דיוני סדרות #139

didalf

Well-known member
הגענו ביס לעונה 4 של קומיוניטי
1. אני לא זוכרת כלום ממנה
2. היא לא כזאת נוראית, גם בעונה 3 היו פרקים מאד חלשים
3. בריטה וטרוי זה הדבר הכי לא קשור בעולם והונסטלי טיפה מטריד הוא כמו ילד קטן.
4. ג'ף ובריטה עדיין צריכים להיות ביחד. כזה בזבוז שהסדרה הזאת צינית מידי לשיפ אמיתי.

בדיוק סיימתי לצפות בסירנות, לא יודעת, הפרק הראשון התחיל איטי מאוד, אח"כ נהיה יותר נורמלי והפרק החמישי שהיינו האחרון, היה מאוד מוזר והסתיים בצורה קיטשית נוראית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הגענו ביס לעונה 4 של קומיוניטי
כל הכבוד ליס
1. אני לא זוכרת כלום ממנה
האמת שגם אני לא ממש
2. היא לא כזאת נוראית, גם בעונה 3 היו פרקים מאד חלשים
3. בריטה וטרוי זה הדבר הכי לא קשור בעולם והונסטלי טיפה מטריד הוא כמו ילד קטן.
אני מניח שזאת חלק מהסיבה שעונה 4 נחשבת לא טובה.
וגם צ'אנגניזיה.
אבל אולי בעיקר כי זאת העונה שדן הרמון, יוצר הסדרה, עזב אותה ולכן כשהוא חזר הוא דאג שיזכרו אותה בתור דבר רע.
4. ג'ף ובריטה עדיין צריכים להיות ביחד. כזה בזבוז שהסדרה הזאת צינית מידי לשיפ אמיתי.
לא נראה לי שהייתי מקבל שיפ אמיתי בסדרה (חוץ מטרוי ועאבד)

חוץ מזה חלק מהבעיה היא שבמהלך הסדרה הפכו את בריטה לדמות יותר מגוחכת מג'ף.

בדיוק סיימתי לצפות בסירנות, לא יודעת, הפרק הראשון התחיל איטי מאוד, אח"כ נהיה יותר נורמלי והפרק החמישי שהיינו האחרון, היה מאוד מוזר והסתיים בצורה קיטשית נוראית.
לא תיכננתי לראות אותה,
אבל עכשיו אפילו פחות.

didalf

Well-known member
אני מניח שזאת חלק מהסיבה שעונה 4 נחשבת לא טובה.
וגם צ'אנגניזיה.
כן זה מעצבן אבל הונסטלי צ'אנג היה אפילו עוד יותר בלתי נסבל בעונה 3.
לפחות הוא הרבה יותר שקט בעונה 4.
אבל אולי בעיקר כי זאת העונה שדן הרמון, יוצר הסדרה, עזב אותה ולכן כשהוא חזר הוא דאג שיזכרו אותה בתור דבר רע.
בגלל זה הפאנדום מחשיב אותה לנוראית אבל היא לא באמת.

לא נראה לי שהייתי מקבל שיפ אמיתי בסדרה (חוץ מטרוי ועאבד)

חוץ מזה חלק מהבעיה היא שבמהלך הסדרה הפכו את בריטה לדמות יותר מגוחכת מג'ף.
זה בהחלט אחד הדברים שהפריעו לי כמה סתומה עשו אותה.
אבל עדיין יש להם רגעים יפים שהדפיקות שלהם מתאימה ויש ביניהם איזה הבנה שאין להם עם אחרים. לא לג'ף עם אנני ובטח לא לבריטה עם טרוי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יום במה ראיתי היום*:
התחלתי את היום דווקא עם איזה עשר דקות של Everybody’s Live With John Mulaney (המשך של פרק שהתחלתי כבר עם קונאן אובריאן וטינה פיי)
אחרי העבודה ראיתי את פרק סיום העונה של The Last of Us
ועכשיו קינחתי את היום עם חצי פרק של You
אז אבא של קייט יודע שג'ו הוא ג'ו.
וריס חטף את מריאן (שדי שכחתי מקיומה ונראה לי שג'ו היה צריך תזכורת בשביל להזכר בה)
ונדיה הסטודנטית מתחילה לחשוד בג'ו.
ומרגיש לי שמשהו רע (יותר) הולך לקרות לפיבי.

