בזכות שמירת שבת

הזכרת לי סיפור אמיתי

וסיפרתי אותו באחד ממפגשי הפורום לפני כשנה אני לא אחזור על הפרטים מסיבות הגיוניות אבל תודה שהזכרת לי ואני רציני

דידית

New member
אני גם חושבת שאני אלוהים

זה אומר שאני צריכה ללכת לבית משוגעים? מצד שני אם ללכת לבית משוגעים אז יש דברים קודמים למחשבה הזאת. כמו שהחלטתי לא להיות דתיה אז בטוח שאני משוגעת. או שאני ככה לא שומעת להורים שלי אז זה גם אומר שאני משוגעת. וזה שעברתי מקום ועזבתי את כולם אז מזה ברור שיש לי משהו משוגע. וואלה תגידו מי בכלל נורמלי בכדור הזה? דידית. <אני הוא אלוהים אני ולא אחר!> <מתי שאני אחליט לשלוח לכם את משיח תדעו שיצאתי מהשגעון>

גל נעים

New member
היי-את גם מגשימה משאלות?

כי אם את באמת מי שאת טוענת שאת... אני יכול לקבל חתימה?.פליז פליז פליז? (ואם אפשר לצרף לזה "אפטר שוק" אני אודה לך מאוד). אה כן..ואלוהים...תעשי שיהיה שלום בעולם, ושאני ארוויח הרבה כסף, אה ו-באמת לא ידעתי שאלוהים אישה! (או לשבוזיי "זהו-זה" -"חולצה ותקליט")

דידית

New member
חתימות כבר חילקתי עוד לפני

שהחלטתי לבוא ולהיות אלוהים. וכסף ושררה ואפטר שוק אינני נוהגת לחלק משום שאלוהים רק משגיח מלמעלה ואם אין אדם נוקף את אצבעו למטה אז אין מכריזין על כך מלמעלה. ואם אין אדם עושה השתדלות אין אלוהים עוזר לו אלא רק מסתכל מלמעלה ומחכה לו בסיבוב עם חתימה. ובמיוחד בשבילך אלוהים (שהוא בטח אישה אלא מה?) נותן לך חתימה מקורית אורגינלית. מוקדש באהבה לגל נעים: "כי ככה בא לי!" אלוהים אני ולא אחר אני ולא שליח ולא משיח. דידית.

גל נעים

New member
הייתי זקוק לזה...

כמו שאני "עובד" היום... (הבוס לא נמצא) ותאמיני לי-שלא היה מזיק לי עכשיו אפטר-שוק. בכל מקרה יש לי שאלה אלוהימית יקרה שלי: זה שאני כותב בפורום זה "גזל מעביד"? או שמא אני עושה מצווה גדולה למעביד שלי?. ועוד שאלה אלוהימית:כשאת צריכה לשירותים לאן את הולכת?.

דידית

New member
אז זהו שזה תלוי,

אם אתה כמוני שאתה עובד לפי הזמן שאתה צריך ואתה יושב על האינטרטנט בכל מקרה ורק קופץ לרפרש (למעט היום שהרפרוש הוא על קבע) אזי אין בזה גזל דמעביד. אבל אם אתה עובד על זמן הנץ החמה ולפני צאת הנשמה ולא פוגש את המעביד בשום אתר מינא אזי יש בזה משום אבק דאבק של גזל ולשון הרע אבל בגלל שאתה בני וקרוב לאלוהימית אני מתירה לך את זה ושלח אלי את הבוס במקרה של התפרצות ואזי אוריד התפרצות מאיזה הר געש. כך שבעצם אתה עושה רק טוב בעולם הבנת? בזכותך נמנעה כרגע התפרצות הר געש בזימבבווה! ולענין השירותים אלוהימיות לא הולכות לשירותים! מה לא ידעת? דידית. <בצעדי פרישה>

old friend

New member
למה המשיח לא בא ?

לפני 2000 שנה אלהים בא לבקר את היהודים ומאז מדביקים לו פה ילד שהוא לא מכיר... הם מוותרים עוד פעם להקרב לפה, מי יודע מה עכשיו ידביקו אותם

../images/Emo163.gifמשה 45 היקר!

המקור לדבריך בחז"ל. אבל כפי שידוע לך לחסר דברי הבל בחז"ל, אז איך נדע שזה נכון?

אי בבן דוד עסקינן...

אַי, כמה משיחים היו לאמא שלי בצפת! מה אתם יודעים? שם כל הגברים היו גורבאצ´ובים וכל הנשים- ראיסה-מאקסימובנות וכאן- איך לא?- משיחים. היה לה גם אחד שקיבל, מתֹקף היותו מלך המשיח, כמה היתרים מענינים ממלך מלכי המלכים הקב"ה: הבנאדם זלל דבר-אחר כאילו כלום, חילל שבת כמו גדול (שימו לב, מומנט מענין: אותו משיח שלמען בֹּאוֹ עלינו לשבת איש תחתיו ביום השבת מרביץ בקטע הזה טאָכעס אויפן טיש כאילו כך צריך להיות) ועבר על עוד מספר לאוין משובבי לאו ועשין עשישיים. בקיצור, די ייִדן פאַרפירן ווי זיי נאָר קענען ואלהים הולך, כנראה, להתאשפז אצל אמא שלי... אחלה יום יונה

למעלה