בוקר טוב

חוששני שאת לא מבינה כאן כמה דברים:

1. יש כאן הרבה בדיחות פנימיות שאולי גם לך לא מובנים כמישהי חדשה. ויש עם זה בעייתיות מסויימת כשמישהו מבחוץ כותב, אבל זה טבען של שיחות בפורום שיש בו אנשים קבועים ואנשים מזדמנים. זה קורה גם בפורומים אחרים. 2. לגבי המוזרות: אין לי בעיה עם זה שהוא חריג. זה בכלל לא קשור למה שכתבת [עושים לו מה שעושים לנו..] הנקודה היא שהוא בה בצפיה ממישהי לעשות משהו כשלא ברור מה האינטרס של אותה אחת לעשות את זה. והוא פונה בצורה ישירה ודי תוקפנית בעצמה לאנשים כאן בפורום. 3.אף אחד לא הפריע לאף אחת לפנות אליו ולומר לו: רוצה אני. הנקודה היא שזה לא הרוח המרכזית בפורום. הקושי של א-מיניים בשונה מהחברה הכללית, היא במציאת בן-זוג ולכן קיים כאן לוח הכרויות מיוחד לקהילה הא-מינית. סתם חיפוש ידידים או קושי ביצירת קשרים חברתיים שונים, לא מייחד את הקהילה הא-מינית בשונה מהקהילה הרגילה. לכן האמירה שלי באה לומר שלכוון מישהו לכאן, כי אנחנו א-מיניים לקשר של ידידות זה ממש לא לעניין/לא קשור/לא מטרת הפורום. מי שמחפש ידיד יכול לעשות את זה בכל מקום. אין בפורום הזה שום דבר מיוחד ושונה בהקשר של ידידים. פרט אולי לעובדה שאם הידיד שלך הוא א-מיני את יכולה לסמוך עליו שלא ינסה לשלוח ידיים
מה שאגב, לא נכון לגבי פותח שרשור זה, כי הוא מיני. אז שוב - מה הקשר????

אז ככה

1. זה בסדר שיש בדיחות פנימיות, אבל אני מעירה את תשומת לביכם שיש פה הודעות בשרשור שיכולות להיתפס כמאוד פוגעות. ומילא אני, אבל זה שפתח את השרשור גם הוא "לא מכאן". את לא חושבת שרצוי להימנע מלכתוב הודעות שיכולות להתפס כפוגעניות בשרשור שפתח מישהו חדש, גם אם הם לא במטרה שלפגוע? 2. "הוא בה בצפיה ממישהי לעשות משהו כשלא ברור מה האינטרס של אותה אחת לעשות את זה." מה הכוונה? לי ברורה לחלוטין מה האינטרס. אם מישהי גם מחפשת ידיד זה בדיוק האינטרס שלה לעשות את זה. בדיוק כפי שמישהו כותב שהוא מחפש להכיר בת זוג, ומישהי נענת לו זה בגלל שגם לה יש אינטרס להכיר בן זוג פוטנציאלי. "הוא פונה בצורה ישירה ודי תוקפנית בעצמה לאנשים כאן בפורום." צודקת היו לו כמה הודעות לא במקום עם זה אני מסכימה. עם זאת אני לא רואה את ההודעה הראשית כתוקפנית, לפחות נראה שברוב ההודעות הוא ניסה לדבר בנועם ולא לתקוף אף אחד. 3. "אף אחד לא הפריע לאף אחת לפנות אליו ולומר לו: רוצה אני. הנקודה היא שזה לא הרוח המרכזית בפורום. הקושי של א-מיניים בשונה מהחברה הכללית, היא במציאת בן-זוג ולכן קיים כאן לוח הכרויות מיוחד לקהילה הא-מינית." מקובל, ואם זאת הייתי נמנעת מאמירות כמו- "אף אחת לא מחפשת פה ידיד, רק בן זוג". מי שלא מעוניינת בהצעה שלו יכולה פשוט להתעלם. "סתם חיפוש ידידים או קושי ביצירת קשרים חברתיים שונים, לא מייחד את הקהילה הא-מינית בשונה מהקהילה הרגילה. לכן האמירה שלי באה לומר שלכוון מישהו לכאן, כי אנחנו א-מיניים לקשר של ידידות זה ממש לא לעניין/לא קשור/לא מטרת הפורום. " שוב, מקובל. ואם זאת כמו שאמרתי, יש דרך להסביר את זה. וגם אם זה נכון, זו לא תופעה שקוראת פה הרבה (לפי הזמן שאני קראתי פה), וזה לא הודעה שפוגעת, לכן לא רואה את הנזק הגדול בלהשאיר את ההודעה ומי שלא מעוניינת פשוט לא תגיב. ואולי יש מישהי שכן מעוניינת?

