בוקר טוב

queen helen

New member
הרשימה שלי (כי זה מאד מבדר)

1. בראד פיט (כי גם אני שטופת מח) 2. יואן מקגרגור http://www.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/Ewan-McGregor.jpeg 3. אדוארד נורטון http://upload.wikimedia.org/wikiped..._Norton_Shankbone_Metropolitan_Opera_2009.jpg 4. ג'ייק גילנהול http://cdn.crushable.com/files/2011/01/Z_Jake-Gyllenhaal.jpg 5. אם הייתי מינית, כבר מזמן הייתי הופכת ללסבית בגללה. האחת והיחידה: שרלי מנסון (הידועה כקווין הלן)!!! http://26.media.tumblr.com/tumblr_lm0nboEgyu1qeax82o1_400.jpg

טוב, תקשיבו, הרשימה הזו גרמה לי לחשוב על משהו

הגעתי די סופית למסקנה שמבחינה מינית אני נמשכת דווקא לנשים, אבל רומנטית לגברים. טוס, האמת שזה קצת יותר מורכב (המשיכה המינית), אבל אין ספק שסתם מבטים על תמונות של גברים לא גורמים לי לחשוב על כלום. רובם אפילו לא יפים בעיני. מקסימום נחמדים. מה שבעצם מושך אותי בגברים זה תכונות האופי שלהם ומה שהם משדרים. אדוארד נורטון
ואני מודה שהוא גם נראה לא רע. אבל לא רע זה המקסימום שאני יכולה לחשוב עליו. מצד שני, אני יכולה להתבונן ארוכות בתמונה של קרן פלס על הדיסק שקניתי ולחשוב לעצמי: ואיי, היא כ"כ כ"כ יפה!! וזה אומנם לא עושה לי משהו מיני, אבל לפחות מבחינה חיצונית נטו, ללא אופי, אני מוצאת נשים כדבר יפה וגברים כבסדר עד מכוער...

חחחחחחח - חשבתי שרק אני אומרת את זה!

זה היה אחד המשפטים הכי מדוברים ביני לבין גרושי. הוא [ערום לפחות בחלק העליון ועושה פוזות]: מה, זה לא עושה לך כלום? אני: גברים הרבה יותר יפים כשהם לבושים. במיוחד כשהם לובשים חליפות אנגליות. [כלומר: לא החליפות העיסקיות, למרות שזה גם עדיף על ערום, אבל הכי אני אוהבת את החליפות השחור-לבן עם עניבת הפפיון] חשבתי שרק לי יש את הסריטה הזו! וזה אכן נכון גם לגבי נשים, אם כי אצל נשים אני יכולה לאהוב גם בגדים שחושפים - השאלה שם מבחינתי היא יותר מה התנועה שהן עושות / מה הן משדרות

אני חושבת ששני המינים יכולים להיות מאוד

יפים אם יטפחו את עצמם ויעצימו את החלקים היפים שלהם. פשוט נשים "בטבעי" יותר יפות כי הן "גדלות" על המוסכמה שהן צריכות להיות מטופחות ואיפור ובגדים יפים מתאים רק להן וכו' כו', וגברים לא. ראיתי מספיק גברים עם פוטנציאל להיות "יפים" שלא מימשו אותו בגלל שהמוסכמות החברתיות דרשו מהם להראות ולהתנהג כמו גורילות. איזה ביזבוז של יופי וריסים ארוכים XD אני נמשכת לדברים יפים. גם לאנשים יפים אבל זה, עדיין, לא גורם לי להמשך אליהם מינית...

../images/Emo45.gif צודקת לגבי הטיפוח!

