אוקי זה היה מפתיע מאוד.
ובאופן כללי פרק שברובו היה ממש טוב.
כלומר כן יצאה מפלצת CGI ענקית ואכלה את הראני של ארצ'י פנג'בי, אבל עדיין נותרה לנו הראני האחרת.
ממש לא ברור לי מה הקטע עם הסיפור החדש לגבי איך כל הטיים לורדס נכחדו ואיך או אם זה קשור לכך שמסתבר שהם כולם עקרים.
וזה שאומגה (שמסתבר שהופיע בסדרה בשנות ה70) הוא הטיים לורד הראשון ואיך זה מסתדר עם כל סיפור הטיימלס צ'יילד.
אבל עדיף לא לחשוב על זה.
ולמה לא ראינו שוב את הנכדה של הדוקטור. הנחתי שיקשרו את זה לכך שפופי היא הבת של הדוקטור אבל בסוף עשו בכלל קטע שהיא לא הבת שלו. ואני לא בטוח מה אני חושב על שינוי כל הסיפור שהיה עד עכשיו. מעניין, חכם או מעצבן?
מאוד אהבתי את ההופעה של מנהלת מלון הזמן מהפרק כריסמס. זה היה נהדר.
גם הבת של דונה נובל חזרה, לא מרגש.
לא ראינו שוב את הדמות של ג'ונתן גרוף, אבל לא היו לי ציפיות כי אחרי הפרק הקודם גיליתי שזאת הייתה הופעה חד פעמית שבכלל הקליטו איתו כשהוא הצטלם לעונה הקודמת.
אז הדוקטור אומר שהוא צריך להקריב את עצמו בשביל להחזיר את פופי.
ואז מופיעה הדוקטורית של ג'ודי וויטאקר וממש שמחתי. האמת קיוויתי שנראה גם עוד כמה מהקודמים. אומנם את טננט ראינו המון אבל חשבתי שיהיה מגניב אם נראה את מאט סמית'.
*זה פתאום מזכיר לי שהדוקטור של טננט עדיין קיים שם בסביבה.
בכל מקרה לא חשבתי שהדוקטור באמת יתחלף שוב כי תמיד הודיעו מראש כל פעם שהדוקטור התחלף (כולל הודעה מראש מי הדוקטור החדש שנבחר).
אבל ככל שזה התקרב התחלתי להבין שזה באמת קורה ומפתיעים אותנו ויהיה ממש מגניב לגלות מי הדוקטור החדש ככה על המסך איך שזה קורה.
ואז בילי פייפר הופיעה
אבל האם בילי משחקת את הדוקטור החדש (זה יכול לקרות)
אבל בקרדיטים הסופיים לא הציגו אותה בתור הדוקטור.
אולי היא פשוט איכשהו הופיעה במקומו. או שהיא שם בתור Bad Wolf.
עכשיו שאני חושב על זה כשהוא דיבר על כך שהוא ישנה את המציאות עם הטיים וורטקס זה גרם לי לחשוב על איך שרוז הפכה את עצמה לבאד וולף עם הוורטקס. אז אולי זה קשור.