היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם הפרק השני של עונה 4 של Welcome to Wrexham
ואז אחרי העבודה סיימתי אותו.
ועכשיו אני צריך לחכות שהבא ייצא אז מחר יהיה משהו אחר.
בנוסף ראיתי את פרק 3X13 של מסע בין כוכבים: הדור הבא
(כמו שראיתי לפני שבועיים אני ראיתי את הפרק הספציפי הזה בהקשר לפודקאסט שאני מקשיב לו)
הזוי שזה פרק שיצא לפני 25 שנה.
חשבתי להתחיל את Overcompensating היום אבל בסוף לא הספקתי אז אני מקווה שמחר.
בעצם מחר לא נראה לי שיהיה לי זמן לכמעט כלום כי יש לי חתונה בערב.
התחלתי את היום עם הפרק השני של עונה 4 של Welcome to Wrexham
ואז אחרי העבודה סיימתי אותו.
ועכשיו אני צריך לחכות שהבא ייצא אז מחר יהיה משהו אחר.
הקבוצה מנצחת הרבה משחקים. אבל אז מפסידה לקבוצה שהיא לא רק יותר טובה, אלא שיש לה מימון הרבה יותר חזק. ובין הבעלים שלה יש את טום בריידי - שאפילו אני יודע שהוא כוכב פוטבול ענק בארה"ב (כמובן שזה פוטבול אמריקאי ולא כדורגל).
לא נראה לי שבכלל התייחסו לכך שטום בריידי ישב ליד דייויד בקהאם במהלך המשחק.
יש גם את קבוצת הנשים שכרגע ממש ממש לא מצליחה. דווקא זכור לי שבעונה קודמת היא די הצליחה, אבל אולי גם היא קודמה ליגה.
חוץ מזה ממשיכים לראות את השפעת הצלחת הקבוצה על שאר העיר. גם כל הקטעים עם המעריצים הקבועים שרואים לאורך כל העונות מאוד נחמדים - אני במיוחד אוהב את שתי הנשים המבוגרות (נראה לי אחיות) שמדברות על הקבוצה בהתלהבות.
בנוסף גם יש בפרק התייחסות למלחמה באוקראינה עם משפחה אקראינית שברחה משם והתיישבה בוורקסהאם והתחילה בית קפה - שאני מניח שמתחרה בבית קפה הנייד שפתחה ילידת העיר וראינו בפרק הקודם.
לא נראה לי שבכלל התייחסו לכך שטום בריידי ישב ליד דייויד בקהאם במהלך המשחק.
יש גם את קבוצת הנשים שכרגע ממש ממש לא מצליחה. דווקא זכור לי שבעונה קודמת היא די הצליחה, אבל אולי גם היא קודמה ליגה.
חוץ מזה ממשיכים לראות את השפעת הצלחת הקבוצה על שאר העיר. גם כל הקטעים עם המעריצים הקבועים שרואים לאורך כל העונות מאוד נחמדים - אני במיוחד אוהב את שתי הנשים המבוגרות (נראה לי אחיות) שמדברות על הקבוצה בהתלהבות.
בנוסף גם יש בפרק התייחסות למלחמה באוקראינה עם משפחה אקראינית שברחה משם והתיישבה בוורקסהאם והתחילה בית קפה - שאני מניח שמתחרה בבית קפה הנייד שפתחה ילידת העיר וראינו בפרק הקודם.
בנוסף ראיתי את פרק 3X13 של מסע בין כוכבים: הדור הבא
(כמו שראיתי לפני שבועיים אני ראיתי את הפרק הספציפי הזה בהקשר לפודקאסט שאני מקשיב לו)
קיו חוזר, אבל בלי כוחות. וג'ון דה לנסי (אבא של ג'יין משובר שורות) הוא נפלא כרגיל.
זכרתי את הפרק, כולל זה שזן מוזר וענני של חייזרים מנסה להרוג אותו, הוא מקריב את עצמו כדי להציל את האנטרפרייז ואז זוכה בכוחות שלו בחזרה.
לא זכרתי את כל הסיפור על הירח שעומד להתרסק על איזה כוכב (אבל היה צפוי שקיו יציל את היום בסוף). (מעניין אותי לראות אם בפרק הבא שנראה אותו יתייחסו לעובדה שהוא הציל את החיים של מיליונים לפחות)
גם לא זכרתי את החיבור הנחמד בין קיו ודאטה (גם ברט ספינר מעולה כהרגלו).
אבל למרות שלא זכרתי את זה, היה לי די ברור שתהיה סצנה בין קיו וגאינן (וופי גולדברג), אם כי לא זכרתי שהיא דקרה אותו עם מזלג. חבל שאף פעם לא נכנסו ממש ללמה קיו כל כך שונא אותה (או למה הוא לא הרג אותה אם זה המצב)
זכרתי את הפרק, כולל זה שזן מוזר וענני של חייזרים מנסה להרוג אותו, הוא מקריב את עצמו כדי להציל את האנטרפרייז ואז זוכה בכוחות שלו בחזרה.
לא זכרתי את כל הסיפור על הירח שעומד להתרסק על איזה כוכב (אבל היה צפוי שקיו יציל את היום בסוף). (מעניין אותי לראות אם בפרק הבא שנראה אותו יתייחסו לעובדה שהוא הציל את החיים של מיליונים לפחות)
גם לא זכרתי את החיבור הנחמד בין קיו ודאטה (גם ברט ספינר מעולה כהרגלו).
אבל למרות שלא זכרתי את זה, היה לי די ברור שתהיה סצנה בין קיו וגאינן (וופי גולדברג), אם כי לא זכרתי שהיא דקרה אותו עם מזלג. חבל שאף פעם לא נכנסו ממש ללמה קיו כל כך שונא אותה (או למה הוא לא הרג אותה אם זה המצב)
חשבתי להתחיל את Overcompensating היום אבל בסוף לא הספקתי אז אני מקווה שמחר.
בעצם מחר לא נראה לי שיהיה לי זמן לכמעט כלום כי יש לי חתונה בערב.