*וזאת לחלוטין גרסה מעניינת של פיבי הבלונדינית המעופפת בקבוצת חברים שגבר הומו הציעה לה נישואים ומסתמכת על מוניקה/קייט האחראית. כמובן שכאן רוס הוא רוצח מטורף. וגם צ'נדלר הוא רוצח, אבל אנחנו יותר בעדו. (ג'ואי ורייצ'ל כבר נרצחו בפרקים קודמים)

חוץ מזה במכון הקשבתי לפרק המדובר Good Hang with Amy Poehler עם מייק שור
ורק עכשיו אני נזכר שבעצם לא סיימתי אותו אז טוב שעכשיו יש לי הזדמנות
זה באמת פרק טוב. וגם אותו שווה יותר לראות מאשר רק להקשיב לו.
כל הסיפור על פילי ג'סטיס אפילו יותר טוב ממה שחשבתי. כולל איך דילן מקדרמוט היה מעורב. והסיפור רקע של הדמות של אדם סקוט.
אגב, בשלב מסוים בשיחה דיברו על כך שאיימי התחילה בSNL בספטמבר 2001. כלומר מיד אחרי 9/11. ממש מעניין אותי לראות איך הפרק הזה היה.

*מאמינים שאני כבר עשרה ימים מתמיד

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה מעצבן אבל הונסטלי צ'אנג היה אפילו עוד יותר בלתי נסבל בעונה 3.
לפחות הוא הרבה יותר שקט בעונה 4.
אוי נכון, כל הסיפור עם זה שהוא נעשה גנרל צבאי מטורף עם צבא של ילדים וחוטף את הדיקן... בהחלט לא חזק.
בגלל זה הפאנדום מחשיב אותה לנוראית אבל היא לא באמת.
כנראה שנכון.
אבל לא זכור לי שום פרק מדהים בעונה 4 והיו לא מעט בכל עונה אחרת (אם לא מחשיבים את 6)
זה בהחלט אחד הדברים שהפריעו לי כמה סתומה עשו אותה.
אבל עדיין יש להם רגעים יפים שהדפיקות שלהם מתאימה ויש ביניהם איזה הבנה שאין להם עם אחרים. לא לג'ף עם אנני ובטח לא לבריטה עם טרוי.
בריטה וטרוי בהחלט הזוי.
אבל אנני וג'ף תמיד הרגישו לי ממש מתאימים. חוץ מהחלק הבעייתי שהיא בערך בת 18 בתחילת הסדרה והוא מעל 30. וכן, זה בהחלט בעייתי. (ויחד עם זה אני מקבל את באפי ואנג'ל ושם היא צעירה יותר והוא הרבה הרבה יותר מבוגר)

*אם כבר אנג'ל אז בסדרה מד מן אנני וקונור נשואים.

תסיים את מאי בהצלחה ותקבל פרס
זה קל. יש לי רק עוד שבוע.
אם אני אסיים את יוני זה יהיה נס.

didalf

Well-known member
אוי נכון, כל הסיפור עם זה שהוא נעשה גנרל צבאי מטורף עם צבא של ילדים וחוטף את הדיקן... בהחלט לא חזק.
כן זה היה בלתי נסבל

