רגע, ליטל באמת יוצא עם אלה בל???

כן! כלומר יצא כי עכשיו היא זרקה אותו ובצדק.
נראה יותר שהוא פשוט מתמזמז איתה בסתר, שזה דיי מתאים לדמות שלו.
ונועה קירל בת דודה שלה חחחחח
כן חחח... איזה הפתעה זה כשנועה קילר מופיעה, ושאלה בל לא מזכירה שהיא נועה קילר
טוב עדי לך יש את השיפ שלך נטע ובנץ ואת שמחה עכשיו, ולי גם יש את השיפ שלי: ארמונד ופיוטר לנצח!

בכלל ארמונד בהתחלה עיצבן אותי אבל בפרקים האחרונים הוא הכי מצחיק אותי.
אני מתה כשהוא עושה לשניהם מסיבת תה
תהיתי באמת מה תחשבו על הדמות של ארמונד, אני חושבת שהוא ממש מצחיק, הוא כל הזמן עושה דברים ממש מוזרים ורנדומליים שאני לא יכולה לא לאהוב את זה
יולי: זה דיני עוקבים מה שקורה פה!
חחח הרג אותי שכשהם הולכים לטלפון הציבורי הם באמת חופרים לאולף על איך היה טוב לפני עידן הסלולרי
מה חשבת על פרק לולאת הזמן (מסיבת פריג'מות?). נראה לי שזה הפרק האהוב עלי בעונה 2 (ואולי בסדרה כולה, הוא פשוט ממש טוב בעיני ואני אוהבת את הקונספט), ראיתי אותו כ"כ הרבה פעמים עד שאני דיי זוכרת אותו בע"פ.
יש בו כ"כ הרבה רגעים מצחיקים:
- הקטע שהם מנסים לצאת דרך הדלת כי החלון סגור ונטע שואלת למה וניצן עונה לה שהם אמרו שהחלון סגור

- שבנץ קורא לניצן ניקץ
- יש קטע שיוני אומר לבנץ את הדברים שהוא עושה שמציקים לו ובין היתר היה משהו כמו "הכנת בכלים שלי מרק בטטה גופרית" ואז בנץ עונה כזה- "לשניים"

- כשהם עומדים לצאת מהדלת ומחזיקים ידיים ואז נטע שואלת למה הם מחזיקים ידיים וניצן אומרת לה "כי דלתות זה מפחיד"

- והקטע בסוף אחרי הכתוביות שמראים את "ניטשה" נותן טיפים לבאולינג (כי בנץ אמר שהוא עובד בבאולינג בגיהנום) ואומר משהו כמו- בשביל לזרוק באולינג טוב אתם צריכים להפסיק לקבל את הקיום שלכם כי הכל חסר משמעות

אגב אם לא זיהיתי מי ששיחק אותו הוא מתן בלומנבלט שאני אישית מעריצה, המחבר של הקומיקס "הו לא" שכולם מכירים, וכותב הסטטוסים שאני הכי אוהבת בפייסבוק (ברצינות, אם מישהו מגיע לרמת ההומור השחור שלי זה אולי קצת צריך להדאיג, אבל נשבעת שהוא הכי מצחיק אותי מכל מי שאני עוקבת אחריו ולא מכירה) והוא גם אחד הכותבים של הסדרה, מה שעוד מסביר למה אני אוהבת אותה כ"כ
אוקיי עדי ומיקי לא יבינו אבל כשגרי אומר "לא בדיוק הצלתי אותך, שמרתי אותך בשביל המאסטר שלי" ואז גורם לבנץ לגעת ב"פורטקי" שמביא את שניהם לפולי - זה מבחינתי רפרנס להארי פוטר ספר 4 ובדיוק הסצינה שקראתי אתמול בערב!!!!!!!!! [ספוילרים להארי פוטר] (בטח ניק ירצה להתקטנן איתי על כל הדברים השונים... אני יודעת שיש מלא דברים שונים ניק!! אבל עדיין זה כמו שמד-איי/קראוץ' דאג כל הזמן להציל את הארי בטורניר בשביל שיגיע לגעת בפורטקי שיביא אותו אל "המאסטר שלו" (ואני מחשיבה את המילה מאסטר כאן כרפרנס ברור, לא אכפת לי מה תגיד)(ואני ממילא כבר לא זוכרת על מה דיברתי פה כי הגעת לפרק הזה בשנת 2027).
קראתי את זה, זה לא אומר לי כלום כי אני ממש לא מכירה את הארי פוטר, ובאמת ניק יגיע לפה ב-2027
אוקיי אז בסוף פרק קודם ראינו שהמנהלת קיבלה כוחות מהדם של בנץ. מה שהכי מצחיק זה שהיא בכלל לא קולטת את זה
נכון.
אה עוד משהו שנזכרתי- זה היה באיזה פרק אחר אבל לפני עונה 3- השיר שהמורים שרו על בית ספר בגיריונית - באתי לצטט אותו אבל יש שורט שלו, ואני לא יודעת אם זה על תקן שאת לא רואה עד שאת מסיימת את הסדרה, כי זה שורט מיוטיוב (אבל הסדרה גם ביוטיוב אז מה עדי עושה עכשיו?) זה כ"כ ממכר!
#האחיין_שלי_בנץ • להורדת יישומון כאן חינוכית◄ https://bit.ly/37uZbYS• להרשמה לערוץ כאן | חינוכית ביוטיוב ◄ https://goo.gl/DAtpbg• עיקבו אחרי כאן | חינוכית בפ...
www.youtube.com