דיוני סדרות #139

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום*:
התחלתי את היום עם המשך פרק סיום העונה של SNL שהתחלתי אתמול.
ובגלל שהיה לי מעט מאוד זמן אז לא סיימתי אותו בבוקר אלא רק אחרי שחזרתי מהעבודה.
החלק הבעייתי במיוחד בלראות ככה זה המערכונים המאוחרים יותר של פרק SNL הם פחות טובים. ברמה שהיה אחד מהם שפשוט הפסקתי לצפות בו.

אחרי זה היה את שיא היום עם פרק חדש של The Last of Us שעליו כתבתי באריכות בשרשור שלו.

ואז סיימתי עם You - סיימתי את פרק 3X04 והתחלתי את פרק 3X05

למרות שבסך הכל ראיתי איזה 25 של הסדרה היום, המון קרה.
הבחור שהם כלאו ותיכננו לשחרר התאבד.
אבל זה בעצם עזר להם לפתור את בעיית האישה שלאב הרגה והם יכלו פשוט להפליל את האדם שהתאבד.
מה שעצוב זה שזה באמת היה אדם טוב (חוץ מזה שהוא כנראה הסתיר אונס של הבן שלו, אז אולי לא עד כדי כך טוב)
ועכשיו הוא יזכר לעד על ידי כולם בתור רוצח.

ואז מה שממש הפתיע אותי זה שיש קפיצת זמן גדולה בין פרק 4 לפרק 5.
עבר זמן, הכל נרגע, לאב הפכה להיות חברה טובה של השכנים המגעילים, ג'ו משועמם ומנסה שלא להתחיל רומן עם הספרנית - אבל ברור שזה הולך לקרות.
עוד לא ראינו שהוא נעשה סטוקר שלה, אבל אני לא אתפלא אם עד סוף הפרק נגלה שהוא כבר גנב לה זוג תחתונים.

ועכשיו עם אלוהים יהיה נחמד, ובמיוחד השכל שלי, אז אני אלך להתקלח ואכנס למיטה מוקדם כדי להשלים שעות שינה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You
וגם אחרי העבודה ראיתי You
אבל הפעם המשכתי וסיימתי את העונה.
ואפילו ראיתי איזה עשר דקות מעונה 4.

אוקי אז כולם נשאבו למערבולת הטירוף של לאב וג'ו. אפילו יותר מהעבר.
לפחות הנרי שרד. לא שחשבתי שהסדרה תלך רחוק עד כדי לתת לו למות, אבל פחדתי שלאב תאיים להרוג אותו ו/או שהסוף שלו יהיה רע כמו להגיע לבית יתומים. או להמשיך לחיות עם הוריו המטורפים. במקום זה מגדלים אותו הזוג המושלם של גבר שחור וגבר עיוור. (מי יודע, אולי הוא גזען ואפילו לא יודע שבעלו הוא שחור :p )
אפילו ת'יאו שרד. בהנחה שאני זוכר את השם שלו נכון. והמערכת יחסים שלו עם אבא שלו טובה יותר.
ומריאן שרדה. גם את ג'ו וגם את לאב. הלוואי וג'ו לא יצליח למצוא אותה בעונה הבאה.
הכי מצחיק שהזוג הבלתי נסבל ההוא שרד את הכלוב. ותכלס האישה באמת חכמה שהיא קלטה שזוג כמו ג'ו ולאב בטח יחביאו מפתחות בתוך הכלוב למקרה שהאחד יכלא את השני.
באופן כללי זה הכל היה מגוחך מאוד ואני מרגיש שיכלתי בקלות לוותר על כל זה. ולכן עדיף פשוט להפסיק עכשיו.
אבל יש לי פומו.
וזה רק עוד 20 פרקים.
וזה אולי מוזר אבל אני ממש מקווה שג'ו יפגוש שוב את הילד מעונה 1 שהוא הציל מהחבר של אמא שלו. במיוחד כי הילד הזה יודע (או לפחות אמור היה להבין) שג'ו הרג את בק. ובכלל שיחזירו את הדמויות מעונה 1 כמו העובד הנוסף בחנות הספרים.
דבר נוסף - יכול להיות מעניין אם נפגוש את אמא של ג'ו בהווה. ואפילו יותר מעניין זה שעכשיו אנחנו יודעים שיש לו אח קטן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום*:
התחלתי את היום עם עוד קצת You

אחרי העבודה ראיתי את הפרק החדש של סיפורה של שפחה (כתבתי עליו בשרשור המיועד)

אז בזמן צעידה הקשבתי לעוד מפרק פרק פודקאסט של לשחרר את הדב עם עברי לידר. המנחה השני , נדב פרישמן, זה שהוא היוצר של קופה ראשית מעצבן אותי.

