בוקר טוב

אנשים דווקא מקיימים איתו שיח

לא מבינה מה הבעיה. אנשים שואלים אותו שאלות על מנת להבין אותו ולעמוד על טיבו - איפה התקיפה פה? מה לעשות, זה עדיין לא מהנורמה שגבר מיני, בגיל הזה, ירצה להכיר בחורה רק לשם ידידות ולא שום דבר אחר. בפורום הזה, ואני לא יודעת עד כמה את מעורה, הבנות ששותפות לשיחות פה, בסופו של דבר מעוניינות בזוגיות. וזה נושא שעולה הרבה כי ראיתי הרבה פעמים שיחות של תסכול מחיפוש בן זוג א-מיני. אם את מאלו שכן מחפשות ידיד, אז בבקשה, הציעי את עצמך. בנתיים לא ראיתי אף אחת פה בפורום שחושבת שזה מתאים לה. אז אני עדיין מחזיקה בטענה שהבנות שאני מכירה פה אישית וגם אלו שלא אבל שותפות לשיח - לא מעוניינות. כך שבנתיים זה "כל" הבנות (חוץ ממך שזו פעם ראשונה שאני רואה אותך). בכל אופן, הוא יכול להשתתף בשיח הפורומי ועם הזמן לקשור קשרי ידידות עם חברות הפורום. זה רק דורש "זמן, סבלנות והשקעה". רק שהוא "כאן ועכשיו".

היו הודעות ששאלו אותו בכנות

ואני לא מדברת עליהם. אבל אמירות כמו "מה אתה נואש?" או ההודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1493&MessageId=154330034 היו פוגעות בי מאוד, אם הייתי בעל השרשור. "מה לעשות, זה עדיין לא מהנורמה שגבר מיני, בגיל הזה, ירצה להכיר בחורה רק לשם ידידות ולא שום דבר אחר. " זה גם לא מהנורמה להיות א-מיני. כל מה שאני מבקשת זה להיות קצת פחות שיפוטיים. "בפורום הזה, ואני לא יודעת עד כמה את מעורה, הבנות ששותפות לשיחות פה, בסופו של דבר מעוניינות בזוגיות" שוב, מקבלת. אבל אני עדיין אומרת שמי שלא מעוניינת יכולה פשוט להתעלם מההודעה הזאת. ואני לא רואה צורך באמירות כמו "אין פה אף אחת שמעוניינת"... אם באמת אין פה אף אחת שמעוניינת, אף אחת גם לא תגיב לו.

ציטוט

"אם באמת אין פה אף אחת שמעוניינת, אף אחת גם לא תגיב לו." עם כל הכבוד, אני לא מוכנה שיסתמו לי את הפה רק בגלל שלמישהו פה "לא נעים" לשמוע דעות שלא מוצאות חן בעיניו. בשביל זה יש את הפורום, זהו ביתי וזכותי להגיב. ולבוא אלינו בהטפות שאנחנו עושים לו מה שהחברה עושה לנו, ממש יומרני מצידך. האם תטיפי לנו לא להגיב אם אין לנו משהו חיובי לאמר כשפדופיל נכנס לפורום ואומר שלדעתו לקיים יחסים עם בני טיפש עשרה זה בסדר כל עוד הצעיר "מסכים" לכך? הרי זה גם חוסר סובלנות לדעה ששונה משל רוב החברה המינית. בדיוק כמו דעתו של מר-מחפש-ידידה.

Berethor

New member
אין לך פרופורציות

איך את בכלל משווה בין מישהו שמחפש ידידה לבין פדופיל?

../images/Emo45.gif העובדה שמשהו הוא לא נורמלי

לא אומר שאנחנו אוטומטית צריכים לקבל אותו רק בגלל שגם אנחנו לא נורמלים. כל מקרה צריך להבחן לגופו ולכן הדוגמא שלה היתה טובה. כי טענת ה-גם אתם לא נורמלים איך אתם לא מקבלים אותו - לא שייכת בכל מצב ומקרה.

Berethor

New member
עם זה אני מסכים ../images/Emo45.gif

זאת הטענה הכי ישנה בספר, לנסות לשייך את כל אלו שיש בהם משהו שונה לקבוצה אחת. אבל במקרה הנ"ל לא מדובר בלא נורמלי שפוגע באנשים או משהו כזה, בגלל השוני שלו, אלא בסך הכל באדם שמעוניין רק בידידה, מסיבות שעדיין לא ממש ברורות.

../images/Emo122.gif אבל אף אחד לא אמר שהוא לא בסדר בהכרח

כל מה שהמבורגר נסתה לומר, זה שהטענה שהוא שונה ולכן אנחנו צריכים לקבל אותו מתוך הבנה כי גם אנחנו שונים, לא הגיונית. אני לא צריכה לקבל כל דבר ~רק~ בגלל שהוא שונה. וכדי להסביר את זה היא ~בכוונה~ נתנה דוגמא קיצונית של פדופיל.

טוב. פרשתי מהדיון הזה

ולא שזה יהיה אכפת לך במיוחד אבל אני חשבתי אלף פעמים לפני כל מילה שכתבתי מרצון לא לפגוע ולא לתקוף, אלא רק לשתף איך אני מרגישה לנוכח הדיון ומה הוא משדר לי. לא רוצה להקשיב לדעות אחרות? סבבה, רוצה לעשות ממני סותמת פיות, תומכת בפדופיליה? גם סבבה. אני בחוץ.

אני מקשיבה לדעות אחרות

אבל אני גם נותנת לעצמי את הזכות להגיב עליהן. ואני חושבת שעצם התגובה לדעה, גם אם אינה מביעה הסכמה, מוכיחה שיש הקשבה.

תודה ../images/Emo24.gif

אני עוד קוראת פה בנתיים. ואולי כן אגיב כשארגיש צורך. תודה על התמיכה

מקמיקא

New member
נכון

אבל אני במקומה לא הייתי רוצה להשאר. מצטער אם הייתי תוקפני קצת בהודעות - כל השרשור הזה קצת העלה לי את הסף. אני לא חושב שהתכוונתן, אבל היחס אליה בתור מישהי חדשה שניסתה להביע דעה הייתה לא משהו בכלל.

מותר לה להביע את דעתה

על דעתינו, כדבריך, נכון? אז, גם לי מותר להביע את דעתי על דעתה. וכל עוד לא קיללתי אותה, לא כיניתי אותה בשמות ולא איימתי עליה, אני חושבת שיש לי את הזכות לכך. לא ככה?

טוב תניס יש לי משהו לומר לך

באמת שהייתי מוכנה להיות ידידה (אפלטונית) וזה היה אפילו די נחמד(כי רוב הידידים שלי כבר לא בארץ) אבל יש לי בעיה וזה שאני אנטי חברתית מעט וגם נורא מגוננת ונורא חשדנית, אז זה לא אתה זה פשוט שאני ככה, ובאמת שאני בשלבים של הפתחות לעולם ולחברה אבל כרגע סורי, הייתי כנה פה ופשוט רציתי שתדע,

לא בהכרח רק להיות אנטי חברתית...

אני משער שזה תלוי בחברה. שתגיעי לשלב שתרצי לרכוש ידיד חדש, שלחי מסר

למעלה