בריטה וטרוי בהחלט הזוי.
זה אפילו מטריד לי יותר בצפייה הזאת הוא מנטלית ממש ילד קטן זה כ"כ לא
זה כאילו הפרש מנטלי גדול יותר מאנני וג'ף.
אבל אנני וג'ף תמיד הרגישו לי ממש מתאימים.
כן ולא. כאילו דוחפים את זה יותר אבל האמת היא שהוא הרבה יותר מתאים לבריטה.
גם בצפיה הראשונה וגם עכשיו ממש מתסכל אותי שהסדרה הזאת צינית מידי להפוך אותם לסיפור אהבה אמיתי ושדוחפים את הקטע של אנני וג'ף במקום.
חוץ מהחלק הבעייתי שהיא בערך בת 18 בתחילת הסדרה והוא מעל 30. וכן, זה בהחלט בעייתי.
כן גם ביניהם יש הפרש גילאים גם מנטלי שהיא הרבה יותר מידי ילדותית מידי בשבילו באמת.
וואי הוא כולה בן איזה 35 גג אפילו פחות לפי דברים שנאמרו פה ושם, תמיד הייתי בטוחה שהוא מעל 40. לא הגיוני לי שאני קרובה בגיל לג'ף.
(ויחד עם זה אני מקבל את באפי ואנג'ל ושם היא צעירה יותר והוא הרבה הרבה יותר מבוגר)
נההה ערפד ובחורה אנושי זה קלאסיקה זה מותר.

זה קל. יש לי רק עוד שבוע.
אם אני אסיים את יוני זה יהיה נס.
בסדר יש יעדי אמצע כאלה.
להצליח שבוע.
להצליח עד סוף מאי.
להצליח את כל יוני.
להצליח את כל הקיץ.
אחכ נראה.

LeAnnDylan

Well-known member
אגב, בשלב מסוים בשיחה דיברו על כך שאיימי התחילה בSNL בספטמבר 2001. כלומר מיד אחרי 9/11. ממש מעניין אותי לראות איך הפרק הזה היה.
גם אותי ענין לראות את הפרק הזה, במיוחד כשהתחלתי את הספר של איימי פולר מההתחלה (הוא לא כזה טוב כמו שזכרתי🙈) וגם שם היא דיברה על הפרק הזה, יש אותו בפיקוק אז הצלחתי לצפות, נראה לי שתוכל למצוא דוד שישלח לך, זה הפרק הראשון בעונה 27 אם בא לך לחפש. בטח גם יש קטעים שלו ביוטיוב|תוהה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם הפרק החדש של ריק ומורטי. משום מה זה לא עולה בנטפליקס, אבל הדודים שלחו לי עותק.

מתחיל ישר בעולם מוזר שבו כולם אובססיביים לגבי מטענים וסאמר ומורטי כבר מבוגרים. אז ישר חשבתי על משהו כמו המשחק שראינו בעונות קודמות שבו חיים חיים שלמים. וזה באמת משהו כזה, אבל בקטע חזק שזה המטריקס.
ואז סאמר ומורטי יוצאים משם והם שונים אחרי שהם חיו חיים שלמים בתוך המטריקס הזה. סאמר בטוחה מאוד בעצמה, אבל די מטריפה את אמא שלה. מורטי סובל מPTSD נוראי. ובסוף שניהם מחליטים למחוק את הזכרונות מהמטריקס.
רק עכשיו שאני חושב על הפרק אני קולט שזה מוזר שבכלל לא ראינו את ג'רי

המשכתי עם סיום פרק 4X07 של You והלאה
אוקי, ממש לא ציפיתי לטוויסט הזה. כלומר לא לחלוטין לא ציפיתי לו.
היה שלב בפרק 4 או 5 שאחד החברים מתאר איך ג'ו היה יכול להרוג כל אחד מהאנשים שנרצחו ואז קלטתי שהוא באמת היה מחוסר הכרה כל פעם שמישהו נרצח אז אולי הוא באמת עשה את זה. אבל אז כשהתברר שריס הוא הרוצח אז באמת האמנתי לזה.
וגם קצת לפני הגילוי קלטתי שמשהו שם מוזר. במיוחד כשנדיה במקביל חוקרת משהו והתחלתי להבין שהיא עומדת למצוא כלוב שקוף (שידעתי שלא יכול להיות שלא קיים בעונה הזאת)

אז פרק 8 נתן לנו מבט חדש על כל הטירוף שהיה כל העונה.
ומסתבר שחלקית צדקתי - ג'ו באמת היה באובססיה עם ריס מונטרוז. כולל קופסה פריקית כמובן.
אבל בעיקר הוא סובל מפיצול אישיות מורכב שמאוד מתאים לכך שהוא תמיד היה בקונפליקט בין החלק הרצחני שבו והחלק שתמיד רוצה לעשות טוב.

