בזכות שמירת שבת

טוב

New member
כן, לא נדע.

אבל גם על יעל העליון אמרו שהיא נפלה מהמרפסת. חוץ מזה, ביננו, הסיפורים על ההתאבדות הרבה יותר מסעירים, ונותנים פרנסה למבקרי הספרות, בחיפוש רמזים על ההתאבדות בשירתה. "אפילו הספרים בחדר, השקט(?) והעצוב, הם ידעו היא לא בסדר, היא הולכת לבלי שוב.. היא הולכת לבלי שוב..."

../images/Emo23.gif

"חכו נא עוד רגע, היא כבר מסיימת עוד רגע וסוף, האורות כבים הלילה איננו רק ארץ רודמת לפעמים הוא פשוט סתם שירים יפים" (כרגיל אני מקווה שהציטוט מדויק)

טוב

New member
משומד, תביא איזה עיצה

למה אני כל פעם רואה הודעות כאילו הם חדשות, עם שמש, אפילו שכבר קראתי אותם? יש איזה פתרון בתפוז היום?

הם בודקים עכשיו את המערכת

בשבועות האחרונים הם ניסו כל מיני שיטות חיווי, על ידי שמש ועל ידי צורות אחרות. היו כל מיני ניסוים שראיתי בפורומים שונים. המערכת עדיין לא מתפקדת. בתפוז החליטו להוריד את החיווי שהיה עד עכשיו. עד השבוע האחרון, תפוז שרתי תפוז ניהלו את ההודעות באקספלורר. כלומר, כל פעם שנכנסת לפורום, השרת בדק באיזה הודעות היית כבר ולפי זה הוא הציג את השמש. ההנהלה טוענת שזה מאוד מכביד על השרתים וזה גרם לקריסות רבות. החליטו שהדפדפן ינהל את הקוקיס כמו בכל אתר אחר, וזה גורם לעומס על הדפדפן (ניתן לראות תקיעות וקריסות אצל משתמשים שונים, גם אצלי). כיום, השמש מופיעה רק על הודעות חדשות בנות 12 שעות, בין אם פתחת את ההודעה ובין אם לא. המצב אינו מושלם, כאמור, אך אני יודע שהם עובדים על פתרונות. ובינתיים: בבחירות הבאות תצביעי ייִדישלאַנד.

טוב

New member
תודה מאמי

בקיצור ממה שהבנתי אין מה לעשות, ותפוז עובדים על זה. ודרך אגב, בטח שאני אצביע יידישלנד. מה שתגיד.

משה45

New member
ל-דידית

לפחות דבר אחד טוב בתגובתך האחרונה , את לא נוסעת ביום כפור ושומרת על היום הקדוש הזה וגם זו לטובה.

משה45

New member
ל-דידית -- שאלה?

מה כוונתך במילים שכתבת " צר לי לאכזב אותך "

דידית

New member
ל-משה45 --תשובה:

צר- מלשון צער ואם מאד תרצה צרה, אני מרגישה צער.לדוגמא: צר היה לי לפגוע בה" לי- זאת מילת שיכות שמתקשרת בדרך כלל למילה אני.לדוגמא: "רציתי שתכיני לי את התיק לבית הספר." לאכזב- מלשון אכזבה, בדרך כלל שבן אדם מצפה למשהו אחד ובסוף מגלה משהו אחר. לדוגמא: מאד התאכזבתי שלא באת אתמול חיכיתי לך כל כך הרבה זמן" אותך- תשלים לבד כי אין לי כח להמשיך. עכשיו הייתי יותר מובנת? ובכלל תדע שאלוהים לא צריך בכלל להסביר את עצמו מספיק שהוא מצטער והוא רחום וחנון. דידית.

ל-דידית --שאלה:

איזה גרפומניה תפסה אותך הבוקר? לא רק אותך, למען האמת, אלא את חברי הפורום בכלל...

זה לא שאלוהים לא צריכה להסביר

פשוט אים אלוהים הייתה מסבירה הכל. מה היה לתלמידי החכמים (חז"ל) לעשות כל היום? ומה היו כותבים בתלמוד?

דידית

New member
דוקא לא!

אני כתבתי כמה דברים קטנים על דף ונתתי למשה (רבנו לא 45!) לשמור לי על זה לרגע, מאותו זמן המצב יצא מכלל שליטה, אני כתבתי משהו ולא היה לי כח להתחיל להסביר, והם נתנו לזה הסברים ככל העולה על רוחם. כל קשר בין חז"ל, התלמוד והמכתבים שלי הוא מקרי בהחלט! דידית אלוהית. <אין לה מושג בעצמה מה נפל עליה הבוקר>

משה45

New member
ל-דידית

האם את מוכנה לשמור על יום כפור , לא על מנת בצע כסף , אלא כדי לקיים מצווה קדושה זו.

למשה -- שאלה?

תמורת איזה מחיר תהיה מוכן לאכול חזיר ביום כיפור? ואל תיתמם! הרי כולנו יודעים שזו רק שאלה של מחיר! אז יאללה, תגיד מחיר!

תשובה:

עכשיו משה החמוד הולך לעשות "קידוש השם" גדול ולהגיד שתמורת כל הון שבעולם הוא לא יחלל שבת. כמה פתטי.

דידית

New member
כן אני מסכימה לשמור על יום כיפור,

לא על מנת בצע כסף אלא כדי לקיים מצווה קדושה זאת. אבל זה לא אומר שאני צריכה לצום ולהתפלל נכון? סתומרת לא אכפת לי לשמור על יום כיפור, אני מסכימה אפילו לברך ביום הזה על כל דבר שאני יאכל ואני מסכימה לפני שאני אצא לחוף היום להלביש בגד קצת יותר חגיגי. זה בסדר? כי את זה אני מסכימה לעשות במיוחד בשבילך ועוד בחינם! דידית. <בדרך כלל התעריף שלי יותר גבוה מ8 מליון אבל עשיתי לך הנחה>

למעלה