דיוני סדרות #140

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם הפרק השני של עונה 4 של Welcome to Wrexham
ואז אחרי העבודה סיימתי אותו.
ועכשיו אני צריך לחכות שהבא ייצא אז מחר יהיה משהו אחר.
הקבוצה מנצחת הרבה משחקים. אבל אז מפסידה לקבוצה שהיא לא רק יותר טובה, אלא שיש לה מימון הרבה יותר חזק. ובין הבעלים שלה יש את טום בריידי - שאפילו אני יודע שהוא כוכב פוטבול ענק בארה"ב (כמובן שזה פוטבול אמריקאי ולא כדורגל).
לא נראה לי שבכלל התייחסו לכך שטום בריידי ישב ליד דייויד בקהאם במהלך המשחק.

יש גם את קבוצת הנשים שכרגע ממש ממש לא מצליחה. דווקא זכור לי שבעונה קודמת היא די הצליחה, אבל אולי גם היא קודמה ליגה.

חוץ מזה ממשיכים לראות את השפעת הצלחת הקבוצה על שאר העיר. גם כל הקטעים עם המעריצים הקבועים שרואים לאורך כל העונות מאוד נחמדים - אני במיוחד אוהב את שתי הנשים המבוגרות (נראה לי אחיות) שמדברות על הקבוצה בהתלהבות.
בנוסף גם יש בפרק התייחסות למלחמה באוקראינה עם משפחה אקראינית שברחה משם והתיישבה בוורקסהאם והתחילה בית קפה - שאני מניח שמתחרה בבית קפה הנייד שפתחה ילידת העיר וראינו בפרק הקודם.

בנוסף ראיתי את פרק 3X13 של מסע בין כוכבים: הדור הבא
(כמו שראיתי לפני שבועיים אני ראיתי את הפרק הספציפי הזה בהקשר לפודקאסט שאני מקשיב לו)
קיו חוזר, אבל בלי כוחות. וג'ון דה לנסי (אבא של ג'יין משובר שורות) הוא נפלא כרגיל.
זכרתי את הפרק, כולל זה שזן מוזר וענני של חייזרים מנסה להרוג אותו, הוא מקריב את עצמו כדי להציל את האנטרפרייז ואז זוכה בכוחות שלו בחזרה.
לא זכרתי את כל הסיפור על הירח שעומד להתרסק על איזה כוכב (אבל היה צפוי שקיו יציל את היום בסוף). (מעניין אותי לראות אם בפרק הבא שנראה אותו יתייחסו לעובדה שהוא הציל את החיים של מיליונים לפחות)
גם לא זכרתי את החיבור הנחמד בין קיו ודאטה (גם ברט ספינר מעולה כהרגלו).
אבל למרות שלא זכרתי את זה, היה לי די ברור שתהיה סצנה בין קיו וגאינן (וופי גולדברג), אם כי לא זכרתי שהיא דקרה אותו עם מזלג. חבל שאף פעם לא נכנסו ממש ללמה קיו כל כך שונא אותה (או למה הוא לא הרג אותה אם זה המצב)
הזוי שזה פרק שיצא לפני 25 שנה.

חשבתי להתחיל את Overcompensating היום אבל בסוף לא הספקתי אז אני מקווה שמחר.
בעצם מחר לא נראה לי שיהיה לי זמן לכמעט כלום כי יש לי חתונה בערב.

דיברגנט חדש

Well-known member
רואה את מחלקה קיו. וואו. ובמיוחד מרק בונאר (קטסטרופה, רגשות אשמה, החידון ועוד).
צפיתי כבר ב-2 פרקים הראשונים, סדרה "קצת" הזויה, אך אני אוהב את זה.
האם כל העונה היא רק על מקרה אחד?
אם תרצה, אכתוב לך רשמים שלי מ-2 הפרקים שצפיתי.

didalf

Well-known member
אז ממליץ לשניכם @טוני החתול @didalf על "פיצוי יתר" (על אף השם הלא-מושך), אתם תאהבו! קומדית נונסנס כייפית שתעשה לכם את הסופ"ש
אני אתמול עשיתי בינג' של 6 מתוך 8 פרקים ומאוד נהניתי! רציתי לסיים את כולה, אבל כבר הייתי צריך ללכת לישון...אז מאוד מקווה להספיק לצפות ב-2 האחרונים בקרוב.
מסתבר שהשחקן הראשי הוא גם היוצר של הסדרה, קטע! מניח שהוא כתב בהקצנה את החוויות שלו מהקולג'.
חיפשתי אודותיו בIMDB ומסתבר ששיחק בחידוש של QAF אבל לא זוכר אותו משם...

קצת רקע שימשוך אתכם לצפות-
זאת סדרה שמקצינה ומגחיחה את כל הפאסון/פוזה שכל אחד בא איתה לקולג'- הדמות הראשית הוא גיי בארון שמנסה להשתלב ולשחק אותה הגבר-גבר מול שאר הגברים...והראשית שלצידו היא מוזרה כזאת/באה ממשפחה פרימיטיבית, ולכן גם היא מנסה איכשהו להשתלב עם כל החבורת בנות הצפונבוניות שמעניין אותן רק סקס, בנים ולבלוט כמה שאפשר...
יש שם דמות בלונדינית קורעת (השותפה של הראשית) שמספקת הרבה רגעים מצחיקים לאור היותה דמות מינית כזאת.
זאת סדרת נונסנס, אבל מדי פעם יש גם מעבר לכך...היא לא רק קומית-סתמית שכזאת.
בקיצור- אין לי ספק שתיהנו ואז תודו לי אח"כ :p מחכה לרשמיכם.

