ביי אנגלדנר

נתחיל בזה שתצאו מהסרט של "הראוי"

כי ראויים לא מנצחים בהישרדות מי הטיפש שיגיע איתם לגמר בדיוק? זה הפסד ברור ע"ע עידן חביב ע"ע חנוך ע"ע מושיק וכו'.... לגבי טל אנגלנדר איך הוא בדיוק הפך לראוי ? מה הוא בדיוק עשה? כל המשימות הוא הפסיד לטומי, ברית אחת הוא לא יצר, מהלך 1 הוא לא ביצע איך בדיוק הוא ראוי כי הוא למד לטפס על עץ? או כי הוא חתיך ערכי ותמים? נו באמת...

למה הוא ראוי בדיוק / במה? כנסו ותבינו שלא....

טל אנגלנדר = הגעתי יום אחד לאי, ראיתי אנשים אז דיברתי איתם ואז אמרתי... המ.. צריך לקטוף קוקוס אז טיפסתי על העץ והופ קוקוס.... ואז שרצו להדיח אותי אמרתי שאני "חזק" וצריכים אותי... אבל אז ניצלתי ועברתי שבט... בשבט השני שלחו אותי לדו קרב מול טומי ושם הפסדתי... ואז שלחו אותי שוב.. ושוב הפסדתי... ואז שוב.. הפסדתי ואז שוב.. הפסדתי ואז שוב.... כן הגיע איחוד.. ואז... היתה משימה והייתי צריך ת'חסינות אבל מה... (נו תנחשו....) שוב הפסדתי ולמי.... (נו תנחשו) כמובן...! לטומי! ושסימנו אותי להדחה.. אז אמרתי טוב אטפס על העץ כי בזה אני טוב.. ואקטוף קוקוס.. אז קטפתי קוקוס ומ"הערכיות" שבי חילקתי לכללל השבט כי.. אני "חזק" ואני.... ואני.. המ... המ.. קוטף קוקוסים? כן נו.. ואז במועצת שבט הבנתי שמדיחים אותי אז.....התחננתי על חיי, כן ממש.. כמעט ובכיתי... ואז אמרתי אבל "אני ערכי" אבל אני "ישר" וממש ממש התחננתי לאביגיל אמרתי... שאני אכיר לה בן זוג לאוהד ממש ממש הבטחתי שאעזור לו בלימודי משפטים ולזה שהביס אותי בכל הזדמנות.. דיברתי על ערכים וכבוד אבל נחשו מה...להם היה שכל ולא קנו את הבכיינות שלי ולכן.... הודחתי! כי.. כי... כי... אני פשוט טל אנגלנדר = חתיך תמים וקוטף קוקוסים.. אבל לא יותר מזה :) ועכשיו ברצינות.... על מה הוא ראוי בחייאת זומזום חחחחחח

|דחוףמישהו יודע אם חס ושלום קרה משהו לחנוך???

ראיתי חלק מפרומו שאומר שקרה לו משהו מישהו יודע?

mika32

New member
ליאורה ומירב זה לא כל כך פרגיות

זה יותר תרנגולות

את כל כך שבויה בקונספציה

שמוכרים לך בערוץ 10. חנוך סך הכל די שובניסט (ראו את זה במהלך המשחק) ובחיים הפרטיים שלו הוא אופרטוניסט והדוניסט כמו כולנו. אם את נראית ממש טוב -אז יש לך מה להציע לחנוך.אם לא אז שבי בשקט.

mika32

New member
הבן אדם גרוש אז מותר לו

למה שלא יהנה מהחיים? חנוך נראה טוב, הוא משכיל הוא עבר מספיק בחיים עכשיו הוא רוצה להנות למה לא לפרגן לו?

מה כואב לך ספרדי כפול

בגלל שהוא נכה הוא צריך לצאת עם כונפה? הוא מתנהג כמו כל גבר רגיל וגם כמו כל אישה רגילה כולנו רוצים אנשים יפים ומי שיגיד לך אחרת הוא מתחסד ראית פעם גבר שיגיד שהוא רוצה לצאת עם מכוערת אתה כזה מתחסד!

