בתוך הספקטרום

ronschap

New member
עוד אוסף שקרים ובבלת

אם אני לא כותב את זה סימן שזה לא שלי ולא אני.
אני פעם טענתי ששילוב לא צריך להיות הדדי? מי שמייחס זאת אלי שקרן.
תמיד הצבעתי על הצורך בהדדיות.
אתה זה שתמידהנגדת לשילוב כי זה ביטוי לכניעה לממסד.

arana1

New member
מתנגד למה שאתה ודומיך טועים להגדיר כשילוב

ועובדה שאינך מסוגל בכלל להבין ששילוב הוא לא רק מה שאתה ובבוני המקצוע מסמנים ככזה
שיש עוד הרבה דרכים טובות ושונות ויחודיות יותר לשלב אנשים בחברה מלבד זאת שעוקבת בדיוק אחר המסלול המוסכם על כולם

schlomitsmile

Member
מנהל
עובדתית ענית כרגע, למשל

לשניכם: כל עוד אתם מצליחים לשמור על ענייניות
לבקר בשיא החריפות את דברי האחר-
הכל טוב.
ברגע שהדברים מרתיחים אותכם
ואתם נסחפים להשתלחויות אישיות
אנא חידלו להגיב זה לזה
אני ממש שונאת למחוק

הבעיה היא בצורה לא בתוכן ואין בעיה והתוכן מהותי והצורה שולית

אין לי בעיה עם מילותיו של אראנה : הצורה שלו היא כנה : יש שכינו את גישתו כקשה - כאלימה אני לא רואה את זה כך.
אני אין לי בעיה עם גידופים: יש לי בעיה עם מילה טובה בזמן שהסכין תקוע לך בגב, זה דבר אופני לנטי שהוא במהותו
צבוע ולא מודע לכך אפילו, הנט הטיפוסי רואה כלפי חוץ ולא כלפי פנים: את הדעות שלי על בני אדם אני לא אחשוף פה
שוב. כי יודעים מה אני חושב אבל בשתי מילים : לבני אדם נורמטיבים בעני יש מאפינים כמו-נאציזם והמבין יבין.

ronschap

New member
אגב לטעון שאני נגדמסלולים אלטרנטיביםזה שקר

גס?
כי זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות.
אני רק חושב שהם צריכים להיו מציאותיים

arana1

New member
ובגלל שאתה אלוהים אז אתה קובע את גבולות המציאות

ronschap

New member
למה אתה מדבר על עצמך בגוף שני?

כי אתה זה שמתיימר להבין את כולם ולדעת מראש מה מתאים להם.
ממש יכולות על אנושיות.

arana1

New member
אני ? אני היחיד שלא עושה את זה כאן

לא אני דוחס אנשים לפתרונות מסריחים
רק אתה והאנשים שאתה מעריץ עושים את זה
כל מה שאני מנסה לעשות זה לברר מה זה אוטיזם
כדי שאפשר יהיה לפחות להתחיל לחשוב על שילוב אמיתי

ronschap

New member
זה מה שאתה עושה כל הזמן. רק דוחה פתרונות והצעות של ממש

כי זה כניעה לממסד.

אני קורא לזה כך : התאמת מלבושך לבגדי חברך שהמידה שונה.

פיזית והן מבחינת טעם : הוא לא יחיד בעצם אנו בעמדת מיעוט : מהיכרות שלי עם הקהילה הרבה אוטיסטים.
חושבים שהם דפוקים וצרכים לשנות את עצמם ולהתאם לחברה, וזה בדיוק מתאים לכותרת שלי, כי זה לא מתאים
אבל כך הוא היה חלק מאותו קבוצה, אז הוא מוכן לוותר על טעמו בשביל להתאם את עצמו לחברה, אני לא מופתע.
אני מדבר עם בני אדם גזענים שחושבים שהם נאורים: בעני החברה היא גזענית מכף רגל עד ראש, ומזוהמת בכל חלק
וחלק, ורוב רובם9 של האנשים הם גזענים רק לא מודעים בכך, בעני זאת בעיה קשה, ואני לא יודע איך לפותר אותה
.

arana1

New member
זו הבעייה הכי קשה

רק לפני יומיים ניסיתי לרמוז לאוטיסטית אחת ששפכה את ליבה שישנה אפשרות שהיא אינה לקויה, שחלק גדול מבעיות הסנכרון החברתי שלה לא נובעות רק מזה שהיא פגומה,
אכלתי כזה לינ'ץ שחבל לך על הזמן
וזה בקבוצה שמתהדרת להיות קבוצה סגורה הבטוחה לאוטיסטים

אני מבין את מורכבות המצב אבל לפעמים דווקא בגלל זה מגיע הזמן לומר שנמאס, שצריך לחתוך, וכמו שכתבת, כל עוד האוטיסטים עצמם לא יגדלו 'ביצים' ויתארגנו על משהו שדומה לחוט שדרה שום דבר לא ישתנה לטובה