אממ...

1. מצטערת, לא רואה סיבה להגביל את הבדיחות הפנימיות. זה חלק מהכיף של הפורום. כשמישהו נעלב מהם/לא מבין אותן - אנחנו מסבירים שזו בדיחה פנימית. 2. שאלתי אותו יותר מפעם [ולא רק אני] למה שמישהי שתשקיע את הזמן והאנרגיה בפגישה עיוורת עם מישהו שהיא לא מכירה למטרת ידידות והוא לא ענה. זו הכוונה. יש כאן השקעה שהוא יכול לזלזל בה כי מבחינתו היא לא השקעה, אבל היא קיימת. כשמישהי מחפשת בן-זוג, יש לה סיבה להשקיע. מדובר במשהו מאוד משמעותי וגורלילחיים לכן שווה להשקיע בשלב ההכרות והחשיפה כמה שיותר. כדי להבטיח שתמצאי את מי שאת באמת רוצה לחיות איתו את כל חייך. ידידים אפשר למצוא בכל מקום. זה לא משהו שדורש התאמה מושלמת. מה שמחזיר אותי שוב לשאלות נוספות שנשאל ואל ענה עליהם: הקשר שהוא מתאר הוא ממש סוג של זוגיות רק בלי מחוייבות וסקס. מה הקטע? זה שההודעה הראשית לא תוקפנית זה בכלל לא משנה. כי אנשים מגיבים גם להמשך. אנשים לא תקפו אותו על ההתחלה. בכלל למקרה שלא שמת לב, ההודעה שלו עמדה לה במשך יום שלם! ללא תגובות פרט להודעה הראשונה של המבורגר (שהואלא ממש טרח לענות אליה) וכשלא ענו לו - הוא נדחף וכתב את ההודעה שלו בשרשור אחר. אם הייתי חושבת שההודעה שלו תוקפנית ולא ראויה הייתי פשוט מוחקת אותה. נסינו להסביר לו בהתחלה למה הוא במקום הלא נכון ולהבין מה הוא בדיו רוצה ובתמורה קיבלתנו כמעט ואפס תשובות אבל כן הזמנה ישירה לדייט. 3. בגדול אנשים התעלמו, אבל ברגע שהתחיל להתפתח שיח אני לא רואה סיבה לא לענות. הוא כתב משהו בפורום פתוח, זה חלק מהעניין של פורום. לא קיללו אותו או איימו אליו או משהו כזה. לא צריך לנפח דברים לממדים לא להם. ההודעה של לאריק שקישרת לאיה בהודעה אחרת, אותי מאוד שעשע. כן, יש כאן אנשים ציניים שמגיבים בציניות כשהם רואים אנשים שכותבים דברים בלי קשר (כמו להציע לברת'ור לצאת איתו...) זו היתה הודעה שהציבה לו מראה לאיך הוא נראה בצורה צינית. אם הוא לא מסוגל להבין את זה [ואת] אין לי הרבה מה לעשות עם זה פרט לאמירה: זו היתה הודעה צינית. מותר להאנשים גם להגיב בהומור. שוב - ההודעה נשארה ולא נמחקה ומי שרצתה להגיב יכלה. מה את רוצה??? אסור לנו לפקפק בכוונותיו של אדם ברשת? אסור לנו לשאול שאלות הברה לרצונות לא שגרתיים של אנשים? אסור לנו להסביר שאין קשר בין א-מיניות לחי]וש קשר של ידידיות? אסור לנו לומר לו מה דעתינו על גבר בן 30 שמחפש ידידה דרך האינטרנט בצורה אגרסיבית כ"כ??

לא, דרלינג. אסור לך.

