דיוני סדרות #140

keren or5

Well-known member
גם גל תורן באחיות המוצלחות שלי ועוד דברים.
שמעי מדינה קטנה אי אפשר להתפרנס רק מדבר אחד פה:-D
ומאור כהן האמת כבר שנים בארץ נהדרת אני מכירה אותו יותר כשחקן מאשר זמר האמת.
תכלס, לגבי זה שבישראל כל המפורסמים עושים הכל :-D כי גם כשאתה זמר מצליח בישראל אתה לא מרוויח המון.
אני גם כבר לא יודעת אם להחשיב את מאור כהן כמוזיקאי או כקומיקאי. אבל ההבדל בין זה לבין דן תורן באחיות המוצלחות שלי, זה שהאחיין שלי בנץ היא סדרה שמרגישה לי הרבה יותר מיועדת לילדים (ואני לא אומרת את זה כדבר רע בהכרח), אבל האחיות המוצלחות שלי לא מרגישה לי סדרה לילדים, ואני יודעת על עוד כמה דברים שהם גם גל תורן שיחק וגם גלעד כהנא שיחק, אבל יש משהו קצת יותר משעשע שהם עושים דמויות בסדרת ילדים, לא יודעת למה. זה כמו שלא יודעת, הסולן של גרין דיי היה עושה תפקיד בגלי או משהו :-D
אגב שוב זאת ממש לא ירידה על הסדרה שהיא סדרת ילדים, כי זה לא דבר רע בכלל בעיני, זאת פשוט סדרה שילדים דיי קטנים יכולים לראות ולהינות ממנה אבל בעיני שווה גם למבוגרים לראות (כמו סרטי דיסני).
במקרה של מאור כהן, הוא תמיד היה הרבה דברים בבת אחת, עוד בשנות ה-90 כשהוא כנראה היה ידוע יותר כרוקיסט מגניב, כבר אז הוא עשה את השיר חכם בשמש לערוץ הילדים. אין ישראל כזאת שכונה לפעמים.
חחחחחח "המם של בני גורן" כן זאת היא:-D
באמת רציתי לציין שזה מצחיק שהיא וגיתיתי פישר משחקות פה ביחד כי הן בסטיז שתיהן ביחד עשו את התוכנית הזאת זאת וזאתי שממנה בין השאר המם של בני גורן.
זהו, זכרתי שהייתה להן איזה תוכנית יחד שתיהן כי נראה לי הפשוטע שם מלא ממים משם פעם. אבל אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזאת.
אבל הסוף שהסתבר שזה הביוטופ של בנץ היה קורע. ואז "החלפתי אתכם בשרקן במילא אתם אותו דבר בשבילי":-D
ואז בסוף יש כזה קטעים מהביוטופ שלו עם תיאורים של "השרקן יוני" ו"השרקנית שיא-גל":-D
:-D כן זה היה מעולה
לגמרי. יש לסדרה הזאת סגנון עשייה אמריקאי זה אני גם חשבתי אבל הם עושים את זה מעולה בעיניי. סופסוף באמת למדנו מהאמריקאים לעשות קומדיות.
נכון.
לגמרי כאן11 זה הדבר הכי טוב שנוצר כאן.
|כן|
כן חח לרוב אין לי מה להגיד חוץ מלציין דברים שממש הצחיקו אותי
הקטע שיש המון בדיחות שהן ברקע, כמו למשל כל השלטים המצחיקים שלקחו אותם ממקומות אחרים ושינו אותם שיתאימו לדברים, או מלא ראנינג גאגס שלא שמים לב אליהם בצפייה ראשונה. אם זאת הייתה סדרה אמריקאית כבר מזמן היו שרשורי פלצת ברדיט על כל הדברים האלה. במובן הזה זה מזכיר לי את בוג'אק הורסמן שגם שם יש כ"כ הרבה בדיחות של משחקי מילים ובדיחות ברקע ודברים כאלה שלא הייתי שמה לב אליהם בחיים אם לא כל המעריצים המושבעים היו קולטים אותם ושמים בכל מיני קבוצות, ואני כל פעם מגלה מחדש משהו כזה שלא שמתי לב אליו קודם. וגם בצפיות חוזרות בבנץ אני מגלה עוד כאלה (אבל בטח יש גם המון שאני מפספסת).
מזה שענית על ההודעה הזאת אני מבינה שסיימת את העונה נכון? (אי אפשר לדעת איתך :-D)

snirf

Active member
HACKS סוף עונה 4
@טוני החתול מה, אנחנו היחידים שצופים בה כאן? מחדל! קראתי את מה שכתבת על הפרקים
לטעמי זאת קומדיה נהדרת שגם משתנה ומתפתחת מעונה לעונה, לכל עונה יש את האופי והכיוון שלה...ואני לא מרגיש כלל ירידה ברמה, גם הנוכחית הייתה מצוינת בעיני!
אני כ"כ שמח שהתחיל להיות יותר באזז סביבה בארה"ב , גם זכתה בפרסים וגם חודשה לעונה נוספת.

מה שכן, הפרק האחרון לעונה היה מיותר ומאכזב...ואם פרק 9 היה פרק הסיום- אז הוא היה אדיר וראוי יותר!

