ביי אנגלדנר

מה שמוזר זה שהיא התעקשה שהיא אומרת נכון

והאשימה את טל שהוא לא אינטרנשנל!! פתטית. שתעוף כבר על טיל.

מה לא נכון במה שהיא אמרה?

כמון בעברית, כומין באנגלית... איפה לא נכון בדיוק? זה שטל לא הבין שכמון באנגלית זה כומין זו בעיה אחרת :/

חחחחח אז כמעט כל המש' לא נכונים...

את יודעת כמה מילים לועזיות יש במשפטים עבריים? אז כולם טועים...? אין דבר כזה לא נכון כי המשפט בעברית ויש מילה באנגלית, אם כך אז כל המרצים במדינת ישראל שוגים חח :) בחיי היומיום אנו משתמשים המון במילים לועזיות בתוך משפט זה קביל וזה מוכר, אין בזה פסול כנ"ל לגבי אביגיל שדוחפת מילה באנגלית בכל הזדמנות..

Matsman

New member
בחיי, זאת הייתה היציאה של החיים

איך שאנגלנדר תיקן אותה- ואומרים "כמון" ליאורה, לא "כומין", תלמדי לדבר. "באמת חבל שאתה לא מספיק אינטרנטשונאל טל" אינטרנשונאל.

daniel si

New member
דוקא לא

הדס קוראת את המפה היא יודעת שזיו מלא באמרות כמו "הקם להורגך השכם להורגו" "משלם במזומן ומהר" וכל הבולשיט הזה היא יודעת שאם היא תיתפס מצביעה לזיו היא תמצא את עצמה על הכוונת שלו במוקדם או במאוחר אז היא מתחנפת בצורה הזאת

זו הצבעה 'פרווה'...

הדס לא רצתה להצביע לאף אחד מהברית שלה: שי, חנוך, טל א., ריקי. היא כנראה הבינה שלא כדאי לה להצביע לטלכו, זיו - ואם אלה ילכו - טום ואוהד. מה שנשאר זה או ליאורה או ליעד או אביגיל, ונראה לי שהיא הלכה על 'לבזבז' את הקול שלה על מישהי שבטוח לא תודח, אבל היא לא 'לקחה צד' במלחמת זיו בשי....

yellow38

New member
"יש דברים נסתרים, לא נבין לא נידע

נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה. לא צריך כול דבר לחקור ולשאול. לפעמים גם מותר לא לדעת הכול." גם אני שואל את אותה שאלה ואין לי תשובה.

yellow38

New member
אולי היא ניסתה לסכסך בין אביגיל לליאורה

אולי היא רצתה שאביגיל תחשוב שליאורה הצביעה נגדה

osh360

New member
לא טל ../images/Emo7.gif

איך הוא עף !!אוף לא שווה לראות בלעדיו יותר ואני בתמימותי חשבתי שטומי ואביגיל ישנו את עורם ויצביעו לזיו ומה ריקי והדס קשורות?תצביעו נגד זיו,ואם זה היה עוזר וטום אביגיל או אוהד היו משנים את ההצבעה?! אני שונאת את ליאורה !! אחרי מה שהוא עושה בשבילם ככה היא אומרת על טל?הוא ממש מסתכן בשביל כל השבט,אחרי שורצים להדיח אותו ובסוף מחלק לכולם...איזה גבר.
וזיו באמת כמו בובליל. טל]-: ממש יהיה חסר בלעדיו.. והוא צודק בטח יעריכו אותו כשהוא לא יהיה באי.

mika32

New member
גם לי חבל שהוא עף מסיבה אחת פשוטה

יש שם אנשים כמו ליעד אוהד וליאורה שהיו צריכים ללכת לפניו לדעתי.

למעלה