בוקר טוב

איך ידעת שזה טרול?../images/Emo2.gif אני המומה הבנאדם חכם

(שיט) סורי אבל זה פשוט נשמע כך מצורת הדיבור שלך, אתה מתחיל לדרוש להפגש עם ורוד וזה נשמע לא ממש ידידותי,

Berethor

New member
מה שעוד חשוד

זה איך שעד היום הוא לא מצא אפילו ידידה אחת, באמת שזה לא כזאת בעיה.

אני לא חושבת שאתה טרול, אני כן חושבת שאתה

מוזר. אם חפשת בפורומים של הכרויות כאן בתפוז, זה גם לא מתאים, כי הפורומים הנועדו למציאת בן-זוג [שוב, כמו כאן] אבל באתרי הכרויות [כמו ג'יידייט וקופידון] יש סעיף לקשר של בילויים בלבד. בנוסף, כמו שכבר כתבתי קודם, זו לא ממש דרך מקובלת להכיר אנשים לבילוי אפלטוני וזו כנראה הבעיה האמיתית שלך. אנשים פה אכן רוצים גם לבלות סתם עם ידידים ואנשים כאן באמת לא מגלים עניין בסקס, גם לא עם בן-זוג, אבל איזו סיבה יש למישהו מכאן להפגש עם אדם שהוא לא מכיר סתם למטרות ידידות?

Larik

New member
גם אני רוצה להכיא מישהי! ../images/Emo191.gif

שלום הייתי מעונין להכיר בחורה להכרות קצרה, מאוד קצרה. (מומלץ היום בערב) אני בן אדם מאוד סימפאטי, ויש לי הרבה מאוד תחביבים, וכמו כן אין לי שום כוונות לביצוע רצח. לכן הייתי רוצה להציע לך לבלות ערב בלתי נשכך, שבמהלכו נלמד להכיר זה את זו לעומק, ובסוף אני אחזיר אותח הביתה ללא פגע. תראי שאין בי שום כוונה לרצוח אותך. דברים שאני אוהב אני אוהב לבלות, ובעיקר להסתובב בסמטאות חשוכות (בעיקר בין השעות 1:00 ל04:00 בלילה). אוהב סקי, לכן תמיד אני לוקח איתי מסכת סקי שחורה. כמו כן אני לוקח איתי תמיד את חפירה, וכפפות בגלל חיבתי הרבה לגינון. בזמני הפנוי אני בעיקר אוהב לחפור, ולא לרצוח אנשים.

אני מסכימה אפשר?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זו באמת דוגמא מעולה

לטרולינג משובח ביותר, חחחחחחח אני מתה פה,

Larik

New member
עוד כמה דברים

אני משתדל לשמור על כושר ואוהב לרוץ. יש לי הרבה מאוד חברים שמוכנים לספק אליבי לכל מקרה שאצטרך.

XDDDDDDD

כמה שאני אוהבת טרולים, אני גם חושבת כמו נצנץ, שהבן אדם פשוט חשב שזה פורום של "ידידים ידידות". זה רק מראה לך עד כמה מיניים אין להם שום הבנה מה זה א-מיניות. הם חושבים שאם אין סקס, אז אין מצב שאדם כזה יחפש זוגיות. סתם בורות.

Berethor

New member
פורום ידידים ידידות ../images/Emo13.gif

אהבתי
כן זה השם של הפורום לא?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק!! ואני מבינה שיש לך חברים לאליבי אבל אין לך ידידות כי תחביב הגינון שלך לא עושה להן טוב

Larik

New member
בחורות בהייטק, זה דיי מיתוס.

גם אני חשבתי שאין בחורות יפות בהייטק עד שהגעתי למפגש פורום

למעלה