אמ... שרשור התפקדות?

svety

New member
די ;[../images/Emo190.gif

את לא בת 16 ;[[[ את יותר גדולה ;[[[[

אני קטנה../images/Emo10.gif

20/8/91 אפילו ת"ז אין לי

סוף סוף יש לי זמן על המחשב :)

שם: תֹם גיל: 16 ו... 5 חודשים בערך מקום מגורים: רמת הגולן אמממ מה לספר.. טופ- התחלתי לעבוד עכשיו בצרכניה אצלינו גם בתור קופאית וגם בתור אלה שמסדרות הכל במקום, והיום היה אחד הימים המצחיקים עם הצוות מאחורה :) אני נורא מחכה ל22.7 כי אני נוסעת לשבוע לפגוש אנשים שלא ראיתי חצי שנה ואני ממש מתגעגעת וקשה לי כבר לחכות :( ואני בתנועת בני המושבים, הולכת להדריך שנה שנייה, מאוהבת בחניכים שלי ובשכבה הארצית שלי בתנועה... וזהו בנתיים :) תמונה: היחידה שיש לי על המחשב...עד שאקנה מצלמה.

מתפקדת

שם: תמי גיל: 20 מקום מגורים: קיבוץ בשפלה על עצמי: אאאה... חיילה וזה. (סמב"צית על!) משתחררת עוד שלושה חודשים!!!!!!! וחצי. מחכה לזה בקוצר רוח, למרות שאני כבר מתחילה לא לרצות ;| אבל זה בא בתקופות. נכון לעכשיו אני הדבר הכי מפוז"מ בחמל שלי, כבודכבוד. ואני מזיינת ת'שכל אז אני אפסיק.

GoOni

New member
אוקיי.

אני גוני, גרה במזכרת בתיה- מושבה נידחת בשפלה, ליד רחובות. אבא גר ברחובות (ההורים התגרשו לפני שלוש שנים), אבל אני אצלו בערך פעם בשבוע, אז זה לא באמת נחשב. וגם כאן אני לא הרבה, בגלל הבית ספר והחברים שגרים באיזור ת"א בעיקר. התחלתי לעבוד בחופש באולם אירועים, אבל הם כל הזמן ביטלו לי משמרות ברגע האחרון וזה ממש עלה לי על העצבים, אז אני מחפשת כרגע במקום אחר, ובנוסף עובדת אצל אבא בעבודה רווחית בטירוף (2000 ש"ח בשבוע), אך משעממת ברמות שלא חשבתי שקיימות בכלל בשום מקום (ואני מדברת על למיין גרגירי חומוס, לשקול אותם, לספור אותם ולכתוב את כל התוצאות בטבלה שנראה שהאנשים שעשו אותה חשבו לעצמם "היי, בואו נשתעשע קצת באקסל") יש לי חבר כבר 10 חודשים והוא מדהים ואני מאוהבת בו כל כך. יש לי חברים מקבוצות שונות, שיש להם חיים שונים בתכלית אחד מהשני. תמיד תהיתי מה זה אומר על האופי שלי. אבל זה הכי מעניין לי ככה והכי כייף. אני הכי מסתדרת עם אלה שהכי שונים ממני, בתכל'ס. למרות שלפעמים החוסר במכנה משותף מטריד. פעם הייתי נורא מסובכת ועושה דברים טיפשיים לעצמי וזה הרגיש נורא מגניב להיות מיוסרת ועצובה, ועכשיו כשיצאתי מהתדמית הוואנאבי הזאת, ממש הרבה יותר קל וטוב. זה היה די פשוט, לעשות את השינוי הזה. כמו בורג במוח שפשוט היה צריך לסובב קצת לכיוון הנכון. יש לי קרובי משפחה בכל העולם (טוב, בארה"ב, אנגליה ואוסטרליה- אבל זה גם מגניב), והדודים מאוסטרליה כאן עכשיו. הבן דוד הוא ממש חבר טוב שלי ואנחנו מסתדרים מעולה, למרות מגבלת השפה המסוימת. טוב, נסחפתי קצת. אני הימנית בתמונה:]

יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אליי...