מה שמטריף ומטופש בטירוף זה הקטע שמריאן מתעקשת שנדיה לא תתקשר למשטרה.
ברור לי שהכותבים לא יכלו שהיא תתקשר למשטרה, אבל זה כזה תירוץ מפגר.
"כי הוא תמיד מצליח להתחמק" - זה בגלל שכל הזמן אנשים לא מתקשרים למשטרה.

חוץ מזה אחר הצהריים גם ראיתי את פרק סיום הסדרה של סיפורה של שפחה.

אגב, הייתי כל כך עייף כי לא ישנתי מספיק בלילה (לשם שינוי רק חלקית בגלל שהלכתי לישון מאוחר, וחלקית בגלל שהתעוררתי משום מה ב5:30) ולכן באמצע הפרק של סיפורה של שפחה עצרתי וישנתי לאיזה שעתיים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You
והמשכתי עד שסיימתי את עונה 4
מעניין אותי אם זה היה ידוע שתהיה עונה חמישית לפני שיצאה העונה הזאת.
כי אם לא אז אני יכול לדמיין שאנשים באמת האמינו שאולי ג'ו ימות.
אבל לא.
כרגיל איכשהו הכל מסתדר באופן מושלם בשביל ג'ו.
אבל לזה ציפיתי.
ההפתעות שכן היו זה שמריאן שרדה.
נדיה שרדה, אבל ג'ו רצח את החבר החמוד שלה והפליל אותה ברצח. אוי שיט.
לא ברור עד כמה כנה ג'ו היה בסוף עם קייט. נראה לי שהוא עמד באמת לספר לה הכל, אבל בסוף בטח עצר לגבי כמות האנשים שהוא הרג וזה שחלקן היו בנות זוג שלו.

בכל מקרה נראה רעיון מגניב שהוא יחזור לניו-יורק בעונה הבאה ועם השם האמיתי שלו.
מעניין אילו אנשים מהעונות הקודמות יצוצו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You והגעתי להתחלה של פרק 5X02
אז ג'ו הצליח לא לרצוח אף אחד במשך 3 שנים. כל הכבוד לו.
וזה דווקא כשזה במקביל לזה שאחרי 4 עונות הוא סוף סוף קיבל את זה שהוא אוהב לרצוח אנשים וכבר לא בוכה לעצמו שהוא רוצה להיות אדם טוב יותר.
אבל תכלס הדבר הכי חשוב זה שהוא הוריד את הזקן.
הדבר השני הכי חשוב זה שהוא לקח את הבן שלו חזרה מהזוג ההוא מעונה 3. קצת חבל כי הנרי בטח יצא מהעונה הזאת פגוע נפשית.
הדבר השלישי בחשיבותו זה שחנות הספרים המקורית חזרה וג'ו מחליט להפעיל אותה שוב.
וכמובן שיש בחורה חדשה וזה כנראה לא יסתיים טוב.

אה ולקייט יש שתי אחיות ואח שכולם עובדים יחד ובלגנים ואם אני זוכר נכון אז אמורים להיות עוד 3 אחים שעוד לא ראינו ואם הקטע זה דרמות משפחתיות אז בטח נשמע גם עליהם.
אה וקייט נמצאת באיזון נחמד בין מריאן/בק שהיו מזועזעות כשהן גילו שג'ו רוצח אנשים לבין לאב שהייתה רצחנית בפני עצמה. קייט פשוט מקבלת את זה שג'ו בקטע של רציחות. כמובן שאין לה מושג באמת כמה אנשים הוא כבר רצח.
מעניין אם אני יכול לספור... אבא שלו, הבחור שהיה לו רומן עם קאנדס, בנג'י, פיץ', השוטר שהיה אב חורג לפאקו, בק, הבחור שחתך לג'ו אצבע, הנדרסון, הבעל לשעבר של מריאן, לאב, הפרופסור בעונה 4, האמן בעונה 4, הבחורה העשירה, השומר ראש של פיבי, ריס, השומר ראש של אבא של קייט, אבא של קייט, החבר של נדיה, איש העסקים שניסה להדיח את קייט. מרגיש לי שחסרים לי כמה, אבל זה באמת מבלבל כי בעונות 2 ו3 לאב הרגה הרבה. אז לפי זה: 19.

