גיסות בלתי נסבלות

מאיפה את יודעת את זה?

האירוע קרה ותפס את שניהם בהפתעה ואז היא עשתה סצנה ונכנסה לכתוב. חוץ מזה, האח נראה לי לא אכפת לו אם לא תהיה אפילו תמונה שלו. הוא מראש בקטע של - הן מקנאות בך אל תתיחסי.

esti kali

New member
כי האחיות הרעות כתבו מראש בווטסאפ

נא לא להתחשבן מה שבהחלט רומז לעתיד לבוא.............וזה הרגע בו האח הבן והבעל היה צריך לרשום אבל אנחנו מצפים ללפחות 28 תמונות שלנו ואני עומד על זה אחרת לא אקח חלק בתשלום על המתנה!

bookmarc

New member
לכלה השניה יש יותר משלוש

והם אפילו שמו תמונות שלהם בתור זוג לא רק מהחתונה אלא גם מהחינה וממלא מלא הזדמנויות!!!! כאילו מחקו את קיומי. והאח הנ"ל ואשתו אמרו לבעלי ולי לא להתעצבן ובפעם הבאה לא להתייחס להתנהגות שלהן כי חבל על האנרגיות ושזה לא שווה את זה. להם קל להגיד, הן מתות עליהם ומעריצות אותם בתור האח הבכור.
אין לי בעיה שיאהבו אותה יותר, אני ילדה גדולה, אבל שלא יפלו בצורה כל כך קיצונית ומכוערת. זה מעבר לחוסר טקט, זה שנאה מכוונת. פשוט מעליב.

esti kali

New member
זה מוזר

את הכלה השניה הן אוהבות כי בעלה האח הבכור ואותך הן שונאות כי בעלך הוא האח הצעיר....
הכל קם ונופל על הבעלים?

חשבת אולי שיש משהו שקשור אליך שבגללו הן לא אוהבות אותך?

אולי את יהירה כלפיהן בכל הדברים שכתבת גם כאן?
שאת צעירה יותר, יפה יותר,משכילה יותר,נשואה יותר וכו'

2 דברים

קודם כל הרבה יותר קל לאהוב כלה שנמצאת בחול ומגיעה לארץ פעם בשנה ולא רואים ולא שומעים ממנה.
דבר שני, בואי נצא שניה מנק' הנחה הכי נוחה שהיא פשוט בלתי נסבלת. קנו מתנה משותפת לאמא, אח שלהן בחר שזו תהיה אשתו ותהיה חלק מהמתנה המשפחתית. שימו תמונות שלה באופן שווה. עם הזמן מוסיפים תמונות ומורידים תמונות, לאט לאט שימו יותר תמונות חדשות של מי שמעלה את זה... הן ידעו מראש שהיא תעשה סצנה וזה קרה. הן נכנסו ישר לתוך הסצנה במקום להשקיט קצת את האוירה.

אל תהיה צודק, תהיה חכם. (לא את, הן)

esti kali

New member
זה שהן מגעילות אליה זה ברור

וזה שאין לי ספק לרגע שהן יכלו לשים עוד כמה תמונות שלה זה ברור מאליו ולא נראה לי שיש כאן מישהו שברמת העיקרון לא יסכים עם זה

וזה בדיוק העניין, למה היא נפלה לבור שהן חפרו לה...........הרי מכל האמור פה היא זו שידה על העליונה כביכול, היא נשואה,צעירה מהן,נראית מעולה, סטודנטית לתואר נחשק וכל הטוב הזה הצטמצם ברגע אחד לאישה קטנה, קטנונית שסופרת תמונות ובורחת לחדר .........והן לא היו צריכות לעשות הרבה כדי לגרום לה להביא את עצמה למקום הנמוך הזה
יכלה היתה לשחק אותה קול להעיר איזו הערה עוקצנית ולצאת גדולה ולהקטין אותן במקום זה כל הסצנה של העלבות והבריחה לחדר.........כמו ילדה קטנה, ממש לא ברור לי

bookmarc

New member
לא...

אני אומרת עליו שהוא מושלם. וכך גם כולם חושבים, גם האחיות שלו.
זה בדיוק אותו דבר. עובדה שהצד של בעלי רצה בהתחלה לבחור אלבום חתונה לבד משלהם, כי הם רצו לשים יותר תמונות מהצד שלו. והדבר גרר מריבות וסכסוכים לי ולבעלי. עובדה.
בייחוד שחמותי היא אמ של כולם וסבתא של כולם, צריכים היות שווה בשווה.

