אוקיי.
אני גוני, גרה במזכרת בתיה- מושבה נידחת בשפלה, ליד רחובות. אבא גר ברחובות (ההורים התגרשו לפני שלוש שנים), אבל אני אצלו בערך פעם בשבוע, אז זה לא באמת נחשב. וגם כאן אני לא הרבה, בגלל הבית ספר והחברים שגרים באיזור ת"א בעיקר. התחלתי לעבוד בחופש באולם אירועים, אבל הם כל הזמן ביטלו לי משמרות ברגע האחרון וזה ממש עלה לי על העצבים, אז אני מחפשת כרגע במקום אחר, ובנוסף עובדת אצל אבא בעבודה רווחית בטירוף (2000 ש"ח בשבוע), אך משעממת ברמות שלא חשבתי שקיימות בכלל בשום מקום (ואני מדברת על למיין גרגירי חומוס, לשקול אותם, לספור אותם ולכתוב את כל התוצאות בטבלה שנראה שהאנשים שעשו אותה חשבו לעצמם "היי, בואו נשתעשע קצת באקסל") יש לי חבר כבר 10 חודשים והוא מדהים ואני מאוהבת בו כל כך. יש לי חברים מקבוצות שונות, שיש להם חיים שונים בתכלית אחד מהשני. תמיד תהיתי מה זה אומר על האופי שלי. אבל זה הכי מעניין לי ככה והכי כייף. אני הכי מסתדרת עם אלה שהכי שונים ממני, בתכל'ס. למרות שלפעמים החוסר במכנה משותף מטריד. פעם הייתי נורא מסובכת ועושה דברים טיפשיים לעצמי וזה הרגיש נורא מגניב להיות מיוסרת ועצובה, ועכשיו כשיצאתי מהתדמית הוואנאבי הזאת, ממש הרבה יותר קל וטוב. זה היה די פשוט, לעשות את השינוי הזה. כמו בורג במוח שפשוט היה צריך לסובב קצת לכיוון הנכון. יש לי קרובי משפחה בכל העולם (טוב, בארה"ב, אנגליה ואוסטרליה- אבל זה גם מגניב), והדודים מאוסטרליה כאן עכשיו. הבן דוד הוא ממש חבר טוב שלי ואנחנו מסתדרים מעולה, למרות מגבלת השפה המסוימת. טוב, נסחפתי קצת. אני הימנית בתמונה:]