*שכחתי לציין עבור עדי|חזיר| שבסוף עונה 4 היה השיר anti-hero של טיילור

מאוחר יותר התחלתי לצפות בסדרה האחיין שלי בנץ והספקתי 3 פרקים
אגב היה זכור לי שניסיתי בעבר את הפרק הראשון של הסדרה, ואני עכשיו יודע שבהחלט לא.
ידעתי על הקטע של הסדרה על השטן והבן שלו, אבל לא ידעתי שבית הספר התיכון שם הוא חלק מרכזי מהסדרה. ותכלס החלק הכי טוב לדעתי.

אז כמו שאמרתי הדבר שאני הכי אוהב בסדרה זה התיכון ההזוי הזה.
וזה מתחיל בזה שעל ההתחלה הוא נקרא תיכון בגיריון כי תיכון בן גוריון התאחד עם תיכון בגין. ואז בגלל הסכם עם חנויות אלונית אז משתנה השם שלו לבגיריונים. כולל סמל בית ספר עם משאבות דלק.
חוץ מזה המורים ההזויים, כולל שיא-גל שהיא כאילו הכי שפויה.
והתלמידים. כמו אולף התלמיד חילופים מבלגיה שלא יכול לחזור לבלגיה.
ואלכס ירון על משקל אלכסנדר מוקדון.
כמובן ניצן.
והmean girl הקלאסית באופן מגוחך עם קבוצת החברות שלה והבחור החתיך.
ונטע שהיא כאילו הסטרייט מן, אבל גם מצחיקה.
וכמובן בנץ שהוא הזוי כמו ניצן, אבל עם סיבה טובה יותר.

ואני מסכים עם עדי|חזיר| שיוני הוא החלק הכי חלש בנתיים בסדרה. לא ברמה שגורעת מהשאר, אבל בכל זאת.

ואני ממש אהבתי את סוף פרק 3 עם יצירת קבוצת החברים. (כל מה שצריך זה שולחן ריבועי שהם ישבו מסביבו בזמן שהם לומדים)
*רק עכשיו גיליתי שהעונה השלישית של הסדרה משודרת בימים אלו ממש.

בהרפתקאות לא קשורות - היה לנו היום בעבודה טיול לפארק המיחזור חירייה והיה ממש מעניין (גם קצת מסריח, אבל לא נורא)

didalf

Well-known member
*שכחתי לציין עבור עדי|חזיר| שבסוף עונה 4 היה השיר anti-hero של טיילור
יפה מאד!
אני יודעת, היו כמה שירים של טיילור בסדרה הזאת.

אז כמו שאמרתי הדבר שאני הכי אוהב בסדרה זה התיכון ההזוי הזה.
וזה מתחיל בזה שעל ההתחלה הוא נקרא תיכון בגיריון כי תיכון בן גוריון התאחד עם תיכון בגין. ואז בגלל הסכם עם חנויות אלונית אז משתנה השם שלו לבגיריונים. כולל סמל בית ספר עם משאבות דלק.
חוץ מזה המורים ההזויים, כולל שיא-גל שהיא כאילו הכי שפויה.
"כאילו":-D