משיכה ליופי היא לא משיכה מינית, אבל אני מוצאת שאם אני רוצה לראות משהו כדי להגיע לגירוי מיני, זה צריך להיות אישה בפוזה מפתה [לא ערומה לגמרי!] וזה יעשה לי משהו. גבר לעומת זאת - ממש לא! ואלי זה קשור לשתי עובדות: א. הרגילו אותנו לראות באישה משהו סקסי ומיני ובגברים לא. ב. פוזה מינית של אישה היא פוזה מפתה. לעומת זאת, פוזה מינית של גבר, היא פוזה של 'בעלות' וזה די דוחה אותי.. שימו לב, נשים לרוב מסתכלות למצלמה במבט מפתה, גברים יביטו הצידה ויפגינו נוכחות עם הגוף.

כן. אני מאמינה שהרבה מזה זה

שטיפת המוח החברתית שעשו לנו מינקות. מעניין אם אפשר לצאת מזה...

Berethor

New member
שאלה לי עליכם

מי הוא זה שלא בטוח לגבי נטייתו המינית, זה שיודע לפרגן גם על היופי של בני מינו למרות שאינו נמשך עליהם מינית, או זה שחושב שכל בני המין השני הם מכוערים ורק בני המין שלו הם יפים.

ציפור!

לא זה מטוס!
בחייאת, אין לך משהו יותר מקורי לאמר חוץ מלמחזר את אותה בדיחה שוב ושוב רק בשביל "להחזיר לי"? BORING!!!!!!!

Berethor

New member
ואחרי זה עוד אומרים לי שאני הומוסקסואל בהכחשה

חברות נשמע שיש לכן נטייה לסבית
. אם רק איזה יכולה להיות מפתה בעיניכן. זה יכול היה לנובע גם ממשהו חברתי, אבל לא ממש נראה לי, כי עובדה שרוב הנשים שנמשכות לגברים גם כמו שהם
לי אישית פוזות לא כל כך מזיזות, אז אין לי כל כך הזדהות עם מה שאת מתארת. אישה שמושכת בעניי תהיה גם מושכת מבלי שהיא תהיה 'בפוזה מפתה', לפעמיים דווקא 'הפוזה המפתה' תמשוך אותו פחות, כי לרוב אני רואה בזה משהו לא אמיתי. אבל ברוב המקרים זה פשוט לא יעשה עליי רושם מיוחד, לטוב או לרע. בעניי אם היא לא ממורמרת זה מספיק טוב, ולפעמיים גם מי שממורמרת יכולה להיות מספיק מושכת, אם היא יפה. אני אישית רואה הרבה גברים שנראים טוב, והרבה נשים שנראות רע, אז אוליי יש יותר נשים יפות מגברים יפים, אבל ממש לא באופן שאתן מציגות את זה. ומה כל כך נורא בפוזות קשוחות?, למה ישר לשייך קשיחות לבעלות.

Berethor

New member
לדעתי ההפך הוא הנכון?

שנשים יפסיקו להיות אובססביות לטיפוח ופשוט יקבלו את עצמן כמו שהן בטבעי וכמובן שגם גברים יאלצו לתרגל לזה. חשבת שלמעשה ההורדת שיער היא זאת שלא טבעית? ושהאיפור, והשיפוט של אדם רק על פי הכיסויי שלו/בגדיו, הוא מה שלא נכון. ומי אמר שריסים ארוכים זה יותר יפה, ומי אמר שרק מה שנשי הוא יפה, נו באמת. גבר לא אמור לראות לחלוטין כמו אישה, אמור להיות לו המראה היחודי של הגבר, אבל לזה כבר הטבע דאג, אנשים מטיפשותם מגדילים תפערים וההבדלים בצורה מלאכותית, שלא לצורך. אם יוצאים מהנחה שגברים הם 'גורילות' זה באמת דוחה, אבל יש הרבה חיות בטבע שיש להן שיער, לא רק גורילות. ולהן אף אחד לא בא בטענות או חושב שהן יפות רק שהן קרחות, אם כבר להפך. הכל עניין של תפיסה, וזה לא שאני לא יכול להבין גם תתפיסה שלך, פשוט היא נורא חד צדדית ומלאכותית, ובכלל לראות אדם בצורה הטבעית שלו כחייזר, זה תופעה חברתית חולנית, שלרוב פוגעת בנשים, יותר מאשר בגברים.

