בזכות שמירת שבת

משה45

New member
ל-דידית

לדידית שמירת יום כפור מחייבת אותך לא להדליק אש ביום כפור , לא לבשל ביום כפור , לא לכתוב ביום כפור, ולא לנסוע ביום כפור , השאלה היא האם את מוכנה לשמור על קדושת יום הכפורים כפי שציינתי לך בהודעה זאת?

חניבעל.

New member
מה?????????

את כל אלה חייבים חשמור? אי אפשר לוותר על משהו? <לאיפה הוא חושב שהוא הגיע
>

משה45

New member
שאלה ל-דידית

לדידית שמירת יום כפור מחייבת אותך לא להדליק אש ביום כפור , לא לבשל ביום כפור , לא לכתוב ביום כפור, ולא לנסוע ביום כפור , השאלה היא האם את מוכנה לשמור על קדושת יום הכפורים כפי שציינתי לך בהודעה זאת

חלקיהו

New member
שכחת עוד משהוא

שגם אסור להתמשמש לא חושב שלמישהוא יכול לעמוד בזה ,לא ?

דידית

New member
תשובה ל- משה45

זה בסדר הבנתי אותך בפעם הראשונה לא צריך כל דבר לכתוב פעמים. אין בעיה אני לא אדליק לא אש ולא מדורה. אבל לסוע ברכב זה לא אש נכון? אני גם לא אבשל אשים הכל במיקרוגל במיוחד בשבילך, אני יכולה גם לא לכתוב ממש יום אחד זה בסדר אבל רק בפורום אני אקליד לא אכתוב. אגב שכחת לציין את ענין האוכל אז אם אתה מוותר לי על זה אז באמת שאין בעיה. ואני לא הבנתי עד היום בכלל למה אומרים שיום כיפור זה יום קשה. אוהבים אותך משה 45 תבוא לבקר מדי פעם. דידית.

אפשר לפי הרבנית השכונתית שלנו?

ואם תתמהמה דידית תהיה כבר אדמו"רית ואז היא תגיד לרב השכונתי מה לעשות ואז הוא יגיד לך מה לעשות ואז יפסקו השטויות האלה ובא לציון גואל אפילו בלי שמירת שבת אחת! כל אחד ותסריט הגאולה שלו...

משה45

New member
שבת קודש

אם ישראל שומרים 2 שבתות מיד כולנו נגאלים ולכן הפתרון הוא שמירת שבת כהלכתא על כל פרטיה ודקדוקיה , ועל מנת לעזור בכך יש להקים משמרות שבת בכל מקום ומקום אשר יפעלו בהתאם להוראות הרבנים המקומיים כל משמרת שבת בכל אתר ואתר תפקידה יהיה למנוע חילולי שבת בכל איזור ואיזור לפי הוראת הרבנים המקומיים . צריך להבין כי משמרת השבת באיזור מגורינו תעזור לנו להמנע מחילול שבת , והיא תסביר לנו את החשיבות הגדולה של שמירת שבת כהלכתא. משמרת השבת תפעל אך ורק לפי הוראות הרב המקומי ובהתאם להלכה. אנחנו נזכה לגאולה שלמה בזכות שמירת שבת כהלכתא על ידי כל כלל ישראל

משה לא מוותר...

חברים כנראה שלמשה יש יסוד של אמת בדבריו
בואו כולנו נעזוב את הבלי העולם הזה ונראה לעולם מאיפה משתין הגיפלטע פיש, על כולנו מוטלת חובת ההוכחה, ודווקא עלינו "פורקי עול" למינהו. תחשבו איזה כיף זה יכול להיות: נפגשים במזבח פעם בשבוע (תחליף ל"טיש"?), משחקים בחמור לבן, נשים חוזרות למקומן הראוי (יאללה ביציות לפעולה...) אח, למה עזבנו??? משה, הצילינו....

זה לא כל כך פשוט, משה!

אני לא מוכן שאיזה רב אשכנזי ווז ווז יחליט בשבילי על חילול שבת. אני דורש רב עירקי!

גל נעים

New member
איייייי מוישה שלי,גואל צדק שלי!.