והתלמידים. כמו אולף התלמיד חילופים מבלגיה שלא יכול לחזור לבלגיה.
ואלכס ירון על משקל אלכסנדר מוקדון.
כמובן ניצן.
והmean girl הקלאסית באופן מגוחך עם קבוצת החברות שלה והבחור החתיך.
ונטע שהיא כאילו הסטרייט מן, אבל גם מצחיקה.
וכמובן בנץ שהוא הזוי כמו ניצן, אבל עם סיבה טובה יותר.
חחחחחח כן אני גם אוהבת את כל התלמידים ההזויים הם נורא מצחיקים.
ואהבתי איך בנץ וניצן מתחברים כי הם ווירדוז בצורה דומה:-D
ואני מסכים עם עדי|חזיר| שיוני הוא החלק הכי חלש בנתיים בסדרה. לא ברמה שגורעת מהשאר, אבל בכל זאת.
כן הוא די מעיק והוא מדבר יותר מידי אבל שיהיה. השאר עובד.
ואני ממש אהבתי את סוף פרק 3 עם יצירת קבוצת החברים. (כל מה שצריך זה שולחן ריבועי שהם ישבו מסביבו בזמן שהם לומדים)
מתבקש:-D
אהבתי איך העורב מביא להם אוכל:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You ובמהלך היום הגעתי אל סוף פרק 5X04
אז התוכנית ההזויה של ג'ו שבה הוא נותן לתאומה האחת (מאדי?) לרצוח את השניה (רייגן) ואז להחליף אותה - בעצם עבדה?
ואחרי כמה פרקים של פלרטוטים ו"אבל אני לא באמת אבגוד באשתי" הוא כמובן שכב עם הבחורה הזאת.
והוא קצת באשליה שהיא לא תכנס לפאניקה כשהיא תגלה שהוא לא רק כותב על רציחות אלא באמת רוצח.
מסכן הבן שלו, אבל לפחות עכשיו הוא מקבל עזרה פסיכולוגית.

בחדשות אחרות - עדיין אף אחד מהחיים הקודמים שלו בניו-יורק לא צץ להגיד לו שלום. מאוד מעצבן אותי.

חוץ מזה במהלך היום גם ראיתי את הפרק החדש של Murderbot (רובורצח)
אהבתי את הפרק הזה יותר מהקודם.
יכול להיות שעזר שהפעם הייתי יותר מוכן נפשית לכך שהפרק קצר נורא אז לא הפריע לי.
אבל גם הקטעים שהרובוט הוזה את עצמו בתוך התוכנית היו מעולים.
ושאר חברי הצוות האנושיים היו מאוד משמעותיים.
אז בסוף הוא עדיין תחת השפעת הדבר ששמו לו על העורף וזה ירגום לכך שיוכלו להפעיל אותו נגד אנשי הצוות שלו, אם הבנתי נכון.
אבל אולי כשיתקנו אותו יעלו על זה.

את פרק סיום העונה של Everybody's Live with John Mulaney שבו כמו שפירסמו מולייני נלחם בשלושה בני 14.
אני מת על ריצ'ארד קיינד. בא לי לראות עוד דברים שהוא היה בהם.
מולייני עצמו קצת מעצבן, אבל הוא גם מצחיק.
חוץ מזה היו קטעים נחמדים עם אדם סנדלר ושון פן, אבל אני לא במיוחד אוהב אף אחד מהם.
המערכון עם הנרי ווינקלר היה מצחיק.
וגם ממש אהבתי את הקטע עם teen town, אבל בעיקר בגלל ריצ'ארד קיינד.

הקרב עם הנערים היה מגוחך כצפוי. וכמובן שמולייני הפסיד.

והייתה הופעה מוזיקלית ממש טובה עם השיר הזה:

ואת פרק סיום העונה של Hacks
קצת עיצבן אותי עוד שבוע שעבר שהפרק האחרון לעונה כנראה יעסוק בזה שמאוד קשה לדברה שהיא לא יכולה לעבוד למשך שנה וחצי.
נראה לי שרוב האנשים היו שמחים אם הם היו יכולים לא לעבוד במשך שנה וחצי.
וכן אני מבין שזה משעמם, אבל היא יכולה לעשות מיליון דברים אחרים.
ומה שמצחיק זה שבסוף היא מצאה דרך לעבוד ולהופיע, אבל זה משעמם אותה והיא נרדמת.