ו @טוני החתול כן, חסכתי לך, אפשר לוותר על הסדרה של אלורדי.
כן שמעתי על הסרט שעתיד לצאת.
ותודה על הטרחה לגבי הלינקים של HACKS, אגיב בינתיים על 4X9 כי הייתי ממש להוט אחרי הפרק להגיב והדחקתי את זה עד לסיום העונה...מקווה לסיים אותה היום/בסופ"ש.
טוב אני אבדוק

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 1X15
"בי אר גסט" גרסת הנקניק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול:-D:-D:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם הפרק הראשון של Overcompensating
אחרי העבודה סיימתי אותו והתחלתי את השני, אבל לא הגעתי ללסיים אותו.

וזהו.
אהבתי.
היה יותר מצחיק ממה שחשבתי
ואהבתי את הדמות הנשית הראשית יותר ממה שחשבתי.
אני גם שמח שזה לא נראה שהיא מתאהבת בגיבור, אני מקווה שזה לא יגיע למקום שבו היא תפגע כשהוא יצא מהארון בפניה (ואני מקווה שזה לא יקח יותר מחצי עונה).

ואומנם ראיתי גיפים וטריילרים לסדרה, אבל שכחתי שהשחקן הראשי באמת חתיך.
הוא גם קצת מצחיק.
אבל מה שאני הכי אוהב זה את כמה שהוא awkward.
היה קטע מעולה יחסית מוקדם בפרק הראשון שכל כך אהבתי שסיפרתי עליו למישהי בעבודה:
אחרי משחק הbeer pong פיטר (החבר של האחות) בא לתת לבני high five (כיף?) ובשביל בני הכל קופא ואין לו מושג איך להגיב בצורה נורמלית. ואז יוצא מין משהו מוזר.
אני כל כך הזדהתי עם זה. וזה כמובן רק קטע אחד ממה שבני עובר כל הזמן כשהוא מנסה לחכות את ההתנהגות של אחרים סביבו כדי להראות "נורמלי".
אומנם אני אף פעם לא הייתי חזק בovercompensating כמוהו (גם כשהייתי בארון), אבל זה כל כך איך שאני הרגשתי חלק ענק מהחיים שלי ובמידה לא מעטה גם כיום.

גם הקטע הזה שהוא לא יודע איך להתנהג ליד ההומואים המוחצנים באוניברסיטה. שמחתי שזה לא הלך למקום הומופובי, אבל הוא פשוט לא ידע מה לומר.

גם אהבתי את הסצנה בשיעור סרטים - איך כולם פשוט אומרים שהסרט האהוב עליהם הוא הסנדק, שזה נורא גנרי גם אם הגיוני שאמיתי בשביל רובם. אבל אהבתי שבני לא רצה לתת את התשובה הזאת מיד. אני לא אתפלא אם הוא בכלל לא ראה את זה בעבר.
אני כן מפחד מקרינג' מכך שבהמשך הסנובים בכיתה יגלו שאין לו מושג בסרטים.

אה וזה מזכיר לי עוד קטע של הזדהות - ברנדן פרייז'ר בסרטים משנות ה90 כרגע של gay awakening
ואולי גם הקטע של לחזור אחורה שוב ושוב על אותה נקודה בסרט מסויים (כלומר שמעתי על אחרים, לא אני)
קצת חבל לי שלא ראו את הסצנה George of the Jungle
1749161916711.png
*הסרט זמין בדיסני+ אבל הוא זכור לי כמטופש מידי בשביל להיות שווה את הנוסטלגיה.

snirf

Active member
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם הפרק הראשון של Overcompensating
אחרי העבודה סיימתי אותו והתחלתי את השני, אבל לא הגעתי ללסיים אותו.

וזהו.
אהבתי.
היה יותר מצחיק ממה שחשבתי
ואהבתי את הדמות הנשית הראשית יותר ממה שחשבתי.
אני גם שמח שזה לא נראה שהיא מתאהבת בגיבור, אני מקווה שזה לא יגיע למקום שבו היא תפגע כשהוא יצא מהארון בפניה (ואני מקווה שזה לא יקח יותר מחצי עונה).