איך פרק 9 לא היה פרק הסיום? הוא היה פשוט בול!
גרם לצופה כ"כ הרבה תחושות- הפתעה, מתח, חוסר וודאות...היה בנוי כ"כ טוב.
אישית לא חשבתי בכלל בכיוון הזה...הנחתי לעצמי שברגע שיציבו לדבורה את האולטימטום -היא תפטר את אווה
ואז עלו לי 2 כיווני עלילה אפשריים שיכולים להיות לסיום העונה ואף כקו עלילה לעונה 5:
אווה בתור נקמה מפרסמת על ה"דרך בה דבורה השיגה את תפקיד המנחה"(כששכבה עם מנהל הרשת), וזה מוריד את דבורה מהגדולה אליה הגיעה
ו/או שאחרי הפיטורין-שוב מתחיל סכסוך ביניהן, והעונה ה-5 תהיה בסימן של יריבות טלוויזיונית ביניהן: אווה יוצאת לדרך חדשה וכעת היא מבוקשת בתור תסריטאית, ויוצא שהתכנית שלה היא כותבת- מתחרה בתכנית של דבורה. וזה קו העלילה שינחה את עונה 5, שאווה סוף סוף מוצאת את כיוונה ולא נשארת תחת חסותה של דבורה, אלא מתפתחת ומתקדמת.

אבל אז הגיעה ההפתעה שטרפה את כל הקלפים- גרמו לנו לחשוב שדבורה תפטר אותה, אבל כל המשך האירועים היה לגמריי שואב למסך כשדבורה נשאה את המונולוג, ג'ימי מנסה לעצור את בעל הרשת, אווה שמתרגשת מהמחווה של דבורה וכו'...
והסוף הסופי של הפרק היה יכול להיות גם ראוי כסוף עונה- מה דבורה תעשה עכשיו כשהיא איבדה גם את התכנית שלה וגם את היכולת להופיע במשך שנה וחצי? כתוצאה מכך שלא ויתרה על אווה...
פרק 10 ובמיוחד הסיום שלו- היו חלשים, אם כבר כדי לשמור על מתח- היו צריכים לתת לנו להניח שדבורה מתה. אני אישית חשבתי שהיא מזייפת את המוות שלה, ותתחיל מחדש במדינה זרה שבה לא מכירים אותה...העיקר להופיע והעיקר לא להיות תחת איום התביעה.
גם חשבתי שלאור הויכוח שלהן בשייט, אווה תניח לדבורה בשלה, ואווה תחשוב הפעם על עצמה, תהיה אגואיסטית, ועל אף המחווה של דבורה כלפיה- היא תמצא עבודה חדשה.

קראתי ביקורת באחד מהאתרים שהמבקר לא אהב את הטוויסט הזה כי זה לא אופייני לדבורה לא להיות אגוצנטרית, שזה מה שאפיין אותה במשך כל העונות...זה אכן מהפך. לכן קווי העלילה שציינתי מעלה תאמו לי יותר לאור האגוצנטריות שלה.
גם בפרק 8/9 כמדומני הראו את דבורה שהיא בשיא תהילתה ומכתירה את עצמה כמלכה הבלתי מעורערת של הלייט-נייט, והתחילו שוב אי-הסכמות/סדקים בינה לבין אווה...וזה גם גרם לי לחשוב על כך כרמז מטרים שלדבורה לא תהיה בעיה עכשיו שוב לוותר על אווה, היא כבר לא נחוצה לה...וקווי העלילה שכתבתי ממשיכים את הרמז המטרים הנ"ל.

דיברגנט חדש

Well-known member
איו בעיה, אתה יכול בספוילר כאן או בפרטי.
כמעט סיימתי את העונה (מחלקה קיו), בסוף כל העונה, כנראה, תהיה רק על מקרה אחד ובטוח שיהיו עוד הרבה עונות עם עוד הרבה מקרים ... :)
כפי שכתבתי בתגובה #4 שלי, פקד בילוש קארל מורק שמקבל את המחלקה הזאת לפיענוח פשעים לא פתורים לאחר שנורה בצוואר והכדור יצא מהצד השני וכך הוא ניצל.
לעומת זאת, חברו נהיה נכה כתוצאה מפגיעה בעמוד השדרה ובפרקים מתקדמים נותנים תקווה שהוא יוכל לשוב ללכת.
כפי שכתבתי בתגובה #23 שלי, זאת סדרה "קצת" הזויה, אך אני אוהב את זה.
חברו הנכה עוזר לו לפתור את המקרה בשלט רחוק, חוקר דרך הנט דברים שמתגלים.
לצידו של הבלש עומד גם בלש סורי שכנראה עבד שם בדיכוי מתנגדי משטר (השערה שלי) ויש לו שיטות שונות לגרום לאנשים לדבר, פעם ע"י לחיצה בנקודות רגישות, פעם ע"י דחיפה במדרגות ועוד :) הוא התמנה כעוזרו אך לא בתפקיד בלש רישמי.
בנוסף, הצטרפה לצוות בלשית שהייתה בטראומה כתוצאה מדריסת זוג זקנים במסגרת מרדב משטרתי שבו השתתפה ועד ההצטרפות נתנו לה תפקיד פקידותי.מסתבר שלנעלמת היה חבר ילדות שהיה לו אח משוגע ואימא עוד יותר משוגעת, שעינתה אותם בתא לחץ, שם היא כלאה את הנעדרת (התובעת), האח נילקח למסגרת חינוכית של מופרעים ביחד עם עיתונאי בילדותו בשם סאם הייג שגם חקר את המקרה וניהל פרשיית אהבה עם הנעדרת.
באיזה שהוא שלב, האח המשוגע רוצח את אותו סאם ומתחזה אליו, הם דיי דומים.
אט אט, הפקד מתחיל לפענח את התעלומה ונותר לראות איך זה יסתיים, האם יצליחו להציל אותה לפני שתמות? (כנראה, שכן :)) האם מישהו מצוות הבילוש ייפגע? האם החוטפים יכלאו או יומתו תוך כדי מאבק?
נחיה ונראה ...