בכל מקרה לא ציפיתי לסוף הזה שזה שהיא מפחדת שיחשבו שהיא פרשה יגרום לה לרוץ חזרה לארה"ב בשביל... משהו.

אבל תכלס מבחינה מסויימת הפרק היה מיותר. כלומר היא יכלה להגיע לתובנה הזאת גם בסוף הפרק הקודם.

אם לא הייתי יודע שהסדרה כבר חודשה לעוד עונה אז הייתי חושב שאולי דברה באמת מתה.

קטע מטופש אבל שמאוד אהבתי היה כשהיא כאילו מראיינת את הנכד שלה.

limors2

Active member
שמישהו יסביר לי בבקשה מה פשר הסרטון הספויילרי שראיתי בעמוד של דוקטור הו בפייסבוק, לא צפיתי בעונה הזו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שמישהו יסביר לי בבקשה מה פשר הסרטון הספויילרי שראיתי בעמוד של דוקטור הו בפייסבוק, לא צפיתי בעונה הזו
הרגע ראיתי את פרק סיום העונה ואני יכול לנחש על מה את מדברת אבל אני צריך ללכת לראות מה הסרטון שפורסם.

Lhuna3

Well-known member
וואו, עכשיו ראיתי וזה קצת שוק.
אני חייבת להודות שזה קצת משמח אותי כי זה (עוד) דוקטור שלא התחברתי אליו, ולכן כל סיום כזה הוא בשבילי תקווה לדוקטור חדש שכן, למרות שזו כבר תקווה מאוד קטנה כל פעם. ובכלל כל הליהוק של דוקטור חדש זה תמיד קטע מרגש ומסקרן כזה. אבל מי יודע כמה זמן זה יקח עכשיו. עריכה: פאק, מה?! ראיתי עכשיו מי הדוקטור/ית החדש/ה! וזה פשוט מוזר. (אבל לא כזה מרגש אותי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום בלי טלוויזיה
הייתי עסוק כל היום וכשהגעתי לזה מאוחר גיליתי שמשום מה הפרק החדש של דוקטור הו עדיין לא זמין בדיסני+
אז ראיתי שני פרקים של האחיין שלי בנץ
את הפרק גוליית במיוחד אהבתי.
חזרתי בסוף לראות על מסך המחשב את התגובות על המסך בשידור אינסטגרם של יולי והיו שם כל מיני דברים מצחיקים.
הקטע פלאשבק לכך שראש מועצת התלמידים האחרון של התיכון שלהם התנהג כמו קיסר הרגיש לחלוטין כמו משהו שיכול להיות בקומיוניטי.
וזה מתקשר ישירות לדוד שעכשיו מתנהג ככה בתיכון היריב.
אה והתיכון האחר - גולדה נקניקיות :-D
ואהבתי גם שאולם הספורט שלהם הוא על שם האוגר שמת בהתפוצצות טיל שראינו בפרק הראשון.

ואחרי זה שמחתי לגלות שהפרק כבר זמין אז ראיתי את פרק סיום העונה של דוקטור הו
אוקי זה היה מפתיע מאוד.
ובאופן כללי פרק שברובו היה ממש טוב.
כלומר כן יצאה מפלצת CGI ענקית ואכלה את הראני של ארצ'י פנג'בי, אבל עדיין נותרה לנו הראני האחרת.
ממש לא ברור לי מה הקטע עם הסיפור החדש לגבי איך כל הטיים לורדס נכחדו ואיך או אם זה קשור לכך שמסתבר שהם כולם עקרים.
וזה שאומגה (שמסתבר שהופיע בסדרה בשנות ה70) הוא הטיים לורד הראשון ואיך זה מסתדר עם כל סיפור הטיימלס צ'יילד.
אבל עדיף לא לחשוב על זה.

ולמה לא ראינו שוב את הנכדה של הדוקטור. הנחתי שיקשרו את זה לכך שפופי היא הבת של הדוקטור אבל בסוף עשו בכלל קטע שהיא לא הבת שלו. ואני לא בטוח מה אני חושב על שינוי כל הסיפור שהיה עד עכשיו. מעניין, חכם או מעצבן?