שם: שלומית גיל: 18 מקום מגורים: יבנה :S על עצמי? בימים אלה אני בחופש כמעט מוחלט ומשעמם לי פחד, אני מחפשת עבודה נואשות, מתה לעוף מהבית אבל המצב לא מאפשר, עוד פחות מחודש אני עוברת לבית חדש שאמא קנתה ואין לי כוח לכל הבלאגן הזה :S אתמול השתכרתי אחרי שנים שלא וזה רק הוכיח לי כמה אני שונאת להשתכר... [לעומת פעם, הזוי.. D: ] יש לי עוד שנה וחצי של השלמת בגרויות , אני אפילו לא יודעת איפה ואיך [כסףכסף] אשלים בגרויות. אני לא מתגייסת, תמיד מאוד רציתי להתגייס אבל קרה מה שקרה ועכשיו לא בזין שלי לסכן את הבריאות [הנפשית] שלי בשביל המדינה המזדיינת הזאת, אז עוד חודש יש לי איזה פגישה או משהו ואללה פטור. אני אעשה שירות לאומי ואסגור עניין. זהו [: ביי ביי שבוע טוב

coolit

New member
וואי שנים לא הייתי פההה

שמי הוא בריצ!, אני גרה בפתח תקווה, אני כבר אוטוטו שמיניסטית למרבה הזוועה, אני מזה חמודה שווה לכן להכיר אותי.. סתם אממ.. חזרתי עכשיו מארבעה ימים של.. כיף אדיר.. ותרומה לקהילה חיחי.. אוי לא משנה היה כיף

OverSharing

New member
קפצתי הביתה ללמוד../images/Emo103.gif

מחר בבוקר בגרות]: שם: שחר גיל: 16.9 [או אה. עוד שנייה רישיון! חח כיףחיים:)] מקום מגורים: רעות ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: אני אמורה כרגע להית במחנק עם אהוביי אבל כיוון שבסוף כיתה ט' עשיתי את אחת מטעויות חיי וברחתי ללמוד פיזיקה יש לי מחר בתשע בבוקר בגרות בזמן המחנק. [קארמה אני אומרת.] אני מדריכת ח' [לא לעוד הרבה זמן:(:(], ברגעים אלו תפקידי הוא ראש חלוץ ויצא לנו מחנה מהמםםם! כלזאת ועוד זה כדי להגיד שאני עצםחנונית צופים כזו. חוצמזה אני מנגנת על פסנתר ויש לי דובי ג'ינג'י חמוד. חח מה קשור:p אממ יש לי חברחתיך כבר שנה וחודש ואני מתתתתה לראות אותו כבר כי אני מתגעגעת ממש ואתן יודעות עליי הכל-הכל (חוץ ממשהו אחד קטן שאני בוחרת לשמור לי:) )

PennyLaneM

New member
...

שם: מורן גיל: 19 מקום מגורים: מרכז ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך חיילת,שונאת את זה עכשיו בגימלים כמעט חודש!

Amy

שם: נופר גיל: 17 וחודש כמעט מקום מגורים: פ"ת ספרי על עצמך קצת+משהו שלא ידענו עלייך (ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי את מתגייסת ולאן?) אממ אוקיי אני נופר, בת 17 בלהלהלההלהלה. בינתיים אני מתגייסת ב-10.12.08 (עשירי לדצמבר 2008 למתקשות) בשעה 7:30
ודיי נראהלי שהתאריך ישתנה ואני מקווה שיוקדם לי הגיוס. אין לי מושג לאן, אני רק יודעת שיש לי זימון למיונים לטייס ב-12 לחודש הזה ואני נורא מקווה לעבור, בלי הרבה תקוות. פרופיל 97, קבא 54-55 אאל"ט, קיצור ישלי עתיד בצבא
. מי שבא לה שתשים גם תמונה

למעלה