בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אני מחפש ידידה אפלטונית לבילוי משותף. אני גר ברעננה, ומעדיף לצאת לסינמה סיטי. מי שמעוניינת, נא לשלוח מסר. Today is going to be a great day

חחח, אם זו רק ידידה, אז מה

הבעיה? כל הבנות שהן לא מוגדות כ- girlfriend הן בהגדרה ידידות אפלטוניות, לא?

אני מעוניין להכיר, אם את מעוניינת אשמח למסר

אני מציע פגישה בשרון עם עדיפות לסינמה סיטי לבילוי תמים ואפלטוני לחלוטין

Berethor

New member
לא ממליץ לך על ידידה כזאת

בילוי איתה אומנם יהיה אפלטוני לחלוטין, אבל הוא גם יהיה אלים לחלוטין(פיזית ומילולית).

אני בחור די רגוע ולא מעורר אנטיגוניזם

מכין את עצמי, מכין את עצמי... מוכן נפשית לפגישה איתה!

Berethor

New member
תגיד אבל

למה בתור בחור אתה צריך לציין שאתה מעוניין בידידה אפלטונית? הרי מרבית הנשים לא ימרחו על ידיד שלהן או יטרידו אותו, או יתחזו לידידים רק בשביל מטרות אחרות, כמו שחלק מהגברים עושים. נכון שיש ידידות שירצו יותר, אבל זה בסך הכל דבר טבעי, וזכותך לסרב. התכוונתה להגיד שאתה מראש פוסל כל אופציה כזאת? או שהתכוונה להגיד שאתה לא כמו אותם גברים שמתחזים לידידים?

סורי. כמו רוב הנשים פה, אנחנו

מחפשות שותף ובן זוג לחיים. ידידים (וידידות) יש לנו בשפע

רגע אחד. אתה א-מיני?

לא נראה לי שאתה בכלל מבין את המושג. אולי תקרא בשאלות הנפוצות קודם?

../images/Emo12.gif "שמה בדיוק תעשו"????

כדאי שתקרא קצת לפני שאתה כותב... וכן, אנשים מחפשים כאן שותף בן-זוג לא ידידים. מזה יש לכולם בשפע. למה להכנס דווקא לכאן כדי לחפש ידידים? מה זה קשור לפורום?

אני מחפש מישהי שתהיה מעוניינת בחברה נעימה

לא בבן-זוג או משהו כזה. המליצו על הפורום הזה משום שבמקומות אחרים היו בטוחים שאני מחפש מישהי מסוואה,אולי כי כנראה שהפורום נתפס שסקס לא חלק ממנו. אני מעוניין להכיר בחורה באופן אפלטוני לצורך בילוי, סרט\ישיבה בבית קפה או בפאב. פתוח לרעיונות. הרעיון שאני מחפש מישהי לבילוי בלבד

אנשים פשוט לא מבינים מה הכוונה בא-מיניות

אין לנו בעיה בידידים/יות, אבל זה לא מה שאנחנו מחפשים כאן בפורום. כאן אנחנו מחפשים בני זוג. מי שמחפש.. בגדול הפורום נועד בכלל כדי לאפשר לנו לשוחח אחד עם השני על א-מיניות וכל מה שנגזר מזה. לוח ההכרויות שלנו נועד לבני זוג. אתה יכול להעלות לשם הודעה, אבל תצטרך להדגיש שאתה לא מחפש בת-זוג אלה רק ידידיה. ולא הייתי בונה על זה יותר מידי... אבל שווה לנסות. זה לא עולה לך כלום

תודה על תשומת הלב, ההכוונה, והאיכפתיות

אם את לא עושה משהו דחוף\חשוב היום בערב, אשמח שנצא לפגישה בסינמה סיטי

אבל יש לך חובות בתור מנהלת פורום

לצאת איתי לפגישה אפלטונית כדי לוודא שה"גוזלים" שלך ידוע שאני סבבה. את מקריבה רק בשבילם

אני חושבת שזה../images/Emo191.gif סורי באמת אבל זה מתחיל

להציק/להדאיג, עינבר פשוט תאמרי לו שיש לך בן זוג זו האמת, שיתבייש לו ויש לך גם ילדים, מנסגר, שילך לאתר הכרויות,

האמת, עכשיו כשאת אומרת את זה, אתרי הכרויות

הם בהחלט המקום בהתחלה לא חשבתי על זה, כי בראש שלי זה נועד לבני זוג, אבל עכשיו אני נזכרת שבסעיף של 'סוג הקשר' יש גם 'קשר חברי' או משהו כזה. אז כנראה שזה באמת הכי מתאים שם.

../images/Emo2.gif

חמוד - אתה פשוט בפורום הלא נכון. ולא שאני חושבת שיש פורום שכן מתאים לזה.. ידידות מכירים בחיים עצמם. בעבודה בלימודים בחוגים. הצורה בה מכירים ידידים דרך הפורום היא לא בהזמנה לדייט, אלה פשוט בשהות בפורום מתוך שיחה על נושא שמעניין את כל יושביו. מתוך אותם שיחות נוצרים לא פעם קשרים של חברות אפלטונית. אבל זה לא משהו מתוכנן שמתחיל בבליינדייט. למה שארצה להפגש 'סתם' עם מישהו שאני אפילו לא מכירה? ידידים הם לא בני זוג, אתה לא יוצא איתם להכרות. אתה ~קודם~ מכיר אותם ואם נוצר חיבור ~אז~ מבלים יחד.

אני טרול, ככה להעליב?

אסביר כדי שאנשים פה לא התחרפנו. אני מחפש מישהי לבילוי אפלטוני בלבד. ניסיתי בפורומים להיכרויות למיניהם והם לא האמינו לי שאני מחפש רק קשר אפלטוני ובעצם רק לבלות. אז מישהו המליץ לי על הפורום הזה שסקס זה הדבר האחרון שחשוב כאן וזה מתאים לי. אם אתם אומרים שאין פה אנשים שרק רוצים לבלות ( ללא סקס ) גם סבבה.

למעלה