כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
היום במה ראיתי היום*:
מרשים למדי.*כן, אני עדיין ממשיך עם זה
חחחחחחאתמול ראיתי את שרה סילברמן: פוסט מורטם והתפוצצתי מצחוק. ההורים שלי גם ראו בהמלצתי אחרי כמה שעות. אמא שלי נרדמה ואבא שלי, לא בדיוק עדין נפש, נגעל מזה.
תלוי מי רואה ואיך הוא רואה את עצמו בסיטואציה. אולי גם אני הייתי בגיל שלהם, זה היה פחות מצחיק אותי.חחחחחח
אני לא יודע אם זאת המלצה או ההפך,
אבל אולי אני אנסה באמת
וואו אני לא כל כך זוכרת את עונה 3 אבל דווקא זכור לי שאותה כן חיבבתי ודווקא את עונה 4 שנאתי ורק חיכיתי שתסיים.היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You
וגם אחרי העבודה ראיתי You
סה"כ סיימתי את פרק 3X06 והולי שיט העונה הזאת משעממת אותי
אני לא יודע אם לפרוש או לא
ואם להמשיך אז אני לא יודע מה עדיף - לדפוק בינג' חזק כדי שאני לפחות אסיים עם זה (ואקווה שעונה הבאה טובה יותר) או פשוט לראות בחתיכות קטנות של זמן.
ממליצה על הפודקאסט של איימי מהשבוע. היא ראיינה את מייקל שור, והם דיברו בין היתר על פארקס ועל הטרלול הזה שהם המציאו באמצע פארקס- פילי ג׳סטיס וזה היה פשוט קורעחוץ מזה הקשבתי לפודקאסט
ראיתי קטע קטן מהפודקסט ואת הטריילרממליצה על הפודקאסט של איימי מהשבוע. היא ראיינה את מייקל שור, והם דיברו בין היתר על פארקס ועל הטרלול הזה שהם המציאו באמצע פארקס- פילי ג׳סטיס וזה היה פשוט קורעאוי והסוף של הפודקאסט. אמא אני עדין בוכה
![]()
הגיוני שהיא סיפרה על זה בספר שלה כי גם אני הכרתי את זה. אבל את הטריילר כמובן שלא ראיתי עד עכשיו.ראיתי קטע קטן מהפודקסט ואת הטריילר
(על התמונה והסיפור שלה שמעתי מזמן. אולי איימי סיפרה על זה בספר שלה?
אם הבנתי נכון רק עכשיו היא סופסוף שחררה את הטריילר לאינטרנט.הגיוני שהיא סיפרה על זה בספר שלה כי גם אני הכרתי את זה. אבל את הטריילר כמובן שלא ראיתי עד עכשיו.
כןן ראיתי את אדם מספר על הדמות שלווגם התיאור שלהם לסיפור הרקע של כל דמות שבר אותי מצחוק![]()
כן, הם שיחררו את זה רק עכשיו.אם הבנתי נכון רק עכשיו היא סופסוף שחררה את הטריילר לאינטרנט.
הדמות שלו בהחלט הייתה הכי מגוחכתכןן ראיתי את אדם מספר על הדמות שלו![]()
אם מענין אותך רק הקטעים האלה אז זה רק לקראת הסוף. נראה לי רק מדקה 50 או משהו שם. אבל כל הפודקאסט עצמו גם היה חמוד. והם גם הודיעו על פרויקט חדש משותף של שניהם. הם לא אמרו מה עדין אז זה בהחלט משמח אותי, כי הייתי בטוחה שאיימי כבר סיימה את הקריירה שלה כי היא כל הזמן מדברת על זה שאין לה כוח לעשות כלום יותראולי אני אצליח את עצמי לצפות בפודקסט המלא. זה יותר משעה זה קשה לי אבל הקטעים שנתקלתי היו מצחיקים.
הקטעים האלה כלומר כל מה שקשור בפילי ג'סטיס?אם מענין אותך רק הקטעים האלה אז זה רק לקראת הסוף. נראה לי רק מדקה 50 או משהו שם. אבל כל הפודקאסט עצמו גם היה חמוד.
למה זה ספוילר? (מסמנת גם למרות שלא הבנתי למה)והם גם הודיעו על פרויקט חדש משותף של שניהם. הם לא אמרו מה עדין אז זה בהחלט משמח אותי, כי הייתי בטוחה שאיימי כבר סיימה את הקריירה שלה כי היא כל הזמן מדברת על זה שאין לה כוח לעשות כלום יותר![]()
האורח השבועי היה מייקל שור, אז הפודקאסט היה שיחה איתו.הקטעים האלה כלומר כל מה שקשור בפילי ג'סטיס?
אז על מה כל שאר הפודקסט?
אה, סימנתי בעיקר בשביל ניק, למקרה שהוא ירצה להאזין.למה זה ספוילר? (מסמנת גם למרות שלא הבנתי למה)
והם זה איימי ומייק שור נכון? לא איימי ואדם.
כי נראה לי שראיתי ידיעה על זה שהם מפתחים סדרה ושמחתי.
אם אתה מפסיק פליז עדיין תקרא עד איפה שכתבתי, כתבתי עד לשם כי שם הפסקתי לצפות, אולי מאותם שיבות שאתה שוקלסה"כ סיימתי את פרק 3X06 והולי שיט העונה הזאת משעממת אותי
אני לא יודע אם לפרוש או לא
ואם להמשיך אז אני לא יודע מה עדיף - לדפוק בינג' חזק כדי שאני לפחות אסיים עם זה (ואקווה שעונה הבאה טובה יותר) או פשוט לראות בחתיכות קטנות של זמן.
מה הוא אמר עליה?חוץ מזה הקשבתי לפודקאסט של איזה מישהו שפעם ראיתי סרטונים שלו ביו-טיוב והוא דיבר עם הבעל שלו על וונדה מקסימוף בהקשר לסרט דוקטור סטריינג' 2.
קוראים לפודקאסט good hang with amy poehler?ממליצה על הפודקאסט של איימי מהשבוע. היא ראיינה את מייקל שור, והם דיברו בין היתר על פארקס ועל הטרלול הזה שהם המציאו באמצע פארקס- פילי ג׳סטיס וזה היה פשוט קורעאוי והסוף של הפודקאסט. אמא אני עדין בוכה
![]()
לא בטוחה שהבנתי את ההקשר- אבל אני שמחה שהדבר הזה קייםראיתי קטע קטן מהפודקסט ואת הטריילר![]()
כן זה הפרקקוראים לפודקאסט good hang with amy poehler?
כאילו מה הסיפור של פילי ג'סטיס?לא בטוחה שהבנתי את ההקשר- אבל אני שמחה שהדבר הזה קיים
חחחח וואו איזה זכרון ישןהיי זה השחקן הזה שניר משום מה ממש שנא![]()
וואי גם לי זה צרם לי נוראאפילו שאני מתה על השחקנית, קשה לי שאדם סקוט מתנשק עם מישהי אחרת כשאיימי פולהר שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.