אני מתחסד

חנוך באמת עושה רושם של אחלה בן אדם משכמו ומעלה חנוך במהלך המשחק עשה כמה טעויות פולטיות שהביאו אותו למצבו העגום במשחק. מה שמפריע לי זה שברגע שסכנת ההדחה עומדת מעל ראשו הוא פתאום מתחפר בטיעונים של צדק ומוסר (ואני שואל מה הקשר??). איך ההדחה של טומי מוסרית יותר מההדחה של טל א' אנשים פה מעריצים את חנוך ....ואני רואה אדם שלא יודע להפסיד בכבוד כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת חנוך כמו כולנו בסך הכל דואג לטובתו האישית -אין פה ענין למוסר וערכיות.

השורד

New member
מה נראה לך?

שנתנו לו להיות לבד שם ויקחו סיכון שבאמת יקרה לו משהו?

frid1

New member
עוד פאשלה של העריכה

במועצת השבט רגע לפני ההדחה כשיצאו לפרסומות האחרונות והראו מה יהיה אחריהן,ראו את גיא זוארץ מסובב את הפתק האחרון ואת טל אנגלנדר מתכונן לקום...כך שהיה ברור שהוא זה שיודח,אני לא מבין את זה..תוכנית שעולה כל כך הרבה כסף ,אי אפשר להקפיד על העריכה?

mmeny

New member
../images/Emo23.gifדי כבר עם הערכיות הזאת,ואני אוהב את זיו

די כבר עם הערכיות הזאת,אפשר לחשוב ששי הוא צדיק הדור,ואביגיל לא בגדה בחברים הכי טובים שלה. נגיד ידיחו את זיו,את מי ידיחו אח"כ את טומי?אוהד?אביגיל?חנוך?,כולם בני אדם וכולם באו לנצח. החברים הצביעו למען האינטרס האישי שלהם וזהו. ליאורה מגעילה לי תתחת,בטח עם הדיבור שלה,הגניבה שלה,והחוצפה שלה. זיו מצחיק אותי,והחיוך העצבני שלו שכולם מתים לדפוק את בובליל פשוט מצחיק אותי.

לא מובנת ה"אסטרטגיה" המפגרת של זיו

בחשיבה שהוא רוצה לזכות במליון ש"ח ולהיות השורד האחרון - הוא לא פועל בחכמה בכלל.קודם כל אף אחד לא הולך להצביע בשבילו אם הוא מגיע לגמר ( וכנראה זה מה שיקרה... ), עם איך שהוא מדבר על שאר המתמודדים, ההתנהלות שלו באי... רק זה יגרום לו להפסיד את המשחק.באמת נראה לו שמישהו מהעשר אחרונים הולך להצביע לו?מי בדיוק?בטמטומו הוא גרם להדחתם של אלה שאמורים בסוף להצביע לו בגמר ולהחליט אם הוא השורד האחרון או לא. אם כבר האסטרטג הטוב ביותר זה טלכו. חבל באמת על אנגלנדר שהיה הפייבוריט שלי לאורך כל הדרך.

Imai

New member
עוד תראי אותו במושבעים

ובכלל אין מה לעשות, לכל אחד מהשחקנים יש אינטרסים משלהם. מי שעכשיו היה מצטרף לברית השנייה הוא סתם היה במיעוט עליה. ובכלל עם כל הדיבורים וההתייפיופים, אנגלדנר בטח היה בין הראשונים לעוף מהברית שלו. וזה לא היה נחשב למלוכלך עם כל הדיבורים של חנוך וריקי על ערכים? גם אני לא קונה את הקישקושים על טום, ואוהד לא להעיף משהו בגלל שהוא "ערכי", ולהעדיף אחד "מלוכלך", עליהם לעשות מה שלדעתם לא נוגד את האינטרסים שלהם.

למעלה