ביי אנגלדנר

ביי אנגלדנר ../images/Emo14.gif

איך זה קרה?! איך העיפו את המתמודד הכי שווה?!?!!?!? אני מוחה
בשרשור הזה אתם מוזמנים להיפרד מטל
אני מזועזעת מכך שטומי "הערכי" הצביע לו. וגם אביגיל. טיפשה. שבט של מעפנים.

בזכות הפרק הזה אני לא רואה יותר הישרדות

כל פרומו מראים משהו אחד ואז קורה משהו אחר. זיו נגד שי ובסוף טל אף. כל שבוע מראים משהו בפרומו וקורה משהו אחר. על ה*** שלי שאני אמשיך לעקוב אחרי השקרים האלה. אין. זיו לא עף אז אני לא רואה יותר. אם אני ארצה לראות את הצ'חצ'חים האלה אני אלך לשבת עם המנהלתי בבסיס שלי... שקרנים. עונה חרא, אנשים גרועים. עונה 2 הכי טובה.

idanoosh17

New member
../images/Emo6.gif למה ציפית?

שהם יספיילרו לך בפרומו מה יהיה? המטרה זה לבלבל את הצופה וליצור מתח!

יש ליצור מתח

ויש להגיד משהו אחד ובכלל קורה משהו אחר. הם פשוט משקרים לצופה. גם ככה רק חפשתי תירוץ, חרא של עונה. זה הפך לפורנו רך, בחיי. בעונה הבאה גם יצלמו אותם בסתר מתחת לבגדים..

mika32

New member
מבינה אותך

זה באמת מתסכל שהאנשים הטובים הולכים והאנשים עם הפה הגדול כמו זיו שלא תורמים כלום לשבט נשארים.

mika32

New member
תורמים לשואו של הצופים זה כן

למרות שזיו עם אימרות השפר שלו די נמאס

Jason2

New member
זה נכון

אני אוהב הרבה יותר מהלכים שנעשים בשקט ומאחורי הגב מאשר כאלה עם הרבה רעש וצלצולים.

mika32

New member
זיו כולו רעש וצילצולים

בעוד מי שמנווט זה טלכו בגלל זה אין לי בכלל הערכה לזיו.

Mark902

New member
זיו הוא הבדרן

אמנם הוא לא זה שמנהל את המשחק (טלכו), אבל אין ספק שהוא משעשע מאוד. אם לא את כל הצופים, אז חלק מהם לפחות.
מי בא לאבא?

mika32

New member
בהתחלה זה שיעשע

אבל גם בדיחה מצחיקה היא טובה רק בפעם הראשונה המשפטים שלו חוזרים על עצמם כמו מנטרה כמה אפשר כבר לצחוק מזה

Mark902

New member
אולי, אבל אי אפשר שלא להעלות חיוך מסגנון

הדיבור וההתנהגות שלו

davidhamelech17

New member
זיו הוא אסטרטג מטומטם

בגלל שאני בחיים לא ראיתי דבר כזה לא בפורמט הישראלי ובטח שלא באמריקאי שמישהו (זיו) מספר לחבר הברית האויבת על היתרון המספרי שיש לו ועל זה שרוצה להדיח מישהו מהברית השנייה (אנגלנדר)...פשוט טמטום, המהלך הכי מפגר שראיתי בתולדות הישרדות אבל טלכו אסטרטג טוב..חחח ליד המצלמה הוא אומר שהוא מפסיד באתגרים כדי להראות חולשה..חח כאילו הוא חזק? הוא טוב רק בריצה

גם במשימת הזכרון הוא הפסיד

על ההתחלה (ואל תגיד לי שהוא שכח מתי הוא איבד את הבתולים) וכבר ראינו שהוא היה בטינאגו שוא חזק בזכרון.

niro62

New member
שהם אמרו שזה יהיה שי נגד זיו

הם התכוונו שזה יהיה קרב בין הברית של שי לשל זיו וזה מה שבאת היה.מה רצית שהם יגידו שזה בין זיו לאנטלנגר ומיכיוון שאנטלנגדר לא קשור שם בכלל היה ישר ברור שהוא הולך הביתה

גרינקו

New member
שועל עגורן אתה גזען

מי אתה חושב את עצמך שתכנה את המנהלתי בבסיס צחצחים? אני משוכנע שאתה גובניק בקריה כי עם היית עם" הצחצחים" בגולני כנראה שלא היה לך זמן לראות השרדות

למעלה