כיום שיער הגוף של בני האדם אינו

ממלא את ייעודו המקורי - חימום הגוף והגנה, כמו אצל החיות. מכיוון שהוא דליל מידי. וממשיך להיות דליל עם הדורות. ולכן, אם שיער הגוף שלך כבר לא ממלא את ייעודו, לאמר שזה "לא טבעי" להסיר אותו אינו רלוונטי. אין לו שום פונקציה, הוא מלכתחילה מיותר. ולכן זה דווקא מאוד טבעי להפרד ממשהו שאין לך יותר שימוש בו. כמו שחיות משילות שערות "חורף" ומחליפות לשיער "קיץ" - כי אין להן שימוש בו. ולגבי איפור. גם חיות מתאפרות. והפלא ופלא - דווקא הזכרים הם אלו שמתיפיפים - כך שזה מאוד טבעי שגברים יטפחו את עצמם.

Berethor

New member
את לא זאת שתחליטי מה מיותר ומה לא

לדעתי להיות אובססבית 'לטיפוח ולאופנה' מיותר הרבה יותר, וכל השעות שאנשים מבלים במריטת כל השיערות בגוף והתכחשות לטבעם ולביולוגיה שלהם, וכל השעות שהם מבלים באיפור ובבחירת בגד ללבוש וכו. אין לי בעיה אם גבר או אישה מורידים שיער, יש לי בעיה עם אנשים שחושבים שזה חובה להוריד ואחרת זה מכוער, ובעיה עוד יותר גדולה עם אנשים שרואים אדם שלא מוריד(לרוב אישה) כחייזר. לרוב אדם לא משיל שיער מעצמו, ולכן זה לא ממש רלוונטי. הבעיה שלי היא עם כל התפיסה הזאת, מי קווה שאדם עם איפור יותר יפה? שלא לדבר על כך שזה אפילו לא בריא לסתובב הרבה עם איפור. משום שאדם עם שיער גוף ואדם לא מאופר זה המצב הטבעי, ואין שום סיבה לחשוב שזה מכוער, ואין גם שום סיבה לחשוב שגבות לא פיציות זה מכוער, רק בגלל שנשים התרגלו למרוט אותן, ואין גם סיבה לחשוב שנשים אנורקסיות זה המצב הרצוי והנשי ביותר, רק בגלל שהרגילו נשים להרעיב את עצמן. התפיסה שלי לגבי יופי היא שונה משלך, ואני בהחלט לא חושב שמי שלא "מתיפייף" שעות זה מכוער ומוזר. הדברים שאת תומכת בהם הם אלו שמלאכותיים ולא טבעיים, ולא להפך, ואין לי בעיה שאנשים יעשו אותם אבל, אני לא מוכן שיראו בהם תמצב הטבעי והרצוי, כי זה רק יהפוך תחברה לחולנית ופלסטית יותר ממה שהיא היום. אגב בטבע הגברים לא מתייפייפים לרוב, אלא נולדים יותר יפים אם כבר, מי שיפה טבעי לא צריך 'לתייפייף' כל כך. ויש יותר מיניים שאף אחד לא מתייפף בהם.

Berethor

New member
זה לא טבעי בשבילי לקצר לשני שורות

מפונקת שכמוך. תצטרכי לסתדר עם מה שיש..

Berethor

New member
אני לא מאמין בבתים אנורקסים

רק בתים גדולים וחסונים! נאומר כך..

Larik

New member
../images/Emo45.gif

מה גם, רציתי להגיד שאני מסכים איתך. יש שיער שפשוט צריכים להוריד אותו (כמו השיער בבית שחי) הוא נרא מגעיל, לא אסטטי וגם מסריח. אז למה לא? אם נשים מורידות אותו אז למה שגברים לא יעשו זאת?

למעלה