בסוף היום תוך כדי שעשיתי דברים צפיתי ביו-טיוב בראיון עם פטי לופון:

*כן, אני עדיין ממשיך עם זה

דורי 1981

Well-known member
אתמול ראיתי את שרה סילברמן: פוסט מורטם והתפוצצתי מצחוק. ההורים שלי גם ראו בהמלצתי אחרי כמה שעות. אמא שלי נרדמה ואבא שלי, לא בדיוק עדין נפש, נגעל מזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתמול ראיתי את שרה סילברמן: פוסט מורטם והתפוצצתי מצחוק. ההורים שלי גם ראו בהמלצתי אחרי כמה שעות. אמא שלי נרדמה ואבא שלי, לא בדיוק עדין נפש, נגעל מזה.
חחחחחח
אני לא יודע אם זאת המלצה או ההפך,
אבל אולי אני אנסה באמת

דורי 1981

Well-known member
חחחחחח
אני לא יודע אם זאת המלצה או ההפך,
אבל אולי אני אנסה באמת
תלוי מי רואה ואיך הוא רואה את עצמו בסיטואציה. אולי גם אני הייתי בגיל שלהם, זה היה פחות מצחיק אותי.
היא מספרת על ההורים שלה שמתו- ולא מחלקת להם הרבה מחמאות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You
סה"כ סיימתי את פרק 3X06 והולי שיט העונה הזאת משעממת אותי
אני לא יודע אם לפרוש או לא
ואם להמשיך אז אני לא יודע מה עדיף - לדפוק בינג' חזק כדי שאני לפחות אסיים עם זה (ואקווה שעונה הבאה טובה יותר) או פשוט לראות בחתיכות קטנות של זמן.

חוץ מזה הקשבתי לפודקאסט של איזה מישהו שפעם ראיתי סרטונים שלו ביו-טיוב והוא דיבר עם הבעל שלו על וונדה מקסימוף בהקשר לסרט דוקטור סטריינג' 2.

dilly snake

Active member
ובפינת הגאווה הישראלית: טרוריסטים מבית מקבלים השראה ממבצע הביפרים ומפוצצים טלפונים ניידים כדי לפגוע בסוכני FBI.

זה פסיכי.

למרות שהם מאוד אנטישמיים, אני אוהבת את הסדרות שלהם.
צפיתי עכשיו בשמורה, סדרה קצרה בת 6 פרקים, הפרק הראשון דיי משעמם, אולם מהפרק השני, הסדרה מתחילה לתת הילוך.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You
ואם להמשיך אז אני לא יודע מה עדיף - לדפוק בינג' חזק כדי שאני לפחות אסיים עם זה (ואקווה שעונה הבאה טובה יותר) או פשוט לראות בחתיכות קטנות של זמן.
וואו אני לא כל כך זוכרת את עונה 3 אבל דווקא זכור לי שאותה כן חיבבתי ודווקא את עונה 4 שנאתי ורק חיכיתי שתסיים.
אני מקווה מאוד (בשבילך) שאנחנו נשאר שונים בדעות שלנו ושאתה תהנה מעונה 4, אחרת באסה בשבילך😅
חוץ מזה הקשבתי לפודקאסט
ממליצה על הפודקאסט של איימי מהשבוע. היא ראיינה את מייקל שור, והם דיברו בין היתר על פארקס ועל הטרלול הזה שהם המציאו באמצע פארקס- פילי ג׳סטיס וזה היה פשוט קורע😂😂 אוי והסוף של הפודקאסט. אמא אני עדין בוכה😂😂

didalf

Well-known member
ממליצה על הפודקאסט של איימי מהשבוע. היא ראיינה את מייקל שור, והם דיברו בין היתר על פארקס ועל הטרלול הזה שהם המציאו באמצע פארקס- פילי ג׳סטיס וזה היה פשוט קורע😂😂 אוי והסוף של הפודקאסט. אמא אני עדין בוכה😂😂
ראיתי קטע קטן מהפודקסט ואת הטריילר:-D:-D:-D
(על התמונה והסיפור שלה שמעתי מזמן. אולי איימי סיפרה על זה בספר שלה?

LeAnnDyIan

Well-known member
(על התמונה והסיפור שלה שמעתי מזמן. אולי איימי סיפרה על זה בספר שלה?
הגיוני שהיא סיפרה על זה בספר שלה כי גם אני הכרתי את זה. אבל את הטריילר כמובן שלא ראיתי עד עכשיו.
וגם התיאור שלהם לסיפור הרקע של כל דמות שבר אותי מצחוק😂😂

didalf

Well-known member
הגיוני שהיא סיפרה על זה בספר שלה כי גם אני הכרתי את זה. אבל את הטריילר כמובן שלא ראיתי עד עכשיו.
אם הבנתי נכון רק עכשיו היא סופסוף שחררה את הטריילר לאינטרנט.
וגם התיאור שלהם לסיפור הרקע של כל דמות שבר אותי מצחוק😂😂
כןן ראיתי את אדם מספר על הדמות שלו:-D:-D

אולי אני אצליח את עצמי לצפות בפודקסט המלא. זה יותר משעה זה קשה לי אבל הקטעים שנתקלתי היו מצחיקים.

