בוקר טוב

queen helen

New member
מנסה להבין, זה הכל

וממתי חוסר בליבידו או משיכה מינית נחשב כבעיה בפורום הזה? מבחינתי זה יתרון עצום!

אם אתן חושבות שפה אני אוכל מרורים...

דבר ראשון הסברתי למה אני מחפש ידידה אפלטונית, ראי נ"ל. כרגע לא רוצה בת-זוג ולא מוכן "לעבוד" על אף אחד שיצא משהו מקשר ואני יודע שלא יצא. ניסיתי לצאת עם מישהי לבילוי, הייתי הכי אפלטוני בעולם... וגם הצהרתי על זה מראש. נאדה, היא נדלקה וניסתה להעביר הילוך. אני שולל את הבחורות שעושות לי עיניים כי הן לא מחפשות ידיד נשאר בחורות שאני מתחיל איתן... כאשר הן עוברות לדבר כאילו תקוע להן כפית דבש בפה, אני כבר קולט, ידידות כבר לא תהיה כאן.

queen helen

New member
למה אתה חושב שמישהי תוכל להבטיח את זה?

או שמישהי תרצה להכנס ל"ידידות" שהיא יכולה להפגע ממנה, גם אם נעשה תיאום ציפיות מראש?

אז אתה מחפש ידידה ולא בת-זוג כי אין לך כוח

להשקיע בקשר? אם אתה כזה נחמד וחתיך כמו שאתה מתאר, רק טבעי שבנות שאתה יוצר איתן קשר נפשי אינטימי יתאהבו בך. זה לא משהו שמישהו יכול לערוב לו. זו סכנה שיש בכל קשר של ידידות. אני עצמי התאהבתי פעם בידיד מאוד קרוב שלי שלא היה לו עניין. קורה להרבה אנשים... אבל במיוחד לשני אנשים פנויים שמבלים הרבה ביחד. שם זה קורה הכי הרבה מכורח הנסיבות. כך שהמצב שלך הוא הזמנה לזה במובן מסויים. אז אין לך בנות סביבך בעבודה נניח, שיצרת איתן קשר ידידות?

תשמעו, אני מצטערת להגיד

ואולי אין לי זכות כי כתבתי ממש מעט בפורום ואתם עדיין לא מכירים אותי, אבל התגובות בשירשור הזה עשו לי רע. אני לא יודעת אם הוא טרול או לא, ויש סיכוי שכן, אבל גם יש סיכוי טוב שהוא לא. אני לא יודעת למה הוא כתב את ההודעה הזאת. אבל בואו נניח לשם הדיון שהוא אמיתי ובאמת מחפש ידידה. מה ההתנפלות עליו? אני לא מבינה? בגלל שזה "מוזר"? בגלל שהחברה אומרת לנו- כן זה הגיוני לחפש בת/ן זוג באינטרנט אבל ידידים לא? אני באמת צריכה להזכיר בפורום הזה כמה קשה להיות עם צרכים שונים מאלו שיש בד"כ בחברה? אני צריכה להזכיר מה הרבה אנשים אומרים על אנשים א-מיניים? אני מצטערת, אבל אני מרגישה שאתם עושים לו בדיוק מה שהרבה עושים לנו . "וכן, אנשים מחפשים כאן שותף בן-זוג לא ידידים. מזה יש לכולם בשפע." מאיפה לכם? זכותה של כל אחת כאן לא להסכים להיפגש איתו, ואפילו להעיד על עצמה שהיא מחפשת בן זוג ולא ידיד, אבל מאיפה לכם שכולם פה לא מעוניינות? ולשלכולם פה יש ידידים בשפע? ושכולם מחפשות בן זוג ולא ידיד? לאנשים שונים יש צרכים שונים והייתי מצפה פה מכל הפורומים לקבל את זה, וגם אם ההודעה שלו לא מתאימה לדעתכם לפורום, יש דרכים לומר ויש דרכים להסביר מבלי לבייש את בעל ההודעה. וגם אם יש לו תפיסה לא נכונה על א-מיניות, הייתי מצפה לקבל את זה בהבנה, להסביר מבלי לתקוף הרי, לרוב האוכלוסיה המינית יש תפיסה מוטעה כזאת. וזה לא שהוא בא עם המנטרות הידועות של "אתם צריכים טיפול/יש לכם הפרעה", שזה הרבה יותר גרוע לדעתי.

בחורה מקסימה עם לב זהב.

