keren or5
Well-known member
תכלס, לגבי זה שבישראל כל המפורסמים עושים הכלגם גל תורן באחיות המוצלחות שלי ועוד דברים.
שמעי מדינה קטנה אי אפשר להתפרנס רק מדבר אחד פה
ומאור כהן האמת כבר שנים בארץ נהדרת אני מכירה אותו יותר כשחקן מאשר זמר האמת.
אני גם כבר לא יודעת אם להחשיב את מאור כהן כמוזיקאי או כקומיקאי. אבל ההבדל בין זה לבין דן תורן באחיות המוצלחות שלי, זה שהאחיין שלי בנץ היא סדרה שמרגישה לי הרבה יותר מיועדת לילדים (ואני לא אומרת את זה כדבר רע בהכרח), אבל האחיות המוצלחות שלי לא מרגישה לי סדרה לילדים, ואני יודעת על עוד כמה דברים שהם גם גל תורן שיחק וגם גלעד כהנא שיחק, אבל יש משהו קצת יותר משעשע שהם עושים דמויות בסדרת ילדים, לא יודעת למה. זה כמו שלא יודעת, הסולן של גרין דיי היה עושה תפקיד בגלי או משהו
אגב שוב זאת ממש לא ירידה על הסדרה שהיא סדרת ילדים, כי זה לא דבר רע בכלל בעיני, זאת פשוט סדרה שילדים דיי קטנים יכולים לראות ולהינות ממנה אבל בעיני שווה גם למבוגרים לראות (כמו סרטי דיסני).
במקרה של מאור כהן, הוא תמיד היה הרבה דברים בבת אחת, עוד בשנות ה-90 כשהוא כנראה היה ידוע יותר כרוקיסט מגניב, כבר אז הוא עשה את השיר חכם בשמש לערוץ הילדים. אין ישראל כזאת שכונה לפעמים.
זהו, זכרתי שהייתה להן איזה תוכנית יחד שתיהן כי נראה לי הפשוטע שם מלא ממים משם פעם. אבל אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזאת.חחחחחח "המם של בני גורן" כן זאת היא
באמת רציתי לציין שזה מצחיק שהיא וגיתיתי פישר משחקות פה ביחד כי הן בסטיז שתיהן ביחד עשו את התוכנית הזאת זאת וזאתי שממנה בין השאר המם של בני גורן.
אבל הסוף שהסתבר שזה הביוטופ של בנץ היה קורע. ואז "החלפתי אתכם בשרקן במילא אתם אותו דבר בשבילי"
ואז בסוף יש כזה קטעים מהביוטופ שלו עם תיאורים של "השרקן יוני" ו"השרקנית שיא-גל"![]()
נכון.לגמרי. יש לסדרה הזאת סגנון עשייה אמריקאי זה אני גם חשבתי אבל הם עושים את זה מעולה בעיניי. סופסוף באמת למדנו מהאמריקאים לעשות קומדיות.
לגמרי כאן11 זה הדבר הכי טוב שנוצר כאן.
הקטע שיש המון בדיחות שהן ברקע, כמו למשל כל השלטים המצחיקים שלקחו אותם ממקומות אחרים ושינו אותם שיתאימו לדברים, או מלא ראנינג גאגס שלא שמים לב אליהם בצפייה ראשונה. אם זאת הייתה סדרה אמריקאית כבר מזמן היו שרשורי פלצת ברדיט על כל הדברים האלה. במובן הזה זה מזכיר לי את בוג'אק הורסמן שגם שם יש כ"כ הרבה בדיחות של משחקי מילים ובדיחות ברקע ודברים כאלה שלא הייתי שמה לב אליהם בחיים אם לא כל המעריצים המושבעים היו קולטים אותם ושמים בכל מיני קבוצות, ואני כל פעם מגלה מחדש משהו כזה שלא שמתי לב אליו קודם. וגם בצפיות חוזרות בבנץ אני מגלה עוד כאלה (אבל בטח יש גם המון שאני מפספסת).כן חח לרוב אין לי מה להגיד חוץ מלציין דברים שממש הצחיקו אותי
מזה שענית על ההודעה הזאת אני מבינה שסיימת את העונה נכון? (אי אפשר לדעת איתך