מאוד אהבתי את ההופעה של מנהלת מלון הזמן מהפרק כריסמס. זה היה נהדר.
גם הבת של דונה נובל חזרה, לא מרגש.
לא ראינו שוב את הדמות של ג'ונתן גרוף, אבל לא היו לי ציפיות כי אחרי הפרק הקודם גיליתי שזאת הייתה הופעה חד פעמית שבכלל הקליטו איתו כשהוא הצטלם לעונה הקודמת.

אז הדוקטור אומר שהוא צריך להקריב את עצמו בשביל להחזיר את פופי.
ואז מופיעה הדוקטורית של ג'ודי וויטאקר וממש שמחתי. האמת קיוויתי שנראה גם עוד כמה מהקודמים. אומנם את טננט ראינו המון אבל חשבתי שיהיה מגניב אם נראה את מאט סמית'.
*זה פתאום מזכיר לי שהדוקטור של טננט עדיין קיים שם בסביבה.

בכל מקרה לא חשבתי שהדוקטור באמת יתחלף שוב כי תמיד הודיעו מראש כל פעם שהדוקטור התחלף (כולל הודעה מראש מי הדוקטור החדש שנבחר).
אבל ככל שזה התקרב התחלתי להבין שזה באמת קורה ומפתיעים אותנו ויהיה ממש מגניב לגלות מי הדוקטור החדש ככה על המסך איך שזה קורה.
ואז בילי פייפר הופיעה o_O

אבל האם בילי משחקת את הדוקטור החדש (זה יכול לקרות)
אבל בקרדיטים הסופיים לא הציגו אותה בתור הדוקטור.
אולי היא פשוט איכשהו הופיעה במקומו. או שהיא שם בתור Bad Wolf.
עכשיו שאני חושב על זה כשהוא דיבר על כך שהוא ישנה את המציאות עם הטיים וורטקס זה גרם לי לחשוב על איך שרוז הפכה את עצמה לבאד וולף עם הוורטקס. אז אולי זה קשור.

didalf

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
סיימת את מאי מזל טוב!
פרס:

חזרתי בסוף לראות על מסך המחשב את התגובות על המסך בשידור אינסטגרם של יולי והיו שם כל מיני דברים מצחיקים.
אה חח לא עשיתי את זה מה היה?
כל השידור הממורמר שלה היה מצחיק.

הקטע פלאשבק לכך שראש מועצת התלמידים האחרון של התיכון שלהם התנהג כמו קיסר הרגיש לחלוטין כמו משהו שיכול להיות בקומיוניטי.
וואי לגמרי כן:-D
גם הצחיק אותי שאמרת על פרק 3 שרק חסר שהם ישבו סביב שולחן בספריה כי בפרק 4 הם באמת עושים את זה:-D

ואהבתי גם שאולם הספורט שלהם הוא על שם האוגר שמת בהתפוצצות טיל שראינו בפרק הראשון.
כן:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימת את מאי מזל טוב!
פרס:
יאייי
והיום יום הולדת שלו.
הוא בן 29 🥳

אה חח לא עשיתי את זה מה היה?
לא קלטתי הכל אפילו כשהסתכלתי חזרה, היו שם הרבה דברים על מחאה על כך שהבנות לא משחקות.
אבל היה קטע שמגיב התלונן שלא עוסקים מספיק בבנץ ונטע.
והיה קטע שבו הגיב דודי בן ישי (והיה תמונה של דוד) אבל זה היה לפני שבנץ הביא גם אותו.
והרבה חזר ההאשטאג נסיכות וסוסים.
וואי לגמרי כן:-D
גם הצחיק אותי שאמרת על פרק 3 שרק חסר שהם ישבו סביב שולחן בספריה כי בפרק 4 הם באמת עושים את זה:-D
חחחחח ואני בכלל לא חשבתי על זה

למעלה