בוקר טוב

Berethor

New member
אגב

להבא תדאג לבדוק תמין של מי שאתה מציע לו לצאת מראש, אחרת מצפות לך הרבה הפתעות בחיים..

איזה אסימון גדול ירד לי עכשיו...

Berethor, עם ההודעה שלך: "למה יש לי הרגשה שאתה חתיך הורס?" ניסית ל"בנות"\לפרגן אותי פה בפורום!!! איזה גבר גבר. תודה. לא כולם מהירי מחשבה ( אבל בסוף הבנתי, גם משהו )

queen helen

New member
שני דברים לי אליך:

1. הרגת אותי עם הכינוי. נזרקתי עכשיו 20 שנה אחורה!
2. אם אתה רק רוצה קשר ידידותי אפלטוני, אז למה דוקא עם בנות ולא עם בנים? אתה בטוח בעצמך מה אתה מנסה להשיג מהקשר? בגדול גם אני מחפשת ידידים שמציעים את מה שאתה מציע (רב הידידים הבנים שלי התנדפו בשנים האחרונות), אבל אני מעדיפה לצאת עם אנשים מוכרים ולא אלפים מסתוריים שפגשתי באינטרנט ואני לא סגורה על הכוונות שלהם (ונראה שגם הם לא). בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

Berethor

New member
קווין נא לדייק

הוא לא אלף הוא חצי אלף!
אחד מההורים שלו אדם ככל הנראה..

Berethor

New member
אני מניח שלפני 20 שנה היא הבינה בדברים האלה

והיום היא כבר מתעניינת רק 'בדברים של מבוגרים', משעממים כאלה..

מקמיקא

New member
אני מניח שלפני 20 שנה היא קראה את רומח הדרקון

ואני מניח שההודאה שעברו 20 שנה מאז היא מה שגרם לה לבכות

הסבר להודעה הכי סובלנית לשירשור

הסיבה למה בחורות על פני בחורים כי בחורות יותר מעניינות מבחורים ( לא לקפוץ, לפי דעתי האישית בלבד ). אני מנסה להשיג קשר ידידות עם בחורה דבר שלא היה לי הרבה שנים וזה קשר אפלטוני הכי כנה, אמיתי ומפרה. היה כבוד הדדי, אף פעם לא חשבנו אפילו על סקס או משהו בכיוון. אני מחפש את זה שוב, השאלה המתבקשת היא איך אני יודע שהבחורה הנכונה תרצה להיפגש?, נראה לי שזה דיי ברור. הבחורה שתענה ל"אתגר המפחיד, הלא ידוע והספונטני הזה היא בחורה שאני מעוניין להכיר. לכל בעיה יש פיתרון, היות ואנחנו מכוונים לאותו עניין. תתני דברים שאני צריך לעשות כדי להרגיע את הפחד ( לגיטימי ). המפגש יהיה בסינמה סיטי, מקום מואר ובטוח. כל אחד יגיע עצמית. היות ואני מצהיר מראש שאני מעוניין ביחסים אפלטונים אז לא אמורים להיות אפילו מצבים לא נוחים או ברורים של קירבה יתרה. ישיבה בבית קפה\פאב או לחילופין סרט עם אנשים מכל צד. אגב, אני ממש לא נעלב או נפגע מהנקודות שאת מעלה, הן לגיטימיות וראויות לכל התייחסות.

שאלות... מתוך סקרנות אתה לא חייב לענות

יש לך בת-זוג? היתה לך? למה אתה מחפש רק ידידה ולא בת-זוג? כי אחרי הכל, מה שאתה מחפש בידידה יש גם בבת-זוג ואפילו יותר. ושאלה אחרונה: אין סביבך בכלל בנות שאתה צריך לחפש ידידות באינטרנט?

queen helen

New member
../images/Emo45.gif

ובקיצור - מה ההבדל בין זה לבין מע' יחסים א-מינית? חוסר עניין ברומנטיקה? פחד ממחוייבות? ועוד משהו (אתה גם יכול לא לענות, כמובן) - באופן כללי, אתה מעוניין ביחסי מין? אתה נמשך באופן מיני ל(א)נשים?