didalf

Well-known member
אבל ההבדל בין זה לבין דן תורן באחיות המוצלחות שלי, זה שהאחיין שלי בנץ היא סדרה שמרגישה לי הרבה יותר מיועדת לילדים (ואני לא אומרת את זה כדבר רע בהכרח), אבל האחיות המוצלחות שלי לא מרגישה לי סדרה לילדים, ואני יודעת על עוד כמה דברים שהם גם גל תורן שיחק וגם גלעד כהנא שיחק, אבל יש משהו קצת יותר משעשע שהם עושים דמויות בסדרת ילדים, לא יודעת למה. זה כמו שלא יודעת, הסולן של גרין דיי היה עושה תפקיד בגלי או משהו :-D
אהה אוקי הבנתי אותך
ניסיתי לחשוב על זמרים בסדרות ילדים ונהיה לי בלאק אאוט הדבר היחיד שעלה לי זה שאקירה במכשפים מווברלי פלייס:-D
בטוח היה עוד.

אגב שוב זאת ממש לא ירידה על הסדרה שהיא סדרת ילדים, כי זה לא דבר רע בכלל בעיני, זאת פשוט סדרה שילדים דיי קטנים יכולים לראות ולהינות ממנה אבל בעיני שווה גם למבוגרים לראות (כמו סרטי דיסני).
לפעמים בתכנים לילדים מסתתרים הדברים הכי טובים.
אגב בנוסף לכל ההורים הרוחניים של הסדרה הזאת הייתי מוסיפה גם את הפיג'מות. סדרת הילדים הכי מטורללת וגאונית שהייתה פה וקאלט של דור שלם.

במקרה של מאור כהן, הוא תמיד היה הרבה דברים בבת אחת, עוד בשנות ה-90 כשהוא כנראה היה ידוע יותר כרוקיסט מגניב, כבר אז הוא עשה את השיר חכם בשמש לערוץ הילדים.
שיר מושלם אני משתלדת ליישם כל הזמן
אין ישראל כזאת שכונה לפעמים.
לגמרי:-D

זהו, זכרתי שהייתה להן איזה תוכנית יחד שתיהן כי נראה לי הפשוטע שם מלא ממים משם פעם. אבל אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזאת.
אני גם לא ראיתי חחח רק ראיתי קטעים בעיקר אצל הפשוטע באמת

הקטע שיש המון בדיחות שהן ברקע, כמו למשל כל השלטים המצחיקים שלקחו אותם ממקומות אחרים ושינו אותם שיתאימו לדברים, או מלא ראנינג גאגס שלא שמים לב אליהם בצפייה ראשונה. אם זאת הייתה סדרה אמריקאית כבר מזמן היו שרשורי פלצת ברדיט על כל הדברים האלה. במובן הזה זה מזכיר לי את בוג'אק הורסמן שגם שם יש כ"כ הרבה בדיחות של משחקי מילים ובדיחות ברקע ודברים כאלה שלא הייתי שמה לב אליהם בחיים אם לא כל המעריצים המושבעים היו קולטים אותם ושמים בכל מיני קבוצות, ואני כל פעם מגלה מחדש משהו כזה שלא שמתי לב אליו קודם. וגם בצפיות חוזרות בבנץ אני מגלה עוד כאלה (אבל בטח יש גם המון שאני מפספסת).
וואי אני לגמרי צריכה שמישהו ירכז לי את הדברים האלה.
גם כי אני מתעצלת חחח למשל קלטתי שכתוב דברים מצחיקים בביוטופ של בנץ על ה"שרקנים" אבל התעצלתי לעצור ולנתח את זה. צחקתי רק ממה שקלטתי ובטח יש עוד.
מזה שענית על ההודעה הזאת אני מבינה שסיימת את העונה נכון? (אי אפשר לדעת איתך :-D)
ווי חצופית אני הגבתי ללונה לפנייך!|למטה|
סיימתי גם
התכוונתי לראות רק פרק אחד אבל מסתבר שזה היה סיום עונה בשני חלקים אז כבר הייתי חייבת להשאר:-D

