בוקר טוב

מסכימה עם כל מילה

דייט יוצר מצב של "ראיון עבודה" ... מאוד קל להציג את עצמך באור שאתה רוצה. ובגדול זה סתם מלחיץ , ולא טיבעי + שכל גבר מיני בטוח שאם הסכמת "לשתות איתו קפה "..."לשבת איפשהו " ... במושגים שלהם - זה דייט, .. אז כנראה את כבר רוצה אותו, ולמעשה את כבר שלו , והוא חייייב בסוף הערב גם לנשק אותך, שזה יהיה "דייט מוצלח " ..

snoopytush

New member
וגם בדרך כלל כשאני מכירה מפה ידידים

אני מעדיפה שהם יהיו אמיניים כי זה יותר קשור לפורום

Berethor

New member
../images/Emo45.gif

ידידה לא אפלטונית נקראת יזיזה, או בת זוג, שהיא גם ידידה.

Berethor

New member
למה יש לי הרגשה שאתה חתיך הורס? ../images/Emo8.gif

אם ככה ידידות מתנפלות עליך, שאתה צריך לציין שאתה מעוניין בידידה אפלטונית..

אני חושב שאני נראה מעולה, אבל לא חתיך

פשוט גיליתי שתיאום ציפיות מוקדם יכול לשפר פלאים דברים ( לא בהכרח קשר ). כל אחד יוצא לאן הוא נכנס ועם מה הוא יוצא, אין אכזבות.

Berethor

New member
תראה שאתה מציע למישהי להיות ידידה שלך

ושאתה יוצא איתה למפגש ידידותי, אין לה שום סיבה לצפות שזה יהיה דייט..

Larik

New member
מה רע בלהתלהב מיופי אנושי?

אז, אני חושב שבראד טיפ נרא טוב.... זה לא אומר שאני הומו.

../images/Emo6.gif

א. אני באמת שרוטה
ב. יש כאן הרבה בדיחות פנימיות שאתה פשוט לא מבין, כי אתה לא מכיר את הנפשות הפועלות.

Berethor

New member
למען האמת

גם לי כבר קשה לדעת האם זאת הייתה בדיחה או שזה היה מחשבה רצינית. במיוחד שזה בא מאדם כמו המבורגר. חשיבה מהסוג הזה נורא נפוצה בחברה המינית, ואני בטוח שגם פה יש מספר אנשים ששותפים לה.

Berethor

New member
לכל גבר?

כרגע רק ראיתי שהיא רשמה את זה לי פעמיים רצוף. וזה כביכול על דברים שבאמת אדם עם חשיבה מסויימת יכול להסיק מהם תמסקנות האלה. שמעתי כבר על אנשים במפחדים לפרגן לבני מינים כדי שלא יחשבו שהם הומואים או על אנשים שחושבים שאם גבר מעדיף אישה שלא עונה לכל המאפיינים במגדריים הנשיים אז משהו לא בסדר בו. ואני בכוונה מציין מאפיינים מגדריים, כי אם אם יש לאדם בעיה עם מאפיינים מיניים של המין הנגדי, כגון אלו שיש להם בעיה עם זה לגברים יש יותר שיער או אלו שיש להם בעיה עם זה שלנשים יש חזה וכו, אז באמת אפשר לתהות לגבי נטיותיהם המיניות והשלמות שלהם עם מינם. וכמובן שאני לא מדבר על הבדלים מלאכותיים כמו זה שנשים מורידות שיער או שמות איפור וכו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עינבר אני לא חושבת שלאריק הומו זה לא

היה הכיוון, חחח אויי, אתם נורא מצחיקים, נכנס איזה
אחד והחליט לשגע אתכם ואתם זורמים איתו במקום להתעלם, ממש מראה על חוסר בוגרות , אבל מה שטוב לכם,

Larik

New member
איזה פרנואידים אתם.

דווקא נרא לי בן אדם טוב... בניגוד לדעה הרווחת אצל חלק מאנשי הפורום, לא כל בן-אדם חדש שנכנס לפורום הוא טרול.

למעלה