ביי אנגלדנר

השורד

New member
אוהד הוא אחד השחקנים היותר טובים שם

הוא עוד לא אמר את המילה האחרונה. אולי היחיד שמהווה כרגע איום על טלכו מלבד שי. בטח שעולה על אנגלנדר בכמה רמות.

grafika

New member
חבורה של דפקטים שמפחדים מהצל של עצמם

רק חנוך וטל הצביעו נגד זיו .השאר נמושות. ואפילו טיפשים

grafika

New member
לזיו הייתה אפשרות למנוע ממישהו להצביע והוא

בחר בשי כך שהוא לא הצביע.

grafika

New member
עכשיו תגשי לראות ותתכונני לבחינה../images/Emo3.gif

נקל עלייך בשאלון אמריקאי

mika32

New member
זה היה הרגע בו זיפזתי לרוקדים עם כוכבים../images/Emo13.gif

mika32

New member
חנוך וטל

שני אנשים ערכיים שאני מאד אוהבת אבל לצערי לא מתאים להם לשחק בהשרדות

mika32

New member
מהבחינה הפיזית

שניהם השורדים האמיתיים את חנוך אני מעריצה על היכולת שלו לעמוד במשימות אבל מה לעשות, במשחק הזה צריך להיות גם צבועים ושקרנים כדי להצליח כמו זיו וטלכו

חנוך באמת אדם משכמו ומעלה

אך את זיו הוא מכיר כבר 30 יום ועמד על קנקנו.זה לא הפריע לו כאשר זיו היה בתוך הברית 7 נגד 5 ששי ארגן. פתאום נפתחו לו העניים עד כמה זיו בלתי נסבל. אגב כל הבעיות של הברית של חנוך ושי נבעה משגעון גדלות ושובניזם. איך אבי (אחרי שאינה וטל ירוק הודחו) מהווה איום גדול יותר על הברית מאשר ליאורה. איך הם החליטו שליאורה איתם בברית כאשר כל הפעולות שלהם כולן הרחיקו אותה כמו שחנוך אמר לה "זה טבעי שאנשים נדחקים הצידה) ככה זה,מי שלא סופר אנשים סופו שלא יהיו לו מספיק אנשים בספירת מועצת השבט. זיו יכול להיות אדם בלתי נסבל,אך איך טלכו שחביב על כולם נכנס אצלך לקטגוריית המשוקצים.

mika32

New member
אני אתייחס לחלק האחרון שלך

זיו לדעתי הוא באמת בלתי נסבר והייתי אומרת שהוא אף גס רוח בהמי דיקטטור ובעל שגעון גדלות לא פחות מאשר שי בקשר לטלכו, הוא אסטרטג מעולה, אין ספק אבל הבן אדם צבוע ואני מתכוונת במקרה של ליאורה מתחנף אליה ובלב חושב אחרת אומר לה שתהיה איתם עד הסוף ומאחורי הגב צוחק עליה עם זיו, כעקרון אני שונאת אנשים כאלה אני מעדיפה אנשים כמו חנוך שאותו אני פשוט מעריצה

מכיון שאת מתעלמת מהחלק הראשון

אני מבין שאת מסכימה איתי ושי וחנוך שובנסטים. טלכו לא התחנף לאף אחד ,הוא פשוט דיבר אל ליאורה בגובה העניים ממקום של אנשים שווים. זיו (ולא טלכו) הבטיח לליאורה מקום בחמשייה האחרונה (זה לא עד הסוף..) ורק ימים יגידו אם ליאורה תגיע לחמשייה האחרונה.

mika32

New member
אני מסכימה חלקית

שי באמת שוביניסט ומגעיל על חנוך אני לא יכולה להגיד דבר כזה כי יש לו רק בעיה עם ליאורה והבעיה כנראה לא קשורה למשחק אלא למשהו שהיה ביניהם לפני המשחק כי הם הכירו קודם בקשר לטלכו אז בפירוש ראו אותו יושב עם זיו ומספר את הבדיחה שלו על האידיוט אם אתה זוכר ומתכוון לליאורה, אבל אני מבינה שזה המשחק וככה צריך להתנהג מזל שאני לא שם אני כל כך ישרה שהיו מעיפים אותי ברגע
שיהיה לך בוקר נפלא

השורד

New member
../images/Emo45.gif משפט גדול

"מי שלא סופר אנשים סופו שלא יהיו לו מספיק אנשים בספירת מועצת השבט"

חנוך וטל א אפסים במשחק ההשרדות.

הם וגם הדס וריקי לא הפנימו שלא באו לקייטנה. לכפר נופש של הצופים. חנוף טל א' הדס וריקי מטטים של ממש. רק שי הגדיר זאת ישירות למצלמה שצריך לשקר בשביל האינטרסים האישיים. ולדעתי טל כהן הגדיר זאת הכי נכון במועצת השבט. זה משחק של כיסאות מוזיקליים וצריך להעיף על מנת להתקדם במשחק. ומעבר לכך צריך לתכנון ולחשוב קדימה על כל צעד. ולדעת איך ומתי להגיב. הוא לא צבוע. הוא תכמן ושקרן לפי כללי המשחק. לפעם צריך להתכופף שיש רוח חזקה. אחרת נשברים.

למעלה