ביי אנגלדנר

babylon4

New member
האמת שיש משהו בדבריך

אני ממזמן הפסקתי להאמין לפרומואים. עוד מתקופת הרוץ משה רוץ שבסוף זאת סתם הייתה תחרות ריצה בשביל הכייף....

עצוב ביותר

אבל לא ברורה לי ההצבעות של הדס וריקי? הן לא רצו להדיח גם את זיו???????????????

בגלל שטל בכה אז הם ישנו את ההצבעה שלהם?

ב-ס-ד-ר! ומה חדש שהבנים בחבורת שי לא משתפים את הבנות בהצבעה? והן כ"כ סתומות ותמימות שזה יותר פתטי

X יו יו S

New member
לא

נגיד גם עם אביגיל בהדחה של טל בן דוד לא יודעו מי מצביעה עד שהיא הצביעה ובכלל לפי דעתי אוהד וטומי היו צריכים להצביע נגד זיו נראה לי יש לי שהיה להם יותר סיכוי עם שי חנוך וטל מאשר עם טלכו וזיו

AdMish

New member
את ריקי לא מעניין מה הרוב בוחר...............

היא משתוקקת להעיף את ליאורה גם אם תצטרך למכור את כל משפחתה........חחח, אבל לא הולך לה

מה הקשר

בשלבים אלה המודחים הראשונים הם האנשים הכי איכותיים שמהווים איום. כך שזה מעלה גדולה לטל שהוא עכשיו הולך.

idanoosh17

New member
חחחח תימחי!

נו באמת! שחקנים לא למדו מ2 עונות קודמות שאי אפשר להיות יפי נפש ולקוות שאנשים יהיו כנים ואמניים והכל יהיה שמח ומאושר בשבט? זה הישרדות! שורדים בכל דרך, ולא רק מהקור- הכי קשה לשרוד מאנשים- כל הדחה תפגע במתמודד אחד לפחות אם לא גם בחברים שלו. אז ביי ביי טל!

הם לא יכולים ללמוד מעונה קודמת...

ולהפיק לקחים מכיוון שאת העונה ה3 התחילו לצלם שהעונה ה2 היתה אצלנו על המסך! צילום העונה ה3 התחיל עוד לפני שבעונה 2 אצלנו על המסך לא היה עדיין איחוד...

זו לא אותה מנטליות.....

זה לא שווה ערך בכלל... חבורת שי חייה בסרט שבארץ מעריכים יושרה וערכיות מה שהם לא הבינו שאנו רוצים לראות משחק אסטרטגי, יושרה וערכיות נראה בסדרות אחרות!

לא את עונה 4 לא התחילו לצלם...

והסיבה העיקרית היא שלא יודעים מה יהיה סופו של הערוץ על אף שעונה 4 כביכול מתוכננת....

אורישקי

New member
תודה אלוהים

נו בחיאת.מה טיפשה אלוהים יישמור יד להיות כל כך צדקנים. אז אביגיל וטומי ממש צריכים לקחת את אנגלדר לגמר.וואוו אני ממש בטוח שהם יקבלו את המיליון

1Shir

New member
שכחת את ריקי

אני מתה שהדס תעוף אבל אני חוששת שיש לה סיכוי טוב להגיע לגמר. היא יודעת לקרוא את המפה ולהתחבר למי שצריך.

למעלה