ברוך בואך לעיירה הקטנה, מיד יתכנסו אנשי שלומי ישראל לבית המדרש המחוזי לקבלת עול מלכות שמיים ותפילת יוכ"ק לרגל ביאתך לעיירה. מיד גם יבוא הבאלאגועלע וירכיב אותך על העגלה ויקח אותך למחוזות העיירה הרחוקים להשמיע את בשורתך בחוצות העיר. אח!, חזרנו לימים הטובים!-שבהם היה רב אחד ובידו שבט ברזל שבו הוא רודה בעם!. איזה יופי!,ממש כמו מסיבת אסיד!-אבל יותר טוב!. ישר כח!,ושוב-תודה על הרעיון הנפלא!, <גל לא מבין איך מישהו לא חשב על זה קודם> "הצביעו לכנסת "מ.ש.ה"-תנועת הרבנים הישראלית למען טוהר מחנה השבת של ילדינו"

מספר שאלות לי וחשובות

1. אמרת שזה הפתרון אבל לא ראיתי שציינת מה הבעייה. וכי יש תועלת בפתרון ללא בעייה ? כי אם זה הולך ככה אז הפתרון הוא 16. אני מניח שתמצא כמה בעיות שהפתרון 16 מתאים להן. 2. ניסו את הפתרון הזה בעבר ? אם ניסו ולא הצליח אז כנראה שזה לא פותר את הבעייה. אם לא ניסו אז כנראה שזה לא יכול לעבוד. וכי הדורות שקדמו לנו היו טיפשים ? 3. מאחר ואין לי כוונה לשמור שבת, אולי תוריד אותי מהקבוצה ששמה ישראל ? 4. כיצד תוכלנה משמרות השבת לוודא שלא יתבצע חילול שבת שלא בתחום מושב ? 5. כתבת מה יקרה אם תשמרנה 2 שבתות. לא כתבת מה יקרה אם לא תשמרנה. גם לא כתבת מה יקרה אם אחרי אותן שתי שבתות נחזור לחלל שבת. אפעס נראה לי שזה לא יסתכם בשתיים. 6. השתכנעתי שמשמרת שבת באיזור מגוריך תעזור לך להמנע מלחלל שבת. תתחיל בזה שבאיזור מגורייך לא יזרקו אבנים בשבת איזה שבת או שתיים ואז נשקול להרחיב את ההסדר הלאה.

לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42 היא תשובה כמנהג הגויים המשמשים כטרמפיסטים בגלקסיה ולהזכירך, בספר האמור חוללה השבת תרי"ג + שס"ה + רמ"ח פעמים

גל נעים

New member
היי תרגעו!-זה בכלל מניין ח"י כפלים!

כתוכניתו של האדמו"ר התימני ארוך הזקן ובעל האנטנה:מרן אבי אבות הקדושה אמנון יצחק יבל"חיוטןועכ"כגהי"חמצ!. ומי שאומר שאין הדבר כמנין ח"י כפליים הרי זה מרים יד בתורת משה ונקרא כופר ואפיקורוס ודינו בסקילע!. והמשיב אבות על בנים (אני מתאר איך נראים האבות על הבנים...) יזכה לשפע מנהרות אפרסמון גן עדן וישב בחופה (של F16?) כל ימיו ויקנא בצדיקים של החופה מלמעלה (דלעילא) וירק קליפות פיצוחים על החופות דלתתא וישרוק לשופט במחצית ויאמר עם כל הכוונות :"השופט בן יונה". ואידך זיל ועוד לא גמרתי.

זהירות ../images/Emo70.gif

כל המושיב אבות על בנים, מסתכן בגלוי עריות. וכדאי שיכוין ליבו באמירת הפסוק: "שלום על ישראל" ואם נמנה על עדת הישרים (סטרייט בלע"ז) יהדר בתפילת העמידה: "שים שלום, טובה, ברכה, חיים, חן... עלינו ועל כל ישראל..."

elani9

New member
יבדל לחיים טובים ומאושרים ו...

וע"כ"כגהי"חמצ מה ההמשך ?לא הבנתי .

למעלה