נראה לי שהם מאוהבים כמו יונים מצווחות בשובך
M mika32 New member 5/11/09 #55 חחחחחחחחחחח אוף איתך אם שמת לב אז במועצת שבט היא אמרה "חנוך לא חבר שלי" התפלק לה כנראה
N nik name New member 5/11/09 #80 ../images/Emo12.gif יוזמת דהרמה הגיעו גם לשם? (אם לא הבנת,הכוונה לאבודים)
א איכות סביבתית New member 5/11/09 #109 ההארה הזו באה מתוך שינה, נראה לי קמתי לשתות, ופתאום נזכרתי, וישר רצתי למחשב, וכולם אומרים שאני מכורה להישרדות מה פתאום? סתם מעלילים עלי עלילות
ההארה הזו באה מתוך שינה, נראה לי קמתי לשתות, ופתאום נזכרתי, וישר רצתי למחשב, וכולם אומרים שאני מכורה להישרדות מה פתאום? סתם מעלילים עלי עלילות
א איכות סביבתית New member 5/11/09 #140 באמת הזכרת לי עכשיו גמילה ../images/Emo13.gif ההוא שמתוודה שהוא מכור, וכל הקבוצה: אנחנו אוהבים אותך
M mika32 New member 5/11/09 #142 לזה בדיוק הייתה הכוונה ../images/Emo13.gif וזה בסדר לא רק את זה כולנו ככה
T The Small LoLiTa New member 5/11/09 #141 מה מוזר? כמון בעברית.. כומין באנגלית... מה בדיוק מוזר שהיא מדברת באנגלית? כי אולי היא חיה שם כמה שנים טובות : /
מה מוזר? כמון בעברית.. כומין באנגלית... מה בדיוק מוזר שהיא מדברת באנגלית? כי אולי היא חיה שם כמה שנים טובות : /
א איכות סביבתית New member 5/11/09 #148 אבל היא מדברת היטב בעברית אז היא זוכרת את השפה אבל כמון שכחה? לא נראה לי