בוקר טוב

Berethor

New member
גם כן חוזה עתידות..

אז אם זה ישתנה בעתיד אז זה ישתנה בעתיד, כרגע זה המצב בטבעי, ושום דבר שהוא טבעי הוא לא מיותר. על כן כל אחד צריך לבחור לעצמו.

~וזה~ מה שמפריע לי בטיפוח של גברים

אני לא הולכת להכנס לאף אחד לחיים ולהגיד ל מה לעשות, אבל כשגבר אומר לי שהוא לא שם קרם פנים 'כי הוא לא הומו' זה דפוק!

לבחור כזה הייתי אומרת:

"אם כך אתה לא גבר אמיתי. כי גבר אמיתי לא מפחד מה יגידו עליו אחרים, אלא יעשה מה שהוא רוצה וישים ז*** על כולם!"

גברים כאלה לא אוהבים שקוראים להם

פחדנים. הם אוהבים שמטפחים להם את האגו וכמה שהם גיבורים ואמיצים. אני הייתי מוסיפה שהוא יותר פחדן מנקבה. זה יכול לשבור אותו לגמרי XD

מנסיון בהקשר הזה כלום לא עובד להם

מבחנתם מה ~שגברים~ אחרים חושבים נחשב הרבה יותר ממה שנקבה נחותה כמוך חושבת...

Berethor

New member
פחדן זה אם הוא היה רוצה אבל לא עושה

וגם זה לא מדוייק במקרה הזה כח זה לא הדבר הכי חכם לצאת ככה נגד כל המוסכמות החברתיים, זה לא דבר פשוט, ורוב האנשים שכמוהו ימשיכו לחשוב שהוא הומו כל זה. אבל מזה משנה נשים לרוב יותר פחדניות, כי הן לא יעזו לא להוריד שיער או לא לעסוק 'בטיפוח' וכו.

Berethor

New member
החשיבה הזאת לא פחות פרמיטיבית משלהם

מזה צריכים. הדבר הנכון הוא דווקא ההפך, אם גברים לא מורידים למה שנשים יעשו את זה. אבל בדבר אחד אני מסכים איתך בנושא, שאם אדם צריך או לא צריך לא צריך להיות על המין שלו. בטח שלא בנושאים האלה.

טוב, נקודת הייחוס שלך לא טובה

העם השמי (שזה אנחנו) במחינת התפתחות אבוציונלית עדיין נמצאים אי שם באדם הקדמון - רובינו שעירים מעל המשוער XD תסתכלי על גזעים אחרים - האסייתים, הסלבים - הם פחות שעירים וחלקם כמעט חלקים לגמרי. לכן, זה עניין של זמן. בסוף כולם יהיו חלקים

Berethor

New member
רגע

ואם היית מכירה אישה עם הרבה תכונות אופי גבריות, ומשדרת משהו גברי, קשיחות למשל, בטחון עצמי וכו, אז היית יכול להיות בזוגיות איתה? כי מבחינה מינית את כן נמשכת לנשים(רק לנשים). וואו זה ממש נורא שאתן רואות בכמעט כל הגברים מכוערים, מצב ממש קשה. אפילו אני למרות היותי סטרייט רואה לא מעט גברים יפים, אם כי לא חסר גם מכוערים כמובן(גם נשים לא חסר מכוערות), כנראה משום שאני מודה גם ליופי גברי וגם ליופי נשי, ובניגוד עליכן לא מצפה מגבר לראות כמו אישה כל מנת להיות יפה.

לא. אני אוהבת גברים נשיים בכלל...

בטחון עצמי זה מצויין ורצוי קשיחות זו תכונה גברית מטופשת שלא אהבתי ולא אוהב. כל התכונות הגבריות הטיפוסיות, שלא קשורות בכלל לביטחון עצמי, אלה לאגו מנופח [ביטחון עצמי מופרז אם תרצה..] - דוחות אותי. כל הכוחניות והעליונות ודורסנות הגברית מגעילה אותי. למה שאני אוהב אישה שמתנהגת ככה? שונאת נשים שמתנהגות כמו גברים. [ראה ציפי לבני]

זו לא חוכמה להיות כוחני ודורסני ולהגיע רחוק

זה מה שרוב הגברים עושים וככה בדיוק רוב הגברים מגיעים רחוק. בטיפוס על גופות

למעלה