זה קשה לראות אותם כך, והנט ראו בנו פגם לא -אדם
כי הם ממש תלוים בין האמת שלהם לאמת של החברה העקומה : כי אם היה להם קל לוותר ולהיות כמו כולם.
אז בסדר נכנעו : אבל באופן ברור זה קשה להם, כי הם לא הם ,ושאני רואה אותך או עוד חברים שיש פה שרואים
כמוני באוטיזם דבר יפה, אני קורא לאוטיסטים אצלי הנפש, לא מבינים אותי שאני מכנה אותם כך, חושבים שאני מגזים.
בעני טוב לב ואוטיסטיות זה המאפיין המרכזי, אבל החברה העקומה ראתה בנו פסיכופתים גם אני חושב כך על עצמי
פעמים רבות : לא אני מושלם מבחינה של קבלה עצמית כי בסופו של דבר אני מושפע מהחברה, מה שאני לא רואה בי
זה פגם, כי אני רואה אותנו כאדם פשוטו כמשמעו, והם רואים בנו בעל פגם שצריך לתקן כדאי להיות אדם, שיבינו את
זה הורים כי הם לא מבינים את המשמעות ,והמשמעות היא עקרם של דברים, בכל הטיפולים וכו וכו, שמרגע זה ילדם
אינו אדם, אלה פגם בו וצריך לתקן על מנת שהיה אדם באותו צבע כפי שהאדם הנורמטיבי רואה בעצמו ללא פגם, כך
האוטיסט רואה בעצמו פגום בגלל שהחדירו לראשו שהוא פוגם, זה פסיכלוגי - פילוסופי ואישי, ואז שנתנער מן כל האזיקים
והשלשלות, נוכל להיות אדם, כי כרגע אנו לא אדם פשוט לא, קיצוני בעניהם, כפי שהלבנים חשבו שחורי העור הם אדם
נחות כך הנטים רואים בנו בני אדם נחותים שצריך לשנות כדאי שנהיה אדם כצלמם כדומתם ללא פגם, וזו יהירות, גזענות.
וכסילות, זוהי דעתי.