Lhuna3

Well-known member
אז ככה:
אני כמובן לא אענה על זה, אבל אם את רוצה להמשיך יש גם את כל עונה 2 וכמעט את כל 3 ביוטיוב. הנה הפלייליסט של עונה 2 למקרה שתרצי-
ברור שאני ממשיכה, כבר התחלתי אתמול חחחחחח ותודה! |חיבוק|
מעניין שאלו הדמויות שהתחברת אליהן, אני גם אוהבת אותן, אבל מעניין שאלו הכי בולטות לך, ומה שכתבת על אולף :-D
זה דווקא לא בהכרח שהן הכי בולטות לי או משהו, סתם כתבתי הערות אקראיות שהי לי :-D
כמובן שבנץ הוא הדמות הכי בולטת.
ונטע שהיא בתפקיד "הנורמלית".
ורוב הדמויות בתכלס טובות.
כן זה היה מעניין לראות אותו שם (וגם אני אוהבת את המוזיקה שלו גם בסולו וגם בג'ירפות)- בכלל, זה כ"כ מוזר בישראל שסולנים של להקות רוק גם משחקים בסדרות כאלה- וזה כמובן מביא אותי לדוגמא היותר ברורה של מאוד כהן בתור השטן ההיפי- שבעיני הדמות שלו היא שיחק אדיר, וזה ממש מרגיש שזה נכתב עבורו,
הוא בהחלט ליהוק בול :-D
אורי ורד בתור בנץ גם ממש אדיר בעיני. אני בכלל לא הכרתי אותו, אבל אחרי שראיתי את עונה 1, אחיין שלי אמר לי שיש לו ערוץ יוטיוב, וכנראה הוא היה מפורסם משם, אבל הוא ממש עושה את בנץ מעולה, כולל ממש כל תנועות הגוף וכל הקטע שהוא לא מבין איך דברים עובדים, זה פשוט מעולה. התפקיד תפור עליו.
נראה לי שניק או מישהו אחר פעם הביא בשאלון החודשי סרטון או כמה שלו (רגע בעצם אולי זאת היית את?) אז משם זכרתי אותו קצת, וכן, אני מסכימה שזה גם יושב עליו בול והוא פשוט בנץ כזה חחחח
זה מעניין ראיתי איתו ראיון פעם ושאלו אותו אם הוא התרגש לשחק עם מאור כהן ודוב נבון
דוב נבון? טוב אני מניחה שהוא בעונה 2 או 3 כי עוד לא ראיתי אותו בסדרה למיטב זכרוני.
גיתית פישר (המנהלת). אני יודעת שהיא דיי מפורסמת עוד לפני שראיתי את הסדרה אבל לא ראיתי אותה בשום דבר חוץ מקצת בארץ נהדרת, אבל ידעתי שהיא מאוד מפורסמת בעיקר בקרב ילדים (אוי אני נשמעת זקנה), והתשובה שלו באמת מראה לי כמה יש פער דורות ביני לבין ילדים מהדור שלו.
וואי לגמרי. כאילו אני כן מרגישה שהיא מאוד מוכרת לי (ושחקנית אדירה) אבל לא זוכרת במה עוד ראיתי אותה.
אני חושבת שאני קצת מבינה על מה את מדברת. אין ספק שהסדרה הזאת הושפעה מאוד מהסיטקומים של של סינגל קאמרה שהתחילו להיות פופולארים מתישהו בשנות ה-2000, בניגוד לסיטקומים של ארבע מצלמות שהיו דיי שולטים עד אז בתור הז'אנר של סיטקום טלוויזיוני (אלו שהיו מצולמים מול קהל והיה בהם את הצחוקים וכו'), הסדרה הזאת מרגישה שואהבת הרבה לא רק מהמקום הטוב והמקומיוניטי שהזכרתי, בעיני היא שואהבת הרבה מסקראבס, המשרד, מחלקת גנים ונוף, משפחה בהפרעה ועוד הרבה מהז'אנרים האלה, ורואים את זה בשפה הקולעית שלה עד לרמת הגגים (למשל יש את הגג הזה ששייך לסיטקומים האלה של דמות אומרת משהו שקרה ואז יש שוט כזה לפלשבק קטן שמראה למה היא מתכוונת), ויש המון דוגמאות רבות מדי כדי לספור.
ללא ספק!
אני חושבת שאני דווקא צחקתי הרבה בסדרה אבל גם הגאגים שלו הצחיקו אותי, חשבתי שהם מאוד מקוריים גם אם הם לא פגעו, אני כ"כ אוהבת שרואים שאפשר לעשות סדרה ישראלית בסיגנון כזה ולא חייבים להתפשר על סדרות עבשות כמו סברי מרנן. אני לא אומרת שזו הסדרה הישראלית הכי טובה שראיתי, אבל זו ללא ספק הסדרה הישראלית הכי כייפית ומטורללת (בקטע טוב) שראיתי.
בעניין הזה היא קצת מזכירה לי קומדיות בריטיות מטורללות כמו Green Wing, למרות ששם זה הרבה יותר קיצוני (והכי לא לילדים). זה גם בקטע טוב כמובן.
ואני זוכרת שכשכתבתי עליה לראשונה אמרתי שבעיני כאן 11 עוקפת את כל הערוצים הישראלים בסיבוב והסדרה הזאת מראה את זה.
אה על זה אין שום ויכוח.
תשבו את זה ל"קומדיה" בסיגנון סברי מרנן, שהיא כ"כ מרגישה כמו מוצר ביינוני שמיועד לאנשים זקנים שאין להם משהו אחר לראות).
אין מה להשוות, סברי מרנן זה מוצר הכי מיושן מהז'אנר, זה ברמה של סיטקום משנות ה-80 לכל היותר (למרות שגם היום עוד נעשים גם בארה"ב סיטקומים כאלו, אנחנו פשוט לא האנשים שצופים בהם).
אני מסכימה שלא תמיד הכל עובד, זה דיי נכון לרוב הסדרות, במיוחד סדרות כאלה שהרבה פעמים מתפרעות לגמרי עם הטירוף שלהם, אבל שוב בעיני יש כ"כ הרבה יתרונות על חסרונות שגם שיש משהו שאני לא אוהבת אני עדיין שמחה שהסדרה הזאת קיימת.
אני אבהיר שאין שם שום דבר שאני לא אוהבת, אני מבינה כאילו נשמעתי ביקורתית כי חסר לי משהו, אבל ממה שכן יש אני נהניית.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
באמת רציתי לציין שזה מצחיק שהיא וגיתיתי פישר משחקות פה ביחד כי הן בסטיז שתיהן ביחד עשו את התוכנית הזאת זאת וזאתי שממנה בין השאר המם של בני גורן.
איזה סדרה זאת? (אה הבנתי :-D לאמשנה!)

