בזכות שמירת שבת

דידית

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo185.gif../images/Emo188.gif../images/Emo13.gif

גל נעים

New member
הם טעו,זה המשיח,זה המשגיח!.

והוא לוקח הרבה הרבה כסף בשביל שזה יהיה "מהדרין"... (על חבלי כביסה "מהדרין" שמעת?, אפילו יש קו אוטובוס "מהדרין", עוד מעט ילדים חילוניים יקראו "ילד כשר רגיל או טרייף" וילדים חרדיים יקראו "ילדי גלאט-מהדרין יוצאים כל השיטות גם לשיטת המחמירים כבית יוסף" וגם יהיו משגיחים מיוחדים שלא מספיק שהם מקבלים ה-מ-ו-ן כסף בשביל לדחוף פעם בשעה את האצבע העבה שלהם לכדירת החומוס שח"ו לא תצוץ שם תולעת משי-זהב אלא הם צריכים "השלמת הכנסה"...
ושוב-אידך זיל ועדיין לא גמרתי. (לכשאגמור אסיים ואודיע)

דידית

New member
707 הוא בן דוד של המשיח לא?

ןלפי הבקשה האחרונה שלו הוא ביקש להפסיק לכתוב לו מכתבים. למה? כי הוא מפחד מאנטרקס
דידית. <מכירה בדיחה של חבדניקים ומתלהבת>

דידית

New member
הגלאי מערכות שלו יותר משוכלל

ככה זה אלוהימים הם לוקחים את כל הצעצועים הטובים לעצמם.

הדבר האמיתי..

אנשים יש לכם חוצפה, מה זו עזות המצח הזו??? המשיח הוא אדם מאד עסוק.. אתם יודעים כמה הכנות יש לו... מה הוא יכול להתייצב לכל גחמה של מיסיונר? יש טיפולי 10,000 לחמור (הוא לא מפסיק לשלשל...) צריך להפיל את בהמק"ש משמים (זה חתיכת פרוייקט) קצת סבלנות... ודידית, עם כל הכבוד והערכה - אני מחכה לדבר האמיתי!

דידית

New member
אנחנו מדברות על אותו אחד?

לא כי פשוט אני מדברת על המשיח! אני לא צוחקת איתך! ידיד מאד טוב שלי נסע לחו"ל קוראים לו מוטי משיח ואני מתגעגעת אליו ואחכה לו בכל יום שיבוא. ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו! דידית.

משה אתה לא קיפוד../images/Emo110.gif

אתה סתם דפוק!! הגעת למקום הנכון! אם יש משהו שאנחנו ב א מ ת מתגעגעים אליו זו הכפיה הדתית הנפלאה כ"כ והידיעה שיש מישהו שיודע בדיוק מה אנחנו צריכים לעשות כדי שיהיה לנו טוב, בכל זאת מדרכי שלום אני מזמין אותך לעשות איתי 2 שבתות (אנחנו זה עדיין הרוב - ואחרי רבים להטות) אני מאמין שאולי אם תנסה את האלטרנטיבה אולי כבר לא יבער לך להביא את המשיח כ"כ מהר (כולה אתה מחכה איזה 5,700 שנה - סבלנות, מה קרה?!, החפזון מהשטן - לא מהמשיח). >מהמצפה בסבלנות לישועה ולגאולה ובביאת משיח צדקנו במהרה בימינו אמן<

דידית

New member
אז מה חננקה? שנזמין אותו ליום שישי?

רק אני מפחדת שהוא כל כך יאהב את זה עד שבסוף הוא לא ינסה להביא את המשיח. ואז אין סוס לבן ואין חתיכים. ועכשיו שאני חושבת על אולי נמנה את עייף למשיח כי יש לו את הסוס הכי יפה בעיר! טוב הוא אמנם לא לבן ויש עליו עכבישים שמפחידים ילדים קטנים אבל הוא ללא ספק יפה ועושה הרבה רעש ככה שלא חיבים אפילו להביא חצוצרות ואת כל הלויים לא צריך לחפש. עייף לשלטון! <דידית עדין מושפעת מהפרימריס של המפד"ל>

דידית האחת והיחידה

אם הקיפוד בא איתנו סופ"ש אחד בלבד לא רק שהוא לא רוצה משיח יותר, אלא שאם הוא בא הוא דורס אותו עם החמור של עיייף. חוצמזה אני רוצה לגלות לך משו בסוד, אבל אל תגלי למשה כי הוא עלול להשתגע, אי שם בשנות הגלות הקשות והרבות טעינו בחישוב ובספירה והתאריך בו העכו"מ היהודים "שומרים שבת" חל בכלל ביום ראשון/שני כך שלשמור את זה זה קצת כמו לקבל ב... לא יוצאים ילדים ולא בא משיח. מצד שלישי אם את ואני ביחד בסופ"ש אז גם משה וגם המשיח יכולים ללכת ל- 1,000 עזאזלים!!! (עיייף דוקא יוכל לקפוץ לקידוש או משהו)

למעלה