בוקר טוב

בוא נאמר ככה שאני לא טיפוס שמומלץ לפגוש אותו

בערב אם בכלל, ואני אומרת ת'אמת (לפחות אני מזהירה מפני מה שיקרה) אני טיפוס מאוד רע וכשמשהו לא מתאים לי אפילו דבר די טפשי בעיניי אחרים, אני תוקפת כמו "זאב " אז לא כדאי להתעסק איתי מראש, אין לי משהו נגדך זה פשוט אני ככה, בגלל זה אני לא מתקרבת הרבה לאנשים, ורק טיפוסים מאוד מאוד חסינים יכולים להתמודד איתי וזה גם בערבון מוגבל,

לפי דעתי הבעיה שלך היא אחרת

חוסר השלמה עם עצמך. תלמדי להכיר את עצמך, עושה רושם שכבר עשית זאת. עכשיו מה שאת צריכה לעשות זה לחפש אנשים שמתאים להם האופי שלך. לומר על עצמך: "לא טיפוס שמומלץ לפגוש אותו" זה בעייתי זאת הצהרה סובייקטיבי. מומלץ למי? בגלל שאת כתבת, אז הוא סובייקטיבי לך. אני מציע פגישה אפלטונית למטרות בילויי, אני לא רואה יותר מידי "מוקשים" שידליקו אותך ואם כן נתמודד איתך כמו שהתמודדו עם הזאב בסרט:"ליידי נץ"

תגיד אתה לא מבין? אני מזהירה אותך פה ואתה

מתעקש כמו(קקי) מזה תפוס תפוס מרחק, למה גם מרחוק יש לי הרבה כח השפעה על דברים שקורים, תרחק בבקשה מימך,

תזכורת:

רק לפני שתי שניות הטפת לכל העולם ואישתו שצריך להגיב בפורום הזה יפה לאנשים חדשים כי אנחנו לא רוצים לעשות רושם על הקהילה שלנו.... לא?

דיברתי בכללי ובהחלט שהסגנון הזה מגיע לו

הוא עבר את הגבול, אבל גם אתם אשמים בזה שנתתם לו במה לזה, ולא קטלתם מההתחלה, הרי הוא לא א-מיני הוא לא שייך לפורום אז היחס מגיע לו, מה הוא ממשיך להגיב, בטוח שהוא
, וזהו

אסביר את עצמי כדי שלא תתחרפני אליי לגמרי

אני לא א-מיני להפך, מיני מאוד. אבל אני מחפש קשר א-מיני ולכן אני פה. אני חושב שפורום הוא מקום מפגש לאנשים עם אותו עניין ( קבוע או זמני )
סולחת?

queen helen

New member
איזה תחומי עניין משותפים יש לנו בדיוק

סרט בסינמה סיטי זה תחום עניין? או קפה בבית הקפה שליד? אם היית נכנס לפורום של להקה מסויימת שאתה אוהב, אז סביר להניח שהיו לך תחומי עניין משותפים עם האנשים שם, אבל אדם מיני שנכנס לפורום א-מיני כי יש לו את אותם תחומי עניין עם אנשים הפורום (ושמישהו יסביר לי מה הם תחומי העניין המשותפים לנו בבקשה), זה קצת מוזר...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif כל פעם מצחיק אותי מחדש...

דבר ראשון, אם את לא רוצה, אז לא. דבר שני, אל תחליטי בשביל אחרים מה טוב להם במקרה הטוב זאת כוונה טובה שהתפספסה במקרה הגרוע זלזול בשיקול דעת של אנשים. דבר שלישי, אני לא רואה איזשהו נזק מבילוי תמים ( אפילו מוגדר כאפלטוני ) דבר רביעי,
אני כ"כ, אבל ממש כ"כ אדם שלא פוחד. באמת.

נכנסתי לגוגל כדי לדעת מזה מאפ"י

לא היה לי מושג, ראיתי אליהם כתבה לפני הרבה זמן... בלי לפגוע הם נותנים רושם של חרטטנים. מאוד קשה ללמד אדם קסם אישי, וגם אם כן... הבחורים מהכתבה הם בהחלט לא עושים רושם של יכולים. שוב, דעתי האישית. לא לתקוף

פשוט מלמדים אותם להיות אגרסיבים כמוך

לנדנד גם כשאומרים לך 'לא' לא להיחס בכלל למילות הדחיה וההתעלמות. אתה באמת לא מרגיש כמה אתה גרסיבי ופולשני?

לאחד מאיתנו ( אולי אני ) יש בעיות הבנה

היא לא אמרה לא, היא מנסה להזהיר אותי שלא כדאי והיא לא התעלמה, כתבה תשובות. ולא הטרדתי אותה, היא לא קיבלה מסרים... היא כותבת הודעה ואני מגיב לה אשמח לשמוע מה מפריע לך?, אני לא כותב הודעות באוויר עם שם ספציפי. אני כותב הודעה ומגיב רק למי שמגיב לי.

תניס חומד אם היינו פנים מול פנים הייתי אומרת

לך בדיוק מה שאני חושבת(לצערי הפורום לא מרשה זאת) ואז הייתי מבין שכשאומרים לא אז זה "לא" מה שאתה עושה כרגע זה סוג של כפייה סגנון כזה אבל בצורה של דו שיח "יעני" אבל זה לא זה כבר מעיק וגורם לאווירה שלנו לצאת מגדרה, מקווה שתבין מפה לאן לפנות כי הרמזור מהבהב, ותורך מגיע בקרוב מאוד, תתכונן חמודי,
ד'א בהצלחה בהמשך הדרך

עכשיו הבנתי לא ../images/Emo140.gif ומקבל את זה.

אם יצא בלי כוונה, אני מתנצל אם כפיתי את עצמי ( באמת שלא התכוונתי ). יבואו אנשים ויאמרו, הוא מתנצל כי הוא פוחד ממנה ( אז הם צודקים
) אבל באמת חשבתי שתסכימי להיפגש, שוב מצטער על האווירה הלא נוחה שיצרתי

זה בסדר לפחד../images/Emo8.gif במיוחד מימני לא נורא

סלחתי אבל תלמד להבא לא משנה איפה פשוט תלמד שהם לא עונים בחיוב לא להמשיך סתם,

למעלה