בנץ. מה שהכי מצחיק זה שהיא בכלל לא קולטת את זה![]()
(ואני ממילא כבר לא זוכרת על מה דיברתי פה כי הגעת לפרק הזה בשנת 2027).
הוא באמת היה מעולה ואין לי יותר מידי רגשות לקונספט לפעמים הוא קצת חופרמה חשבת על פרק לולאת הזמן (מסיבת פריג'מות?). נראה לי שזה הפרק האהוב עלי בעונה 2 (ואולי בסדרה כולה, הוא פשוט ממש טוב בעיני ואני אוהבת את הקונספט), ראיתי אותו כ"כ הרבה פעמים עד שאני דיי זוכרת אותו בע"פ.
חחחחחחחחחח כן כל זה היה מעולהיש בו כ"כ הרבה רגעים מצחיקים:
- הקטע שהם מנסים לצאת דרך הדלת כי החלון סגור ונטע שואלת למה וניצן עונה לה שהם אמרו שהחלון סגור
- שבנץ קורא לניצן ניקץ
- יש קטע שיוני אומר לבנץ את הדברים שהוא עושה שמציקים לו ובין היתר היה משהו כמו "הכנת בכלים שלי מרק בטטה גופרית" ואז בנץ עונה כזה- "לשניים"
- כשהם עומדים לצאת מהדלת ומחזיקים ידיים ואז נטע שואלת למה הם מחזיקים ידיים וניצן אומרת לה "כי דלתות זה מפחיד"
- והקטע בסוף אחרי הכתוביות שמראים את "ניטשה" נותן טיפים לבאולינג (כי בנץ אמר שהוא עובד בבאולינג בגיהנום) ואומר משהו כמו- בשביל לזרוק באולינג טוב אתם צריכים להפסיק לקבל את הקיום שלכם כי הכל חסר משמעות![]()
אני לא יודעת למה אני זיהיתי אותואגב אם לא זיהיתי מי ששיחק אותו הוא מתן בלומנבלט שאני אישית מעריצה, המחבר של הקומיקס "הו לא" שכולם מכירים, וכותב הסטטוסים שאני הכי אוהבת בפייסבוק (ברצינות, אם מישהו מגיע לרמת ההומור השחור שלי זה אולי קצת צריך להדאיג, אבל נשבעת שהוא הכי מצחיק אותי מכל מי שאני עוקבת אחריו ולא מכירה) והוא גם אחד הכותבים של הסדרה, מה שעוד מסביר למה אני אוהבת אותה כ"כ
חחח אין מה לעשותכי זה שורט מיוטיוב (אבל הסדרה גם ביוטיוב אז מה עדי עושה עכשיו?)
רואה בלופיםםםםםקבלי קטע חמוד של מאחורי הקלעים שאורי ורד (בנץ) כתב שיר לנטע והוא שר את זה באיזה מפגש מול קהל,
חחחחחחחחח כן זה היה קורעהכי אהבתי את הקשר שמתפתח בין יוני ואורלי מהביטוח בטלפון![]()
וזה לא מומלץ, הוא השטן!!תדע לך שאתה עושה את השטן עצוב.
די! את????????כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שיקרתי אני לא קצת מושקעת רגשית אני הרבה מושקעת רגשית עכשיו![]()
את גרועה!! בנץ ונטע הם סתם צפויים, ארמונד ופיוטר הם הכי חמודים!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחח לונה יגרועה![]()
לא מבינה איך את לא יחסרת לבדי! את????????![]()
חחח כן זה היה גדול, ואז היה איזה קטע שהוא אומר לה איזה נאום מרגש בספרדית כי הוא ניצל את הלולאה ללמוד ספרדיתכן כמובן שזה פרק שמאוד אהבתי, אני מתה על לולאות זמן כאלה והם עשו את זה מגניב.
הכי אהבתי את הקשר שמתפתח בין יוני ואורלי מהביטוח בטלפון![]()
כן הגזמתי עם ה"כולם מכירים". אבל סתם אם בא לך זה הדף קומיקסים שלו שזה בתכלס פשוט בדיחות קצרות- https://www.ho-lo.co.il/ הוא לא כותב שם כ"כ הרבה יותר, אבל הוא תמיד קורע אותי בסטטוסים שלו בפייסבוק - כל דבר שקורה אני תמיד רוצה לראות מה הוא כתב לפני כולם (גם לפני הפשוטעאני לא מכירה![]()
אני מכורה להתחלה של השיר- "בגיריונית, המקום להתפשר בו כשהגעתם לתחתית, בגיריונית, כבר שבועיים לא היה פה ריח של כרובית"כן "אח"כ תשלימו בגרויות"![]()
חחח נכון גם לי זה הזכיר את הפרק פיינטבולובפרק הבא הוא הזכיר לי שני פרקים של קומיונטי במקביל - אחד של הפיינטבול כמובן קיוויתי שממש תהיה מלחמת מים כמו פיינטבול חח והשני שהיה פרק חוק וסדר כזה שהם חקרו רצח של בטטה/הפרק שהם חקרו את האס קראק בנדיט![]()
יאאא, יש לנו שוב שיפ לאהוב ביחד!כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שיקרתי אני לא קצת מושקעת רגשית אני הרבה מושקעת רגשית עכשיו
יאוו חמודים כאלהה
יאוו כשהם באו להתנשק סופסוףףף ואז תומי בא להפריע אני כזה גררררררררררררראל תמתחו לי את זה עכישו לעונה הבאה
אבל לנטע נמאס לחכות![]()
חחחחחחחחחחחחחחח לונה יגרועה![]()
כן לגמרי!חחחחחחחחחח כן כל זה היה מעולה
וגם כל מה שקרה במונטז אחרי שהם החליטו לנצל את הלולאה
וגם מתישהו שניצן ונטע נכנסות בפעם המליון בנץ מדקלם עם השפתיים כזה ליוני את הרנט של ניצן על מרשמלו![]()
האמת זה נכון, קורים שם כ"כ הרבה דברים שאני בקושי זוכרת, כשהעונה השניה יצאה ראיתי את עונה 1 עוד פעם כי לא זכרתי כלום, וכשעונה 3 יצאה ראיתי שוב את עונות 1-2 כי שוב לא זכרתי כלוםאבל זאת סדרה שאני פחות לחוצה לגבי ספוילרים. אני לא מחפשת או צופה כן? אבל עדיין
יאיייירואה בלופיםםםםם![]()
תודה!אבל סתם אם בא לך זה הדף קומיקסים שלו שזה בתכלס פשוט בדיחות קצרות- https://www.ho-lo.co.il/ הוא לא כותב שם כ"כ הרבה יותר, אבל הוא תמיד קורע אותי בסטטוסים שלו בפייסבוק -
כן סדרת נוער ישראלית של החינוכית.אז מה הסיפור של ״האחיין שלי בנץ״? סדרת נוער ישראלית, אם הבנתי נכון?
לא, מה זה?(ראיתם ״הסדרתיים״?)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.