אז ככה
1. זה בסדר שיש בדיחות פנימיות, אבל אני מעירה את תשומת לביכם שיש פה הודעות בשרשור שיכולות להיתפס כמאוד פוגעות. ומילא אני, אבל זה שפתח את השרשור גם הוא "לא מכאן". את לא חושבת שרצוי להימנע מלכתוב הודעות שיכולות להתפס כפוגעניות בשרשור שפתח מישהו חדש, גם אם הם לא במטרה שלפגוע? 2. "הוא בה בצפיה ממישהי לעשות משהו כשלא ברור מה האינטרס של אותה אחת לעשות את זה." מה הכוונה? לי ברורה לחלוטין מה האינטרס. אם מישהי גם מחפשת ידיד זה בדיוק האינטרס שלה לעשות את זה. בדיוק כפי שמישהו כותב שהוא מחפש להכיר בת זוג, ומישהי נענת לו זה בגלל שגם לה יש אינטרס להכיר בן זוג פוטנציאלי. "הוא פונה בצורה ישירה ודי תוקפנית בעצמה לאנשים כאן בפורום." צודקת היו לו כמה הודעות לא במקום עם זה אני מסכימה. עם זאת אני לא רואה את ההודעה הראשית כתוקפנית, לפחות נראה שברוב ההודעות הוא ניסה לדבר בנועם ולא לתקוף אף אחד. 3. "אף אחד לא הפריע לאף אחת לפנות אליו ולומר לו: רוצה אני. הנקודה היא שזה לא הרוח המרכזית בפורום. הקושי של א-מיניים בשונה מהחברה הכללית, היא במציאת בן-זוג ולכן קיים כאן לוח הכרויות מיוחד לקהילה הא-מינית." מקובל, ואם זאת הייתי נמנעת מאמירות כמו- "אף אחת לא מחפשת פה ידיד, רק בן זוג". מי שלא מעוניינת בהצעה שלו יכולה פשוט להתעלם. "סתם חיפוש ידידים או קושי ביצירת קשרים חברתיים שונים, לא מייחד את הקהילה הא-מינית בשונה מהקהילה הרגילה. לכן האמירה שלי באה לומר שלכוון מישהו לכאן, כי אנחנו א-מיניים לקשר של ידידות זה ממש לא לעניין/לא קשור/לא מטרת הפורום. " שוב, מקובל. ואם זאת כמו שאמרתי, יש דרך להסביר את זה. וגם אם זה נכון, זו לא תופעה שקוראת פה הרבה (לפי הזמן שאני קראתי פה), וזה לא הודעה שפוגעת, לכן לא רואה את הנזק הגדול בלהשאיר את ההודעה ומי שלא מעוניינת פשוט לא תגיב. ואולי יש מישהי שכן מעוניינת?