הנ"ט הם כל כך גזענים שהם בכלל לא תופשים שהם כאלה
לפחות אתה רואה את זה זה גם משהו

זה קשה לראות אותם כך, והנט ראו בנו פגם לא -אדם

כי הם ממש תלוים בין האמת שלהם לאמת של החברה העקומה : כי אם היה להם קל לוותר ולהיות כמו כולם.
אז בסדר נכנעו : אבל באופן ברור זה קשה להם, כי הם לא הם ,ושאני רואה אותך או עוד חברים שיש פה שרואים
כמוני באוטיזם דבר יפה, אני קורא לאוטיסטים אצלי הנפש, לא מבינים אותי שאני מכנה אותם כך, חושבים שאני מגזים.
בעני טוב לב ואוטיסטיות זה המאפיין המרכזי, אבל החברה העקומה ראתה בנו פסיכופתים גם אני חושב כך על עצמי
פעמים רבות : לא אני מושלם מבחינה של קבלה עצמית כי בסופו של דבר אני מושפע מהחברה, מה שאני לא רואה בי
זה פגם, כי אני רואה אותנו כאדם פשוטו כמשמעו, והם רואים בנו בעל פגם שצריך לתקן כדאי להיות אדם, שיבינו את
זה הורים כי הם לא מבינים את המשמעות ,והמשמעות היא עקרם של דברים, בכל הטיפולים וכו וכו, שמרגע זה ילדם
אינו אדם, אלה פגם בו וצריך לתקן על מנת שהיה אדם באותו צבע כפי שהאדם הנורמטיבי רואה בעצמו ללא פגם, כך
האוטיסט רואה בעצמו פגום בגלל שהחדירו לראשו שהוא פוגם, זה פסיכלוגי - פילוסופי ואישי, ואז שנתנער מן כל האזיקים
והשלשלות, נוכל להיות אדם, כי כרגע אנו לא אדם פשוט לא, קיצוני בעניהם, כפי שהלבנים חשבו שחורי העור הם אדם
נחות כך הנטים רואים בנו בני אדם נחותים שצריך לשנות כדאי שנהיה אדם כצלמם כדומתם ללא פגם, וזו יהירות, גזענות.
וכסילות, זוהי דעתי.

בקשר להתחלה אני מסכים לחלוטין

ועל זה אני מדבר כבר הרבה מאוד זמן : הדברים שלך - הגיונים וברורים מאוד לא מבין מה הבעיה להבין זאת.
זה מאוד פשוט : לפחות מבחינה טכנית לישים את זה בשטח זה קשה אבל לא בלתי אפשרי.

ronschap

New member
אני מבין רק לא חושב שזה משמעותי ומהותי

מותר לי לא להסכים

arana1

New member
הבעייה היא ההבדל התהומי בין תוכן לצורה

הבדל שמתבטא באיך שהדברים נראים למי שמרגיש וחי אותם בכל מאוד מבפנים לבין מי שחווה אותם רק חיצונית, דרך ההגדרה,
והעובדה שמי שקובעים איך ומה ומתי הם אלה שרואים רק חיצונית היא המקור לסבל ולזוועה

עכשיו, לך תסביר דבר כזה לאנשים שלא מרגישים ולא מבינים כלום על הקיום האוטיסטי
בדיוק בגלל שכל מה שהם רואים זה רק את ההגדרות אז דברים שלך מובנים מאליהם בשבילם זה רק סיסמאות

זאת בעיה קשה שבעני היא קצר בתקשורת

גם בתוך הקהילה הנורמטיבית, בני אדם לצערי הם יצורים שדואגים לעצמם ומבינים את עצמם ואת הדומה להם: כמו
שאמרת מה שמובן לנו נראה כמו סיסמא: וזה נובע מכסילות כי הדברים שאנו אומרים הם עמוקים ופילוסופים מאוד.
הם לא תקפים רק לאוטיזם: אלה לכלל האנושות, שאני אומר הבנה אני מתכוון להכלה רב כוונית ולא חד צדדית.
הבעיה שהם מצפים שאנו נבין אותם והם לא אותנו : ואנו נשתנה והם ישארו אותו דבר, זה דיקטטורה ובעני בני
אדם נורמטיבים יש להם השקפה נאצית, לא אלימה כפי שאותם נאצים ולא השמדה פיזית, אלה גזע עליון וגזע
נחות מחינה זאת, בני אדם הם בלתי נסבלים גזענים ושפלים: והגדרות מראות באופן מוכח עד כמה הם יצורים
טכנים: וזאת בעיה שנקראת רדידות ומחשבה צרה, אדם חכם רואה לפי הרובד הפנימי אדם כסיל רואה את החיצוני
ואת כלפי חוץ, הביעיה שהעולם הפוך ואנו הטיפשים והם החכמים: וזאת בעיה שצריך לפתור.

למעלה