הבנתי, אני מתייחס לדברים הטובים שבו ולא רק לשלילים ויש מהכו
ל.על הרצון שלו לשנות את המצב, על הביקרות שלו על היחס להאוטיסטים, בקשר להשמצות שלו כלפיך, אני אמרתי
לך וגם לו אז שאני בעד יזמות בעד השיגות, ואני אומר גם פה עכשיו שאני גם רוצה להצליח בחיי באופן שנראה מקובל.
שלא השתמע מדברי שאני לא רוצה להצליח בכל מיני דברים שאראנה מכנה " קקה", בקשר לבעיה אני רואה פה בעיה.
זה נכון, אבל אני לא מבין אותה לכן אני לא מגיב, אני לא מבין למה הוא חושב כך, כי אלף הוא אומר שהוא חיי את אותם חיים.
ואז הוא פרש, היה מתכנת וכו וכו, ואז הוא ראה שאותה דרףך לא מתאימה לו, ואז לפי מה שהבנתי זה גרם לו לשנוא את המצלחנות

וכל זה. זה מה שאני הבנתי, אבל מי אמר שזה נכון? אראנה הוא אדם מורכב לפחות כך אני חושב, בקשר עליך בוודאי שאני לא
מסכים איתו, אני גם אמרתי לו אז באותו דיון, שמע אראנה הוא לא חבר שלי באופן מה שנקרא שנקרא חברות, קשה לי להסביר
את זה, זה לא חברות מה שהולך איתו, אבל זה עמוק אפילו יותר, ואז אני נמצא במצב קשה כי אני לא מסכים איתו בקשר עליך
כי אותך אני באמת אוהב אפילו בתור חבר, אבל הוא כמו בר פלוגתא לאותם השקפות שאני דוגל בהם ואני מכבד אותו מאוד

בתור אדם אבל הקשר שונה, אני בעצם נמצא בקופליט עצום, אתה לא מבין אותי, בין אתה ובין אראנה, אז אני נשאר בצד.
שמתחיל להיות אש אני לא תופס צד, בקשר לאחרון בשאלות, לא אני לא היה לי טוב עם מה שהוא כתב, ואני לא אשכח,
אבל אני לא ימחוק -אותו מעולמי אני יכול לכתוב דבר כנגד מה שהוא אמר או לא לכתוב כלום כדאי לא להיכנס לוויכול
שלא יצא ממנו כלום, אמרתי לך אי אפשר לגרום לאראנה לא לכתוב כך, הוא ישאר אותו דבר, והוא מאמין בדרך הזאת.
ואני לא ידבר על הקיר, אז אני דן איתו על נושאים שיש לנו מכנה משותף בחשיבה, זה לא אומר שאני יסכם איתו על הכול.
אבל יש בי תכונה שהיא אולי נאבית, אחי קורא לזה " לאמין לכולם" והוא לא מתכוון שאני מטומטם שלא מבדיל בין
טוב לרע, אלה שאני בכוח מנסה לחפש דבר טוב בדבר שברור שהוא רע, אז גם פה זה דומה, כי בארנה יש הרבה
מאוד צדדים מאוד מאוד לא נחמדים, מאוד באמת זה אכן לא נעים לראות מה שהוא כתב עליך, אבל אני יודע שאני
לא יכול לעשות כלום, אז לסיכום: אני משתדל לראות בכל אדם גם טוב ולא להתעלם מהרע, אולי זה נראה כך אבל
זה ממש לא מה שקורה בפועל.