ואומנם ראיתי גיפים וטריילרים לסדרה, אבל שכחתי שהשחקן הראשי באמת חתיך.
הוא גם קצת מצחיק.
אבל מה שאני הכי אוהב זה את כמה שהוא awkward.
היה קטע מעולה יחסית מוקדם בפרק הראשון שכל כך אהבתי שסיפרתי עליו למישהי בעבודה:
אחרי משחק הbeer pong פיטר (החבר של האחות) בא לתת לבני high five (כיף?) ובשביל בני הכל קופא ואין לו מושג איך להגיב בצורה נורמלית. ואז יוצא מין משהו מוזר.
אני כל כך הזדהתי עם זה. וזה כמובן רק קטע אחד ממה שבני עובר כל הזמן כשהוא מנסה לחכות את ההתנהגות של אחרים סביבו כדי להראות "נורמלי".
אומנם אני אף פעם לא הייתי חזק בovercompensating כמוהו (גם כשהייתי בארון), אבל זה כל כך איך שאני הרגשתי חלק ענק מהחיים שלי ובמידה לא מעטה גם כיום.

גם הקטע הזה שהוא לא יודע איך להתנהג ליד ההומואים המוחצנים באוניברסיטה. שמחתי שזה לא הלך למקום הומופובי, אבל הוא פשוט לא ידע מה לומר.

גם אהבתי את הסצנה בשיעור סרטים - איך כולם פשוט אומרים שהסרט האהוב עליהם הוא הסנדק, שזה נורא גנרי גם אם הגיוני שאמיתי בשביל רובם. אבל אהבתי שבני לא רצה לתת את התשובה הזאת מיד. אני לא אתפלא אם הוא בכלל לא ראה את זה בעבר.
אני כן מפחד מקרינג' מכך שבהמשך הסנובים בכיתה יגלו שאין לו מושג בסרטים.

אה וזה מזכיר לי עוד קטע של הזדהות - ברנדן פרייז'ר בסרטים משנות ה90 כרגע של gay awakening
ואולי גם הקטע של לחזור אחורה שוב ושוב על אותה נקודה בסרט מסויים (כלומר שמעתי על אחרים, לא אני)
קצת חבל לי שלא ראו את הסצנה George of the Jungle
צפה בקובץ המצורף 130105
*הסרט זמין בדיסני+ אבל הוא זכור לי כמטופש מידי בשביל להיות שווה את הנוסטלגיה.

גם לי לא היו ציפיות גבוהות ממנה, כלומר, ראיתי מעט מהפרומו בזמנו - ולא הלהיב אותי.
גם הוא וגם הידידה שהתחבר אליה- שניהם ה"מוזרים חברתית" שמנסים להשתלב בקולג' ולכן יש סצינות מגוכחות ומצחיקות שניתן להזדהות/לזהות סיטואציות כאלה מחוץ לסדרה.
גם כל ה"כיפים" והbrotherhood הזאת בינו לבין החבר של אחותו (די מרקו החתיך, שמוכר מ"הלוטוס הלבן" עונה 2)ושאר הגברים בלימודים...
די בטוח שהכוכב הראשי כתב את הסדרה בהשראת חוויות שלו מהקולג' , רק בצורה אולי יותר מוקצנת/מוגזמת.
ולא יודע עד כמה הייתי אומר שהוא חתיך...שכן הוא מגולח (כדי להיראות צעיר לנוכח תפקיד הקולאג' בוי). אני צריך לראות אותו עם זיפים/זקן...בטח יותר יחמיא לו. אתה מכיר אותו מפרויקטים אחרים? אני לא. כפי שכתבתי- בIMDB היה כתוב ששיחק בחידוש של QAF, אך לא זוכר אותו משם בצורה מובהקת...

הלוואי גם שיהיה לה מספיק באזז ואחוזי צפייה מספקים לדעת מנהלי אמזון כדי שיחדשו אותה...

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 1X17
שיא-גל מדגימה את כל רומיאו ויוליה חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם המשך הפרק השני של Overcompensating

אחרי העבודהמכון הכושר ראיתי את הפרק החדש של Murderbot

עוד פרק טוב.
כמובן שמתקנים את רובורצח, אבל לפחות עלו על כך שהושתלו בו פקודות לחסל אותם והצליחו לטפל בזה.
וגם גילו שהוא עשה לעצמו האקינג אז עכשיו הוא לא חייב לצוות לפקודות שלהם.
אהבתי את הקטע שהוא מתנפל במהירות על הבחור המעצבן ההוא.
אבלכ מובן שהוא לא רוצח אותו כי למרות השם שהוא בחר לעצמו זה ממש לא הוא.

אה ויש בחורה חדשה שהם מצאו במושבה האחרת ואני ממש לא סומך עליה.

אחר כך ראיתי עוד פרק של Overcompensating

אז פרק של האחיין שלי בנץ
לא ידעתי עד כמה אני צריך תוכן של יולי וניצן ביחד.
"אין לך טלפון? אז על מה את מסתכלת כדי לא ליצור קשר עין עם ניצן?"
"אני ניצן."

ומסכנה יולי שהיא כל כך נטושה. אפילו שבעיות של ילד עשיר זה לחלוטין טרופ משומש.

לצד יולי עם ההורים הנעדרים (אבא שלה עובד בשחיתות), יש את בנצי שאבא שלו מתערב מידי.
החלק הזה פחות מעניין, אבל אהבתי כשמתחילה סופה מטורפת כשחזי נעלב.

אני גם ממש אוהב את הקטעים הקטנים בסוף כמו במקרה הזה שידור החדשות על הסופה.