אגב, אין שום בעייה עם אלבום חתונה שלהם

גם אצלנו כל צד בחר לעצמו תמונות שהוא רצה שיפתחו, בנוסף לאלבום החתונה המעוצב שאנחנו היינו אלה ששלטנו בו, כמובן. מה הבעייה? כבר יש תמונות, שכל אחד ייקח מה שהוא רוצה. למה להסתכסך?

esti kali

New member
לא יודעת, את מעידה על עצמך שאת

צעירה יפה, נשואה לבעל מושלם, את גם כותבת שאת בעלת תואר נחשק.....ומאוד מאוד מצליחה
ועדיין......את סופרת תמונות במסגרת דגטלית ונעלבת ששמו פחות תמונות שלך מאשר תמונות של הבנות של בעלת המתנה?

restart2

New member
מציאת מקום

היי

קראתי את פנייתך ויש לך זעקה, ורצון עז להתקבל למשפחה
באופן מסויים שאת רואה אותו.
את עושה לעצמך נזק באופן הגישה שלך.
ניסו תגובות רבות להאיר לך כיוונים ודרך הסתכלות שונה,
ואת בוחרת להעלב ואולי לכעוס ולהשתריין במקום קורבני וכועס.

המצב שלך ושל הגיסות לא דומה ולא יהיה אף פעם זהה.
האחיות של בעלך נולדו כבנות של החמות.
מכאן את חייבת להבין שהרצון שלך למצוא את מקומך במשפחה לא
יקרה כי את תתבעי מהן צדק /משמעת /התחשבנות...
זכרי בעלך בחר בך- הם לא בחרו בך, ולא מחוייבות לקבל או להתנהג בהתאם לקודים או הגישה שלך
לחיים.

את יכולה לבחור דרך שתניב לך תוצאה באופן שונה.
חשבי האם הן מכירות אותך באמת?
האם היית רוצה שיאהבו אותך ? את היית רוצה להכיר אותן בצורה שונה?

האירוע שקרה מפורש על ידך כפגיעה בך, יכולה להיות אפשרות אחת שלא קשורה בך?
ממליצה לך לערוך עם עצמך בחינה מדוקדקת לאן פנייך מועדות?
מה את רוצה להשיג..
בהצלחה
אירית

mykal

New member
מענין אותי לברר אצלך,אפשרי?

היא אכן רוצה להיות במקום שהוא מכבד אאותה ואת בעלה,
מה כ"כ מופרך בזה?

היה לי קשה ולא ברור המשפט שכתבת, ואני מצטטת:
"זכרי בעלך בחר בך- הם לא בחרו בך, "
אז מה? היא לא בקשה שיעשו מה שהיא מבקשת,
היא מצפה אפילו לפי דבריך שיהיה לה מקום שוה כמו לאשת אחיו, למשל.
הן לא בחרו בה, הן לא אמורות לתת לה הרגשה של רצויה כי האח האהוב שלהן בחר בה?
הרי התוצאה של התנהגות דוחה שהן תפסדנה גם את האח.
לכן, האם האמירה הן לא בחרו--נותנת לה לגיטימציה לנתק,
הרי גם היא בחרה בו ולא בהן?

היא לא אמרה כמה תמונות

היו של האח ואשתו כזוג.
היא כתבה "מתוך 128 תמונות הם שמו 3 תמונות משותפות שלנו. של בעלי כמובן הם שמו, אבל בלעדיי. מהחתונה? מתוך 2500 תמונות שברשותם, הם שמו רק אחת. תמונות שלהן מהחתונה? ספרתי לפחות עשרים."
כלומר, היא השוותה את עצמה לבנות, לא לאשת האח.
אם תכתוב פה כמה תמונות היו של הזוג ההוא של האח ואשתו (לבד, לא עם הנכדים - אז סביר שהגיסה שם בגלל שרצו תמונה עם הנכדים של החמות), אפשר יהיה להשוות אולי אם היא מופלה ביחס אליה או לא.
אבל כשהיא משווה את עצמה לבנות של החמות זו השוואה לא הגיונית.

mykal

New member
שני דברים,

1)היא כבר כתבה שהיו הרבה יותק מ-3,
ובעי ני זה גם לא המספר זו האוירה.

2)אני לא כ"כ 'שמעתי' השואה לאחיות שלו אלא ההרגשה של הנידוי,
שלאחרים (לא לאחיות) יש הרבה יותר תמונות, ואת זה יזמו האחיות.
לכן הן מוזכרות.

ועוד משהו מהותי--כתבת שלאמא שלהן הילדים שלה והנכדים שלה,
יותר חשובים ואותם היא רוצה--הוה אומר שהכלה מיותרת--מנודה
שם בדיוק שם העלבון. וחבל שאת מתעלמת מזה.