LeAnnDyIan

Well-known member
אם הבנתי נכון רק עכשיו היא סופסוף שחררה את הטריילר לאינטרנט.
כן, הם שיחררו את זה רק עכשיו.
כןן ראיתי את אדם מספר על הדמות שלו:-D:-D
הדמות שלו בהחלט הייתה הכי מגוחכת😂
אולי אני אצליח את עצמי לצפות בפודקסט המלא. זה יותר משעה זה קשה לי אבל הקטעים שנתקלתי היו מצחיקים.
אם מענין אותך רק הקטעים האלה אז זה רק לקראת הסוף. נראה לי רק מדקה 50 או משהו שם. אבל כל הפודקאסט עצמו גם היה חמוד. והם גם הודיעו על פרויקט חדש משותף של שניהם. הם לא אמרו מה עדין אז זה בהחלט משמח אותי, כי הייתי בטוחה שאיימי כבר סיימה את הקריירה שלה כי היא כל הזמן מדברת על זה שאין לה כוח לעשות כלום יותר:-D

didalf

Well-known member
אם מענין אותך רק הקטעים האלה אז זה רק לקראת הסוף. נראה לי רק מדקה 50 או משהו שם. אבל כל הפודקאסט עצמו גם היה חמוד.
הקטעים האלה כלומר כל מה שקשור בפילי ג'סטיס?
אז על מה כל שאר הפודקסט?
והם גם הודיעו על פרויקט חדש משותף של שניהם. הם לא אמרו מה עדין אז זה בהחלט משמח אותי, כי הייתי בטוחה שאיימי כבר סיימה את הקריירה שלה כי היא כל הזמן מדברת על זה שאין לה כוח לעשות כלום יותר:-D
למה זה ספוילר? (מסמנת גם למרות שלא הבנתי למה)
והם זה איימי ומייק שור נכון? לא איימי ואדם.
כי נראה לי שראיתי ידיעה על זה שהם מפתחים סדרה ושמחתי.

LeAnnDyIan

Well-known member
הקטעים האלה כלומר כל מה שקשור בפילי ג'סטיס?
אז על מה כל שאר הפודקסט?
האורח השבועי היה מייקל שור, אז הפודקאסט היה שיחה איתו.
החלק על פילי ג׳סטיט עם הקאסט סתם היה בונוס.
למה זה ספוילר? (מסמנת גם למרות שלא הבנתי למה)
והם זה איימי ומייק שור נכון? לא איימי ואדם.
כי נראה לי שראיתי ידיעה על זה שהם מפתחים סדרה ושמחתי.
אה, סימנתי בעיקר בשביל ניק, למקרה שהוא ירצה להאזין.
אני לא אוהבת שמספיילרים לי דברים בפודקאסט.
נגיד הסוף של הפודקאסט הזה זה משהו שהייתי שמחה לגלות לבד כשהאזנתי לו, אבל הרסו לי את ההפתעה בטוויטר לפני שיצא לי להאזין.

keren or5

Well-known member
אם אתה מפסיק פליז עדיין תקרא עד איפה שכתבתי, כתבתי עד לשם כי שם הפסקתי לצפות, אולי מאותם שיבות שאתה שוקל
חוץ מזה הקשבתי לפודקאסט של איזה מישהו שפעם ראיתי סרטונים שלו ביו-טיוב והוא דיבר עם הבעל שלו על וונדה מקסימוף בהקשר לסרט דוקטור סטריינג' 2.
מה הוא אמר עליה?
קוראים לפודקאסט good hang with amy poehler?
לא בטוחה שהבנתי את ההקשר- אבל אני שמחה שהדבר הזה קיים
היי זה השחקן הזה שניר משום מה ממש שנא :-0
אפילו שאני מתה על השחקנית, קשה לי שאדם סקוט מתנשק עם מישהי אחרת כשאיימי פולהר שם.

didalf

Well-known member
קוראים לפודקאסט good hang with amy poehler?
כן זה הפרק

לא בטוחה שהבנתי את ההקשר- אבל אני שמחה שהדבר הזה קיים
כאילו מה הסיפור של פילי ג'סטיס?
הם צילמו איזה תמונה על מדרגות של בית משפט שנראתה כמו תמונה מסדרת בית משפט רצינית כזאת והם קראו לזה פילי ג'סטיס ואז הם המשיכו עם השטות הזאת כי הם הצחיקו את עצמם ואשכרה צילמו קטעים אולי אפילו פרק שלם ואיימי לראשונה שחררה את הטריילר.
1747943420140.png

היי זה השחקן הזה שניר משום מה ממש שנא :-0
חחחח וואו איזה זכרון ישן:-D
אפילו שאני מתה על השחקנית, קשה לי שאדם סקוט מתנשק עם מישהי אחרת כשאיימי פולהר שם.
וואי גם לי זה צרם לי נורא:-D:-D

למעלה