ואז עוד פרק של Overcompensating

אוף אני לא אוהב שכרמן כועסת על בני.
כלומר זה מוצדק לחלוטין, אבל אני יותר מידי אוהב אותם בתור צמד חברים.
אוף שכבר יספר לה את האמת.

זה כן נחמד שהוא סוף סוף מבלה יותר עם מיילס. אם כי גם איתו זה מתסכל שהוא לא יוצא מהארון.

אני חשבתי שהשותפה של כרמן תהיה ביץ' אבל היא בסוף בחורה ממש חמודה. כלומר קצת פסיכית, אבל חמודה ותומכת.
כרמן ממש מניאקית שהיא לא שמרה לה את הכרטיס.

מסתבר שיש שירים של צ'ארלי XCX שאני אוהב. אני לא חושב שבכלל ידעתי אפילו איך היא נראית עד הפרק הזה.

פיטר מצליח להיות אפילו יותר מגעיל אפילו שאני מרחם עליו גם.
אני קצת מחבב יותר את אחותו של בני. שמחתי שהיא קצת פחות שמה על פיטר.

כל הידע שלי על אחוות בקולג'ים אמריקאים הוא מסדרות וסרטים, אבל הרגיש לי שזה הרבה ידע כי ראיתי המון כאלו.
אבל אני לא זוכר שאי פעם ראיתי אחווה שחברים בה גם בנים וגם בנות.
אני לא יודע אם זה בגלל שזה משהו חדש, נדיר, או פשוט לא מיוצג כל כך.

didalf

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
אתה ממשיך להיות נאמן לפינה שלך גם באמצע הלילה, מרשים.

לא ידעתי עד כמה אני צריך תוכן של יולי וניצן ביחד.
נכון? הן מצחיקות ביחד

(אבא שלה עובד בשחיתות
:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
המשכתי את Overcompensating

אויש איזה מעצבן שמיילס בסוף סטרייט. כאילו לכל הרוחות איך איך שהוא התנהג עם בני לא היה פלרטוט?
חשבתי שאולי אני מקווה שנגלה שהוא בי, אבל האמת שזה כבר לא יהיה מספק כי אז מוזר עוד יותר איך הוא התנהג עם בני ואז הלך עם בחורה מולו.
אני דווקא מעדיף אותו עם ג'ורג' עכשיו.

לפחות הקשר של בני וכרמן טוב שוב. אומנם היא הייתה די מביכה בתור פאג-האג, אבל זה היה מצחיק. והיא כן ניסתה לעשות טוב.
והקטע של בני בבית של הזוג הנשוי הזה היה קורע - Bowen Yang מעולה כמובן וממש לא ידעתי שהוא יופיע בסדרה הזאת.

חוץ מזה אני שמח שגם כרמן זרקה את פיטר.

ראיתי את הסרט Predator: Killer of Killers (שציפיתי לו כי הסרט Prey היה מעולה)
שלושת הסיפורים היו מעולים וממש שמחתי שהקטע היה שבסוף הם מתאחדים. כל אחד משלושת הדמויות היה מאופיין באופן שונה אבל זה התחבר באופן נהדר.
אוף כל כך בא לי המשך לזה.
קיוויתי שגם הבחורה מהסרט Prey תהיה בזה והיה חבל לי שהיא לא, אבל שמחתי שלפחות ראינו אותה בסוף. אני מאוד מקווה שבאמת יהיה המשך והיא גם תשתלב בו.

וראיתי עוד פרק של האחיין שלי בנץ
הקטעים של שנות ה90 היו מעולים (סרגלים היו מתקפלים לצמידים)
גם הדרכים של בנצי לענות את ההורים (אם כי אני לא יודע מה הקטע עם +3 בטאקי)
והכי טוב כשלאבא של ניצן ולשרת יש מפתח וברור שגם לאמא של נטע, אבל בעצם אין לה כי למה שהיא תסתובב עם מפתח משנות ה90. אבל בעצם זה כל כך קל לפתוח את המנעול הזה (ובנצי כמעט בזבז עלה ארטישוק על זה).
אה וזה שיוני חושב שבנצי הפך אותו לבלתי נראה וזה כל כך מגוחך שורד וגרי לא אומרים שום דבר

הייתי אולי מספיק לראות יותר היום אבל עשו לי ולאחיינית שלי מסיבת יום הולדת משותפת. התמלאתי עוגה וגלידה וקיבלתי בובה קטנה של המנדלוריאן.

Lhuna3

Well-known member
סיימתי עונה 1
חחחחחחחחחח הסיום של בחזרה לעתיד!
מעניין אם באמת עונה 2 ימשיכו את זה או שזה היה רק סתם לקטע הזה.

