ביי אנגלדנר

דיוד: כמה אתה צפוי. ולא מקורי. תתבגר. תלמד.

באמת לא מובן מה האבססיביות שלך לשינאת טלכו. אז או שאתה אחד המתמודדים. או קשור להם משפחתית. או סתם דפוק בראש. אינך מבין את המשחק. וזה משחק!. וצריך לשחק !!! ואחת הדרכים זה לשנות פרצופים ולהתאים עצמך למצבים. להיות כל הזמן מפוקס על המטרה. להיות אדם. (שים לב שטלכו לא פוגע באף אחד !! ואחת !!!) ולא להעביר לפסים אישיים. בקיצור תתבגר תלמד ותפנים : טלכו מספר 1 העונה.

davidlev0255

New member
לזלזל במועמדים ולהנהן בראש "ליציאות" של עבדאן

זה לפגוע איזה זלזול היה כששט באבוב פשוט גועל נפש הוא הסכסכן הכי גדול שסיסכך על אוהד לפני כל השבט

שוב אני רואה שצריך להסביר לך כל מהלך. כנס כנס

1. טלכו מראש לא רצה לבצע את המשימה. גם הגדיר מדוע. זה שלא השתתף לא פגע באף אחד. אולי חוץ ממך וציפיותך. 2. שט באבוב. אז מה.:) נהנה מהחיים. גם הבנות שטו. מראש הוא לא על תקן הפיזיות. ומי שלא הבין זאת עדיין חי בסרט. השרדות זה חשיבה. ואולי גם ההפקה צריכה הייתה להבין... במקום 20 אלף משימות הצלת טל א'. 3. טלכו הוא סכסכן. תכמן וגם שקרן. אבל עושה זאת, במסגרת כללי המשחק !. לא פוגע באחרים. הכל בחשיבה טובה. בקור רוח. לא מעצבים (כמו זיו). חושב על כל מילה. על כל מהלך. זה אם אתה לא מבין : נקרא תכנון. אסטרטגיה. דיוד: לפני מאתה מגיב. תחשוב בבקשה חביבי.... שיהיה לך יום רגוע.

davidlev0255

New member
כמה הערות:

1. טלכו = חלש , עצלן ולא אוהב ולא יכול להתמודד עם אתגרים פיזיים 2. רגע, ומה עם טל א' היה זוכה בקביעה מי לא יצביע? ואז נניח במזל או בשכועים היה גורם ל כמה חברי ברית לערוק? גם אז טלקו היה רגוע?? ושליו ? לא היה חסר הרבה... 3. נכון , טלקו הוא סכסן , תכמן צבוע ושקרן ואתי זה מגעיל הקור רוח שלו = יהירות

לא הקשבת...

1. אתה טועה. אי רצון מתוכנן לא שווה אי יכולת. 2. אם לסבתא היו גלגלים. 3. יש גלולות נגד זה ומסתבר שגם לא הפנמת. וזו תשובתי האחרונה לסבב זה. לא נראה לי שתקלוט.

davidlev0255

New member
1זה מזכיר את התלמידים שנכשלו / לא הצליחו

במבחן , אז הם אומרים, לא כיוונתי לציון הזה והזה וכו' בחייך הבן אדם נקניק

mika32

New member
חנוך לא אפס בוא לא נגזים

גם טלכו לא אפס אבל יש בו משהו שמעצבן אותי אבל טוב עבור השרדות.

המינוח "אפס" התייחס רק למשחקו בהישרדות.

והוא באמת פישל. גם שיקר (שקרן שנוח לו ודובר אמת שנוח לו) לא מכירים את הבן אדם בחיים האמתיים וחבל. אולי הגיע הזמן לפרוס לנו יותר מידע באמת על כל אחד. טלכו לטעמי האישי: מוביל. חושב. מבצע מהלכים. לעיתים יש בו משהו מעצבן. אבל הס"כ שלו הרבה יותר חיובי מכל שאר המועמדים. לי הוא יוצר עיניין. תמיד שווה שלמוע אותו. ושים לב שאינו פוגע ומעליב אישית אף אחד.

חנוך יומרני, וטלכו חכם

חנוך שתלטן בצורה בלתי רגילה, מותר לו לשקר, אך כשמישהו אחר משקר הוא מתפוצץ מעצבים. טלכו חכם, מנהל את העיניינים אך מקפיד ללכת מתחת לרד"ר, כדי שלא יכוונו אליו את האש. זיו עושה טעות אחת גדולה (הוא שנוי במחלוקת אצלי, לעתים דוחה אותי עם העריצות שלו ולעתים משעשע אותי) הוא משתולל שם על כולם, וברגע האמת כשיצטרכו לבחור את הזוכה, אנשים לא יבחרו בו, הוא בעצם גם במקרה זה עושה לטלכו את העבודה. שוב, בגלל הטיפשות של ההפקה הישראלית, אזי טלכו יפסיד קולות כי המשתתפים יראו כעת שהוא היה לא פחות מניאק.... אך לולא הצפייה בתכנית, המושבעים היו בוחרים בו ללא ספק לו עמד מול זיו או שי לבד. יאללה, שחנוך יעוף כבר!

למעלה