בזכות שמירת שבת

דידית

New member
בתחת?../images/Emo3.gif

וואלה יום ראשון מתאים לי יום מנוחה, בפרט כדי לעשות איזה אפטר כיפי. אני אנסה לסדר משהו בתור אלוהים אבל קודם תצטרכו כולכם לשמור שתי שבתות בפאב כהלכתם. ומצווה מו המובחר ליטול את הברמנים והמלצרים והאיתמרים המשובחים ביותר. וכל המרבה הרי זה משובח. ואגב עזעזאל סיפר לי שהוא רוצה גם לבוא מה אתה אומר שנסכים לו? הוא לא ישתולל ולא יעשה שום דבר לחמור של עייף רק יצא להשכבות ולסיבובים. ומשה מזוין גם סליחה סליחה מוזמן גם להצטרף בתור שומר השבת שמשגיח על אהבת ישראל. דידית. <כל הנאמר לעייל באחריות אלוהים ומשיחו בלבד>

לראשונה בחיי אני מרגיש ...

שאני מתחיל לאהוב את אלוהים ורוצה בקרבתו ומוכן לשמור כל מה שצריך. תמיד ידעתי שבגישה הנכונה אפשר לפתוח לבבות. >אלוהים שלי רק רציתי שתדע...<

דידית

New member
../images/Emo57.gif בני ידעתי שזה יבוא לך בסוף

ידעתי שכל חייך אתה מחפש את אלוהית ואתה יודע שאני נמצאת איפה שהוא שם אבל הבלי העולם הזה והבלי בחורותיו מרחיקות אותך ממני האלוהים האמיתי! עכשיו שאתה מודע לקיומי עברת כבר שלב אחד ויצאת ממ"ט שערי טומאה. יש לך עוד לעבור רמ"ח שערים כדי להגיע אלי. עליך ללמוד את תורתי האמיתית היחידה "וכל המרבה בלימוד תוך כדי שתית גולדסטאר הרי זה משובח" ואל תתן ליצרך הרע להדיח אותך ממטרתך. כי שני יצרים לו לאדם יצר טוב ויצר רע והשטן עומד לו בין שניהם ומנסה להדיח אותך לפה ולשם. דידית. <שאל בני ואתנה
> <אם תתנהג ממש יפה אולי תקבל גם חתימה>

אפשר קורונה או ייגר

יקירתי כפי שכבר צינתי, כ"ק הינה אחת ויחידה! אני משתוקק לחבוש כבר את ספסל הלימודים, מתי אפשר לבוא לחיידר שלך ולהתחיל לשחק עם השטן והיצרים? צריך להביא "מסילת ישרים"? (אני די יודע בע"פ מרוב פעמים שנתנו לי לכתוב את זה). >חננ ישמח לפגוש את אצבע אלוהים, מצד שני כשנותנים לו אצבע הוא רוצה את כל הגוף<

דידית

New member
של נעליך מעל רגליך

ואת ספסל הלימודים הנח בצד, אבל אתה יודע מה הבעיה היחידה הקטנה של אלוהימים? ברגע שהיא תתגלה היא כבר לא תהיה אלוהימית. אז בגלל שהבאת מסילת ישרים אני אשלח לך את משיח שהוא חמוד לאללה אבל תדאג להיות ראוי לו כי אחרת הוא רק מבטיח ובסוף בכלל לא בא. דידית אלוהית היא ולא אחר שולחת שליח. <שנותנים לה אצבע היא בהחלט מסתפקת בזה
>

פיזדייץ.

אם בָּאֶרְזָה נפלה שלהבת- מה יגידו אזֹבי הקיר דלא פסק פומַיהו מחרפות וגידופים?..

כל אחד צריך להזדיין לכיוון שלו

איזה יופי שמישהו שומר על האיזון בהעדרי! >פארנויה בעבודה<

דידית

New member
אגב לייזר מוסר לך:

שאם אתה רוצה להגיד לו משהו אתה יכול להזדהות בניק שלך האמיתי, אתה יודע ככה יותר נחמד וגם אולי יוכל לצאת משהו אמיתי מכל הפלירטוטים שלך פה.

תודה דידית. חוצמזה...

די נשבר לי הזין מכל אלו שמחליפים ניק לרגע. זו הפעם האחרונה שאתה כותב לי או למישהו אחר משהו אישי, ואני משאיר אותך. בפעם הבאה תימחק ותיחסם. אם יש לך משהו לומר, אל תתחבא.

לאור ההיסטוריה וההיסטריה,גם עיייף ו

חושבים שהם צריכים לקבל מסר בעניין... לטיפולך! העובדה שלא יוצאת אש מהשמים ולא שורפת כלום היא ההוכחה הניצחת שיש חור באוזון

חי אדר

New member
ספורי משיח

ואם במשיח עסקינן, ודיונים רבים עולים אולי מוטב למימר מילי דבדיחות. פסיכאטר בא לביקור בבית משוגעים על מנת לבדוק מי ראוי לשחרור. במהלך הביקור פגש אדם, שמאוד התרשם ממנו. והפסיכאאטר הביע תמיהה מה אדון זה עושה בבית משוגעים. ושאלו מדוע הוא כאן? הלה השיב לו כי הוא המשיח והוא בא לגאול את העם, וכאן בבית המשוגעים מונעים ממנו להביא את הגאולה. התנחם הפסיכאטר ואמר, באמת ראוי הוא להימצא במקום זה. המשיך הפסיכאטר במסע הבדיקות והנה בחדר האחרון הוא פוגש אדם מרשים ביותר. בעל ידיעות רבות, ואף התנהגות נאותה בסבר פנים יפות ובנימוס מופלג. כאן מצא לנכון הפסיכאטר לשאול את איש שיחו בזה הלשון. תראה, לפני רגעים מספר שוחחתי עם אחד השוכנים כאן במעון ומאוד התרשמתי ממנו. אולם משאמר לי שהוא המשיח אז הבנתי שבאמת משהו ל בסדר אאיתו, ולכן הוא כאן. ואתה מה איתך הלה השיב: בטח שהוא משוגע, איך ייתכן שהוא המשיח ואני לא שלחתי אותו. ישמע חכם ויוסף לקח

למעלה