ואז בסוף יש כזה קטעים מהביוטופ שלו עם תיאורים של "השרקן יוני" ו"השרקנית שיא-גל":-D
כן זה היה אחד הסיומים הטובים, שיש את השרקנים עם הג'חנון והכל :-D

חחח לונה הוא היה בפרק הראשון זה המנהל שפרש
אהההההההה חחחחחחחחחחחחחח טוב עברו איזה שלושה ימים מאז שצפיתי בזה את לא מצפה ממני לזכור!
שיר מושלם אני משתלדת ליישם כל הזמן
אהמ אהמ... התחלת כבר לשים קרם הגנה או שאת עדיין מפונקת "לא נעים לי המרקם"??

didalf

Well-known member
איזה סדרה זאת? (אה הבנתי :-D לאמשנה!)
חחחח זה באמת יצא עקום:-D

אהההההההה חחחחחחחחחחחחחח טוב עברו איזה שלושה ימים מאז שצפיתי בזה את לא מצפה ממני לזכור!
:-D:-D

אהמ אהמ... התחלת כבר לשים קרם הגנה או שאת עדיין מפונקת "לא נעים לי המרקם"??
בגלל זה כתבתי "משתדלת" ולא "מיישמת"|מובך|
אני משתדלת יותר לשים קרם הגנה לפנים קניתי משהו קוריאני שיש לו ריח נעים יותר ומרקם פחות מגעיל.
אבל גם זה לא תמיד.
כאילו כמובן שאם אני אלך לים או לטיול או משהו אני אשים קרם הגנה אני עדיין אדם בגוון ערפד אבל סתם ככה ברחוב לא.

Lhuna3

Well-known member
אני משתדלת יותר לשים קרם הגנה לפנים קניתי משהו קוריאני שיש לו ריח נעים יותר ומרקם פחות מגעיל.
אבל גם זה לא תמיד.
כאילו כמובן שאם אני אלך לים או לטיול או משהו אני אשים קרם הגנה אני עדיין אדם בגוון ערפד אבל סתם ככה ברחוב לא.
|פנים||שפם| את לא חכם בשמש, עדי. זה לא טוב. ואת יודעת את זה. (אבל זהו אני לא אטיף יותר)

didalf

Well-known member
|פנים||שפם| את לא חכם בשמש, עדי. זה לא טוב. ואת יודעת את זה. (אבל זהו אני לא אטיף יותר)
|מובך|
תביאי את מאור כהן לנזוף בי הוא השטן עכשיו.
אבל אני כן לוקחת כובע לכל מקום שיש בו פוטנציאל שמש אז זה התקדמות!

אבל את רוצה להגיד שכ-ל פעם שאת יוצאת מהבית את שמה קרם הגנה???

LeAnnDyIan

Well-known member
|מובך|
תביאי את מאור כהן לנזוף בי הוא השטן עכשיו.
אבל אני כן לוקחת כובע לכל מקום שיש בו פוטנציאל שמש אז זה התקדמות!

יואו יא תחת כן. כל פעם שאת יוצאת מהבית את צריכה מקדם הגנה.
כשאת נוסעת באוטו והשמש פוגעת בך- את צריכה מקדם הגנה.
למעשה גם אם את יושבת מול מסכים כל היום שפולטים קרינה את צריכה מקדם הגנה.
תתגברי על הטרלול שלך. את כבר לא פג. תמרחי קרם הגנה🤬🤬🤬🤬

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוב נבון? טוב אני מניחה שהוא בעונה 2 או 3 כי עוד לא ראיתי אותו בסדרה למיטב זכרוני.
חחח לונה הוא היה בפרק הראשון זה המנהל שפרש
הוא גם היה בעוד פרק בהמשך העונה - בפלאשבק לשנות ה90

עדי וניק אני שמחה שגם אתם עדיין רואים! אני לא מגיבה כי התגובות ממש קצרות, וגם כי יש מלא פרקים ולמרות שראיתי את עונה 1 כמה פעמים כבר, אני עדיין לא זוכרת ממש כל פרק, אז לא תמיד אני זוכרת בדיוק על מה אתם מדברים. בקיצור, אני אשמח אם תמשיכו לכתוב מדי פעם מה חשבתם עם פרקים (לא חייבים כמובן, אבל אני אשמח לקרוא!)
אני ממש שמח שהתעקשת איתנו על הסדרה הזאת. באמת טירוף מבדר.
ולמרות שקצת עצוב לי שאני לא יכול לקרוא את התגובות של לונה ועדי שרצו קדימה, אני כן שמח דווקא שאני רואה לא יותר מפרק ליום וגם כותב על כל פרק.
חבל שיש ימים (כמו היום) שגם לא יוצא לי אפילו פרק אחד, אבל לפחות אני מושך את הכיף.
אני שמח שאת קוראת את מה שאני כותב, אבל אני מבין למה זה לא נוח להגיב ככה במרחק של זמן.

האמת שלאור כמות ההודעות על הסדרה אולי באמת היה הגיוני לפתוח שרשור שלם עבורה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ממליץ לשניכם @טוני החתול @didalf על "פיצוי יתר" (על אף השם הלא-מושך), אתם תאהבו! קומדית נונסנס כייפית שתעשה לכם את הסופ"ש
סיימתי היום (ואני עוד אכתוב על זה)
אבל אני לא ממש מתחבר לתיאור הזה כקומדיית נונסנס. אני לא בטוח מה בדיוק כלול בהגדרה.
בכל מקרה אני כן מאוד נהנתי. (אני מאוד אתאכזב אם לא תהיה עונה 2)
ולא יודע עד כמה הייתי אומר שהוא חתיך...שכן הוא מגולח (כדי להיראות צעיר לנוכח תפקיד הקולאג' בוי). אני צריך לראות אותו עם זיפים/זקן...בטח יותר יחמיא לו. אתה מכיר אותו מפרויקטים אחרים? אני לא. כפי שכתבתי- בIMDB היה כתוב ששיחק בחידוש של QAF, אך לא זוכר אותו משם בצורה מובהקת...
יותר קרוב לטעם שלי, אם כי לא לחלוטין.
ואומנם ראיתי את החידוש של QAF, אבל אני ממש לא זוכר אותו שם. וכתוב בIMDB שהוא היה שם ב4 פרקים. אבל אני גם בקושי זוכר משהו מהסדרה הזאת.