אבל ברור שהילדים שלה

והנכדים שלה יותר חשובים, וברור שהם אלה שהיא רוצה לראות תמונות שלהם. זה לא אומר שהכלה מיותרת או מנודה - זה אומר שהיא לא בשר מבשרה, והיא באמת לא. זה לא צריך להעליב אותה - כך מתנהל העולם, וזה לא משהו ייחודי לה.
אם היו גוזרים את הכלה מהתמונות אפשר היה לומר שזה קצת מעליב, אולי. אבל לבחור בתמונה של הבת על פני תמונה של הבן ואשתו - סביר לחלוטין.
וזה גם לא שאין תמונות שלה - יש - אבל לא מספיק, לטעמה.

mykal

New member
את רצינית?

בואמת לעולם אינך עושה השואות?
באמת זה נורא פשוט להרגיש שבכאילו אין ברירה שמו איזה 3 תמונות?
באמת לא שדרו לה את מיותרת? עודפת?

לא הבנתי--סתם כתבו 'לא להתחשבן'--למי התכונו, אלי?

אני מתפלאה על הגישה של זה כלום--
אני חושבת שזכותה להבין, להעלב--אין ממי, כי הן קנאיות מגעילות, (בעיני)
ולחשב את הקשר בצורה מושכלת.

אינני אוהבת שעושים ממשהו שהוא כואב כאילו לא קרה--הייתי שם.
ולא עוד.

אני באמת באמת בטוחה

שלחמות אין שום עניין לראות את התמונות של כלתה. אני מכינה ברכות ראש השנה עם התמונה של הבנות - לפעמים החמות שלי מתלוננת שהבן שלה לא שם - אז בפעם האחרונה הכנסתי גם תמונה של אחת הבנות עם האבא שלה. לא כעסתי שהיא לא מתלוננת שאני לא שם - ברור לי לחלוטין שהיא רוצה לראות את הבן שלה ואת הנכדות שלה - אין פה מה להסתיר, ואני לא נעלבת אפילו טיפטיפה מזה שהיא לא מעוניינת לראות את התמונה שלי. בכלל בכלל לא. זה לא אומר אפילו שהיא לא אוהבת אותי - אנשים אוהבים גם את החברים שלהם, אבל לא תולים תמונות שלהם על הקיר ולא מביטים בהן.
יכול להיות שהן עשו את זה בכוונה כדי להכניס לה - אפילו סביר. אבל בהחלט יכול להיות מצב זהה לחלוטין - אותן תמונות בדיוק - שנעשה כי זו הייתה בחירה אותנטית של התמונות שנראה להן שהחמות תשמח להביט בהן, בלי שום כוונה לפגוע, ובלי שום קנאה, וכו'. אם זו הייתה המשפחה שלי, כאמור, היה מפתיע אותי לראות שם 3 תמונות שלנו כזוג. באמת קנינו מתישהו לסבתא של בעלי מסגרת כזאת - אין לי מושג אילו תמונות יש בה.

mykal

New member
אגיד לך כמה דברים,

1)זה שאת בוגרת ויש לך כבר ילדים, ולא נפגעת,
זו את וזה בסדר, ובהחלט נכון, אבל כאן מדובר בכלה צעירה.
2)היו 'רמיזות' לתכנית הזו, גם ההודעה בפורום המשפחתי, גם כנראה דברו בענין,
כי האחיניות 'קלטו' שזה מה שהיא הגיבה --באמת תאם את מה שדברו, (זה שקוף --אין להן רוח הקודש)
3)אני מניחה שהיה דיספרופורציה בולט בין הכמויות של התמונות של כולם לבין שלה.
4)החמות לא שמחה איתה, ולא צריכה את התמונות שלה--זו אמירה לא נעימה.
ויש הבדל אם את מכינה אלבום הילדות שלך, ולא שמה עצמך,
לבין אם מישהו החליט שאת מיותרת. ועובדה שאת ציינת שהיא שואלת על בעלך ולא עליך,

והדבר האחרון והכי קשור לכאן, וכתבתי אותו כבר בתגובתי הראשונה,
ברור לי שזו לא פעם ראשונה ולא התנהגות בודדת, אלא כנראה ברצף,
ואז הגיע גם הארוע הזה. שכשכולם שמחים עם האח הבכור ומשפחתו--
ואותה--הזיזו הצידה.
אני מבינה שהיא מרגישה רע.היך.א רק צריכה הרבה התגברות וחכמה להמש

למעלה