בוקר טוב

../images/Emo45.gif וחשוב יותר - גם מבחינה ~חברתית~

רוב האנשים מנסים להיות מנמסים ולא להגיב בצורה שלילית וחדה. רוב האנשים לכן יעדיפו להעלם או להתחמק בתירוצים כאלה ואחרים. מי שלא מסוגל להבין את זה - הוא בבעיה חברתית קשה.

אני אנסה להסביר:

כמו שאנשים אוהבים לשמור על המרחב של הגוף הפיזי שלהם, ככה הם אוהבים לשמור על המרחב הנפשי שלהם. [לא יודעת אם נפשי זו המילה, אבל היא היתה הכי קרובה למה שאני מנסה לומר] עכשיו בא נסתכל על מה שקרה כאן. נכנסת לפורום פתוח וכתבה הודעה די ברורה יש לציין. כתבה בדיוק מה אתה מחפש. עד כאן הכל בסדר. וזו הדרך הראויה להתנהל בה. עכשיו לכל אחת יש את הבחירה החופשית לבחור האם להגיב לך או לא. האם להענות לבקשה שלך או לא. הרוב המוחלט בחר לא להגיב - כלום לא היה לו עניין. למען האמת, היחידה שהגיבה=המבורגר, גם לא הגיבה מתוך רצון להענות, אלה ניסתה להבין את פשר ההודעה שלך בפורום זה. בהמשך אנשים נוספים (כולל ואתי) ניסו להבין אותך שוב בכל מיני שאלות. אז מצד אחד אתה באופן שיטתי מתעלם מהשאלות שמופנות אליך ועונה במקה הטוב מסביב ומצד שני, למרות שאףאחת לא פנתה אליך, אתה מרשה לעצמך לנות בצורה ישירה ודי תוקפנית לכל אחת שכתבה כאן משהו רק בגלל שהיא כתבה משהו.. אם מישהי תרצה לצאת איתך, היא תכתוב לך. הבהרת את עצמך מספיק. זה די תוקפני לפנות ככה לאנשים ולהמשיך עם זה גם כשאומרים לך לא. והלא נאמר. גם אם לא במילה עצמה. למשל אני: כתבה אם אין לך משהו דחוף/חשוב לעשות אשמח להפגש עניתי שיש לי תמיד משהו שחוף/חשוב לעשות.. אתה לא הבנת את הרמז או לא רצית להבין, ופנית אלי שוב ועוד בצורה של טענות על כך שיש לי חובה כלפי הפורום להפגש איתך. גם אם הצורה בה פנית אלי שוב היתה בהומור, הדחיקה הזו בי לצאת איתך לא במקום! כנ"ל לגבי ספר ולגבי קווין ולגבי הבחורה החדשה שכל מה שרצתה זה להגיד לנו שאנחנו לא מתיחסים אליך יפה. לא כל מי שכותב משהו בשרשור הזה אוטומטית רוצה לצאת איתך. אז אם אין לך בעיה בהבנה של רמזים עבים כמו פיל - ההתנהגות שלך אגרסיבית ולא ראויה. אם יש לך בעיה בהבנה - אז אתה בבעיה.. וכדי שזה יהיה ברור לך להבא, חכה שיפנו אליך ברצון לצאת! וכל אמירה מתחמקת אחרת פרושה = לא!

לא מסכים איתך לחלוטין.

1. אשמח לקישור להודעה תוקפנית שלי. 2. אני מנסה לעבור על השירשור ומידי פעם יוצא לתפוז המרכזי כדי לראות תגובות ספציפיות אליי ( יש חלק כזה ) אם התעלמתי, לא בכוונה. 3. אני ממש, אבל ממש לא מסכים איתך שחוץ מ"כן" ברור וחד-משמעי הכל לא!, פה אשמח לתגובה של עוד אנשים כדי לבדוק את זה. 4. בקשר ל"דחיקה" שלי שתצאי איתך, אני חושב שאת עכשיו מנסה להוציא אותי איכשהו לא בסדר... שמת לב שההודעה של ה"מחויבות של מנהלת הפורום" היה בהומור, עכשיו את נתפסת לנקודות הכי קטנות ומנסה לבנות האשמות. אני מעדיף לא להתייחס לזה.

Larik

New member
אתה מקשיב לעצמך בכלל?

עד עכשיו אף אחת לא ענתה לך בחיוב, אז למה אתה ממשיך להתעקש? זה מציק! אני רשמתי לך הודעה שמסבירה לך בדיוק איפה טעית בגישה שלך. אם עד עכשיו לא הבנת איפה טעית. אין ביכולתינו לעזור לך יותר. אז או שתשנה את צורת ההתנהגות שלך או תלך מפה!

Larik

New member
תגובה.

ראשית הייתי רוצה לבקש סליחה אם ההודעות שלי פגעו בך במהלך השרשור הזה, זאת לא היתה כוונתי לפגוע. רציתי רק להאיר בפניך איפה טעית בגישה שלך. אם כי כוונותיך טובות, הגישה שלך מאוד תוקפנית וישירה שמרתיעה אנשים - זאת רציתי לבטא באמצעות הקצנה בהודעה שרשמתי, מקווה שהבנת זאת. נניח אם היית בחורה, האם היית מסכים להיפגש עם גבר זר שזה עתה פגשת באינטרנט?! אני לא. אם היית נשאר בפורום ומנסה להתידיד עם האנשים ללא שום לחץ להפגש, התגובות היו שונות. סך הכל הצורך בלהכיר ולהתידד עם אנשים אחרים אצל רוב האנשים זהה לשלך, אנחנו לא שונים. לסיום אסכם במשפט הבא: כשבן אדם יוצא לחפש חברים, הוא מגלה שמאוד קשה למצא אותם. כבן אדם יוצא בשביל להיות חבר, הוא מגלה שחברים נמצאים בכל מקום. לצערי היכולות הורבליות שלי לא מספיק רחבות בשביל להעביר את המסר במלואו, אבל אני מקווה שהבנת אותו.

../images/Emo45.gif הודעה מקסימה ../images/Emo13.gif ואהבתי במיוחד את המשפט:

"כשבן אדם יוצא לחפש חברים, הוא מגלה שמאוד קשה למצא אותם. כבן אדם יוצא בשביל להיות חבר, הוא מגלה שחברים נמצאים בכל מקום."

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

snoopytush

New member
זה כמו המשפט אם אדם רוצה להיות אהוב

שיהיה תחילה אוהב:) הודעה ממש יפה לאריק
בול ולעניין. ואני דווקא אהבתי את ההודעה המצחיקה למרות שהיא הייתה מעט מוקצנת

למעלה