טוב סיכום כללי:
* אני הכי אוהבת את הדמות של יולי וזה למרות שאני לרוב לא אוהבת בכלל דמויות מסוגה, והן בדרך כלל לא ממש מצחיקות אותי (נגיד גם את קורדיליה לא אהבתי בעונות הראשונות והיא לא הצחיקה אותי), אבל היא לדעתי הכי מצחיקה פה.
* ניצן היא מתוקה מהחיים.
* כל פעם שאולאף מדבר פרק הרבה ובמיוחד אם סוף פרק מדבר אולאף, אז דיבור שלו נתקע לי בראש וקול פנימי לונה מתחיל לדבר אולאף.
* גלעד כהנא (מוזיקאי שאני מעריצה ככותב ומלחין, סולן הג'ירפות) נתן הופעה טובה בתפקיד פולי, אבל אהבתי במיוחד את הסצינה שהוא מתחזה ליוני והשחקן של יוני חיקה אותו יפה.
* אני משוגעת על לב של ארטישוק, איך בא לי לאכול את זה כשהעלה האחרון נשר!
* זה מצחיק שכשליוני יש את כאילו "הדיאלוג הפנימי" בין הקול של הטוב והרע אז השטן הוא בתפקיד הקול של הטוב (ומי שגילינו בסוף שהוא השוטר של גן עדן בתור הקול של הרע).
* פחות טוב: לפעמים טיפה מפריעה לי התרגומיות של הטקסטים, כלומר הם משתמשים המון באמריקאית מתורגמת מילולית, שזה דבר שאני בגדול לא מתה עליו והם קצת-קצת מגזימים עם זה לדעתי.
* אני לא אגיד שאני נופלת מצחוק ממש מהסדרה הזאת. אבל אני נהניית מהטרלול. כאילו אני מרגישה שיש שם המון הברקות קטנות אבל אולי קצת חסר משהו לקשור אותן יחד לכדי משהו מבריק אחד גדול. לא בטוחה שמצליחה להסביר את כוונתי.
* מגמת מתדלקים זה גאונות.

didalf

Well-known member
Overcompensating פרק 1X06
טוב נכנסתי כדי לדעת אם יש טעם להמשיך ונראה לי שלא

גם הדרכים של בנצי לענות את ההורים (אם כי אני לא יודע מה הקטע עם +3 בטאקי)
זה מלא קלפים לקחת, דה!

הייתי אולי מספיק לראות יותר היום אבל עשו לי ולאחיינית שלי מסיבת יום הולדת משותפת. התמלאתי עוגה וגלידה וקיבלתי בובה קטנה של המנדלוריאן.
יאיי חמודים מזל טוב.
יפה שגם היא בטח קיבלה בובות ליומולדת:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב נכנסתי כדי לדעת אם יש טעם להמשיך ונראה לי שלא
חשבתי שכתבת שראית 6 פרקים.
אוקי בדקתי וכתבת באמת שראית 4 פרקים.
זה מלא קלפים לקחת, דה!
אני לא שיחקתי טאקי איזה 30 שנה.

יאיי חמודים מזל טוב.
יפה שגם היא בטח קיבלה בובות ליומולדת:-D
תודה.
ולא. היא קיבלה כלי מטבח יפים ליום הולדת (קחי בחשבון שהיא בת 28 אז בובות זה פחות מתאים)

אה, ושיחקנו קאהוט שאחיין שלי יצר שהיה כולו שאלות שהתשובות שלהן היה לבחור ביני ובין אחיינית שלי. זה היה מאוד מצחיק, בעיקר כי המשפחה שלי נכנסה למוד סופר תחרותי וכעסו שאני ואחיינים שלי גם משתתפים (אני הגעתי רק למקום שלישי)

didalf

Well-known member
ולא. היא קיבלה כלי מטבח יפים ליום הולדת (קחי בחשבון שהיא בת 28 אז בובות זה פחות מתאים)
אה חחחחחחחחח חשבתי שזה האחיינית הקטנה וחשבתי שזה מצחיק ששניכם מקבלים בובות:-D
(אני קניתי לאחותי בובה ליומולדת 28 והיא מאד שמחה)

אה, ושיחקנו קאהוט שאחיין שלי יצר שהיה כולו שאלות שהתשובות שלהן היה לבחור ביני ובין אחיינית שלי. זה היה מאוד מצחיק, בעיקר כי המשפחה שלי נכנסה למוד סופר תחרותי וכעסו שאני ואחיינים שלי גם משתתפים (אני הגעתי רק למקום שלישי)
חחחחח קאהוט זה מצחיק
אני בדכ ממש טובה אבל לפעמים לוחצת בטעות יותר מידי מהר.

Lhuna3

Well-known member
אוי זה נשמע טוב :-D

didalf

Well-known member
סיימתי עונה 1
סיימתי גם
התכוונתי לראות רק פרק אחד אבל מסתבר שזה היה סיום עונה בשני חלקים אז כבר הייתי חייבת להשאר:-D

חחחח כן

* אני הכי אוהבת את הדמות של יולי וזה למרות שאני לרוב לא אוהבת בכלל דמויות מסוגה, והן בדרך כלל לא ממש מצחיקות אותי (נגיד גם את קורדיליה לא אהבתי בעונות הראשונות והיא לא הצחיקה אותי), אבל היא לדעתי הכי מצחיקה פה.
טוב אני תמיד אוהבת (למרות שגם אני לא אהבתי את קורדי בהתחלה) אבל יולי באמת קורעת. אני אוהבת את הקול הצרוד שלה.

