כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני צריך הרבה חיזוק חיובי לפני שאני פתוח שרשוראז ויתרתם על הרעיון לעשות לזה שרשור משלו?
כן
הרבה.
כן את זה ואת Godless שגם הייתה ממש טובה.שמתי את עיניי בסדרה מחלקה Q וזאת מהסיבה שהיא מהיוצרים של הסדרה המעולה גמביט המלכה.
סדרה בת 9 פרקים על פקד בילוש קארל מורק שמקבל את המחלקה הזאת לפיענוח פשעים לא פתורים.
אז ויתרתם על הרעיון לעשות לזה שרשור משלו?
מרגיש לי שאין מספיק מה להגיד על זה בשביל שרשוראני צריך הרבה חיזוק חיובי לפני שאני פתוח שרשור
אבל האם זיהית שוב שיר של טיילור?ספוילר: You - פרק 5X10 - סיום סדרה
דווקא ללונה היה המון מה לומר (שני מילים)מרגיש לי שאין מספיק מה להגיד על זה בשביל שרשור
לא שזכור לי.אבל האם זיהית שוב שיר של טיילור?
כמובן שידוע לילא שזכור לי.
ידוע לך שהיה משהו?
כנ"ל! בדיוק צפיתי בו אחרון אתמול לפני השינה.האחיין שלי בנץ 3X13
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הבדיחות על מתכנתים זומבים צחקתי בקול![]()
לא שמתי לב לזה,כמובן שידוע לי
לא שאני מצפה שזה שיר שתכיר אבל כן קיוויתי שתזהה את הקול שלה
האחיין שלי בנץ 3X13
הולי שיט.האחיין שלי בנץ 3X13
נייסאבל זה מזכיר לי שדווקא כן שמתי לב לשיר של אוליביה רודריגו vampire בפרק לפני
מה? הייתי בפרק 10 לפני כמה ימים, התקדמתי 3 פרקיםהולי שיט.
מלונה אני מצפה לזה, אבל אני בשוק שעדי ראתה כל כך מהר כל כך הרבה פרקים
אה אני גם הגעתי אתמול לפרק 10.
את בפרק 13 בעונה 1 או בעונה 3?
אחד מאיתנו מבולבל.
את בפרק 13 בעונה 1 או בעונה 3?
אה אופסיחחחחחחחחחח זה עונה 1, לא שמתי לב גם אני שהיא כתבה בטעות עונה 3.
לא יודע לגבי עדישמעתם על OVERCOMPENSATING(=פיצוי יתר)? סדרה קומית להט"בית באמזון שעלתה לאחרונה...
@טוני החתול @didalf מתכוונים לצפות בה?
אז אפשר לוותר.מתכוון היום להתחיל, נשארו לי 2 פרקים אחרונים של "הדרך הצרה אל הצפון העמוק"(הסדרה עם ג'ייקוב אלורדי) ואעבור אליה.
כן כן תכתובוגם- נשאר לי פרק אחרון של HACKSואני מת להגיב עליה אחרי פרק 9 שצפיתי...אבל כבר ארכז תגובת סיום עונה כזאת כשאסיים.
לא יודע לגבי עדיאבל אני מתכנן עליה בלי התלהבות יתרה. כלומר הקונספט מושך אותי, אבל שמעתי שהביצוע הוא לא משהו. אבל אני מקווה שאני אהנה.
אם אתה גם מתחיל אז זאת תהיה לי דחיפה טובה להתחיל.
אז אפשר לוותר.
*אבל אם כבר אלרודי הבנתי שעוד שבועיים יוצא הסרט הלהטבי On Swift Horses שבו הוא מככב.
כן כן תכתוב
אני כתבתי על שני הפרקים האחרונים
כאן על פרק 4X09:
![]()
דיוני סדרות #139
זה בין האהובים עלי ב-MCU, וראיתי את כולם עד אנד גיים (ואולי 2-3 אחרי). לגבי אם הוא לא סרט "טוב" זאת שאלה פילוסופית, אבל הוא כן בין האהובים עלי ב-MCU, שזה עניין יחסי פשוט, אני לא אוהבת את ה-MCU כמוך. נו מה זה משנה הולך לצאת סרט אהבה שבו בו הוא פדרו פסקל וכריס אוונס הם נאהבים (על זה אני חושבת...www.tapuz.co.il
וכאן על פרק סיום העונה:
![]()
*אבל תגיב כאן כדי לא לעשות לי בעיות של למצוא.
שמעתי, היא עדיין ב"אולי".שמעתם על OVERCOMPENSATING(=פיצוי יתר)? סדרה קומית להט"בית באמזון שעלתה לאחרונה...
@טוני החתול @didalf מתכוונים לצפות בה?
שמעתי ביקורות לכאן ולכאן אז לא יודעתלא יודע לגבי עדיאבל אני מתכנן עליה בלי התלהבות יתרה. כלומר הקונספט מושך אותי, אבל שמעתי שהביצוע הוא לא משהו. אבל אני מקווה שאני אהנה.
אם אתה גם מתחיל אז זאת תהיה לי דחיפה טובה להתחיל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.