תשמעו, אני מצטערת להגיד
ואולי אין לי זכות כי כתבתי ממש מעט בפורום ואתם עדיין לא מכירים אותי, אבל התגובות בשירשור הזה עשו לי רע. אני לא יודעת אם הוא טרול או לא, ויש סיכוי שכן, אבל גם יש סיכוי טוב שהוא לא. אני לא יודעת למה הוא כתב את ההודעה הזאת. אבל בואו נניח לשם הדיון שהוא אמיתי ובאמת מחפש ידידה. מה ההתנפלות עליו? אני לא מבינה? בגלל שזה "מוזר"? בגלל שהחברה אומרת לנו- כן זה הגיוני לחפש בת/ן זוג באינטרנט אבל ידידים לא? אני באמת צריכה להזכיר בפורום הזה כמה קשה להיות עם צרכים שונים מאלו שיש בד"כ בחברה? אני צריכה להזכיר מה הרבה אנשים אומרים על אנשים א-מיניים? אני מצטערת, אבל אני מרגישה שאתם עושים לו בדיוק מה שהרבה עושים לנו . "וכן, אנשים מחפשים כאן שותף בן-זוג לא ידידים. מזה יש לכולם בשפע." מאיפה לכם? זכותה של כל אחת כאן לא להסכים להיפגש איתו, ואפילו להעיד על עצמה שהיא מחפשת בן זוג ולא ידיד, אבל מאיפה לכם שכולם פה לא מעוניינות? ולשלכולם פה יש ידידים בשפע? ושכולם מחפשות בן זוג ולא ידיד? לאנשים שונים יש צרכים שונים והייתי מצפה פה מכל הפורומים לקבל את זה, וגם אם ההודעה שלו לא מתאימה לדעתכם לפורום, יש דרכים לומר ויש דרכים להסביר מבלי לבייש את בעל ההודעה. וגם אם יש לו תפיסה לא נכונה על א-מיניות, הייתי מצפה לקבל את זה בהבנה, להסביר מבלי לתקוף הרי, לרוב האוכלוסיה המינית יש תפיסה מוטעה כזאת. וזה לא שהוא בא עם המנטרות הידועות של "אתם צריכים טיפול/יש לכם הפרעה", שזה הרבה יותר גרוע לדעתי.