* כל פעם שאולאף מדבר פרק הרבה ובמיוחד אם סוף פרק מדבר אולאף, אז דיבור שלו נתקע לי בראש וקול פנימי לונה מתחיל לדבר אולאף.
חחחחחחחח:-D:-D

* אני משוגעת על לב של ארטישוק, איך בא לי לאכול את זה כשהעלה האחרון נשר!
איכ נראה מגעיל
אבל הצחיק אותי שזה כמו הורד ביפה והחיה רק בארטישוק:-D
ובכלל תמיד מצחיק אותי כשהם אומרים "בזבזת ארטישוק":-D

* פחות טוב: לפעמים טיפה מפריעה לי התרגומיות של הטקסטים, כלומר הם משתמשים המון באמריקאית מתורגמת מילולית, שזה דבר שאני בגדול לא מתה עליו והם קצת-קצת מגזימים עם זה לדעתי.
לא שמתי לב יש לך דוגמה?

* אני לא אגיד שאני נופלת מצחוק ממש מהסדרה הזאת. אבל אני נהניית מהטרלול. כאילו אני מרגישה שיש שם המון הברקות קטנות אבל אולי קצת חסר משהו לקשור אותן יחד לכדי משהו מבריק אחד גדול. לא בטוחה שמצליחה להסביר את כוונתי.
וואי אני נקרעת מצחוק מכל הקטעים הקטנים האלה זאת אחת הסדרות הכי מצחיקות שראיתי.
כאילו כן העלילות עצמן עלילות של סדרת ילדים סהכ אבל הבדיחות הקטנות מעולות.
* מגמת מתדלקים זה גאונות.
כן:-D

וואי נקרעתי כשליבי מפלצת לבה ( :-D ) עשתה כאילו לחשים וזה היה שמות של כל נבלי דיסני:-D:-D:-D.
וכמובן היו עוד מלא דברים שהצחיקו אותי ואני לא זוכרת אבל אני כן זוכרת את הדיאלוג הזה:
"תעשי לו רגשי"
"מה זה רגשי?"
"סוג של אורז"
"מה זה אורז?"
"לא יודע":-D:-D