תודה על הדאגה על עצמי וחברי הפורום צריכים להודות לך שהתאמצת לכתוב את ההודעה הזאת כדי לשפר את הפורום. אי לא טרול ומודע לזה שאם בחורה לא מקבלת הודעה במסרים ( ונותן לה את האשליה שפניתי רק אליה והיא הכי מיוחדת בעולם ) כדי להכיר במיוחד אותה ובכלל לא רוצה ל"השכיב" אותה... זה שונה אדם לבדו הוא חכם נבון ופתוח לדברים חדשים, אנשים כעדר הם טיפשים, נגררים ורוב הסיכויים ירשו לעצמם דברים באולי נוגדים את ההתנהגות הרגילה שלהם. בדיוק בגלל הסיבה הזאת אני שם הודעה אמיתית, כנה ופומבית בפורום. האחת שתלך בניגוד לזרם היא המתאימה לידידות איתי
. אז נכון שעושה רושם של נואש\פאתט אבל הפעלתי פה מערכת סינון לבחורות שאני מעוניין בהן כידידות עם פוטנציאל לחברות ( חברות זה שלב אחד מעל ידידות להבדיל מבת זוג ). אשמח לצאת מאיזור הנוחות שלי לנסוע לחיפה ( לפי הפרופיל שלך ) כדי לצאת לבלות... רק אם בא לך

תודה.

אני גם לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט (ולא בגלל שביקשת ידידה, גם לא הייתי נפגשת עם בחור מהאינטרנט למטרת זוגיות) אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה

"האחת שתלך בניגוד לזרם...היא המתאימה.."

אתה מוכר קרח לאסקימואים. כל הבנות פה הולכות בניגוד לזרם. אתה מחפש מישהי שתתאים את עצמה לזרם שלך - ז"א, בחורה שתעשה מה שאתה רוצה ומצפה ממנה, רק בשביל לקבל ממך מחמאות ותשבחות. זה נקרא מניפולציות ריגשיות ופסיכולוגיה הפוכה. או במילים אחרות: "שליטה".

שאת קוראת הודעה, תקראי את כולה ותביני

יש משפט אחר: "אבל הפעלתי פה מערכת סינון לבחורות שאני מעוניין בהן כידידות עם פוטנציאל לחברות". ברור שאני מחפש מישהי שמתאימה לזרם שלי, אבהיר כדי שאהיה מובן לחלוטין, אני מחפש בחורות בזרם שלי, לא בחורות ב"זרם אחר" שישתנו בשבילי ואני לא רואה בה שום דבר רע.

אני הבנתי מצויין את ההודעה שלך

המילים שבחרת להשתמש בהודעה הקודמת הסגיר חלק מהאופי שלך. שיש בו תכונה של שליטה מניפולטיבית. בכל אופן, מאחלת לך בהצלחה בחיפוש. בפורום אני בספק אם תמצא מישהי "בזרם שלך". אבל הנה רעיון, למה שלא תיזום הקמת פורום בתפוז "ידידים וידידות"?

מקמיקא

New member
מה??

באמת לא ראיתי את זה בא. הבן אדם מדבר הכי תכלס שיש, ואפילו מנסה להסביר את עצמו, אבל זה כאילו את מחפשת בכוח איך הוא לא בסדר. שליטה מניפולטיבית?? הוא אמר דוגרי (וזאת לא הפעם הראשונה בשרשור הזה) שהוא מחפש מישהי שהייתה מוכנה להיענות להצעה כזאת, כי זה מצביע על אופי שהוא מעוניין בו. אבל איכשהוא הפכת את זה למזימה מקיאוולית של שליטה גברית-נשית.

עזוב. זה שאתה לא רואה משהו

לא אומר שהוא לא קיים. אני מדברת מניסיון על סמך הכרות אישית עם הטיפוסים מהסוג הזה (או לפחות, עם טיפוסים שהוא נשמע כמוהם).

מקמיקא

New member
אני מאמין לך שאת מדברת מנסיון

ולא סתם זורקת לאוויר. אבל את לא חושבת שזה קצת פרנואידי? במקום לתת לו להנות מחמת הספק, את ישר מניחה שהוא מניפולטיבי ומרושע.

כנראה שלא קראת את כל השרשור

בסדר כרונולוגי. בהתחלה ניסינו להבין מה הוא רוצה, ותוך כדי התגובות שלו הסקתי את המסקנות שלי. ואני לא אתן לבן אדם להנות "מחמת הספק" אם הוא לא מכבד רצונות של אחרים. זה רק מוכיח עוד יותר את טענותיי.

snoopytush

New member
זה כי כתבת משפט מעליב שיכול להשליך עלינו

בתור אנשים ש: אדם לבדו הוא חכם נבון ופתוח לדברים חדשים, אנשים כעדר הם טיפשים, נגררים ורוב הסיכויים ירשו לעצמם דברים באולי נוגדים את ההתנהגות הרגילה שלהם. זה כאילו אתה אומר ( אפילו אם אתה לא מתכוון), מיש לא רוצה לפנות אלי ולהפתח לחוויות חדשות איתי היא נגררת אחרי העדר והיא טיפשה ( כי היא חלק מהאנשים). ככה זה נשמע ...

כל אחד לוקח את זה למקומות שלו

תעברי על כל אחת מהתגובות שלך ותנסי לחשוב האם בשיחה אחת על אחד היית מתבטאת באותו אופן או אולי אפילו מתנהגת אחרת

snoopytush

New member
בכל אופן נראה שפה ההצעה שלך ברובה

לא נענתה בחיוב. אז מציעה לך לפנות לפורום אחר

למעלה