אמ... שרשור התפקדות?

בכיף :)

שם:אורנית (ornit) גיל:בספטמבר 16 מקום מגורים:קריות טוב אני אני אורנית.. אני לומדת במגמת אומנות וממש אוהבת את זה! עולה לי"א[בלתי נתפס :S] אני בצופים כבר מכיתה ה',שבט עידן הנהגת צפון
הדרכתי במהלך השנה כיתות ה' :) וזה העשיר אותי ברמות מטורפות. אני עוד לא יודעת מה אני אעשה שנה הבאה.. אבל מה שבטוח זה הדרכה גבוהה[ז'-ח'-ט'] אף פעם לא היה לי חבר.. והאמת שזה אף פעם לא הפריע לי עד השנה.. זה יגיע מתישהו. מה עוד? ההורים שלי גרושים משהייתי בת 7 בערך זה אחלה דווקא, כאילו לא ממש מעניין אותי. אני לא ממש בקשר עם אבא.. תמונה? --->

K a y a 1989

New member
ישנתי עכשיו

יותר שעות מכל השבוע הזה בערך. שם:קטיה גיל:17 מקום מגורים:קיבוץ בין עפולה לבית שאן. ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך- נולדתי באוקראינה ועליתי לארץ בכיתה א',ככה שאין לי מבטא כלל. הרבה פעמים אנשים מופתעים לדעת שאני אוקראינית,כמו ילד אחד מהשכבה שבכיתה ט' גילה שעליתי לארץ,יש גם כאלו. אני רוקדת ולפעמים תוהה אם אני באמת אוהבת את זה,מה שמזכיר לי שאני חייבת לעשות גמישות. לאחרונה התחלתי לעשן קצת ואני בכלל לא יודעת אם זה שלילי או מה. ואני מאחרת תמידית וזה נורא.

Bitch47Percents

New member
תכירו אותי ../images/Emo3.gif

שם: דפנה גיל: 20 [בעוד.. שבועים.] מגורים: חולון קצת על עצמי- עד לפני שבוע הייתי מורה חיילת ועבדתי עם ילדים חרשים, אני יודעת שפת סימנים, וזה לגמרי נחמד. עברתי להיות רכזת כוח אדם [שזה שם יפה לפקידה שיש לה לא מעט עבודה..] במשרד החינוך, ובינתיים ממש נחמד לי שם. משו שלא ידעתן- אני מעשנת מלפני יומיים, סתם כי פתאום התחשק לי [לילוש יודעת, אבל חוצמזה לא, אז זה בסדר
] אני לא מתגייסת. אני משתחררת. עוד 4 חודשים ו8 ימים.

tink 16

New member
../images/Emo203.gifאני בעבודה..

בר 16 וחצי שוהם רוקדת בסטודיו ביישוב [די מוכר],מופיעה ומתחרה בפסטיבל כרמיאל ותחרות הגימנסטדה בבאר שבע רוקדת גם במגמת מחול בתיכון מרחיבה סוציולוגיה-פסיכולוגיה ומחול 3 יחידות מתמטיקה 5 ואנגלית יש לי 7 חודשים את החבר הכי מושלם ביקום שעונה לשם עדי
עובדת בבריכות שאבא מנהל בירושלים לתקופת החופש המייגעת הזאת. תמונה מהפרימיירה האחורנה..הסולו שלי בריקוד של הפוינט
תמונה לא ברורה כי היא צולמה מרחוק..

LimiMimi

New member
נו מילא.

לפחות פה כולן מכירות אותי וזה P: שם - לימור. בת 17 וחצי, מהקטנות של אוקטובר. מה שגורם לכך שכל החברות שלי נוטשות אותי בודדה! גרה בכפ"ס. מתגייסת בפאקינג מרץ, הולכת להיות מש"קית ת"ש.
חוצמיזה אין לי מה לספר. ח. והתמונה, נו, המון ריטושים וכאלה.

stink

New member
וומפ וומפ

שם: אולגה גיל: 18 מקום מגורים: בית שמש קצת עלי : בגלל שאני די חדשה כל דבר שאני אספר יהיה משו שלא ידעתם עלי , לא?
אזז..אני אוהבת ציור <בעיקר צבעי שמן> ואת החבר שלי . וזהו אני לא אחפור כי אפחד לא יקרא את זה גם ככה. לאן מתגייסת: פני מועדות למסלול עתודה , תשובה סופית אם התקבלתי בספטמבר , תחזיקו לי אצבעות . ותמונה להלן .

stink

New member
ליבי נמס ../images/Emo13.gif

אבל אין לי עוד מה לכתוב
נו , אין לי הרבה תעסוקים , אני כרגע מקווה לעבודה , היה לי ראיון אתמול ועכשיו אני מחכה לתשובה.. ואני חושבת שאני הי"בניקית היחידה פה שעדיין לא הייתה לה מסיבת סיום .

Bitch47Percents

New member
מה את רוצה ללמוד?

בעתודה כאילו.. ואיפה? ולמה החלטת שזה מה שאת רוצה? [אני חופרת בכוח
]

stink

New member
נאמ

העדיפויות שלי הן : 1. רוקחות 2. כימיה+ביולוגיה וללמוד באונ' העברית בירושלים . זה מה שאני רוצה כי זה מה שמעניין אותי ומצטייר לי כתפקיד טוב בעתיד . לחפירות נוספות יש לי מסנג'ר :) [email protected]

Tears Dont Fall

New member
יש להכניס נושא להודעה.

שם: מג. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: מרכז. ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: (ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי מתגייסת ולאן?) למרות הכל, יש עוד אנשים שכן אוהבים אותי. מה לא יודעים עליי? אני חיה את הרגע. בלי יותר מדי להיתקע בעבר או בעתיד. ובקשר לצבא, יש לי זמן :]] לא הרבה אבל זה זמן. מי שבא לה שתשים גם תמונה [נראה אם נמצא אחת נורמלית] חח חברה ממש רצתה לראות איך שמלה תשב על הגוף שלי. -איכות מעפנה אבל שיהיה- מה דעתכן?

use your guns

New member
אהמ אהמ ../images/Emo9.gif

גיל:באוקטובר 17 :) מקום מגורים:מושב מגשימים [במרכז] ממממ ובכן שמי מור ואני עולה לכיתה י"ב [שזה שוק ענק בשבילי, פירסמו את הרשימת ספרים לשנה הבאה ואני כמו טיפשה הדפסתי את של י"א]. יש לי חברות הכי מדהימות בעולם, משפחה הכי מדהימה בעולם אני תולעת ספרים אני אוהבת לצאת, להינות, לחוות דברים חדשים אני מקווה לגשת לתאוריה יום רביעי ולהתחיל ללמוד נהיגה :) וזהו, לא יודעת מה עוד לכתוב..מוזר לי לכתוב על עצמי

למעלה