keren or5

Well-known member
קודם כל יאיי שראית! |לב| |מאוהב|
אני כמובן לא אענה על זה, אבל אם את רוצה להמשיך יש גם את כל עונה 2 וכמעט את כל 3 ביוטיוב. הנה הפלייליסט של עונה 2 למקרה שתרצי-
* ניצן היא מתוקה מהחיים.
מעניין שאלו הדמויות שהתחברת אליהן, אני גם אוהבת אותן, אבל מעניין שאלו הכי בולטות לך, ומה שכתבת על אולף :-D
* גלעד כהנא (מוזיקאי שאני מעריצה ככותב ומלחין, סולן הג'ירפות) נתן הופעה טובה בתפקיד פולי, אבל אהבתי במיוחד את הסצינה שהוא מתחזה ליוני והשחקן של יוני חיקה אותו יפה.
כן זה היה מעניין לראות אותו שם (וגם אני אוהבת את המוזיקה שלו גם בסולו וגם בג'ירפות)- בכלל, זה כ"כ מוזר בישראל שסולנים של להקות רוק גם משחקים בסדרות כאלה- וזה כמובן מביא אותי לדוגמא היותר ברורה של מאוד כהן בתור השטן ההיפי- שבעיני הדמות שלו היא שיחק אדיר, וזה ממש מרגיש שזה נכתב עבורו, וזה עוד דמות שאני מתה עליה, וקשה לבחור כי יש המון דמויות מעולות. אורי ורד בתור בנץ גם ממש אדיר בעיני. אני בכלל לא הכרתי אותו, אבל אחרי שראיתי את עונה 1, אחיין שלי אמר לי שיש לו ערוץ יוטיוב, וכנראה הוא היה מפורסם משם, אבל הוא ממש עושה את בנץ מעולה, כולל ממש כל תנועות הגוף וכל הקטע שהוא לא מבין איך דברים עובדים, זה פשוט מעולה. התפקיד תפור עליו.
זה מעניין ראיתי איתו ראיון פעם ושאלו אותו אם הוא התרגש לשחק עם מאור כהן ודוב נבון שהם שחקנים קומיים עם רזומה דיי ענק (לפחות אני במקומו בייתי בטח ממש מתרגשת לעבוד עם מאור כהן), והוא אמר שכן, אבל שהוא דווקא יותר התרגש מלעבוד עם גיתית פישר (המנהלת). אני יודעת שהיא דיי מפורסמת עוד לפני שראיתי את הסדרה אבל לא ראיתי אותה בשום דבר חוץ מקצת בארץ נהדרת, אבל ידעתי שהיא מאוד מפורסמת בעיקר בקרב ילדים (אוי אני נשמעת זקנה), והתשובה שלו באמת מראה לי כמה יש פער דורות ביני לבין ילדים מהדור שלו. בצפייה הזאת גם אהבתי הרבה יותר את שיא-גל ממה שאהבתי מקודם, לא יודעת, לא שמתי לב כמה היא חמודה ומצחיקה קודם (ואני מכירה אותה מהמם של בני גורן).
* זה מצחיק שכשליוני יש את כאילו "הדיאלוג הפנימי" בין הקול של הטוב והרע אז השטן הוא בתפקיד הקול של הטוב (ומי שגילינו בסוף שהוא השוטר של גן עדן בתור הקול של הרע).
חחח כן, זה מעולה!
אני חושבת שאני קצת מבינה על מה את מדברת. אין ספק שהסדרה הזאת הושפעה מאוד מהסיטקומים של של סינגל קאמרה שהתחילו להיות פופולארים מתישהו בשנות ה-2000, בניגוד לסיטקומים של ארבע מצלמות שהיו דיי שולטים עד אז בתור הז'אנר של סיטקום טלוויזיוני (אלו שהיו מצולמים מול קהל והיה בהם את הצחוקים וכו'), הסדרה הזאת מרגישה שואהבת הרבה לא רק מהמקום הטוב והמקומיוניטי שהזכרתי, בעיני היא שואהבת הרבה מסקראבס, המשרד, מחלקת גנים ונוף, משפחה בהפרעה ועוד הרבה מהז'אנרים האלה, ורואים את זה בשפה הקולעית שלה עד לרמת הגגים (למשל יש את הגג הזה ששייך לסיטקומים האלה של דמות אומרת משהו שקרה ואז יש שוט כזה לפלשבק קטן שמראה למה היא מתכוונת), ויש המון דוגמאות רבות מדי כדי לספור. אני חושבת שאני דווקא צחקתי הרבה בסדרה אבל גם הגאגים שלו הצחיקו אותי, חשבתי שהם מאוד מקוריים גם אם הם לא פגעו, אני כ"כ אוהבת שרואים שאפשר לעשות סדרה ישראלית בסיגנון כזה ולא חייבים להתפשר על סדרות עבשות כמו סברי מרנן. אני לא אומרת שזו הסדרה הישראלית הכי טובה שראיתי, אבל זו ללא ספק הסדרה הישראלית הכי כייפית ומטורללת (בקטע טוב) שראיתי. ואני זוכרת שכשכתבתי עליה לראשונה אמרתי שבעיני כאן 11 עוקפת את כל הערוצים הישראלים בסיבוב והסדרה הזאת מראה את זה. גם אני יודעת שיש הרבה יותר תוכן מתוסרט בערוץ הזה מערוצים אחרים. הנגישות מדהימה, ואפשר לראות את הכל ביוטיוב בלי פרסומות (אם יש לך חוסם פרסומות), ויש בה משהו הרבה יותר מונגש לדור הצעיר, והכי חשוב אולי בעיני, זה ממש נראה שכל מי שמעורב בסדרה הזאת מהשחקנים עד לצוות שמאחורי הקלעים- באמת מנסה לעשות משהו יצירתי ומצחיק ומטורלל וכייפי ולא יודעת, זה ממש מגניב בעיני. כאילו שוב- תשבו את זה ל"קומדיה" בסיגנון סברי מרנן, שהיא כ"כ מרגישה כמו מוצר ביינוני שמיועד לאנשים זקנים שאין להם משהו אחר לראות).
אני מסכימה שלא תמיד הכל עובד, זה דיי נכון לרוב הסדרות, במיוחד סדרות כאלה שהרבה פעמים מתפרעות לגמרי עם הטירוף שלהם, אבל שוב בעיני יש כ"כ הרבה יתרונות על חסרונות שגם שיש משהו שאני לא אוהבת אני עדיין שמחה שהסדרה הזאת קיימת.
אה אגב, אני שמחה שהם עשו שילוב של משהו שגם לא רואים הרבה יותר, שזה עונה שיש בה פרקים של סטאנד אלון לגמרי (ושהרבה פעמים הם מודעים לעצמם ולטרופים של פרקים בסדרות טלוויזיה), אבל מצד שני יש גם עלילה שמתמשכת. זה משהו שלדעתי מאוד מושפע מקומיוניטי שבמיוחד בעונות הראשונות היו להם הרבה פרקי סטאנד אלון מעולים (כמו פרק הבקבוק).
יש הרבה פרקים טובים בעונה הראשונה, אני חושבת שהאהובים עלי הם פרק 16 (הפרק שאנחנו מגלים שכל מה שקרה בו בסוף היה לא אמיתי כי זה היה ביוטיופ של בנץ שהוא היה אמור לעשות על חיות ובחר לעשות על בני אדם :-D) ופרק 18 (כשליטל אוכל מתפוח הידע, זה היה פרק ממש מצחיק, ובמיוחד אהבתי את הגג שכל הזמן עוברים למוח של בנץ ויש למוח שלו עלילה משל עצמו, כזה פסיכי :-D)
עדי וניק אני שמחה שגם אתם עדיין רואים! אני לא מגיבה כי התגובות ממש קצרות, וגם כי יש מלא פרקים ולמרות שראיתי את עונה 1 כמה פעמים כבר, אני עדיין לא זוכרת ממש כל פרק, אז לא תמיד אני זוכרת בדיוק על מה אתם מדברים. בקיצור, אני אשמח אם תמשיכו לכתוב מדי פעם מה חשבתם עם פרקים (לא חייבים כמובן, אבל אני אשמח לקרוא!)

didalf

Well-known member
בכלל, זה כ"כ מוזר בישראל שסולנים של להקות רוק גם משחקים בסדרות כאלה-
גם גל תורן באחיות המוצלחות שלי ועוד דברים.
שמעי מדינה קטנה אי אפשר להתפרנס רק מדבר אחד פה:-D
ומאור כהן האמת כבר שנים בארץ נהדרת אני מכירה אותו יותר כשחקן מאשר זמר האמת.

