אמ... שרשור התפקדות?

מפחדת מבה"ד 1?

מיותר! אחת התקופות היפות בשירות הצבאי מלא מלא מלא אנשים מכל סוגי התפקידים בצבא [יש גם לוחמים
אבל זה יותר בשביל לשטוף את העיניים] זה קשה קצת, כן אבל זה כל כך כיף, אין לך מה לפחד טאיטו סבבה. P:

svety

New member
זה כי את חומוס!../images/Emo190.gif

צריך להפגש לפני שתתחילי את בה"ד 1 [ואולי סופסוף נכיר לך את עידו
]

אממ..

שם: תום או כרמל.. מה שבא לכם, יש לי שני שמות.. גיל: 19 מקום מגורים: פ"ת אממ.. חיים דיי משעמים יש לי, אין לי תחביבים או משו... פעם היו לי, הייתי רוכבת על סוסים ומנגנת בגיטרה... הרבה חוגים היו לי ובלה בלה.. היום החיים שלי נראים ככה: קמה, הולכת לעבוד, חוזרת, קצת בבית והולכת לחבר שלי או ללימודים אם יש לי שיעור באותו יום, חוזרת ב10- 11 הולכת לישון.. חמישישי יוצאת עם חברות או החבר...וזהו... משו שלא ידעתן עליי (למרות שבעצם כלום אתן לא יודעות עליי : \ )- נשרתי מבית ספר אחרי כיתה ט' ולא התגייסתי.. ועכשיו אני צריכה לעבוד וללמוד, להשלים את כל הבגריות... לא מומולץ!! עצה שלי- אל תעזבו תבית ספר לא משנה כמה חרא וקשה לכן שם..

yaeli87

New member
בשדה ירוק על גבעה תלולה לה לה לה

שם: יעלייי גיל: 19.7 מקום מגורים: זכרון\ת"א\רחובות ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך אני חולת נקטרינות ואין לי פה אחת כזאת ואני מתה לאחת כזאת!! אוף! וסתם אין לי מה לספר יותר מדי

- מתפקדת -

שם: טל גיל: 21 בסוף החודש מקום מגורים: רחובות-ירושלים כזה.
ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך אממ מה יש כבר לספר. נראה לי שאני בפורום הזה איזה שנתיים, וגם אם אני לא כל הזמן בבית תמיד אני משתדלת להתעדכן מה הולך פה. זה כיף.
משתחררת עוד חודשיים, מחכה כמו לא יודעת מה לחפש"ש. יש לי כבר וואוצ'ר חתום לפסיכומטרי, ואני כנראה הולכת לעבוד בעבודה מועדפת באילת, זאת השאיפה. התמונה זה הקעקוע שאני מתכננת לעשות.. נראה אם זה יצא לפועל..
(ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי מתגייסת ולאן?) מי שבא לה שתשים גם תמונה.

N o o s h y

New member
טל!

היום ראיתי בתלאביב מישי ממשממש דומה לך וחשבתי עליך. באה מחר לזאפה אולי?

mishmishonet

New member
אני כאן גם!

אז אני אילאיל, כמובן. ואני בת 16 ומשהו (למרות שאתמול ילדים ביקשו ממני לקנות להם וודקה כי הם חשבו שיש לי 18
) אני גרה בעיר האורות, קרית אונו ונמצאת פה מעט מאד בתקופות לימודים. אני עולה לי"א ואני קוראת מלא וחם לי עכשיו כמו לא יודעת מה. אני מתה לסיגריה והיום בערב אני עושה מרתון של סרטי התבכיינות עם נועהל'ה שלי. בקשר לגיוס.. אז נכון שיש לי עוד מליון זמן, אבל לא אכפת לי מה, אני עושה שנת שירות. אני לא בשום תנועת נוער ועדיין בא לי. מה לא ידעתן עליי... ממ.. אין דבר שאני לא מוכנה לעשות בשביל נודלס. אין. והתמונה, עומר צילמה. נחמדה, אבל הביג דיל זה שעכשיו כבר אין לי גשר, ושם כן.

Small talk

New member
תמונה יפה דווקא

גם בגלל המצולמת וגם בגלל הצלמת
. יש שנת שירות לא דרך תנועת נוער?

אע,

ורק בגלל שאני יודעת שאף אחת לא תקרא בעצם וגם כי נשבר לי הזין, אז למה לא, אתן מוזמנות לחשוב על זה ועליי מה שתרצו- אני לא יכולה להיות עם אמא שלי באותו חדר. ואני לא יכולה להסתכל עלייה, כי ישר מתלכלכות לי העיניים ואז זה מתפשט לי לכל הגוף. הקול שלה זה הצליל שאני הכי שונאת בעולם, וברגעים מסויימים הוא יכול לגרום לי להתחרפן ממש, אבל אני בשקט, אני תמיד בשקט, כשיש לך אוסידי כל כך חזק אתה חייב ללמוד לבלוע את החרדות שלך אחרת הן יהרגו אותך. בעצם הן הרגו אותי. בכל מקרה, זה ככה בשנתיים האחרונות, אולי יותר, כבר. אני לא יוצאת מהחדר כמעט אף פעם כשאני בבית, רק לשטוף ידיים ולמטבח, ולפני כן צריך לוודא שהיא לא שם. לא הייתי בבריתה של אחיינית שלי, כי אני לא מסוגלת. ארוחות משפחתיות אוכלים בלעדיי. כשאורחים באים אומרים להם שאני ישנה. אני לא רואה את אחיינית שלי כי היא תמיד בסלון וגם אמא שלי, אז אי אפשר. כשהייתי בת 14 גם היה לי קטע כזה, אבל מתישהו התרופות הצליחו לאזן אותי והצלחתי להיות לידה בלי לרצות למות. אבל אף תרופה כבר לא משפיעה עליי יותר וניסיתי את כולן. אני אומללה ברמות שאי אפשר לתאר, שזה כמעט מצחיק. הבית שלנו הוא שניים וחצי חדרים ואסור לי להיות בחדר וחצי מתוכו. אני לא יודעת מה היה בעבר שלי שגרם לי להיות פאקינג אלרגית לאמא שלי, אבל אני יודעת שעמוק בפנים אני כועסת ומאשימה וזה הביטוי החיצוני לכל זה. אני לא אוכל לנהל שיחה עם האישה הזו גם ככה אף פעם, אנחנו מדברות בשפות שונות. דחקתי את כל מי שהיה קרוב אליי כי אני לא יודעת אחרת. אני מתביישת בי הכי בעולם, במיוחד כי אני יודעת שזה לא הולך להשתנות. וזהו.

וואו, אנחנו מכירים מלא זמן.

כשהיינו יפים וצעירים שנינו כתבנו בפורום מטאל. 3: זה היה איזה 4 שנים אחורה, נדמה לי. [כן, בדיוק דיברתי איתו השבוע על עניין צה"ל ואני מבינה שיצא לכם לדבר מאז. P:]

svety

New member
למען המטאל ../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

שם: אורית/סווט גיל: 21 אוטוטו מקום מגורים: אריאל משהו על עצמי: וואלה אין לי שומדבר מיוחד לספר.

למעלה