הבנתי שיש לו ערוץ יו-טיוב וראיתי כמה סרטונים עכשיו והאמת... לא ממש טוב (ברמה של אמבטיה של חלב)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רואה את מחלקה קיו. וואו. ובמיוחד מרק בונאר (קטסטרופה, רגשות אשמה, החידון ועוד).
כמעט סיימתי את העונה (מחלקה קיו), בסוף כל העונה, כנראה, תהיה רק על מקרה אחד ובטוח שיהיו עוד הרבה עונות עם עוד הרבה מקרים ... :)
טוב, סיימתי סדרה היום אז אני חושב להתחיל אותה באמת.

HACKS סוף עונה 4
@טוני החתול מה, אנחנו היחידים שצופים בה כאן? מחדל! קראתי את מה שכתבת על הפרקים
לטעמי זאת קומדיה נהדרת שגם משתנה ומתפתחת מעונה לעונה, לכל עונה יש את האופי והכיוון שלה...ואני לא מרגיש כלל ירידה ברמה, גם הנוכחית הייתה מצוינת בעיני!
אני כ"כ שמח שהתחיל להיות יותר באזז סביבה בארה"ב , גם זכתה בפרסים וגם חודשה לעונה נוספת.

מה שכן, הפרק האחרון לעונה היה מיותר ומאכזב...ואם פרק 9 היה פרק הסיום- אז הוא היה אדיר וראוי יותר!

איך פרק 9 לא היה פרק הסיום? הוא היה פשוט בול!
גרם לצופה כ"כ הרבה תחושות- הפתעה, מתח, חוסר וודאות...היה בנוי כ"כ טוב.
אישית לא חשבתי בכלל בכיוון הזה...הנחתי לעצמי שברגע שיציבו לדבורה את האולטימטום -היא תפטר את אווה
ואז עלו לי 2 כיווני עלילה אפשריים שיכולים להיות לסיום העונה ואף כקו עלילה לעונה 5:
אווה בתור נקמה מפרסמת על ה"דרך בה דבורה השיגה את תפקיד המנחה"(כששכבה עם מנהל הרשת), וזה מוריד את דבורה מהגדולה אליה הגיעה
ו/או שאחרי הפיטורין-שוב מתחיל סכסוך ביניהן, והעונה ה-5 תהיה בסימן של יריבות טלוויזיונית ביניהן: אווה יוצאת לדרך חדשה וכעת היא מבוקשת בתור תסריטאית, ויוצא שהתכנית שלה היא כותבת- מתחרה בתכנית של דבורה. וזה קו העלילה שינחה את עונה 5, שאווה סוף סוף מוצאת את כיוונה ולא נשארת תחת חסותה של דבורה, אלא מתפתחת ומתקדמת.

אבל אז הגיעה ההפתעה שטרפה את כל הקלפים- גרמו לנו לחשוב שדבורה תפטר אותה, אבל כל המשך האירועים היה לגמריי שואב למסך כשדבורה נשאה את המונולוג, ג'ימי מנסה לעצור את בעל הרשת, אווה שמתרגשת מהמחווה של דבורה וכו'...
והסוף הסופי של הפרק היה יכול להיות גם ראוי כסוף עונה- מה דבורה תעשה עכשיו כשהיא איבדה גם את התכנית שלה וגם את היכולת להופיע במשך שנה וחצי? כתוצאה מכך שלא ויתרה על אווה...
פרק 10 ובמיוחד הסיום שלו- היו חלשים, אם כבר כדי לשמור על מתח- היו צריכים לתת לנו להניח שדבורה מתה. אני אישית חשבתי שהיא מזייפת את המוות שלה, ותתחיל מחדש במדינה זרה שבה לא מכירים אותה...העיקר להופיע והעיקר לא להיות תחת איום התביעה.
גם חשבתי שלאור הויכוח שלהן בשייט, אווה תניח לדבורה בשלה, ואווה תחשוב הפעם על עצמה, תהיה אגואיסטית, ועל אף המחווה של דבורה כלפיה- היא תמצא עבודה חדשה.

קראתי ביקורת באחד מהאתרים שהמבקר לא אהב את הטוויסט הזה כי זה לא אופייני לדבורה לא להיות אגוצנטרית, שזה מה שאפיין אותה במשך כל העונות...זה אכן מהפך. לכן קווי העלילה שציינתי מעלה תאמו לי יותר לאור האגוצנטריות שלה.
גם בפרק 8/9 כמדומני הראו את דבורה שהיא בשיא תהילתה ומכתירה את עצמה כמלכה הבלתי מעורערת של הלייט-נייט, והתחילו שוב אי-הסכמות/סדקים בינה לבין אווה...וזה גם גרם לי לחשוב על כך כרמז מטרים שלדבורה לא תהיה בעיה עכשיו שוב לוותר על אווה, היא כבר לא נחוצה לה...וקווי העלילה שכתבתי ממשיכים את הרמז המטרים הנ"ל.
יותר מידי דברים היום וכבר אחרי עשר אז אני אגיב מחר (או מחרתיים כי מחר יהיה עמוס)
אבל אם אני לא מגיב בכמה ימים הקרובים אז תזכיר לי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
המשכתי את Overcompensating
(גם לפני העבודה וגם אחרי)
וסיימתי!!!
ואני ממליץ (אל תקשיבו לעדי|חזיר|)

הולי שיט כרמן, באמת יצאת מניאקית.
גם שכבת עם החבר של גרייס, גם התנשקת עם מיילס (אוקי, על זה אני לא באמת כועס עליה) וגם הוצאת את בני מהארון.
אוף זה ממש מבאס שהוא לא קיבל לצאת מהארון בעצמו.
כאילו היו לו מלא הזדמנויות ועיצבן אותי שהוא לא עשה את זה וכל הזמן רציתי שכבר יעשה את זה, אבל רציתי שהוא יעשה את זה.
ועד שהוא סוף סוף עשה צעדים פומביים משמעותיים.