אבל הוא ממש עושה את בנץ מעולה, כולל ממש כל תנועות הגוף וכל הקטע שהוא לא מבין איך דברים עובדים, זה פשוט מעולה. התפקיד תפור עליו.
ממש מעולה|כתר|

אני יודעת שהיא דיי מפורסמת עוד לפני שראיתי את הסדרה אבל לא ראיתי אותה בשום דבר חוץ מקצת בארץ נהדרת, אבל ידעתי שהיא מאוד מפורסמת בעיקר בקרב ילדים (אוי אני נשמעת זקנה), והתשובה שלו באמת מראה לי כמה יש פער דורות ביני לבין ילדים מהדור שלו. בצפייה הזאת גם אהבתי הרבה יותר את שיא-גל ממה שאהבתי מקודם, לא יודעת, לא שמתי לב כמה היא חמודה ומצחיקה קודם (ואני מכירה אותה מהמם של בני גורן).
חחחחחח "המם של בני גורן" כן זאת היא:-D
באמת רציתי לציין שזה מצחיק שהיא וגיתיתי פישר משחקות פה ביחד כי הן בסטיז שתיהן ביחד עשו את התוכנית הזאת זאת וזאתי שממנה בין השאר המם של בני גורן.

אני חושבת שהאהובים עלי הם פרק 16 (הפרק שאנחנו מגלים שכל מה שקרה בו בסוף היה לא אמיתי כי זה היה ביוטיופ של בנץ שהוא היה אמור לעשות על חיות ובחר לעשות על בני אדם :-D)
דווקא זה נראה לי אחד הפרקים שפחות אהבתי כי הוא התמקד רק במבוגרים והיה קצת משעמם. החזירו את הילדים!
אבל הסוף שהסתבר שזה הביוטופ של בנץ היה קורע. ואז "החלפתי אתכם בשרקן במילא אתם אותו דבר בשבילי":-D
ואז בסוף יש כזה קטעים מהביוטופ שלו עם תיאורים של "השרקן יוני" ו"השרקנית שיא-גל":-D

ובמיוחד אהבתי את הגג שכל הזמן עוברים למוח של בנץ ויש למוח שלו עלילה משל עצמו, כזה פסיכי :-D)
כן:-D
כמה הוא עבר שם המסכן:-D

אני חושבת שאני קצת מבינה על מה את מדברת. אין ספק שהסדרה הזאת הושפעה מאוד מהסיטקומים של של סינגל קאמרה שהתחילו להיות פופולארים מתישהו בשנות ה-2000, בניגוד לסיטקומים של ארבע מצלמות שהיו דיי שולטים עד אז בתור הז'אנר של סיטקום טלוויזיוני (אלו שהיו מצולמים מול קהל והיה בהם את הצחוקים וכו'), הסדרה הזאת מרגישה שואהבת הרבה לא רק מהמקום הטוב והמקומיוניטי שהזכרתי, בעיני היא שואהבת הרבה מסקראבס, המשרד, מחלקת גנים ונוף, משפחה בהפרעה ועוד הרבה מהז'אנרים האלה, ורואים את זה בשפה הקולעית שלה עד לרמת הגגים (למשל יש את הגג הזה ששייך לסיטקומים האלה של דמות אומרת משהו שקרה ואז יש שוט כזה לפלשבק קטן שמראה למה היא מתכוונת), ויש המון דוגמאות רבות מדי כדי לספו
לגמרי. יש לסדרה הזאת סגנון עשייה אמריקאי זה אני גם חשבתי אבל הם עושים את זה מעולה בעיניי. סופסוף באמת למדנו מהאמריקאים לעשות קומדיות.

ואני זוכרת שכשכתבתי עליה לראשונה אמרתי שבעיני כאן 11 עוקפת את כל הערוצים הישראלים בסיבוב והסדרה הזאת מראה את זה. גם אני יודעת שיש הרבה יותר תוכן מתוסרט בערוץ הזה מערוצים אחרים. הנגישות מדהימה, ואפשר לראות את הכל ביוטיוב בלי פרסומות (אם יש לך חוסם פרסומות), ויש בה משהו הרבה יותר מונגש לדור הצעיר, והכי חשוב אולי בעיני, זה ממש נראה שכל מי שמעורב בסדרה הזאת מהשחקנים עד לצוות שמאחורי הקלעים- באמת מנסה לעשות משהו יצירתי ומצחיק ומטורלל וכייפי ולא יודעת, זה ממש מגניב
לגמרי כאן11 זה הדבר הכי טוב שנוצר כאן.

עדי וניק אני שמחה שגם אתם עדיין רואים! אני לא מגיבה כי התגובות ממש קצרות,
כן חח לרוב אין לי מה להגיד חוץ מלציין דברים שממש הצחיקו אותי

למעלה