אחרת תפגעי בציפור נפשו. ואיך את מסוגלת להיות כזו חסרת סובלנות. ככה את רוצה שהחברה המינית תנהג כלפיך? יא פריקית שכמוך! את צריכה טיפול ולא להתחבא מאחורי כותרת "א-מיניות". איפה, איפה הרופא המעאפן שלך? אני אגיד לו שאת כן צריכה טיפול. שיאשפז אותך בכח! את מסוכנת לחברה!!!!!! בגללך כולם עלולים להפוך לא-מיניים ולא יהיה יותר פורנו - שיט. איך האנושות תשרוד ככה?...

ברור שהבנתי שהיא היתה צינית ולכן כתבתי

~שאותי~ זה הצחיק. ושאלתי איך היא מצפה לצחוק אם היא לא יכולה להבין.

הבנתי שהבנת!!!! ../images/Emo67.gif

ותגידי לי, למה את לא עונה לשני הסמסים ששלחתי לך לפני שעות מגוגל?!?!?!?!?!?!? יחס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את באמת לא רואה את הלגלוג במה שאתם עושות?

זאת באמת נראת לכם דרך דרך נחמדה וחיובית להתייחס למישהי חדשה בפורום? לא יודעת, מהמעט שאני קוראת פה, לא חשבתי שזה הגישה בפורום, ואני שקלתי כמה זמן לפתוח פה הודעת היכרות על עצמי, אבל בגלל שאני גם ככה מבולבלת מאוד מכל המצב שלי, דחיתי כל הזמן והיה לי קשה. הייתה לי תחושה אחרת לגמרי מהפורום הזה, לפחות מורוד... אם עם יד על הלב אתם לא רואות את הלגלוגים והעלבונות האלה של *2* בנות שמכירות כלפי בת *אחת* חדשה, כמשהו שאני אמורה להיעלב ממנו, אז וואלה, אין לי יותר מה להגיד.

עם יד על הלב

אם "מהמעט שאת קוראת" פה את מחליטה שזה מספיק להביע דעה. אז אין לי אלא לאמר לך שאת: Making Stories Up (קוצ'ינג) - ז"א, על סמך שני חלקי פאזל בודדים, מתוך 5000. החלטת שאת יודעת מהי התמונה. למה שלא תחפשי את שאר החלקים (או לפחות את רובם) לפני שאת קובעת מהי? בכל אופן, אין לנו שום מושג עם מה את מתמודדת. והתגובות שלך בהחלט לא סיפקו את האינפורמציה הזו (במידה וחשבת שכן, אז אני כבר מודיעה לך מראש שאין לנו יכולת טלפתית. סורי). תפתחי שירשור. תציגי את עצמך, ספרי לנו על עצמך. מבטיחה לך שתקבלי את כל התמיכה שאת זקוקה לה.

איך זה קשור לבדיחות הילדותיות האלה?

שאתם מריצות פה? הא? עשיתי משהו שלטעמך לא מתאים? סבבה. יש מילים ואפשר לדבר. ותראי לי מילה אחת תוקפנית בהודעה שאני כתבתי. אבל לא, יותר בוגר לכתוב הודעות ברמה של ילדה בת 4.

הצעה ידידותית:

וותרי על כינויי הגנאי. זה מציג אותך באור ההפוך מזה שאת מתיימרת להציג את עצמך.

Larik

New member
עכשיו תסתכלי בהודעות שלו בתחתית השרשור

ותגידי שהוא צודק.... I DARE YOU

מקמיקא

New member
אני מצטער אבל היא צודקת

זכור לי המשחק המילולי בינך לבין ורוד, ובדרך כלל זה נחמד וחביב ומשעשע, אבל כאן זה ממש לא. כשאת נכנסת עם תגובה צינית כזאת באמצע השיחה שהן ניהלו, זה ממש ללעוג לה ולהתנשא מעליה, ולמען האמת זאת התנהגות די מגעילה. אני גם לא הייתי רוצה לכתוב הודעת היכרות במקומה אחרי זה. כשאתן עושות את זה ביניכן, או בתוך התכתשות עם טרול, זה טוב ומצחיק וחמוד, אבל ככה זה לא לעניין.

למעלה