בוקר טוב

Berethor

New member
היה היגיון בהפניה הזאת

אם היינו א-מיניים א-רומנטיים למשל, אז בהחלט היינו מחפשים רק ידידים לא?
פשוט יש נטיה אצל אנשים לראות כל א-מיני כגם א-רומנטי, וזה לא שחסר א-מיניים א-רומנטיים, פשוט זה רחוק מלהיות נכון לגבי כולם.

אני מצטערת, אבל אני בכלל לא בינה מה זה קשור

לא-מיניות? ונניח שאנשים חושבים שא-מיניים הם גם א-רומנטים, אז הם פשוט 'קופצים' למפגשים עם זרים? מי מכיר ככה ידידות???

גם אם לא היו לי ידידים

אתה באמת חושב שהייתי הולכת "להכיר" אדם זר לחלוטין בשביל "הידידות"? בחייאת, אנחנו לא משועממות. לרוב הבנות יש חברות שהן מספיק בשביל אותם בילויים של "ידידות" - אפילו הרבה יותר מתאימות מאשר ידידים.

Berethor

New member
לדעתי אתם קשים עליו מדיי

כאילו מה ההבדל בין מה שהוא מציע לבין בליינד דייט? בליינדייט אפילו יותר גרוע, כי גם לא מכירים תאדם וגם נפגשים איתו שלא למטרה ידידותית בלבד. אז סך ההצעה שלא היא בסדר, הבעיה היא שהוא פחות או יותר הציע כבר לכל הפורום, אפילו לי, לפני שראה שאני גבר..

אם אני כבר טורחת ללכת לבליינד דייט

אני כבר מעדיפה להשקיע למטרת זוגיות.

קצת נסחפת

"אם אני כבר טורחת ללכת לבליינד דייט אני כבר מעדיפה להשקיע למטרת זוגיות". צודקת, צריך ללכת לעירייה להוציא אישורים, אח"כ לוועדה שתבדוק את הנושא לעומק ( זה לבד 3 חודשים ) אח"כ לשכור עובדים, ראיונות עבודה, הכשרה....... ( זה מה שאני עושה ) סה"כ מתקלח, מתבשם, נוסע לסינמה סיטי ( חניה, פה יש קושי ) ומעביר ערב בכיף זה כבר הבילוי עצמו. מה הצעתי, מה עובר לך בראש? החיים פשוטים, האנשים עושים אותם מסובכים.

נראה לי שזכית בחיים יפים וזמן פנוי בשפע

ורק מסיבה לא ברורה, חסרות בנות עם זמן פנוי בסביבה שלך. באסה.. לי אין זמן פנוי בשפע. אני אמא ועובדת בהייטק ויש לי שפע חברים וידידים שאני רוצה להשקיע בקשר איתם כי הוא תורם גם לי. אז למה שארצה להשקיע בגבר זר שגר מאות קילומטרים ממני? מה שמוזר אצלך, זה שאתה לא מבין מה מוזר בבקשה שלך.. זה לא שהיא רעה או משהו כזה, זה שהיא פשוט מוזרה כי אין בה אינטרס ברור.

אני חושבת שמי שנסחף זה אתה

למה שאטרח לצאת עם מישהו שאני לא מכירה רק בשביל סרט או שיחות "עמוקות"? כשאני יכולה לעשות את כל זה עם נצנץ או חברות קרובות אחרות ואפילו תהיה לי שפה משותפת איתן מבלי להתאמץ ולבזבז את הזמן על "הכרות". כי אני כבר מכירה אותן וארגיש הרבה יותר נוח איתן מאשר עם מישהו זר. חפש מישהי שאין לה חברים, אולי היא תסכים להכיר אותך שלא למטרת זוגיות. תכלס, אני לא מבינה למה אתה מתעקש דווקא על בחורות אם אין לך שום כוונות לזוגיות... אתה יכול לבלות בכיף באותה מידה עם חבר טוב.

snoopytush

New member
תאכלס מעולם לא רציתי ולא יצאתי לבליינד

צריך לדעת למה נכנסים

בקשר לחתימה שלך

מהרבה מקרים שנתקלתי, כאשר אנשים פוחדים הם נבזים ביותר. לא קשור לנשמה, מצבים שונים יכולים להוציא מפלצת מאדם

snoopytush

New member
נכון אבל אני מדברת על הגרעין

הוא ראה שלכל נשמה יש גרעין טוב שמצוי בעיקר בחלק הרוחני

Berethor

New member
לא ממליץ על דייטים בכלל

הכי טוב זה מפגשים ידידותיים ללא צפיות מוקדמות, אפילו אם מדובר באדם שהיית שוקלת זוגיות איתו.

Berethor

New member
לדעתי

דייטים טובים רק לאנשים שכבר זוג, דייטים לאנשים שלא מכירים, זה לא משהו.

snoopytush

New member
../images/Emo45.gif אבל!

מצד שני כששני אנשיפ יוצאים לדייט יש מלכתחילה איזשהו תיאום ציפיות ואז שניהם מחפשים התאמה לזוגיות. מפגשים ידידותיים אכן יכולים להוביל לזוגיות אולם לא תמיד יש תיאום ציפיות מקדים...

Berethor

New member
לא צריך תיאום ציפיות

הציפיות צריכות להיות לא גבוהות מראש, כמובן אם שניכם מחפשים זוגיות ורואים אחד תשני כאופציה, אז ברור שאוליי תחשבו גם על הכוון הזה. אבל במפגש ידידותי אתם א' רואים איך אתם נראים ואיך אתם מתנהגים בזמן אמת, וב' רואים איך אתם מסתדרים. אלו שלא מסתדרים אפילו במפגש ידידותי למה שיסתדרו בתור זוג. אני חושב שדייט יוצר צפיות יתר, ולחץ, כי מראש אתם מתכנסים בשביל שיצא מזה זוגיות. כי הם אוליי מחפשים התאמה זוגית, אבל הם מחפשים אותה בכוח. התאמה או חוסר התאמה זה משהו שאפשר לראות גם ככה. על בסיס מראה, אופי, התנהגות, השקפות עולם, תחביבים, מיניות, רומנטיות, איך מסתדרים עד כה וכו.

למעלה