ביי אנגלדנר

Mark902

New member
../images/Emo45.gif

היא בהחלט תגיע למקום יותר טוב במשחק, זה בזכות היכולת שלה להיות תמימה, חמודה, מתוקה בפני אנשים מתי שצריך. בתחילת המשחק הייתי בטוח שהיא 100% תמימה וחמודה כמו שהיא התנהגה. אני רק מקווה שהיא תעוף מהר, אין לי סבלנות אליה...

השורד

New member
הדס תגיע לגמר על תקן ניצבת ותפסיד שם

שקוף. אף אחד לא מעריך אותה ולא יצביע לה גם אם תגיע לגמר. ולכן היא אף פעם לא תהיה על הכוונת...

את חושבת על איך הדיחו אותו כי הוא "שווה"

ואת קוראת להם מעפנים חחחח תפנימי/ו השרדות זה לא משחק ערכי זה משחק אסטרטגי ומי שחושב שהוא יכול לנצח את המשחק ע"י ערכיות יושרה וכו' הוא היום יושב בחבר המושבעים הוא ונוספים לו.. המושבעים הנוספים מעונות קודמות! צאו מהבועה אי אפשר להשאר טהור וערכי במשחק הזה!

niro62

New member
מסכים איתך שזיו עבר את הגבלות

אבל הניסיונות של אנטלנגר להפוף את עצמו לקדוש שמנסים לדפוק אותו היו ממש פטתים ומעצבנים מה ציפית שסתם ככה ישיארו אותך במשחק? חייבים לך משהו? הפאק היחידי של העונה הזאת שיש כלכך הרבה אנשים שחושבים שערכיות ויושרה וצדק טהור יביאו להם את המיליון כמו: אנטלנגדר, הדס, ריקי, חנוך, תומי, אוהד. אבל מה אכפת לי אני ראיתי מספיק עונות כדי לדעת שהמקום היחידי הטמטום שלהם יוביל אותם זה הכיסא בחבר המושבעים

yellow38

New member
אוהד ?

אוהד תיכנן ללכת עם בן דוויד וטומי ואחר כך לבגוד בהם. הוא לא ניסה להיות ערכי.

mika32

New member
מסכימה איתך זיו באמת דוחה

ומתנהג בגסות ובביריונות שזה יותר גרוע

X יו יו S

New member
למה הם מנסים לשכנע את טומי אוהד ואביגיל

ולא טורחים לעדכן את ריקי והדס נגד מי הם מצבעים

נמשל

New member
כי כנראה שהיה ברור להם שההצבעה סגורה

ושטומי ואוהד או אביגיל לא משנים כיוון ולכן העדיפו להצביע למי שהם לא אוהבים באמת מצד שני מדובר בריקי והדס ("איך אפשר להדיח את טל? הוא מביא קוקוסים!"), לא הגאוניות הכי גדולות של המשחק, כך שאין פה הרבה הפתעה

התאמצתי, אבל לא יורדת לי דמעה מהעין ../images/Emo13.gif

כאילו, מה? בסדר, אתה מטפס כמו קוף ומוריד קוקוסים. על זה אתה מתבסס? זה מה שיגרום להם לא להדיח אותך? אוף. יאללה, ביי!

Mark902

New member
../images/Emo45.gif

לא חבל לי על הדחתו. ת'כלס, הוא היה "יותר מדי" מושלם. העיקר שעבדאן גיסנו נשאר
ודבר נוסף, מה הקטע של ה"ערכים"? לא נמאס להם לשגע לנו, הצופים, את השכל? הנה; למשל, במועצת השבט קיבלנו נאום מתחסד ומגעיל של ריקי לאחר שטלכו דיבר בנושא. רואים שהיא באה כדי להיות האמא הטובה והנחמדה של כולם ולא לשחק. מצ'עממת!

נתי153

New member
וכל פרק את רוצה לראות אנשים דוחים

שמקללים, יורקים, מפליצים ומתנהגים בגסות רוח שלא נדבר על ליעד שה' ירחם עליה .. זה מה שבאמת מעניין אותך? קצת איכות לא תזיק...... איי אנגלדר אין דברים כאלה באמת.

למעלה