ממש אהבתי שהוא התחבר עם ג'ורג' והיה מגעיל איך הוא התנהג אליו אחר כך.
ומאוד שמחתי על הקטעים שלו עם החבר מהתיכון שלו (לוקאס גייג' שלאחרונה ראיתי גם בYou וגם בDead Boy Detectives ובעבר היותר רחוק גם בLove Victor ומסתבר שגם בורוניקה מארס אם כי אני לא זוכר אותו משם)

הופתעתי שגם אהבתי באופן כללי את הפרק עם ההורים שלו. אמא שלו הייתה כל כך חמודה ונראה שהיא מנסה לשדל אותו מחוץ לארון.

אני מת על היילי. אני חושב שהבנתי שאני אוהב אותה רק כשהיא הייתה חסרה לי איזה שני פרקים.

כל כך שמחתי שכולם זורקים את פיטר מהחיים שלהם בסוף. אני אשמח אם לא נראה אותו יותר.
יש לי בטח עוד דברים לכתוב על הסדרה אז אני מצפה ממך @snirf להגיב ולכתוב דברים כדי שיהיה לי למה להגיב.

חוץ מזה גם הקשבתי לרצף של פרקים של הפודקאסט "האזנה מודרכת" ואני ממש ממש ממליץ.
כל פרק הוא בסביבות ה10 דקות ועוסק בשיר ידוע ונותן מהר יחסית היסטוריה של האמן ומה הוביל לשיר.
הקשבתי כבר לפרקים על Freedom של ג'ורג' מייקל,
Hotel California של Eagles
Good Vibrations של The Beach Boys
Mr. Blue Sky של ELO
Strawberry Fields Forever של The Beatles
Dreams של Fleetwood Mac
Take On Me של A-ha
What's Love Got To Do With It של טינה טרנר
Rocket Man של אלטון ג'ון
November Rain של Guns N' Roses
(שיט רק עכשיו אני קולט כמה הרבה פרקים כבר שמעתי)
בכל מקרה זה מרתק ומהנה ומשכיל

*בחדשות אחרות היום במכון כושר הייתה מהומה כשאחד המתאמנים רב עם מנהלת המכון וזה הגיע לצעקות, יריקות ואולי יותר (הייתי רחוק).

snirf

Active member
היום במה ראיתי היום:
המשכתי את Overcompensating
(גם לפני העבודה וגם אחרי)
וסיימתי!!!

הולי שיט כרמן, באמת יצאת מניאקית.
גם שכבת עם החבר של גרייס, גם התנשקת עם מיילס (אוקי, על זה אני לא באמת כועס עליה) וגם הוצאת את בני מהארון.
אוף זה ממש מבאס שהוא לא קיבל לצאת מהארון בעצמו.
כאילו היו לו מלא הזדמנויות ועיצבן אותי שהוא לא עשה את זה וכל הזמן רציתי שכבר יעשה את זה, אבל רציתי שהוא יעשה את זה.
ועד שהוא סוף סוף עשה צעדים פומביים משמעותיים.

ממש אהבתי שהוא התחבר עם ג'ורג' והיה מגעיל איך הוא התנהג אליו אחר כך.
ומאוד שמחתי על הקטעים שלו עם החבר מהתיכון שלו (לוקאס גייג' שלאחרונה ראיתי גם בYou וגם בDead Boy Detectives ובעבר היותר רחוק גם בLove Victor ומסתבר שגם בורוניקה מארס אם כי אני לא זוכר אותו משם)

הופתעתי שגם אהבתי באופן כללי את הפרק עם ההורים שלו. אמא שלו הייתה כל כך חמודה ונראה שהיא מנסה לשדל אותו מחוץ לארון.

אני מת על היילי. אני חושב שהבנתי שאני אוהב אותה רק כשהיא הייתה חסרה לי איזה שני פרקים.

כל כך שמחתי שכולם זורקים את פיטר מהחיים שלהם בסוף. אני אשמח אם לא נראה אותו יותר.
יש לי בטח עוד דברים לכתוב על הסדרה אז אני מצפה ממך @snirf להגיב ולכתוב דברים כדי שיהיה לי למה להגיב.

נשארו לי 2 הפרקים האחרונים ואז אקרא ואתייחס
מה שכן, קראתי כבר שהיא מסתיימת בקליפהאנגר והסוף היה מהיר כזה לדעת צופים...לכן אני מאוד מקווה שתחודש לעונה 2.
היא לא נישתית על אף תיוגה כLGBTQ אבל כפי שציינתי- ההומור והעיסוק הן לא בהכרח סביב זה, אלא קומדיית קולג' כזאת.
אם כי לאחר הידיעה אתמול ש etoile גם כן של אמזון בוטלה- אז אני לא אופטימי שיחדשו את "פיצוי יתר"
אומנם לא צפיתי ב etoile , אבל אני יוצא מנק' הנחה שהיא זכתה לחשיפה/צפיות יותר מאשר "פיצוי יתר"... =\

didalf

Well-known member
וסיימתי!!!
באמת אל תקשיבו לי תצפו מעניין אותי מה לונה תחשוב (לדעתי היא לא תאהב גם אבל עכשיו אני צריכה שהיא תצפה לאשר שאני מכירה אותה היטב:-D)

חוץ מזה גם הקשבתי לרצף של פרקים של הפודקאסט "האזנה מודרכת" ואני ממש ממש ממליץ.
יש פרק על טיילור?

