זה לא מה שאני הבנתי -
היא כתבה "לחמותי היה יומולדת והן אספו מאה שקל מכל אחד כדי לקנות לה מתנה-מסגרת דיגיטלית עם תמונות של המשפחה וכמובן שלה מכל העשורים וכו'." מזה הבנתי שזה היה רעיון שלהן, לא שהרעיון עלה בוואטסאפ. הן העלו את הרעיון, וביקשו מכולם שישלחו תמונות, והן תבחרנה. זה משהו מאוד נפוץ שמישהו מכין תמונה ואוסף תמונות מאנשים, ואז הוא בוחר מהן (בשלוף אני זוכרת שעשו את זה לסבתא של בעלי, לאמא שלי, לאח שלי, לנו לפני החתונה, וכו' - אף אחד לא התלונן שלא שמו מספיק תמונות מאלה שהוא שלח - ברור שמי שמארגן את המתנה בוחר).
בוואטסאפ נעשה הארגון של שליחת התמונות, ושם הן כתבו לא להתחשבן: "רשמתי בקבוצה בוואטסאפ, נא לא להתחשבן עם המספרים של התמונות, תמיד אפשר להוסיף"
ואז היא באה אליי ואמרה לי שהיא ידעה שאני אתלונן על זה, לכן היא הודיעה מראש בוואטסאפ.
אם היא הייתה חושבת שהיו צריכים לבחור את כל התמונות שהיא שלחה או שזה מה שהוחלט מראש, היא הייתה כותבת פה "הן ביקשו 40 תמונות, שלחתי והן שמו רק 3". לא נראה לי שזה מה שהיא חשבה או שזה מה שקרה - היא פשוט ציפתה שיכניסו יותר תמונות של שניהם. זה בכלל לא משנה כמה תמונות היא שלחה או כמה זמן היא הקדישה לזה