ביי אנגלדנר

נתי

הגועל נפש שציינת לא קשור לערכים ולא קשור לכלום, ונכון, ליעד, שאני באמת לא מחבבת אותה, היא באמת איומה - אבל לא נראה לי שמישהו צופה בתוכנית בכדי לראות מישהו שיורק, אבל אקשן ומתח עדיפים על אני ראוי, אני ערכי, אני מוריד קוקוס. אנגלנדר חביב אבל לטעמי לא ידע לשחק את המשחק ולא ידע להילחם, הוא פשוט לא מספיק מתוחכם.

Mark902

New member
*אתה. אני לא בת.

אני מסכים ב100% עם מה שאיכות כתבה. די להתחסדות הזאת, אנו הצופים רוצים לראות אקשן ולא את כל ההתייפיפות הזאת של האני ישר, אני לא רימיתי, אני לא שיקרתי, אני לא קיללתי. It's boring, נקודה סוף פסוק. אנשים בפורום הזה ראו יותר מדי "האח הגדול" וחושבים שהישרדות זהו אותו משחק. צר לי לאכזבם, אך לא. בהישרדות אין כללי התנהגות מאחר וזהו משחק שלא מתבסס על ערכי יושר וכבוד. אם אתה רוצה לראות איכות, תצפה באנשים מחוץ למשחק. הצופים לא באים לצפות בהתנהגות מנומסת אלא בהישרדות. גם האנשים הישרים כביכול שאתה כ"כ אוהב, מקללים. ההבדל בינם לבין אלה ש"מתנהגים בגסות" (הרשה לי לומר, אעלק) הוא שהם מקללים ומתנהגים בגסות רוח בסתר, בניגוד לגסי הרוח האמיתיים (לטענתך) שאומרים את כל האמת בפרצוף. ושנינו מבינים שמדובר בזיו, שבחר להגיד את האמת בפרצוף מאשר לשבת בשקט ולהתחסד. דוגמא: ריקי, הדס וכו'. אין מה להתלונן. יש כאלה שמבטאים את גסות הרוח שלהם בתוך ליבם ויש כאלה שמוציאים הכל החוצה. בקשר לאנגלנדר, הוא אכן אחלה בחור ובנאדם טוב כפי שהוא הציג את עצמו במשחק. אין לי טענות כלפיו, העניין הוא שהוא לא עשה דברים כ"כ מעניינים. אבל זכור לך שדעתי היא דעתי ודעתך זו דעתך, אם אתה אוהב דברים כאלה אז אין לי מה לכתוב חוץ מלבריאות...

השורד

New member
אני רוצה לראות בידור ומתח

אז כן. זיו בהחלט מספק את הסחורה. הרבה יותר מאנגלנדר.

mika32

New member
טל הוא האחרון שמגיע לו ללכת

אני המומה מאביגיל ומטומי.

איזה אינטרס יש לטומי ולאביגייל

להשאיר את טל אנגלנדר במשחק. הרי אם הוא מגיע לשלשייה הסופית יש לו סיכוי גדול לזכות. המטרה של אביגייל וטומי זה שהם יזכו במקום הראשון ולא אף אחד אחר. הכי טוב להגיע לשלשייה הסופית עם מתמודדים שמעוררים אנטיגוניזם (זיו,ליאורה) בקרב המושבעים.

mika32

New member
שניהם

מדברים כל הזמן על המוסר וכו'.... לזה התכוונתי. מבחינת אינטרס אז ברור שעדיף להגיע עם זיו ואפילו עם שי

איזה מחויבות יש לטומי ולאביגייל כלפי טל א'

נכון שטל א' בחור משכמו ומעלה אך דוקא זה קצת צבוע מצידו של טל א' לאחר שתכנן ביחד עם זיו (שימי לב שאז זיו לא היה כזה משוקץ מבחינתו) להדיח את טומי ואת אבגייל . רק לאחר שזיו בחר לא להדיח את טומי ואבגייל נזכר פתאום טל א' בשותפות הגורל עם טומי ואבגייל.

אתם עסוקים בטל... אותי יותר מדהים ומצחיק..

האי יכולת וורבלית של ליעד... היא כ"כ... כ"כ.... אין לי מילים

mika32

New member
../images/Emo13.gif ליעד קורעת אותי מצחוק

כמה עילגות בבן אדם אחד, אבל היא לפחות משעשעת

idanoosh17

New member
ליעד נשאהר הדבר הכי יפה על האי ../images/Emo99.gif

תצחקו עליה כמה שאתן רוצות!

למעלה