*בחדשות אחרות היום במכון כושר הייתה מהומה כשאחד המתאמנים רב עם מנהלת המכון וזה הגיע לצעקות, יריקות ואולי יותר (הייתי רחוק).
נשמע שהדרמה הכי מעניינת שצפיתי בה הייתה במציאות:-P:

keren or5

Well-known member
אבל הצחיק אותי שזה כמו הורד ביפה והחיה רק בארטישוק:-D
ובכלל תמיד מצחיק אותי כשהם אומרים "בזבזת ארטישוק":-D
נכון! על שניהם :-D
וואי אני נקרעת מצחוק מכל הקטעים הקטנים האלה זאת אחת הסדרות הכי מצחיקות שראיתי.
ייאיי
וואי נקרעתי כשליבי מפלצת לבה ( :-D ) עשתה כאילו לחשים וזה היה שמות של כל נבלי דיסני:-D:-D:-D.
כן זה היה מעולה :-D
אהה אוקי הבנתי אותך
ניסיתי לחשוב על זמרים בסדרות ילדים ונהיה לי בלאק אאוט הדבר היחיד שעלה לי זה שאקירה במכשפים מווברלי פלייס:-D
אין לי מושג מה זאת הסדרה הזאת, אבל שאקירה היא זמרת פופ אז זה לא אותו דבר כזה מרגיש לי
אגב בנוסף לכל ההורים הרוחניים של הסדרה הזאת הייתי מוסיפה גם את הפיג'מות. סדרת הילדים הכי מטורללת וגאונית שהייתה פה וקאלט של דור שלם.
אני מתביישת להגיד שלא ראיתי |מובך| אבל שמעתי שהיא טובה
ווי חצופית אני הגבתי ללונה לפנייך!|למטה|
אופס פיספסתי את ההודעה הזאת ;-#|מובך|
נראה לי שניק או מישהו אחר פעם הביא בשאלון החודשי סרטון או כמה שלו (רגע בעצם אולי זאת היית את?) אז משם זכרתי אותו קצת, וכן, אני מסכימה שזה גם יושב עליו בול והוא פשוט בנץ כזה חחחח
כן זה היה אני
בעניין הזה היא קצת מזכירה לי קומדיות בריטיות מטורללות כמו Green Wing, למרות ששם זה הרבה יותר קיצוני (והכי לא לילדים). זה גם בקטע טוב כמובן.
וואלה, לא שמעתי עליה אף פעם.
אין מה להשוות, סברי מרנן זה מוצר הכי מיושן מהז'אנר, זה ברמה של סיטקום משנות ה-80 לכל היותר (למרות שגם היום עוד נעשים גם בארה"ב סיטקומים כאלו, אנחנו פשוט לא האנשים שצופים בהם).
|כן|
:-D
אני ממש שמח שהתעקשת איתנו על הסדרה הזאת. באמת טירוף מבדר.
ייאיי
אבל גם זה לא תמיד.
אני איתך, אני בחיים לא אשים סתם ככה ביום יום, יש לי עוד טראומות שהייתי קטנה ואמא שלי הכריחה אותי למרוח כל יום לבית ספר ושנאתי את זה כי הרחתי כל היום כמו קרם שיזוף.

didalf

Well-known member
אני מתביישת להגיד שלא ראיתי |מובך| אבל שמעתי שהיא טובה [הפיג'מות]
טוב את זקנה במקרה הזאת:-D

אני איתך, אני בחיים לא אשים סתם ככה ביום יום, יש לי עוד טראומות שהייתי קטנה ואמא שלי הכריחה אותי למרוח כל יום לבית ספר ושנאתי את זה כי הרחתי כל היום כמו קרם שיזוף.
אוי|נחמה|

Lhuna3

Well-known member
את אומרת את זה כאילו זה דבר כל כך מופרך לעשות, אבל יש המון המון נשים שלא יוצאות מהבית בלי להתאפר, נגיד, ואני בטוחה שלרבות מהן זה לוקח יותר זמן ממה שלוקח לי למרוח את הקרם הגנה. (אני לא מתאפרת).
בעיקרון כן, בקיץ אני שמה כל יום.
אני מודה שגם אני לא מקפידה באופן מושלם, למשל זה שאחרי כמה שעות צריך למרוח שוב בעקרון, וגם זה שבחורף אני הרבה פעמים מחפפת כי בגדים ארוכים, אבל עדיין צריך לשים על הפנים ואני לא תמיד.
טוב את זקנה במקרה הזאת:-D
אוקיי זאת הפעם השניה שאת כותבת לאחרונה "במקרה הזאת" במקום "הזה", אז בפעם הראשונה חשבתי סתם טעות מקרית, אבל עכשיו אני כבר תוהה אם את באמת לא יודעת ש"מקרה" זה זכר, או שזה סלנג של ילדים בגילך שאני לא מכירה, או שהמילה "מקרה" הכריזה שהיא מגדירה את עצמה כג'נדר פלואיד ולא עדכנו אותי או שפספסתי איזה עדכון של האקדמיה ללשון.

למעלה