אני פשוט מזועזע ממך

בגלל שאני מעוניין להכיר מישהי למטרות היכרות בלבד ( אפלטונית ) עשית אותי חסר לבידו, לא נמשך לנשים, לא מוכן להשקיע במע' יחסים, פוחד ממחוייבות. סה"כ פגישת בילוי... שייכת אליי את כל הבעיות בעולם. בגללך אני לא רוצה לפגוש את עצמי
. סתאם, אני מקסים

../images/Emo122.gif למה את הלא יכול לענות לשאלות בצורה

ישירה וכנה? למה התשובות שלך תמיד מסביב? מתפלפלות? מה יש לך להיות מזועזע? אתה מתאר מערכת יחסים שמזכירה בכל מובן מערכת זוגית, פרט לסקס. רק שלמקרה שלא הבנת, אתה בפורום א-מיניים, וכאן מערכת היחסים שאתה מתאר, היא-היא מערכת יחסים זוגית. ואיך מישהי אמורה למנוע מעצמה לא להתאהב בך אם אתה כזה מקסים? ולמה שמישהי תרצה להשקיע את כל האנרגיות שכל קשר דורש [וקשרים דורשים אנרגיות וזמן. גם קשרי ידידות] במישהו שהיא לא מכירה בכלל?

Berethor

New member
באמת? ../images/Emo268.gif

אז מה אתן בעצמן אומרות שעבור א-מיניים ידידות זה זוגיות? או זוגיות זה ידידות?
. ומה עם החלק הרומנטי? ותמיד היה ברור לי שבלעדיו באמת בזוגיות היא פיקטיבית או רק ידידות, כאילו אם גם אין חלק מינית וגם אין חלק רומנטי. בתור מי שכבר חווה לא מעט ידידיות, גם עם גברים וגם עם נשים, אני יודע שמעולם לא ראיתי ידידות כזוגיות, גם עם זה עם בני המין השני. מצד שני כן נתקלתי במיקרים שהצד השני כן ראה בזה סוג של זוגיות או פיתח 'רגשות לא ידידיים לגביי', וזה באמת היה נורא בעייתי, במיוחד שזה הוביל לקנאה ולהתנקליות עליי בסופו של דבר, או למחשבות שאני חייב לרצות גם, כי מספיק שהיא רוצה, ודברים בסגנון הזה. אני חושב שאם משהו מתאהב בך או/ו נמשך עליך זה בסך הכל מחמיא, הבעיה היא כאשר זה עובר תגבול, והצד השני מנסה בכוח לכפות עליך קשר איתו, לא משנה בכלל אם זה קשר מיני או רומנטי, או גם וגם. מה שלא הדדי הרבה פחות נחשב. הוא באמת לא יכול לאסור עליה לתאהב בו, אבל זה דווקא יפה שהוא מראש אומר שהוא לא מעוניין בקשר זוגי אלא בידידותי, אבל אם הם מתאימים מבחינה זוגית ושניהם רוצים אז שווה לו לשקול. אם לא אז לא. ההשקעה כאן הדדית, היא לא עושה טועה שהיא ידידה שלו, בדיוק כמו שהיא לא עושה טוב אם היא הייתה בן זוג שלו, התועלת שלה מהקשר והסיבות שלה לקשר, צריכות להיות פחות או יותר זהות לשלו.

Berethor

New member
לא רחוק מזוגיות א-מינית א-רומנטית אוליי

מה כבר כל כך אינטימי בהליכה לקולנוע(או לכל מקום אחר) ושיחות?, מה רק בגלל שהוא מהמין השני אסור לדבר איתו בחופשיות?. זה שאחרים עלולים לחשוב שהם זוג זה לא מדד, בכל קשר אפלטוני עלולים לחשוב שהידידים הם זוג, לי קרה פעם שחשבו אפילו עליי ועל ידיד שלי שאנחנו זוג, רק בגלל שבילנו הרבה זמן ביחד, עדיין לא ברור אם הם חשבו ככה ברצינות או בצחוק, איזה ראש מעוות יש לאנשים
. אני אישית לא רואה באנשים זוג, עד שהוכח אחרת, עד שהשכרה ברור שקורה משהו מיני או/ו רומנטי ביניהם, או/ו שהם הכריזו על עצמם ככאלה בציבור. בעולם ששוחחתי עם ידידה או הלכתי עם ידידה לאן שהוא לא ראיתי בזה דבר זוגי(רק משום שהיא מהמין השני), אבל כן קרה לי מקרים שחששתי שאחרים יחשבו שאנחנו זוג, ולכן אני מסרב ללכת עם ידידות לסרטים רומנטים למשל.

למעלה